Safet Sušić - Pape

Hordas Doboj
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Hordas Doboj » 29 nov 2013, 12:40

A sto bi znao? Do sada se nije nikad javljao. Jel znao Sliskovic, Kodro, Blazevic? Nije, jer doticni nije izrazio zelju da igra. Odjednom bi sada. Pa i da znam ne bih znao ;) Takvi nam ne trebaju :arrow: :arrow:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 29 nov 2013, 12:52

Stvar je prosta kao pasulj.
Na pocetku nisam bio za Safeta(teleci pogled i ti fazoni),ali kako je reprezentacija bila sve blize plasmanu tako je i moj respect za selektora rastao.Covjek je uradio ono sto dosad ni jednom selektoru nije poslo za rukom i plasirao nas na svjetsko.Od tog trenutka Safet ima moju podrsku,i kad se sjetim one noci koliko sam bio sretan kad smo se plasirali,ja mu halalim da izgubi sve tekme na prvenstvu.

Covjek nije svjetska klasa selektora,ali je svakako zasluzio kredita da nam svima budu usta zacepljena do sledecih kvalifikacija.

Sto se tice Salatica,isto tako podrzavam covjeka kad kaze da nema potrebe trcati da ga gleda na osnovu dva clanka iz novina.Ne sumnjam da ce se Safet jos dodatno raspitati za tog igraca i da ce ga otici gledati ukoliko zapazi da covjek ima reprezentativni potencijal. Razlog zasto ga Safet nije dosad zvao i gledao lezi u tome da ni ta patriota od covjeka nije znao jel se osjeca srbinom il stanovnikom republike srpke.Jedino je znao kako se ne osjeca i kao takav neka zapne na terenu svaku tekmu 100% ako misli da dobije paznju selektora.S obzirom na njegova dosadasnja ubjedjenja i njegovo deklarisanje,njega jedino i mogu maestralne partije dovesti do repke.

Dzaba ce njega Safet ici da gleda jednu utakmicu,on ako misli na svjetsko ima da krize na terenu jer ce u slucaju da on bude isao neko od dosadasnjih igraca koji su ucestvovali u plasmanu za baraz izgubiti mjesto.A ako neko mora izgubiti mjesto,neka izgubi zbog igraca koji ce svaku utakmicu jesti na terenu a ne samo onda kad selektor dolazi da ga gleda.A ako bude grizao svaku utakmicu dobit ce i poziv selektora i postovanje drzave jer ce svima biti jasno koliko je doticnom stalo do drzavnog dresa.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 29 nov 2013, 13:19

Ako je istina da je tek cuo skoro za njega sta rade ljudi u Savezu i oni oko njega u strucnom stabu i on izmedju okupljanja reprezentativaca,izgleda jedini nacin za nekog potencijalnog igraca da dodje u razmatranje da bude reprezentativac je da izadje nekoliko clanaka u novinama

Koliko god da im je plata oni ne rade kao volonteri i njima je obaveze da prate formu kako reprezetativaca tako i potencijalnih igraca

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 29 nov 2013, 13:37

ŠTO BI SAFET PRATIO BILO KOJEG IGRAČA ??? Pa ja koliko znam Lulić je sam sebe ubacio u reprezentaciju onom utakmicom protiv TOTTENHAMA,kad je bio prijenos haman na BHT pa se komentator dero : SELEKTORE pozovite ga u reprezentaciju :D Kvalitetan igrač nikad ne ostane nezapažen,ne mora Sajo mrdnuti iz Sarajeva,sami se igrači nametnu ili ne nametnu... Koje novine koji bakrači... Vidjet ćete vi red kad se sad uhvati,neće niko nikog pitat šta si i ko si :lol: SVI ĆE TVRDITI DA SU BRAZILCI bez obzira kako se zovu :lol:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 nov 2013, 13:57

19risha88 je napisao/la:ŠTO BI SAFET PRATIO BILO KOJEG IGRAČA ???
A sto mi ovdje pratimo sve igrace koji su potencijalni na bilokoji nacin???

