A sto mi ovdje pratimo sve igrace koji su potencijalni na bilokoji nacin???19risha88 je napisao/la:ŠTO BI SAFET PRATIO BILO KOJEG IGRAČA ???
Što bi Safet pratio bilo kojeg igraca....19risha88 je napisao/la:ŠTO BI SAFET PRATIO BILO KOJEG IGRAČA ??? Pa ja koliko znam Lulić je sam sebe ubacio u reprezentaciju onom utakmicom protiv TOTTENHAMA,kad je bio prijenos haman na BHT pa se komentator dero : SELEKTORE pozovite ga u reprezentacijuKvalitetan igrač nikad ne ostane nezapažen,ne mora Sajo mrdnuti iz Sarajeva,sami se igrači nametnu ili ne nametnu... Koje novine koji bakrači... Vidjet ćete vi red kad se sad uhvati,neće niko nikog pitat šta si i ko si
SVI ĆE TVRDITI DA SU BRAZILCI bez obzira kako se zovu
Ne bi o tome sudio iskreno drug, znam samo da su djelimicno izfrustrirani, jer vide neke stvari koje njima smetaju i koje se ne mjenjaju a skode reprezentaciji. Medjutim, treba i pohvaliti sam odlazak na SP, dje je Safet imao naravno veliku ulogu, ali da je sve bajno....to bas i nije. Moze bolje uglavnom.adriano_leite je napisao/la: Ajde iskreno odgovori, da li gringo i velez_mostar pisu konstruktivne kritike?
Naravno da prati igrače, a i izvještaji mu se redovno podnose. Odlasci na utakmice su malo komplikovaniji, jer to iziskuje troškove, koje u proteklom periodu nismo mogli priuštiti.pazzarac je napisao/la: Što bi Safet pratio bilo kojeg igraca......pa zato sto je to praksa skoro svakog iole ozbiljnijeg selektora u Evropi,cesto prikazu recimo njemackog selektora na nekoj tekmi cak i kad ne igraju top timovi iz njihove lige
Safet se ponudio otici iz stolice u slucaju da se neko javi. Da li si za? Jer vidim da mnogo toga znas, a spreman si i na Kamcatku otici zbog potencijalnih kandidata ..Cartman je napisao/la:Ma Susic od utakmice do utakmice nista ne radi. Niti gleda utakmice sljedeceg protivnika (u pola slucajeva izjavi da nije ni gledao utakmice protivnika niti ga zanima), niti trazi nove igrace. Pa Spahic i Begic su isli po Kolasinca, ovaj se nije pomjerio iz Pariza. Da je do njega, ne bi imali ni Begovica. Sreca pa je neko sposobniji bio selektor u to vrijeme.
Da se barem Vaha ili Bajevic jave. Ne bi nam ginulo cetvrtfinale. Ovako, preostaje nam se nadat da Susic nece previse toga pokvarit. Vec nas je skoro kostao plasmana na SP.samson je napisao/la:Safet se ponudio otici iz stolice u slucaju da se neko javi. Da li si za? Jer vidim da mnogo toga znas, a spreman si i na Kamcatku otici zbog potencijalnih kandidata ..Cartman je napisao/la:Ma Susic od utakmice do utakmice nista ne radi. Niti gleda utakmice sljedeceg protivnika (u pola slucajeva izjavi da nije ni gledao utakmice protivnika niti ga zanima), niti trazi nove igrace. Pa Spahic i Begic su isli po Kolasinca, ovaj se nije pomjerio iz Pariza. Da je do njega, ne bi imali ni Begovica. Sreca pa je neko sposobniji bio selektor u to vrijeme.
