FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 05 jun 2016, 15:44

@zuka
Sarni nam idel' ko od udarnih 11? :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 jun 2016, 15:49

Cuj hoce prodat Duljevića, Benku ce pustiti, pa ne vjerujem. Od preko 11 kvalitetnih igraca su doveli ekipu na 3 kvalitetna igraca i tu trojicu pustaju. Pa jesu li oni normalni?? Jao ko nam vodi klub, yebem li sve nesposobno. Odlazite lopovi i grobari iz kluba, dosta vas je.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2016, 15:52

MortemHz je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Uskoro dolaze 2 igraca. jedan je super za nasu ligu :opaopa: drugi :facepalm: ne mislim na Hodzica i Dzidica.
Koliko je to ''super'' :mrgreen:
@zuka ne znam kako da tumacim tvoje "znakove" za igraca. Obzirom da si Kramara predstavio kao jako dobrog, kakav je onda taj kojeg predstavljas sa facepalm-om?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 jun 2016, 15:53

nece biti zvucnih pojacanja..

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 05 jun 2016, 15:59

moja zelja je samo da se dovede jedan igrac i mogu odma sto se mene tice zavrsit sa prelaznim rokom :cool:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 jun 2016, 15:59

TobeYarabi je napisao/la:nece biti zvucnih pojacanja..
Znaci samo slike.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 05 jun 2016, 16:01

SiouxLukavac je napisao/la:Cuj hoce prodat Duljevića, Benku ce pustiti, pa ne vjerujem. Od preko 11 kvalitetnih igraca su doveli ekipu na 3 kvalitetna igraca i tu trojicu pustaju. Pa jesu li oni normalni?? Jao ko nam vodi klub, yebem li sve nesposobno. Odlazite lopovi i grobari iz kluba, dosta vas je.
Nece pustiti Benku ,prodace ,ako se ne dogovore da produzi ugovor,sta treba da ode dzaba na kraju godine.A ako dodje ponuda za Duljevica koja se ne moze odbiti normalbo da ce ga prodati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 05 jun 2016, 16:01

obiteljskicovjek je napisao/la:
Znaci samo slike.
:lol: :lol:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 jun 2016, 16:06

Zastone je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:
Znaci samo slike.
:lol: :lol:
:rol: :rol: :tokralju:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 jun 2016, 16:09

Oj ovog iz Lukavca ybte :lol:
Pa mozes li se dohavizati malo, i pokusati da u svakom postu ne unosis negativu?

Ko je rekao da necemo dovoditi igrace, da necemo imati ekipu za prvo mjesto?
Pustite vise mahale i smirite se i cekajte..

Samo mogu reci fala Bogu pa se vise ne slusa glas navijaca.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 05 jun 2016, 16:16

Zip je napisao/la:Oj ovog iz Lukavca ybte :lol:
Pa mozes li se dohavizati malo, i pokusati da u svakom postu ne unosis negativu?

Volim i ja brate sto ovako u tisini rade i niko nista ne zna od novinara pa do navijaca.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 05 jun 2016, 16:22

dobro je braćo, vrijeme je da se polako pripremamo...stižu pojačanja, press konferencije, reorganizacija i pišanje po sirotinji. vjerovatno poslije toga kad počne prvenstvo, slijedi još jača euforija...a ako šta zapne, scenario dobro poznat svakom iskrenom navijaču.

evo da iskoristim priliku da svim pitarima muslimanima, poželim sve najbolje povodom nastupajućeg mubarek gosta - mjeseca ramazana i da ga isposte u zdravlju, sreći i dobrom raspoloženju.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 jun 2016, 16:22

Hajd da sacekamo 10-i,da cemo onda vidjeti u kojem smjeru razmisljati,jer ako ovi ostanu nema nama napretka :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jun 2016, 16:23

Mladji od mene po 3-4 godine se masovno udaju, pa sta je ovo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2016, 16:24

Dobar forumas ali kao da se nekad druzio sa @hilmom pa je vjeciti pesimista. :zviz:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 jun 2016, 16:25

Bosniacum Lilium je napisao/la:Mladji od mene po 3-4 godine se masovno udaju, pa sta je ovo
Luda vremena

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 jun 2016, 16:31

Pa eto, sam prokontaj, ako prodaju i Benku i Duljevića, a hoće, tebi treba 8-9 igrača samo za prvih 11, jel moguće dovesti u jednom prelaznom roku toliko igrača?