Svaki selektor prati potencijalne igrace, niko ne kaze da treba putovati sirom Evrope (iako to nekolicina i radi) ali mora koliko-toliko biti upoznat sa potencijalnim igracima...

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 29 nov 2013, 14:55

A sto mi ovdje pratimo sve igrace koji su potencijalni na bilokoji nacin???

Svaki selektor prati potencijalne igrace, niko ne kaze da treba putovati sirom Evrope (iako to nekolicina i radi) ali mora koliko-toliko biti upoznat sa potencijalnim igracima...[/quote]

Pa ko kaže da nije upoznat sa onima koji su potencijalni ??? Salatić će imat 30 godina kad mi krenemo na SP,hebem ja takav potencijal :D Sušić je lijepo rekao da ganja : Bičakčića,Kolašinca,Hodžića,to se i obistinilo,svi imaju papire i sad mogu igrat... Sad ganja Arslanagića kao što je i obećao,i još neke koji su tajna zbog grabljivaca iz susjedstva,koji će učinit sve da nas zajebu iako im takav igrač neće nikad igrat za A tim,al nek komšiji crkne krava ;)

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 29 nov 2013, 16:04

19risha88 je napisao/la:ŠTO BI SAFET PRATIO BILO KOJEG IGRAČA ??? Pa ja koliko znam Lulić je sam sebe ubacio u reprezentaciju onom utakmicom protiv TOTTENHAMA,kad je bio prijenos haman na BHT pa se komentator dero : SELEKTORE pozovite ga u reprezentaciju :D Kvalitetan igrač nikad ne ostane nezapažen,ne mora Sajo mrdnuti iz Sarajeva,sami se igrači nametnu ili ne nametnu... Koje novine koji bakrači... Vidjet ćete vi red kad se sad uhvati,neće niko nikog pitat šta si i ko si :lol: SVI ĆE TVRDITI DA SU BRAZILCI bez obzira kako se zovu :lol:
Što bi Safet pratio bilo kojeg igraca.... :? ..pa zato sto je to praksa skoro svakog iole ozbiljnijeg selektora u Evropi,cesto prikazu recimo njemackog selektora na nekoj tekmi cak i kad ne igraju top timovi iz njihove lige

shvatam ako nije bio da pogleda nekog na deficitarnoj poziciji ali je sramota da nije cuo za njega ipak je on selektor od 2009

opet ponavljam šta će on i ti ljudi u njegovom strucnom štabu raditi do marta 2014

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 29 nov 2013, 16:24

Intervju je fake. Safetove rijeci su izvadjene iz konteksta, on prati svakog igraca na kaseti osim kada igra Milan-Barcelona :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 29 nov 2013, 16:29

adriano_leite je napisao/la: Ajde iskreno odgovori, da li gringo i velez_mostar pisu konstruktivne kritike?
Ne bi o tome sudio iskreno drug, znam samo da su djelimicno izfrustrirani, jer vide neke stvari koje njima smetaju i koje se ne mjenjaju a skode reprezentaciji. Medjutim, treba i pohvaliti sam odlazak na SP, dje je Safet imao naravno veliku ulogu, ali da je sve bajno....to bas i nije. Moze bolje uglavnom.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 nov 2013, 16:34

mora ba "La Nuestra Familia" u Brazil, eno i papiri mu se ganjaju :P :P
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 nov 2013, 17:34

pazzarac je napisao/la: Što bi Safet pratio bilo kojeg igraca.... :? ..pa zato sto je to praksa skoro svakog iole ozbiljnijeg selektora u Evropi,cesto prikazu recimo njemackog selektora na nekoj tekmi cak i kad ne igraju top timovi iz njihove lige
Naravno da prati igrače, a i izvještaji mu se redovno podnose. Odlasci na utakmice su malo komplikovaniji, jer to iziskuje troškove, koje u proteklom periodu nismo mogli priuštiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 nov 2013, 20:50

