21.06.2014. BIH - NIGERIJA

Svjetsko prvenstvo u fudbalu "Brazil 2014" - po prvi put u istoriji, reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće na jednom velikom takmičenju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

BiH - Nigerija

Pobjeda
200
83%
Neriješeno
13
5%
Poraz
27
11%

Ukupno glasova: 240

pobjedesve
Kontakt:

Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA

Post Postao/la pobjedesve » 22 jun 2014, 12:34

darker10 je napisao/la:Covjek ti rece da je Susic kriv.
Ne znam jel upuceno meni, ali ako jeste htio sam da kazem da se slazem sa mozambikom. Procitaj jos jednom
a... pehari su tu

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 jun 2014, 12:38

Pa zasto Safete mjenjati formaciju , zasto , zasto Medunjanina stavljati na "beka" pa ne mogu vjerovat ovo je sramota evo uredu ponisten gol , ali brate oni od 50.minute padaju kako pa gdje su trenirali ko im drzi kondicione treninge ccc :roll: :roll: a vala gledam Olica u Hrvatskoj covjek trci bori se ko da mu je 20 godina u nas Dzeko ne zna napravit pritisak gore stisnut im odbranu samo ceka da mu se servira lopta pa ne moze to tako :crazy:
Nista ima jos jedna utakmica nek pobjede za nas , za ljude koji su jucer plakali koji nisu mogli spavati koje je u srce pogodio poraz , nek pobjede za ovu DRŽAVU !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 22 jun 2014, 12:41

ANTIFA ! je napisao/la:Pa zasto Safete mjenjati formaciju , zasto , zasto Medunjanina stavljati na "beka" pa ne mogu vjerovat ovo je sramota evo uredu ponisten gol , ali brate oni od 50.minute padaju kako pa gdje su trenirali ko im drzi kondicione treninge ccc :roll: :roll: a vala gledam Olica u Hrvatskoj covjek trci bori se ko da mu je 20 godina u nas Dzeko ne zna napravit pritisak gore stisnut im odbranu samo ceka da mu se servira lopta pa ne moze to tako :crazy:
Nista ima jos jedna utakmica nek pobjede za nas , za ljude koji su jucer plakali koji nisu mogli spavati koje je u srce pogodio poraz , nek pobjede za ovu DRŽAVU !

lulic je igrao beka, sta li si ti gledao
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 22 jun 2014, 12:41

" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 22 jun 2014, 12:42

Džeko i spahić su krivi nisu se borili,spahić se prepo unosio je strah u odbrani i kriv je za go.Džeko pa sta rec nisi se borio nije ti stalo.Ce je bio Kolasinac i bičakčić Ibisevic od 1 minute je trebo igrat to su igraci koji ce trcat borit se i UVJEK OSTAVIT SRCE NA TERENU
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

John Terry-Captain,Leader,Legend

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 jun 2014, 12:44

Vahi bi stope ljubio kada bi dosao za selektora, Susic jednostavno nema muda da nametne autoritet. Mogu samo mislit sta igraci rade na "pripremama". I Dzeko moze preseliti na klupu, Spahic i Misimovic vise ne mogu i klupa momci. Umjesto prvog Arsanagic, Zukanovic, Bicakcic i Sunjic + po potrebi Kolasinac i Besic mogu igrati stopera. Zakljucak? Spaha hvala za sve ali nisi vise za prvih 11, nikako. Miske? Takodjer. Igra covjek u poluamaterskoj ligi, on da trci po onim vremenskim uslovima 90 minuta? :urnebes:

Hajrovic izlazi (jedini prodoran igrac sa fenomenalnim centarsutem i sutem) a ulazi Ibisevic dok Misimovic ostaje 90 minuta na terenu? Pa boze dragi u tom momentu sam htio vene prerezati.

I kada pomislis kako je to kraj, hajde, pa ne moze i on biti toliko glup, sada mora ubaciti ofanzivca, covjeka koji trkom (Pjanic, Miske i Besic su vec tu znaci igrace koji znaju dodati loptu imas vec) moze napraviti razliku, svjez, brz i odmoran, ali onda kolekticvni sok. Gledam i ne vjerujem sta vidim, al` me vid dobro sluzi pa kontam da tripujem. Nije moguce, ima nesto u ovoj cigari od cega haluciniram, popio sam previse pa se oci igraju sa mnom ali jok, imao je obraza uvesti malog Svena kada nam treba gol, igraca iz Hrvatske lige za kojeg se znalo da nikako ne moze praviti nikakvu razliku. FUJ Pape ****, fuj ubleho stoljeca, fuj gade jedan gadni odvratni. Mars nazad u Tursku pa nek` te tamosnji ispodprosjecni klubovi trpe ako hoce, ovdje nisi dobrodosao.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 jun 2014, 12:45

collector je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Pa zasto Safete mjenjati formaciju , zasto , zasto Medunjanina stavljati na "beka" pa ne mogu vjerovat ovo je sramota evo uredu ponisten gol , ali brate oni od 50.minute padaju kako pa gdje su trenirali ko im drzi kondicione treninge ccc :roll: :roll: a vala gledam Olica u Hrvatskoj covjek trci bori se ko da mu je 20 godina u nas Dzeko ne zna napravit pritisak gore stisnut im odbranu samo ceka da mu se servira lopta pa ne moze to tako :crazy:

lulic je igrao beka, sta li si ti gledao

Vidis da sam pod navodnim napisao ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 22 jun 2014, 12:48

