FK Slavija

Livnjak
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Livnjak » 12 jul 2012, 14:54

Najbolji strijelac Troglava potpisuje za FK Slavija

http://www.livnovine.com/index.php?opti ... &Itemid=71" onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jul 2012, 14:56

Sigurdsson je napisao/la:Danas zadnji pripremni meč pred polazak u Austriju.Na SRC Slavija od 18h naš klub igra protiv Bosne Visoko,pa ko je u prilici neka dođe da zajedno vidimo da li su se ti momci spremili za budući boj u ligi.
Moglo bi se to doci pogledati,bas me zanimaju ti novi igraci sto su u klubu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 12 jul 2012, 19:18

Nažalost zbog ovako ružnog nevremena nisam mogao otići na utakmicu.Ne vjerujem ni da je odigrana do kraja,ali opet ću sačekati do 20h pa ću nekoga zvati da vidim kako je završeno
$ ? $ ? ? " " ".

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 12 jul 2012, 19:46

Prekinuta utakmica u 70. minuti prvi vodstvu Slavije od 2:0
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jul 2012, 20:37

Ne znam koliko se planiralo igrati ali poluvremena nije bilo.Utakmica je prekinuta negde oko 19:00 a pocela je u 18:05.

Slavija igrala sa Dujkovicem na golu,Urtom i Ojdanicem na stoperima,Rizvanovic desno,levo neki lik dosao iz omladinaca Zelje zaboravih ime.U vezi Perisic,Mijatovic,neka 6-ca odigrao doktorski za njega su mi rekli da se zove Milisavljevic ili tako nesta,zatim Pusara,Rasevic i u napadu Peljto.

Slavija sasvim dobro igra,jbg u pocetku dosta sparno vreme,teren poprilicno tvrd sa tek na centru lokvom od vode i ispred golova usled natapanja pre utakmice,a kasnije negde oko 25.minute vrlo jak pljusak koji je trajao sve do prekida utakmice.Kazem poluvremena nije bilo,sta li su klubovi planirali stvarno ne znam.

Slavija vodila 2:0 za vreme prekida.Prvi gol jedan korner sa leve strane,odlicno ga izvodi 6-ca,a Mamic sjajno skace i pogadja za 1:0.2:0 nedugo zatim.Prekrasna akcija Slavije gde Mamic salje loptu za Rasevica koji rutinski pogadja sa desne strane strane.

Dosta dobrih akcija je bilo,momak na golu Bosne par puta odlicno intervenisao,cini mi se da izgleda kao mlad golman 99 broj nosi.Sa druge strane Dujkovic nije imao nista posla jer je odbrana odlicno igrala.
Urta fenomenalan,strasna partija za mene najbolja od svih fudbalera u Slaviji.Ojdanic isto tako koji mi se i konstitucijom za stopera itekako dopada,visok,lakog i krupnog koraka. ;)
Takodje ta 6-ca sjajna,odlican centralni veznjak,nije klasicni zadnji ali nije ni ofanzivni nesta izmedju,sa fenomenalnim pregledom igre i pasom.U napadu Mamic isto tako dosta mi se svidja mada je imao i par kikseva koji ne bi trebali biti svojstveni napadacima.

Najvise me razocarao Rizvanovic.Ovakav on ne treba Slaviji nikako,ocajan,najlosi danas.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 jul 2012, 20:39

Znači Mame gol i asist slika

Odličnog ste igrača dobili, odličnog.
Hayley <3

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 12 jul 2012, 23:21

Slazem se sa devilom 6 je dobar igrac mislim da se preziva Mirosavljevic,Slavija igrala bez 6/7 startera koji su imali kondicioni trening sreca pa je pustena zapadna tribina danas posto odavno nije bilo takvo nevrjeme a ovo je druga tekma koja je prekinuta radi loseg vremena!!!!

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 13 jul 2012, 19:25

Naši prvotimci su u ovom trenutku krenuli ka Austriji gdje ih očekuje dosta pripremnih utakmica i jakih provjera.Veliki plus Slavija je dobila u liku Zorana Kokota koji je juče prozvan da ide na pripreme.Nadamo se da će naše momke zaobići povrede i da će se vratiti dobro uigrani.
$ ? $ ? ? " " ".

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 13 jul 2012, 20:57

Slavija je dobila odlicnog igraca koji je otisao na pripreme u Austriju,njegovo ime je Haris Fazlagic,centralni vezni,siguran sam da ce opravdati povjerenje trenera Capljica koji je zahtjevao njegov dolazak u klub..

