Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
calcio je napisao/la:Nista nisam slagao, pronadjite ako mozete neku gresku u konstataciji da je vise pratio igrace nego Ciro. To sto vi ne volite cuti o Susicu nista osim raznoraznih psovki i uvreda nije moj problem. Do vas je, drugovi. Ali eto, Susic je otisao, nema razloga da ga vise spominjemo. Konstatovali smo da je on kriv za sve, za penal protiv Francuske, za ofsajd protiv Nigerije, za kikseve bivseg kapitena u kljucnim utakmicama,... Idemo dalje.
Zbog ovako ogranicenih umova ova zemlja ne napreduje.pingpong je napisao/la:calcio je napisao/la:Nista nisam slagao, pronadjite ako mozete neku gresku u konstataciji da je vise pratio igrace nego Ciro. To sto vi ne volite cuti o Susicu nista osim raznoraznih psovki i uvreda nije moj problem. Do vas je, drugovi. Ali eto, Susic je otisao, nema razloga da ga vise spominjemo. Konstatovali smo da je on kriv za sve, za penal protiv Francuske, za ofsajd protiv Nigerije, za kikseve bivseg kapitena u kljucnim utakmicama,... Idemo dalje.![]()
Jedno je ČINJENICA. Safet Sušić je najbolji selektor BiH svih vremena. Uspio je JEDINI odvesti BiH na jedno veliko takmičenje - Svjetsko prvestvo. Neki bi to volili da prekriže, međutim to je istina koja vas boli. Meša tek mora da se dokaže, međutim, ne ovako kompleksaški sa izjavama i riječima nego isključivo REZULTATOM. Dakle, majstore razvali Austriju prvo. Safet ti je napravio repku, bar moraš ekipe kao što je Austrija razvaliti da bi ostvario 1% Safetovog uspjeha. Kada dobiješ Belgiju u gostima, ostvario si 2% Safetovog uspjeha. Kada, kojim slučajem, odvede BiH na EP ostvario je 50% Safetovog uspjeha. Dakle, mali je on još. Ne vjerujem da će uz ove komplekse uspjeti ni ovo 1%, a isto tako i vi zajedno s njim što pokušavate ovdje nekoga uvjeriti u nešto što i vi sami ne vjerujete. Teško je ovo objasniti moj calcio ljudima, koji se i sami kompleksaši kao i miljenik im pa pokušavaju da podržavajući njegove komplekse opravdaju svoje vlastite.Lijep pozdrav svima. <3
lijep pozdrav i tebi safete.pingpong je napisao/la:calcio je napisao/la:Nista nisam slagao, pronadjite ako mozete neku gresku u konstataciji da je vise pratio igrace nego Ciro. To sto vi ne volite cuti o Susicu nista osim raznoraznih psovki i uvreda nije moj problem. Do vas je, drugovi. Ali eto, Susic je otisao, nema razloga da ga vise spominjemo. Konstatovali smo da je on kriv za sve, za penal protiv Francuske, za ofsajd protiv Nigerije, za kikseve bivseg kapitena u kljucnim utakmicama,... Idemo dalje.![]()
Jedno je ČINJENICA. Safet Sušić je najbolji selektor BiH svih vremena. Uspio je JEDINI odvesti BiH na jedno veliko takmičenje - Svjetsko prvestvo. Neki bi to volili da prekriže, međutim to je istina koja vas boli. Meša tek mora da se dokaže, međutim, ne ovako kompleksaški sa izjavama i riječima nego isključivo REZULTATOM. Dakle, majstore razvali Austriju prvo. Safet ti je napravio repku, bar moraš ekipe kao što je Austrija razvaliti da bi ostvario 1% Safetovog uspjeha. Kada dobiješ Belgiju u gostima, ostvario si 2% Safetovog uspjeha. Kada, kojim slučajem, odvede BiH na EP ostvario je 50% Safetovog uspjeha. Dakle, mali je on još. Ne vjerujem da će uz ove komplekse uspjeti ni ovo 1%, a isto tako i vi zajedno s njim što pokušavate ovdje nekoga uvjeriti u nešto što i vi sami ne vjerujete. Teško je ovo objasniti moj calcio ljudima, koji se i sami kompleksaši kao i miljenik im pa pokušavaju da podržavajući njegove komplekse opravdaju svoje vlastite.Lijep pozdrav svima. <3
Hvala na komplimentu.STEVIE je napisao/la: lijep pozdrav i tebi safete.
