Nisam brucošChaosX je napisao/la:Za brucose cijela sl. sedmica(po njihovim obavjestima), al to mozes uradit i u naredne 3< sedmice (molba-uplatnica cudo)

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisam brucošChaosX je napisao/la:Za brucose cijela sl. sedmica(po njihovim obavjestima), al to mozes uradit i u naredne 3< sedmice (molba-uplatnica cudo)
150 i koju km, i plaća ti se pola sept i pola jula, pa poslije normala svaki mjesecOtelo je napisao/la:Nakon što se ispostavilo da je Dex bio u pravu, imam još pitanja za istog.
Koliko košta stanarina i kako se plaća u septembru?
Meni kolegica reće kao da plaćam sad septembar i oktobar, što bi bilo oko 300 + kmDex je napisao/la:150 i koju km, i plaća ti se pola sept i pola jula, pa poslije normala svaki mjesecOtelo je napisao/la:Nakon što se ispostavilo da je Dex bio u pravu, imam još pitanja za istog.
Koliko košta stanarina i kako se plaća u septembru?
Taman da ja probam sve cure i tebi ostanu ostaciDex je napisao/la:Ja ću tek 10og doć
Uzmi i ostatke, ženim seOtelo je napisao/la:Taman da ja probam sve cure i tebi ostanu ostaciDex je napisao/la:Ja ću tek 10og doć
Prosao ovo jer sam jedini znao nestotuzlak1987 je napisao/la:Kakav sam ispit danas radio, ostalo nas od 30, 15 sto nije polozilo. Dodjem na ispit kada samo nas 4 izaslo..krenem raditi svi predaju, ko nisu ucili. Ja ostanem sat i pol sam sa prof i ast u ucionici da se vadimvaljda bude sta.. kontam mozda me pusti kada vidi da ostali nisu ucili xd
Ja se nisam mogao sjetiti kako se racuna usrani momenat inercije kod fizickog klatna, tako da nisam najlaksi zadatak uradiotheboss_RD07 je napisao/la:Razvalio sam danas fizikuDaj boze uslov
Strah me bilo samo fotoelektričnog efekta i prigušenih oscilacija, hvala bogu nije ništa od toga bilo. Na kraju me zajebala oblast koju sam mislio da znam, ali me pamćenje izdalotuzlak1987 je napisao/la:U biti cesto ispadne da uradis ono ceg se najvise pribojavas, a da ti kroz maglu bude ono sto nisi ponavljao zadnje dane