Ja igracima nista ne zamjerim,do primljenog gola dobro smo stajali na terenu.Ko je ikad igrao nogomet zna kad ti sudija ponisti regularan gol,i onda primis gol zbog ociglednog faula u napadu kakav je pritisak,nervoza na igracima.Da taj gol nije ponisten,mi bi ove Nigerijce dobili sa najmanje 3 razlike.Ovo nam je prvo veliko takmicenje i realno kad sve kad pogledamo bez obzira na ova dva poraza nismo razocarali,a pogotovo ona utakmica protiv Argentine.Imamo repku sigurno za neke vece domete,dobili smo jednog Muhameda Besica koji je veliko otkrice Svjetskog Prvenstva,pa Hajrovic,Visca da ih sviju ne nabrajam.Sunjic juce jedan od nasih najboljih igraca,i sa ovom utakmicom je obezbijedio sebi neki bolji klub.Tino Susic uopste juce nije bio los odigrao je solidnu utakmicu,i ako sam mislio da ce biti ocajan kad je usao.VOLIM TE BOSNO !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 22 jun 2014, 12:54

Rooney88 je napisao/la:Vahi bi stope ljubio kada bi dosao za selektora, Susic jednostavno nema muda da nametne autoritet. Mogu samo mislit sta igraci rade na "pripremama". I Dzeko moze preseliti na klupu, Spahic i Misimovic vise ne mogu i klupa momci. Umjesto prvog Arsanagic, Zukanovic, Bicakcic i Sunjic + po potrebi Kolasinac i Besic mogu igrati stopera. Zakljucak? Spaha hvala za sve ali nisi vise za prvih 11, nikako. Miske? Takodjer. Igra covjek u poluamaterskoj ligi, on da trci po onim vremenskim uslovima 90 minuta? :urnebes:

Hajrovic izlazi (jedini prodoran igrac sa fenomenalnim centarsutem i sutem) a ulazi Ibisevic dok Misimovic ostaje 90 minuta na terenu? Pa boze dragi u tom momentu sam htio vene prerezati.

I kada pomislis kako je to kraj, hajde, pa ne moze i on biti toliko glup, sada mora ubaciti ofanzivca, covjeka koji trkom (Pjanic, Miske i Besic su vec tu znaci igrace koji znaju dodati loptu imas vec) moze napraviti razliku, svjez, brz i odmoran, ali onda kolekticvni sok. Gledam i ne vjerujem sta vidim, al` me vid dobro sluzi pa kontam da tripujem. Nije moguce, ima nesto u ovoj cigari od cega haluciniram, popio sam previse pa se oci igraju sa mnom ali jok, imao je obraza uvesti malog Svena kada nam treba gol, igraca iz Hrvatske lige za kojeg se znalo da nikako ne moze praviti nikakvu razliku. FUJ Pape ****, fuj ubleho stoljeca, fuj gade jedan gadni odvratni. Mars nazad u Tursku pa nek` te tamosnji ispodprosjecni klubovi trpe ako hoce, ovdje nisi dobrodosao.
+1
Treba ga uhvatiti neki novinar i dobro ga oprati pa da na nam Sajo objasni svoje odluke koje je donio i zasto Kolasinac (nas najspremniji igrac uz Besica) nije igrao. Bravo Safete legendo nasa, ti sto nas odvede prvi put na svjetsko, bravo trenerski magu, velemajstore. Mi te ne zasluzujemo, svi cemo plakat kad potpises za Englesku sutra. Joooj muka mi je, ne mogu da vjerujem sta sam gledao sinoc. Lafo neki raskol u njihovoj repki cc ljudima svaka cast zasluzili su, vidjelo se da hoce pobjedu. Prije tekme, pa na poluvremenu svi u krug i motivacija. A kod nas spaha i bh messi karine, ovaj prvi nije nikakv vodja a ovaj drugi setac, maneken lijepi. I nek mi neko kaze da je Dzeko bolji od Mandzukica, onakvog Mandze koji je onoliko pretrcao i zabio dva gola. Fuj Edine :sick: jos me i stid sto su rekli da ce igrati za poginule krajisnike :oops:
Mi smo Željini, Željo je naš!