Shvatio sam ovo kao sarkazam, jer ne vjerujem da postoji osoba koja bi mislila ovako i jos se usudila da to podijeli sa drugima.pingpong je napisao/la:calcio je napisao/la:Nista nisam slagao, pronadjite ako mozete neku gresku u konstataciji da je vise pratio igrace nego Ciro. To sto vi ne volite cuti o Susicu nista osim raznoraznih psovki i uvreda nije moj problem. Do vas je, drugovi. Ali eto, Susic je otisao, nema razloga da ga vise spominjemo. Konstatovali smo da je on kriv za sve, za penal protiv Francuske, za ofsajd protiv Nigerije, za kikseve bivseg kapitena u kljucnim utakmicama,... Idemo dalje.![]()
Ali baš. Ne shvatajući da s ovim samo sebe gazi.bordobijeli je napisao/la:Mesa popizdio samo se o Safetu prica pa ga malo nagazio![]()
![]()
I to sve najbolje, toliko raja zali za njegovim odlaskom i hvali ga da je Mesi skocio pritisak.bordobijeli je napisao/la:Mesa popizdio samo se o Safetu prica pa ga malo nagazio![]()
![]()
Ma gazi, kako ne gazi, sram ga bilo, kako se samo usudio da se potrudi proširiti bazu igrača, šta ima veze i ako u utakmicu ulazimo bez napadača npr, pa pokrit će to krila fantastično kao i dosada...i kako ga nije stid hodati po evropskim nogometnim terenima kad se oni sasvim dobro vide i iz kancelarije u Sarajevu, a još je tu i internet pa se lijepo rezultati mogu pratiti i biti u toku bez da se mrdne iz fotelje....a tek što se drznuo da posjeti i igrače i razmijeni pokoju riječ s njima i mimo standardnih okupljanja, e to je baška posebna priča. Stvarno, i ja se pitam kako se usuđuje da obavlja sve ono što spada u domenu selektorskog posla... pa to je nečuveno!pingpong je napisao/la:Ali baš. Ne shvatajući da s ovim samo sebe gazi.bordobijeli je napisao/la:Mesa popizdio samo se o Safetu prica pa ga malo nagazio![]()
![]()
Zaboravio si dodati i: Sram ga bilo sto radi.DragonGirl je napisao/la:Ma gazi, kako ne gazi, sram ga bilo, kako se samo usudio da se potrudi proširiti bazu igrača, šta ima veze i ako u utakmicu ulazimo bez napadača npr, pa pokrit će to krila fantastično kao i dosada...i kako ga nije stid hodati po evropskim nogometnim terenima kad se oni sasvim dobro vide i iz kancelarije u Sarajevu, a još je tu i internet pa se lijepo rezultati mogu pratiti i biti u toku bez da se mrdne iz fotelje....a tek što se drznuo da posjeti i igrače i razmijeni pokoju riječ s njima i mimo standardnih okupljanja, e to je baška posebna priča. Stvarno, i ja se pitam kako se usuđuje da obavlja sve ono što spada u domenu selektorskog posla... pa to je nečuveno!pingpong je napisao/la:Ali baš. Ne shvatajući da s ovim samo sebe gazi.bordobijeli je napisao/la:Mesa popizdio samo se o Safetu prica pa ga malo nagazio![]()
![]()
ma samo pokusaj kontriranja, ne bi rekao da je glup, mada sam samo povrsno citao pokusaj postiranja, vise ono hoce malo da o necemu raspravlja..dosadno mu..dubrovnik je napisao/la:Je li ovo ovaj ping pong ozbiljno pise?
Zaboravila samPivopija je napisao/la:Zaboravio si dodati i: Sram ga bilo sto radi.DragonGirl je napisao/la:Ma gazi, kako ne gazi, sram ga bilo, kako se samo usudio da se potrudi proširiti bazu igrača, šta ima veze i ako u utakmicu ulazimo bez napadača npr, pa pokrit će to krila fantastično kao i dosada...i kako ga nije stid hodati po evropskim nogometnim terenima kad se oni sasvim dobro vide i iz kancelarije u Sarajevu, a još je tu i internet pa se lijepo rezultati mogu pratiti i biti u toku bez da se mrdne iz fotelje....a tek što se drznuo da posjeti i igrače i razmijeni pokoju riječ s njima i mimo standardnih okupljanja, e to je baška posebna priča. Stvarno, i ja se pitam kako se usuđuje da obavlja sve ono što spada u domenu selektorskog posla... pa to je nečuveno!pingpong je napisao/la: Ali baš. Ne shvatajući da s ovim samo sebe gazi.
Covjek koji je slijepo vjerovao u Safeta i svaki njegov potez, i sad je ocigledno shvatio neke stavri, ali posto ne moze preci preko svog ega, onda od muke kontrira svemu pozitivnom.dubrovnik je napisao/la:Je li ovo ovaj ping pong ozbiljno pise?
Izvinjavam se, ovo girl mi nije upalo u oko, jer rijedak je slucaj da nase djevojke ucestvuju u sportskim diskusijama. Ovo je svakako za pohvalu.DragonGirl je napisao/la:
Zaboravila samDobro si me podsjetio...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.