Ako Delač ode, Pavlović je solidna zamjena. Svi ćemo se složiti da Plakalo ne može biti drugi golman, tako da ti treba jedan golman za konkurenciju.
Barbarić otišao, ostali smo samo na Kovačeviću koji nije igrač za velike utakmice a takvih će biti dosta u ligi 12, dobar je za klupe. Znači treba ti minimalno 2 stopera, Džidić bi bio dobar, već smo ga kontaktirali ali on još ništa ne zna jer ima ponude i od ostalih ekipa iz vrha. Memišević iz Radnika bi bio dobar, ali mislim da je nerealno njega dovesti jer je vezan ugovorom.

Što se tiče bekova, pošto je filozofija jasna, tj. forsiranje mladih igrača, nemam ništa protiv da Kadušić bude prva opcija na desnom beku a njegova zamjena Kallasi je pristojna. Na lijevom beku imaš Bekića, solidnog igrača za naše uslove, ali nemaš za njega zamjenu, Kramar to ne može biti. Treba dovesti konkurenciju Bekiću na lijevom beku, Ivetić bi bio odlično rješenje.

Sredu nikako nemamo, Radovac i Rustemović su za klupe, ako su ambicije kluba jedan od trofeja i izlazak u Evropu. Mihojeviću svaka čast za onih zadnjih par utakmica, bit će dobar igrač i treba igrati svaku utakmicu, cijelu, protiv ekipa koji će se boriti za opstanak, a za veće utakmice kao što je derbi, Zrinjski, Lištica..., ja bi ga ostavio na klupi dok još se stasa u igračinu. Znači trebaju ti tu 2 dobra vezna igrača za prvih 11.
Ako Duljevića prodamo, a sve su prilike, treba ti dobra zamjena za njega na lijevom krilu, i naravno, konkurencija za lijevo krilo.
Za desno krilo se spominje Dušan Hodžić, koji je u Radniku igrao beka, a ovdje se dovodi da igra krilo?!
Tako smo doveli Hebibovića da igra beka a u Veležu igrao krilo, i šta je bilo na kraju?
Nemam ništa protiv Hodžića, nadam se da će bit pojačanje ali mi nije logično, a za tu desnu stranu, njemu treba konkurencija, sumnjam da bi to mogao biti Hebibibović.

Prodaje se i Benko, ostaješ samo na Ameru Bekiću.. nije pametno nikako, treba tu još 2 kvalitetna napadača za prvih 11 dok bi Amer bio klupa i zamjena.

Naravno, i ja sam za da se što više prilika dadne mladim igračima (Čataković, Vazda, Gljiva, Herić...) ali u utakmicama protiv Krupe, Metalaca i ostalim "slabijim" ekipama.

Kako se piše, Brazilci će biti bivši, Krampar nema više šta tražiti, nego se pokupiti i sam otići, mislim da je dosta bilo i Okića, Berberović više nema šta pokazati, stižu ga godine a i bolje da mjestu prepusti nekom akademcu.

Ukoliko se prodaju Benko i Duljević, treba dovesti za prvu postavu, po mom mišljenju igrače na ovim pozicijama ako su ambicije jedan od trofeja:
2 stopera, 2 vezna, oba krila, 2 napadača = 8 igrača

Za konkurenciju: drugi golman, zamjena za Bekića, zamjena za Hodžića + akademci.

PREVIŠE ZA JEDAN PRELAZNI ROK, POGTOV ZA KLUB KOJI NE PLAĆA OBEŠTEĆENJA VEĆ DOVODI SAMO SLOBODNE IGRAČE.
Nemoguća misija, pogotov za ove lopove i nespobnjakoviće koji vode klub.

Da ne govorim da to sve treba uigrat..

