FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 10 nov 2010, 20:29

endem_ je napisao/la:BALJAK, ALIHODZIC, MERDANOVIC, CIMIC I ZALIZANI...ODLAZITE IZ SVETINJEEEE!!!!HZ
Sarajevo ljubavi moja!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 10 nov 2010, 20:33

shevchenko 88 je napisao/la:Glavu gore zaboraviti kup i okrenuti se Drini,podrska potrebnija vise nego ikad...
Cega podrska i kome???? Nema vise podrske dok se gamad ne otjera!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 nov 2010, 20:33

Megamon je napisao/la:
alibi je napisao/la:Hvala vam na borbenosti i velikom htjenju koje ste pokazali danas.Sa ovom recenicom bih prokomentarisao utakmicu.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

Koji ce mi qrac borbenost kad nema rezultata.Sta sad imali nijet da pobjede,nisu prosli i mi ih trebamo velicati samo zbog toga sto su imali nijet.Nek i dalje slusaju mirzu.yebo ih on
neka bolan koga če slušati pa on je trener ali neče više biti ako Bog da a ni taj sa tvoje slike i on je tužio klub pa smo zbog takvih u dubiozi sa dugovima koje je naslijedila nova uprava.Svi ti "naši":Paja.Husref;Ćala,vole pravo svoj klub u kojem su sve stekli ali do zadnjeg feninga a kad nema onda tužba puuu đubrad!
Sarajevo ljubavi moja!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 10 nov 2010, 20:36

Neka su tuzili klub,neki su to upravo uradili zbog zvaljka i kompanije npr Husref koji je igrao 3 pretkolo LP a oni sve pare u svoj dzep stavili,ni jedne plate nisu dali igracima to i sada rade al nece dugo u to sam siguran!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 nov 2010, 20:36

samo sarajevo je napisao/la:
shevchenko 88 je napisao/la:Glavu gore zaboraviti kup i okrenuti se Drini,podrska potrebnija vise nego ikad...
Gamad nije klub, klub je naš i mi smo dio kluba i zato podrška igračima i klubu i upravi u ostavci a gamad ispljuvati gdje god možemo .
Sarajevo ljubavi moja!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 nov 2010, 20:38

sekac je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:
Gamad nije klub, klub je naš i mi smo dio kluba i zato podrška igračima i klubu i upravi u ostavci a gamad ispljuvati gdje god možemo .

E blago tebi kad si tako optimistican.Sto su ovi igraci prihvatili da ih mirza huska protiv ruke koja ih hrani.Sami ih je on nagovaorao na strajkove,samo da bi otjerao Blekica.

ma treba komplet upravu,igrace,trenere sve smijeniti :evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 nov 2010, 20:41

Bas tako ma ubise nas legende kluba mislim na svve nase opcenito pa to se samo familijarno prenose pozicije s koljena na koljeno samo zato sto mu je pradjed igrao za Sarajevo sad neki misle da imaju pravo sjediti u upravi ne raditi nista i uzimati pare pa mars vise svi dabogda pomrli a sta kaze Biogradilic: Sramota je to što nam naplaćuju čak i ulaznice za utakmice. U Beogradu i Zagrebu odmah bi dobio doživotne propusnice za svečanu ložu Partizana i Dinama, a u mom Sarajevu nisam dobrodošao - sa žaljenjem kostatuje Biogradlić.Hajde ti u Beograd il Zagreb pa gledaj nista ti ne radis za Sarajevo samo bi da uzimas dzaba sto si ti s HasETom igrao nisi ti njEmu ni do koljenaa.SVI U NAPAD JEDAN JE HASEE.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 10 nov 2010, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 nov 2010, 20:42

Husref je veliki covjek,Ne pljujte po njemu,sta vam je?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 10 nov 2010, 20:43