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 13 jul 2012, 22:07

Zeljo.ba je napisao/la:Slavija je dobila odlicnog igraca koji je otisao na pripreme u Austriju,njegovo ime je Haris Fazlagic,centralni vezni,siguran sam da ce opravdati povjerenje trenera Capljica koji je zahtjevao njegov dolazak u klub..
Moze li malo detaljnije o Fazlagiću, ako nije problem ;) !?
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jul 2012, 15:34

$ % " су ? у & ("), $ - " $ $ $ " & " за $ сезону.
На пут у " ? је 26 $ " - " $ се " за статус ", а стратег ? ? & - " $ % за $ & ? ? ".
- ? ' & " ? сусрета,

$ " пет, " то са " & - у " " " у тој " на ". На ? ' - " " ?, ? ' ' $ - то " ? ". То ' " $ јер ? $ " % тренутно стање " " ", & " $ $ % је то на % " ? " пажњу - & је ".
Оно % - " $ % " је & $ ? ?, Зорана & " - у $ % " " ?-? $.
По & " " $ ? " $ у " Сарајеву, $ " ? провјеру " старта " ? у &, 28. ?, " то " ? на ' терену.
$ % " у " ":
" %: $ ", $ ", Горан ", $ ' " & % (" терапеут);
?: & $, Стефан " " ? &;
": $ ", $ Папаз, " ", Јован ?, ? Урта, Феђа $, & ", ' %, ? ", & ", % $, & ", & ", ? $, Зоран &, $ ?, ' $, Горан ", " ?, $ $, " ?, & $ " " ";
Kalkan i Rizvanovic nisu otisli na pripreme.Realno ono sto sam video u onih 50-ak minuta do prekida,sasvim ocekivano jer su se lose pokazali.
Ko je Arman Idrizovic ? Vidim igrao za Igman iz Konjica,zna li neko nesta vise o njemu ?
Haris Fazlagic bi trebalo da je onaj momak sto je igrao u Kanadi jedno vreme,proslo leto na meti Novog Pazara bio,pa kasnije otisao u Banat ali je vrlo malo igrao.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 14 jul 2012, 18:50

Na kraju ce Sarajevo imati vise igraca Srba od Slavije, aSlavija vise Bosnjaka od Sarajeva :lol:

Ne kritikujem niti bilo sta drugo, meni licno je to svejedno, nebitno nesto..ali cisto konstatujem kakva je tendencija :mrgreen:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 14 jul 2012, 18:54

Vamos je napisao/la:Na kraju ce Sarajevo imati vise igraca Srba od Slavije, aSlavija vise Bosnjaka od Sarajeva :lol:

Ne kritikujem niti bilo sta drugo, meni licno je to svejedno, nebitno nesto..ali cisto konstatujem kakva je tendencija :mrgreen:
To je po meni za svaku pohvalu.Medjutim,ima nesto sto su u upravi Slavije sigurno shvatili,a to je da se opstanak ne moze izboriti samo sa igracima iz domace skole i polovnjacima iz Srbije,tako da su morali pristupiti sistemu uzimanja bivsih igraca Sarajeva i Selje.Blizu su Lukavice sto znaci da bi ustedili novac za smjestaj,prijevoz itd... ;)

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 15 jul 2012, 20:24

ultra_slavija je napisao/la:
Zeljo.ba je napisao/la:Slavija je dobila odlicnog igraca koji je otisao na pripreme u Austriju,njegovo ime je Haris Fazlagic,centralni vezni,siguran sam da ce opravdati povjerenje trenera Capljica koji je zahtjevao njegov dolazak u klub..
Moze li malo detaljnije o Fazlagiću, ako nije problem ;) !?
Momak je prosle godine osvojio prvenstvo Canade,izabran za najboljeg igraca lige zabio 2 gola u finalu play-offa,prosao je zeljinu skolu generacija Dzeke,Stilica itd..dobar igrac sigurno pojacanje za Slaviju.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 15 jul 2012, 22:23

Danas je naša ekipa u prvoj pripremnoj utakmici u Austriji savladala Fc Tulln(četveroligaš) sa 7:0.Prvo poluvreme naši momci su odigrali perfektno pa su tako na odmor otišli sa zasluženih 5:0 .U tom prvom poluvremenu naši ljubimci su izašli u sastavu sa Tomovićem na golu,Urta,Benović,Aleksić,Svitlica,Fazlagić,Mirosavljević(2),Rašević(1),Perišić,Pušara,Vidić(2).

U drugo poluvreme ulazi druga postava koja je pokazala dobru igru,ali i ne baš izvanrednu realizaciju u kojoj su promašili dosta prilika.Sastav iz drugog poluvremena :Dujkovic ,Papaz ,Ojdanic ,Zecevic, Popovic, Idrizovic, Dudo(1) Beslija,Kokot ,Mamić(1),Dudić.

Od onih koje treba danas istaknuti,mada je ovo 4-ligaš,prednjači stoperski par Urta-Aleksić, i napadači Vidić,Mirosavljević,Mamić.