Izvinjavam se na dužem postu, da se ne bi kvarila tema, nemojte me citirati.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jun 2016, 16:35

Memara je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Mladji od mene po 3-4 godine se masovno udaju, pa sta je ovo
Luda vremena
pogresna tema brate :lol: :lol: :lol:

On topic: Duljevica ne pustamo ispod 2 miliona € :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 jun 2016, 16:39

BordoBolesnik je napisao/la:Da se nadovezem na ono sto se pisalo o Dusanu Hodzicu. Vidim u medijima pa i ovdje to se smatra zavrsenim, medjutim ono sto sam ja cuo (nisam nikakav insajder) je da ga Husaric zeli smjestiti ovdje sto i igracu odgovara uz dobru platu ali da je to daleko od stvarnosti te da sutra nece doci do potpisa. U klubu ipak nije bajno i sjajno kako se to ovdje predstavlja gledajuci sa financijskog aspetka, o sportskom ne vrijedi trositi rijeci, nula bodova. Ostaje da se vidi sta ce biti. Isto tako vrijedi za Saida, zelja postoji ali love za njegovu platu nema.
Kada kazem cuo mislim na starije, dugogodisnje navijace ovog kluba koji imaju svoja poznanstva u klubu a tu se ne radi o upravi, BP itd.
Sve dok menađeri tipa Husarića dovode igrače u FKS to je znak da se ništa nije promjenilo i da je ostalo sve isto, odnosno nedovoljni vidokruzi postojućih ljudi koji su zaduženi za dovođenje igrača među prvima tu ubrajam Dinu koji veze nema o stvarima u tom poslu. Dino je lično određene igrače doveo, a lično je neke i otjerao. Mjesto da stručni štab i sportski direktor (ukoliko ga ima) dovodi i tjera sve igrače jer im je to u opisu posla to je ponekad radio kod nas direktor kluba :facepalm:

Možda neki misle da Husarić gotivi klub, gmaz obični on gotivi samo lovu i gleda kako će se omastiti kao i Džeka i ostali klošari.

Jedva čekam kraj 2016 godine da se prikažu prihodi i rashodi pa da vidim jel li budžet bio 7 miliona kao prošle godine, hoeće ali u k..... Neće biti ni ista zarada na članskim, godišnjim i fan shopu i tu će pasti cifra.

Molim skupštinu odnosno Maida Delića, Avdu Salihbegovića i ostale ako rade u interesu FKS da zatraže od upravnog odbora i direktora kluba detaljne podatke o prihodima i rashodima koliko je love u šta išlo i neka to javno pokažu kao što je to skupština tražila od Sise u Slobodi nedavno. 6,6 miliona km je ogromna cifra za BH uslove i hoćemo da znamo detaljnije gdje je ova cifra otišla i u šta. Koliko je otišlo na plate, na tjeranje igrača, na ruke, na premije i dodatne prihode, na poreze, kamp, na stanove itd. itd. U svemu ovome trošile su se i pare navijača i imamo pravo da znamo i hoćemo da znamo. Ako neće da prikažu ima ova revizorska kuća koja je radila reviziju neka oni daju podatke, a i savez ima ove podatke od revizorske kuće jer je to njihova revizorska kuća sa kojom imaju tal, a još su podatke Sarajeva morali dobiti radi izdavanja licence. Svi sve znaju , a kada treba navijačima šta prikazati svi šute, bježe i skrivaju se. Ko je pošteno radio nema od bilo koga šta kriti, izvolite pošteni imate šansu da se pokažete.

Eto ko gotivi naše mlade igrače neće više kukati i govoriti gdje su naša djeca, od naredne sezone imati će te priliku da gledate više naše djece u prvom timu. ali nemojte pri tome da tražite trofej jer na to nećete imati pravo.
SRETAN BROJ - 1725

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 jun 2016, 16:41

Bosniacum Lilium je napisao/la:
On topic: Duljevica ne pustamo ispod 2 miliona € :P
werder nudi milion i hajrovica na posudbu :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, N3R3D, Pitar6785, riki46 i 22 gosta.