Razocarao me je Gracic kako cujem vec koristi priliku i pregovara sa nasim igracima i tako sa jednim metkom ubija dva zeca,nas slabi ,a Olimpic pojacava!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 nov 2010, 20:44

samo sarajevo je napisao/la:Neka su tuzili klub,neki su to upravo uradili zbog zvaljka i kompanije npr Husref koji je igrao 3 pretkolo LP a oni sve pare u svoj dzep stavili,ni jedne plate nisu dali igracima to i sada rade al nece dugo u to sam siguran!
Ali taj se opet sa gamadi liže da se vrati na klupu i to sa Mirzom Fazlagićem,Merdanom,...... A nije on njih zajebo nego klub pa zato sad račun ide preko sportskog društva a ne preko FK Sarajevo a kolikovidim pravo im naudio pet trenera se poslije papka promjenilo a gamad u upravi sjedi i dalje.Kas kažem papka ne ljuti se ali da je moj otac digo tužbu protiv svetinje i on je papak (a otac mi je umro).Ljubav je samo jedna i sa ljubavi se ne trguje po sudovima a primjer je Azrudin Valentić oprostio dug klubu jer je znao da samo klubu šteti a đubrad nikad nije mogao pomaći sa mjesta ni on ni jači od njega a pare svakako nije mogao dobiti jer para nema lopovi pokrali.
Sarajevo ljubavi moja!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 nov 2010, 20:45

Megamon je napisao/la:Husref je veliki covjek,Ne pljujte po njemu,sta vam je?
Ko pljuje ba kako pljuvat po jednim covjeku koi nam je donijeo titulu i doveo nas u 3 pretkolo baa.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 10 nov 2010, 20:47

Ma **** i Husrefa sve isto dajte ljudi malo promjene pa imali trenera i radnika ,osim par prezimena koji 100 godina drze Sarajevo;Musemica,Janjosa,Veresanovica,Merdanovica ,Alhodzici,Fazalagici,Kapetenovici,Bajak ova mi se prezimena gade! :oops: :idea:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 nov 2010, 20:48

mma_hz je napisao/la:
Ko pljuje ba kako pljuvat po jednim covjeku koi nam je donijeo titulu i doveo nas u 3 pretkolo baa.
Ti pljuješ po igraćima a Husref je Ok što se sa gamadi liže i hoče sa njima zajedno da sruši ove nove svaka čast.ZSamo da ti kažem da je taj veliki čovjek vodio i Derzelez-Zenicu i Olimpic a od ljubavi ( naše svetinje)je tad dobivao pare -jer je bio na platnom spisku isto kao i Ćala danas pa kad ne legne lova na vrijeme tužba a vamo sa strane hop pa u đep, skontaj šta želiš pa onda brani Husrefa.Ne osporavam to što je uradio sa Sarajevom ali ne može se živiti od stare slave i gaziti sve što je sveto zarad lićnih interesa.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 nov 2010, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 nov 2010, 20:51

ekii je napisao/la:

Ma **** i Husrefa sve isto dajte ljudi malo promjene pa imali trenera i radnika ,osim par prezimena koji 100 godina drze Sarajevo;Musemica,Janjosa,Veresanovica,Merdanovica ,Alhodzici,Fazalagici,Kapetenovici,Bajak ova mi se prezimena gade! :oops: :idea:

hajd ami idi napravi jos koji profil.U isti kos stavljati Husrefa zvaljka i varesanovica.Nema sta mentalita pitar.

dok ne izgubis i ne znas sta si imao,sto se moglo vidjeti odlaskom Bkeica.
Stvarno ima nas svakavih :oops:

@sekac

sta su to igraci uradili da bi ih ja sada velicao?Okrecu ledja covjeku koji ih je hranio a uvlace se onima od kojih nisu dobijali platu nikako.
Sto nije bilo strajka prosle sezone,kad nisu primali platu po 6 mjeseci.Zato sti su ckapi

Ove godine im Blekic dao prst a oni bi ruku.

samo pojedinci zasluzuju bordo dres a to su Hamzic,Bane,Vucina,Hame i Avdic.
Ostali bi se prodali za sicu kao sto cete i vidjeti uskoro

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 10 nov 2010, 20:54

Megamon je napisao/la:samo pojedinci zasluzuju bordo dres a to su Hamzic,Bane,Vucina,Hame i Avdic.
Hame vas prvi napusta