Cartman je napisao/la:Da se barem Vaha ili Bajevic jave. Ne bi nam ginulo cetvrtfinale. Ovako, preostaje nam se nadat da Susic nece previse toga pokvarit. Vec nas je skoro kostao plasmana na SP.samson je napisao/la:Safet se ponudio otici iz stolice u slucaju da se neko javi. Da li si za? Jer vidim da mnogo toga znas, a spreman si i na Kamcatku otici zbog potencijalnih kandidata ..Cartman je napisao/la:Ma Susic od utakmice do utakmice nista ne radi. Niti gleda utakmice sljedeceg protivnika (u pola slucajeva izjavi da nije ni gledao utakmice protivnika niti ga zanima), niti trazi nove igrace. Pa Spahic i Begic su isli po Kolasinca, ovaj se nije pomjerio iz Pariza. Da je do njega, ne bi imali ni Begovica. Sreca pa je neko sposobniji bio selektor u to vrijeme.
Nemam ni ja, a čitam sa monitora.velez_mostar je napisao/la:Nemam uvid u citav post-sa telefona pisem.
Virtu4l je napisao/la:Nemam ni ja, a čitam sa monitora.velez_mostar je napisao/la:Nemam uvid u citav post-sa telefona pisem.
100%, samo što je Papetu velika greška što nije za pomoćnika uzeo nekog sa ovog foruma,al još nije kasno ako želimo igrati finale SP,nek ih pozove bar kao stručne saradnike jer ljudi su ipak kvalifikovani.arhimed89 je napisao/la:Stvar je prosta kao pasulj.
Na pocetku nisam bio za Safeta(teleci pogled i ti fazoni),ali kako je reprezentacija bila sve blize plasmanu tako je i moj respect za selektora rastao.Covjek je uradio ono sto dosad ni jednom selektoru nije poslo za rukom i plasirao nas na svjetsko.Od tog trenutka Safet ima moju podrsku,i kad se sjetim one noci koliko sam bio sretan kad smo se plasirali,ja mu halalim da izgubi sve tekme na prvenstvu.
Covjek nije svjetska klasa selektora,ali je svakako zasluzio kredita da nam svima budu usta zacepljena do sledecih kvalifikacija.
Sto se tice Salatica,isto tako podrzavam covjeka kad kaze da nema potrebe trcati da ga gleda na osnovu dva clanka iz novina.Ne sumnjam da ce se Safet jos dodatno raspitati za tog igraca i da ce ga otici gledati ukoliko zapazi da covjek ima reprezentativni potencijal. Razlog zasto ga Safet nije dosad zvao i gledao lezi u tome da ni ta patriota od covjeka nije znao jel se osjeca srbinom il stanovnikom republike srpke.Jedino je znao kako se ne osjeca i kao takav neka zapne na terenu svaku tekmu 100% ako misli da dobije paznju selektora.S obzirom na njegova dosadasnja ubjedjenja i njegovo deklarisanje,njega jedino i mogu maestralne partije dovesti do repke.
Dzaba ce njega Safet ici da gleda jednu utakmicu,on ako misli na svjetsko ima da krize na terenu jer ce u slucaju da on bude isao neko od dosadasnjih igraca koji su ucestvovali u plasmanu za baraz izgubiti mjesto.A ako neko mora izgubiti mjesto,neka izgubi zbog igraca koji ce svaku utakmicu jesti na terenu a ne samo onda kad selektor dolazi da ga gleda.A ako bude grizao svaku utakmicu dobit ce i poziv selektora i postovanje drzave jer ce svima biti jasno koliko je doticnom stalo do drzavnog dresa.
Ma, nema od toga ništa. Haj to predloži Safetu, reći će da nije čitao forum, ne zna ništa o ovim stručnjacima, vrti uvijek utakmicu Barce i Milana. I tako baca u očaj stručnjake, pred kojima bi mogla biti velika karijera. Eh, da bar neko hoće razvaliti VCR i pobacati sve kasete.emil02in je napisao/la: 100%, samo što je Papetu velika greška što nije za pomoćnika uzeo nekog sa ovog foruma,al još nije kasno ako želimo igrati finale SP,nek ih pozove bar kao stručne saradnike jer ljudi su ipak kvalifikovani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.