Ma Susic od utakmice do utakmice nista ne radi. Niti gleda utakmice sljedeceg protivnika (u pola slucajeva izjavi da nije ni gledao utakmice protivnika niti ga zanima), niti trazi nove igrace. Pa Spahic i Begic su isli po Kolasinca, ovaj se nije pomjerio iz Pariza. Da je do njega, ne bi imali ni Begovica. Sreca pa je neko sposobniji bio selektor u to vrijeme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 29 nov 2013, 20:58

Cartman je napisao/la:Ma Susic od utakmice do utakmice nista ne radi. Niti gleda utakmice sljedeceg protivnika (u pola slucajeva izjavi da nije ni gledao utakmice protivnika niti ga zanima), niti trazi nove igrace. Pa Spahic i Begic su isli po Kolasinca, ovaj se nije pomjerio iz Pariza. Da je do njega, ne bi imali ni Begovica. Sreca pa je neko sposobniji bio selektor u to vrijeme.
Safet se ponudio otici iz stolice u slucaju da se neko javi. Da li si za? Jer vidim da mnogo toga znas, a spreman si i na Kamcatku otici zbog potencijalnih kandidata ..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 nov 2013, 21:07

samson je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma Susic od utakmice do utakmice nista ne radi. Niti gleda utakmice sljedeceg protivnika (u pola slucajeva izjavi da nije ni gledao utakmice protivnika niti ga zanima), niti trazi nove igrace. Pa Spahic i Begic su isli po Kolasinca, ovaj se nije pomjerio iz Pariza. Da je do njega, ne bi imali ni Begovica. Sreca pa je neko sposobniji bio selektor u to vrijeme.
Safet se ponudio otici iz stolice u slucaju da se neko javi. Da li si za? Jer vidim da mnogo toga znas, a spreman si i na Kamcatku otici zbog potencijalnih kandidata ..
Da se barem Vaha ili Bajevic jave. Ne bi nam ginulo cetvrtfinale. Ovako, preostaje nam se nadat da Susic nece previse toga pokvarit. Vec nas je skoro kostao plasmana na SP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 29 nov 2013, 21:10

Cartman je napisao/la:
samson je napisao/la:
Da se barem Vaha ili Bajevic jave. Ne bi nam ginulo cetvrtfinale. Ovako, preostaje nam se nadat da Susic nece previse toga pokvarit. Vec nas je skoro kostao plasmana na SP.

:lol: . Calm down .. Jer postujem Bajevica, nista vise necu napisati ... Posebno o Hercegovcu ne .. Ah, i Bajevic je Hercegovac. Pardon, o Mamicevoj kujici ne bih nis pisao ..
Zadnja izmjena: samson, dana/u 29 nov 2013, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 nov 2013, 21:13

Da ne citiram sve postove u kojima sam nazivan svakakvim imenima,
Neko napisa da je Susic autoritet izmedju ostalog, :-), pa taj covjek ne smije reci Misimovicu u oci da je debeo, i da ce biti na klupi..sprdaju se igraci s njim bukvalno.
Zatim replika na post u kojem naglasavam da su svi koji daju podrsku Susicu provincijalci..ne da su provincijalci, nego su asocijalni provincijalci.
Sta je ono jos bilooo...hmmm...da, pisem protiv Susica jer sam iZfrustriran..na ovo necu odgovoriti dok se malo ne prelista pravopis naseg jezika.
I..na kraju, "mrzim Susica",i to je na meniju..koji paradoks..jednostavno mi se ne svidjaju ublehe koje su se do juce smijale nasoj repci, nisu htjeli ni prismrdit dok se nije podigao kvalitet igrackog kadra, i nakon toga se ne gleda dugorocni boljitak iste samo licni interes.
Covjek nije patriota, ne identificira se sa ovom zemljom, misli da je faca i na kraju krajeva on je neko ko se lizao, i danas lize sa krvnikom naseg fudbala.
Ponavljam..ne mrzim ga, samo ga ne cijenim..cijenim svoju zemlju, i reprezentaciju..jedva cekam da ubleha zajedno sa pjevacem i letacem napusti nas tim jer je to kvalitetna grupa nesposobnjakovica koji su iskoristili jad i tugu u savezu.