Za dva dana naše momke očekuje duel vjerovatno sa "Brno" u kojima bi mogla doći do izražaja uigranost i da se vidi na čemu smo do sada u ovim pripremama.
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jul 2012, 00:01

? су $ $ ? " на " у ". $ " % " је ? % " & " &, а ' је % & ? 0:0.

Стратег % " $ " је & " у ' ', поново $ ? " $. ? у $ " " " " ? " & у првој $ су $ " ? са 7:0.

" $ & " ? ' & у овој " " " је $ пута затресао ' " ? је ? $. О ? у " ? $ ' је &:

-? у " се ' за & " су $. $ ? % $ терена на " се ' " ' ". Оно % " " је " ' & $ у ". % " је " ' " у $ на $ сезону. $ је $ " ", ? ' се & ? " " - " & $. $ ' " $ ? ". У првој ' ? ? ?, а $ ' $ & ?, ? ' ? " $ " " $ ". $ се & " $ $ $ - " све " " ", & је $ за % ?.

? је ? ' у сатаву: $, ?, ", Папаз, ?, ?, $, ", $, & " $;

? су %: ", ", Урта, ", %, ", ",",?, $ " ";

Mislim da je ovo startnih 11 ove sezone...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2012, 00:14

Sta se desava u Slaviji,vratili su se sa priprema ali nista znacajnije da procitam.Steta sto nisam u subotu u Sarajevu da gledam protiv Olimpica mec. :(

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 27 jul 2012, 12:34

Istočno Sarajevo 27. 07. 2012
PRESS RS
ZORAN KOKOT, ISKUSNI GOLGETER OČEKUJE PREPOROD „SOKOLOVA“
Slavija će biti hit jeseni!
Zoran Kokot tvrdi da Slavija ima kvalitet za vrh tabele. Povratnik u redove „sokolova“ veruje da bi njegova ekipa mogla da bude hit jesenjeg dela Premijer lige.

IMAMO KVALITET ZA VRH Zoran Kokot
Napadač koji je ime izgradio u dresu Slavije, a potom ostvario nekoliko inostranih angažmana u Kanadi, Belgiji i Iranu, ovog leta se vratio u staro jato i sa velikim ambicijama dočekuje nove izazove na domaćoj sceni.
Poslednjih godinu i po dana korpulentni napadač je tresao mreže u dalekom Iranu. Međutim, odlučio je da promeni sredinu, a nije mu bilo teško da odabere Slaviju.
- Planirao sam da napustim Iran na kraju prošle sezone pošto su nova pravila o broju stranaca mnogim ekipama napravila dosta problema. Imao sam nekoliko ponuda, ali je Slavija bila najbrža i najkonkretnija. Ovo je moj klub i srećan sam zbog povratka.
Da li su samo pravila kumovala povratku iz Irana?
- Jedan od razloga svakako je bila i porodica. Nije nam bilo lako da se naviknemo na lokalni način života, a činjenica da sam u ovom periodu postao otac samo je ubrzala odluku o povratku. Iran ima specifično društvo i, ako ništa drugo, živeti u njemu je bilo jedinstveno iskustvo za mene i moju porodicu.
Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju PRESS-a
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jul 2012, 21:15

Slavija dobila 6:1 Zarkovo u prijateljskoj na svome terenu.Cekam neki izvestaj,do sada znam da je 2 gola dao Haris Beslija,te po jedan Fazlagic,Kokot,Dudic i Vidic. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jul 2012, 23:28

? је ? $ " $ $ првенствену " у " ". ? је ' ? & ? & 6:1, а " је " ? ? " ? - & $ $ ". " ' се " у 28 " за 1:1, а нову $ ? $ је " ? у 34 " " ?. $ $ на $ у 41 " " је " " ? за 3:1. У & на терену

су ? $ поставе " у 70 " $ Папаз $ ? ? је " " " % ? у петерац а ? $ је & у ' за 4:1. " Јована ? у 81 " $ " је " на $ " а $ ? Феђа $ " у ' за 5:1. " 6:1 ? је у 85 " $ је $ " % у $ ? & Зорана & " је са пет ' & ? у '.
? – & 6:1
?: 1:0 ? 1, 1:1 " 28, 2:1 ? 34 " ?, 3:1 ? 41, 4:1 $ 70, 5:1 $ 81, 6:1 & 85, $: СРЦ ''?'' у " Сарајеву, $: 200, $: $ ? (" Сарајево).
? (" $ "): ", ", $, $, ", ", ", ", %, ", ?.
($ $ "): $, ?, ?, Папаз, ", ?, $, $, ", &, $. Тренер: $ ".
& (" $ "): %, ?, ", ", ", ?, Н. $, ", ", ", ".
($ $ "): ?, ", ?, ", $, Н. ", ", ", ", ", ". Тренер: ? ?.
To je prva postava dakle. ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.