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 nov 2010, 20:55

Strauss je napisao/la:
Megamon je napisao/la:samo pojedinci zasluzuju bordo dres a to su Hamzic,Bane,Vucina,Hame i Avdic.
Hame vas prvi napusta
nek napusti i zasluzio je da obezbjedi egzistenciju.Citav niz godina je bio najborbeniji igrac

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 nov 2010, 20:55

**
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 10 nov 2010, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 10 nov 2010, 20:57

Megamon je napisao/la:
ekii je napisao/la:

hajd ami idi napravi jos koji profil.U isti kos stavljati Husrefa zvaljka i varesanovica.Nema sta mentalita pitar.

dok ne izgubis i ne znas sta si imao,sto se moglo vidjeti odlaskom Bkeica.
Stvarno ima nas svakavih :oops:

@sekac

sta su to igraci uradili da bi ih ja sada velicao?Okrecu ledja covjeku koji ih je hranio a uvlace se onima od kojih nisu dobijali platu nikako.
Sto nije bilo strajka prosle sezone,kad nisu primali platu po 6 mjeseci.Zato sti su ckapi

Ove godine im Blekic dao prst a oni bi ruku.

samo pojedinci zasluzuju bordo dres a to su Hamzic,Bane,Vucina,Hame i Avdic.

Haj ne seri matereti!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 nov 2010, 21:05

Megammon ti si moj brat ali nemoj da se ja i ti raspravljamo ja tvrdim da i Husref i sve stare legende spadaju u taj drugi dio igrača a za te iste igrače imaš moj POTPIS! E njima treba dati podršku a ne gamadi kako neko reče.Plako bi od muke kad vidim kako se bore po onom blatu a đubrad sjedi u toplom i kuje zavjeru protiv Zije i uprave (one neču ni da zovem upravom jer ih ne smatram istom).Neko če reči to im je posao ali je i posao gamadi da im obezbjedi uslove dostojne renomea jednog kluba kao što je Sarajevo a ne da se otimaju ko če klub više zavaliti i pokrasti.Razumijemo se mi dobro ali svi pokušavaju pa i Husref da sad ulove u mutnom zar nije dato prvu noć na sinfu da Mirza ide za sportskog ili za direktora,Fazlagić za predsjednika a da bi se raja umirila Husref za trenera e ja na to ne nasjedam taman da Murinja dovedu a ne Husrefa.A Husref nek se oglasi garant ga neko ili on lićno čita informiso o tome pa za mene je čutnja odobravanje nel pokaže tu veličinu o kojoj govoriš nikad mu nisam oprostio kad je sa proslave titule otišo iz Holiday Inna u ZVEZDU,toliko o njegovoj lojalnosti i odanosti klubu.
Sarajevo ljubavi moja!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 nov 2010, 21:10

sekac je napisao/la:Megammon ti si moj brat ali nemoj da se ja i ti raspravljamo ja tvrdim da i Husref i sve stare legende spadaju u taj drugi dio igrača a za te iste igrače imaš moj POTPIS! E njima treba dati podršku a ne gamadi kako neko reče.Plako bi od muke kad vidim kako se bore po onom blatu a đubrad sjedi u toplom i kuje zavjeru protiv Zije i uprave (one neču ni da zovem upravom jer ih ne smatram istom).Neko če reči to im je posao ali je i posao gamadi da im obezbjedi uslove dostojne renomea jednog kluba kao što je Sarajevo a ne da se otimaju ko če klub više zavaliti i pokrasti.Razumijemo se mi dobro ali svi pokušavaju pa i Husref da sad ulove u mutnom zar nije dato prvu noć na sinfu da Mirza ide za sportskog ili za direktora,Fazlagić za predsjednika a da bi se raja umirila Husref za trenera e ja na to ne nasjedam taman da Murinja dovedu a ne Husrefa.A Husref nek se oglasi garant ga neko ili on lićno čita informiso o tome pa za mene je čutnja odobravanje nel pokaže tu veličinu o kojoj govoriš nikad mu nisam oprostio kad je sa proslave titule otišo iz Holiday Inna u ZVEZDU,toliko o njegovoj lojalnosti i odanosti klubu.
Husref se uopste ne bori za poziciju trenera u klubu ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, napoleon72 i 40 gostiju.