Nemam uvid u citav post-sa telefona pisem. :-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 nov 2013, 22:07

velez_mostar je napisao/la:Nemam uvid u citav post-sa telefona pisem. :-)
Nemam ni ja, a čitam sa monitora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 nov 2013, 23:29

Virtu4l je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Nemam uvid u citav post-sa telefona pisem. :-)
Nemam ni ja, a čitam sa monitora.
:lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 29 nov 2013, 23:53

arhimed89 je napisao/la:Stvar je prosta kao pasulj.
Na pocetku nisam bio za Safeta(teleci pogled i ti fazoni),ali kako je reprezentacija bila sve blize plasmanu tako je i moj respect za selektora rastao.Covjek je uradio ono sto dosad ni jednom selektoru nije poslo za rukom i plasirao nas na svjetsko.Od tog trenutka Safet ima moju podrsku,i kad se sjetim one noci koliko sam bio sretan kad smo se plasirali,ja mu halalim da izgubi sve tekme na prvenstvu.

Covjek nije svjetska klasa selektora,ali je svakako zasluzio kredita da nam svima budu usta zacepljena do sledecih kvalifikacija.

Sto se tice Salatica,isto tako podrzavam covjeka kad kaze da nema potrebe trcati da ga gleda na osnovu dva clanka iz novina.Ne sumnjam da ce se Safet jos dodatno raspitati za tog igraca i da ce ga otici gledati ukoliko zapazi da covjek ima reprezentativni potencijal. Razlog zasto ga Safet nije dosad zvao i gledao lezi u tome da ni ta patriota od covjeka nije znao jel se osjeca srbinom il stanovnikom republike srpke.Jedino je znao kako se ne osjeca i kao takav neka zapne na terenu svaku tekmu 100% ako misli da dobije paznju selektora.S obzirom na njegova dosadasnja ubjedjenja i njegovo deklarisanje,njega jedino i mogu maestralne partije dovesti do repke.

Dzaba ce njega Safet ici da gleda jednu utakmicu,on ako misli na svjetsko ima da krize na terenu jer ce u slucaju da on bude isao neko od dosadasnjih igraca koji su ucestvovali u plasmanu za baraz izgubiti mjesto.A ako neko mora izgubiti mjesto,neka izgubi zbog igraca koji ce svaku utakmicu jesti na terenu a ne samo onda kad selektor dolazi da ga gleda.A ako bude grizao svaku utakmicu dobit ce i poziv selektora i postovanje drzave jer ce svima biti jasno koliko je doticnom stalo do drzavnog dresa.
100%, samo što je Papetu velika greška što nije za pomoćnika uzeo nekog sa ovog foruma,al još nije kasno ako želimo igrati finale SP,nek ih pozove bar kao stručne saradnike jer ljudi su ipak kvalifikovani.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 30 nov 2013, 01:07

emil02in je napisao/la: 100%, samo što je Papetu velika greška što nije za pomoćnika uzeo nekog sa ovog foruma,al još nije kasno ako želimo igrati finale SP,nek ih pozove bar kao stručne saradnike jer ljudi su ipak kvalifikovani.
Ma, nema od toga ništa. Haj to predloži Safetu, reći će da nije čitao forum, ne zna ništa o ovim stručnjacima, vrti uvijek utakmicu Barce i Milana. I tako baca u očaj stručnjake, pred kojima bi mogla biti velika karijera. Eh, da bar neko hoće razvaliti VCR i pobacati sve kasete. :cry:

:mrgreen:

Svašta ima na ovom forumu. Simpatično je čitati kako neki ljudi ne odustaju od svojih uvjerenja. Dobro je to, nekad se tvrdoglavost isplati. Samo naprijed. ;)

Što se Safeta tiče, svoj ti pos'o. 8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.