Sarni nam idel' ko od udarnih 11?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
@zuka ne znam kako da tumacim tvoje "znakove" za igraca. Obzirom da si Kramara predstavio kao jako dobrog, kakav je onda taj kojeg predstavljas sa facepalm-om?MortemHz je napisao/la:Koliko je to ''super''Zukanovic je napisao/la:Uskoro dolaze 2 igraca. jedan je super za nasu ligudrugi
ne mislim na Hodzica i Dzidica.
Znaci samo slike.TobeYarabi je napisao/la:nece biti zvucnih pojacanja..
Nece pustiti Benku ,prodace ,ako se ne dogovore da produzi ugovor,sta treba da ode dzaba na kraju godine.A ako dodje ponuda za Duljevica koja se ne moze odbiti normalbo da ce ga prodati.SiouxLukavac je napisao/la:Cuj hoce prodat Duljevića, Benku ce pustiti, pa ne vjerujem. Od preko 11 kvalitetnih igraca su doveli ekipu na 3 kvalitetna igraca i tu trojicu pustaju. Pa jesu li oni normalni?? Jao ko nam vodi klub, yebem li sve nesposobno. Odlazite lopovi i grobari iz kluba, dosta vas je.
obiteljskicovjek je napisao/la:Znaci samo slike.TobeYarabi je napisao/la:nece biti zvucnih pojacanja..
Zastone je napisao/la:obiteljskicovjek je napisao/la:Znaci samo slike.TobeYarabi je napisao/la:nece biti zvucnih pojacanja..![]()
Volim i ja brate sto ovako u tisini rade i niko nista ne zna od novinara pa do navijaca.Zip je napisao/la:Oj ovog iz Lukavca ybte
Pa mozes li se dohavizati malo, i pokusati da u svakom postu ne unosis negativu?
Ko je rekao da necemo dovoditi igrace, da necemo imati ekipu za prvo mjesto?
Pustite vise mahale i smirite se i cekajte..
Samo mogu reci fala Bogu pa se vise ne slusa glas navijaca.
Dobar forumas ali kao da se nekad druzio sa @hilmom pa je vjeciti pesimista.Zip je napisao/la:Oj ovog iz Lukavca ybte
Pa mozes li se dohavizati malo, i pokusati da u svakom postu ne unosis negativu?
Luda vremenaBosniacum Lilium je napisao/la:Mladji od mene po 3-4 godine se masovno udaju, pa sta je ovo
Pa eto, sam prokontaj, ako prodaju i Benku i Duljevića, a hoće, tebi treba 8-9 igrača samo za prvih 11, jel moguće dovesti u jednom prelaznom roku toliko igrača?Zip je napisao/la:Oj ovog iz Lukavca ybte
pogresna tema brateMemara je napisao/la:Luda vremenaBosniacum Lilium je napisao/la:Mladji od mene po 3-4 godine se masovno udaju, pa sta je ovo
Sve dok menađeri tipa Husarića dovode igrače u FKS to je znak da se ništa nije promjenilo i da je ostalo sve isto, odnosno nedovoljni vidokruzi postojućih ljudi koji su zaduženi za dovođenje igrača među prvima tu ubrajam Dinu koji veze nema o stvarima u tom poslu. Dino je lično određene igrače doveo, a lično je neke i otjerao. Mjesto da stručni štab i sportski direktor (ukoliko ga ima) dovodi i tjera sve igrače jer im je to u opisu posla to je ponekad radio kod nas direktor klubaBordoBolesnik je napisao/la:Da se nadovezem na ono sto se pisalo o Dusanu Hodzicu. Vidim u medijima pa i ovdje to se smatra zavrsenim, medjutim ono sto sam ja cuo (nisam nikakav insajder) je da ga Husaric zeli smjestiti ovdje sto i igracu odgovara uz dobru platu ali da je to daleko od stvarnosti te da sutra nece doci do potpisa. U klubu ipak nije bajno i sjajno kako se to ovdje predstavlja gledajuci sa financijskog aspetka, o sportskom ne vrijedi trositi rijeci, nula bodova. Ostaje da se vidi sta ce biti. Isto tako vrijedi za Saida, zelja postoji ali love za njegovu platu nema.
Kada kazem cuo mislim na starije, dugogodisnje navijace ovog kluba koji imaju svoja poznanstva u klubu a tu se ne radi o upravi, BP itd.
werder nudi milion i hajrovica na posudbuBosniacum Lilium je napisao/la:
On topic: Duljevica ne pustamo ispod 2 miliona €