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 22 jun 2014, 12:56

Bihac96 je napisao/la:Ja igracima nista ne zamjerim,do primljenog gola dobro smo stajali na terenu.Ko je ikad igrao nogomet zna kad ti sudija ponisti regularan gol,i onda primis gol zbog ociglednog faula u napadu kakav je pritisak,nervoza na igracima.Da taj gol nije ponisten,mi bi ove Nigerijce dobili sa najmanje 3 razlike.Ovo nam je prvo veliko takmicenje i realno kad sve kad pogledamo bez obzira na ova dva poraza nismo razocarali,a pogotovo ona utakmica protiv Argentine.Imamo repku sigurno za neke vece domete,dobili smo jednog Muhameda Besica koji je veliko otkrice Svjetskog Prvenstva,pa Hajrovic,Visca da ih sviju ne nabrajam.Sunjic juce jedan od nasih najboljih igraca,i sa ovom utakmicom je obezbijedio sebi neki bolji klub.Tino Susic uopste juce nije bio los odigrao je solidnu utakmicu,i ako sam mislio da ce biti ocajan kad je usao.VOLIM TE BOSNO !
Pa niko absolutno nikom nije stalo da dođemo na sp i da izgubimo sve.Tako da niko nije sretan nit ponosan da smo igrali protiv jace selekcije pa i nekako al ovo su nigerinci.I Trebali smo pobijedit ali kad jedan igrac se ne bori đaba ti sve neceš pobijedit.Pa vidi Nigerince neznaju sta je lopta igraju se sa majmunima ali oni su trcali i borili se bili su ko jedan.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jun 2014, 13:00

samo ti prekrsti ruke i slijezi ramenima kockasta glavo, j.e.b.o li te amidzic u s.u.p.a.k pa se mijenjajte.....jel mislis da je neko lud i da niko nista ne zna, p.i.c.k.a ti materina bezobrazna...nemoj da ne ubacis avdiju protiv irana...p.o.s.e.r.e.m se u usta i tebi i seadu....k.a.r.i.n.e ljudske
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 22 jun 2014, 13:05

JEL TA PORUKA IDE MENI.Kako god opet ja neznam sta ti pricas mozda si doso ovde da se deres jer kolko vidim fudbal ti ne ide
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jun 2014, 13:17

Joj koliko su pojedinci hvalili tečnost priprema, svjetski standardi, dva dana treninzi pa odmaranje, doziranje, održavanje forme. E "odlično" ste ih pripremili. Usput, yebem i igrače koji za svoju državu u odlučujućoj utakmici ne žele da potrče. Gleda ih 5 miliona ljudi, oni se onako vuku. Hajd' što smo izgubili, što nismo imali nikakvu igru većim dijelom utakmice, što nas je Emenike izvrtao k'o čarape, što nam ne sviraše čist gol, što nismo iskoristili šanse ali onakav odnos prema državi i reprezentaciji me najviše boli. Igrači su se onim nezalaganjem (čast izuzetcima kojih naravno ima) bukvalno popiš*ali na sve nas. :puke: :oops:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 jun 2014, 13:23

Valjda FIFA skonta nekad da probere suce koji sude LP i da se svjetski fudbal ne bruka. Pa čovječe, moj komšija sudija - amater koji je svoju penziju (skoro do kraja) pošteno zaradio u TTU Tuzla bi bolje odsvir'o. Ali to je samo jedan dio mozaika. Poraz uključuje mnogo veće i dublje razloge. Pozdrav za ljudinu @noname (čini mi se) koji je malom ugroženom štakoru sa juga naše zemlje objasnio neke stvari (I ja sam se sinoć sjetio cijelog N.Zelanda odnosno cijele južne hemisfere a nije izostao i mali 'rvat). Šlag na tortu je bilo i pojašnjavanje nekih stvari malom bezobrazniku šreku koji je prije par mjeseci psovao pošten svijet ovdje.

Zašto se Safet igr'o na terenu sa taktikom sinoć, vjerovatno svakom normalnom insanu nije jasno. A nismo ni mi normalni kad smo očekivali da Emir Spahić pokaže nešto na ovom mundijalu. Čovjek ima 35 godina ( većinom svi njegovi fudbalski vršnjaci su ostali kući ) , dokazani kikser a nije nikad ni bio nešto posebno. Msm, hvala njemu za sve al to su realne stvari. Yebo to, ovo se sve odnosi i na Misketa. Nema više čarolije u fudbalu (urijetko), mišići i pluća igraju, a Miske nema ni jedno ni drugo. Šta se dešavalo sa Edinom sinoć, ni to mi nije baš najjasnije? Kako čovjek koji na leđima nosi profesionalne stokilaške štopere - mrcine iz EPL ima takav nonšalantan stav prema sinoćnoj utakmici; Zašto dragi Edine?. Jedino baš pozitivno od svega je Bešić i (hvala Kanađanima) Begović. Pristojni su bili naši krilni igrači i Šunjić. Najviše mi žao Pjanketa. Onakav majstor je Safetovim zamislima izgubljen na terenu. Bojim se, kažem BOJIM SE da ga ovakvi porazi i nejasne trenerske namjere ne odvuku od pravog puta da postane možda i naš najbolji igrač ikad, jer on to itekako ima u nogama a Boga mi i u glavi.

Nema potrebe da se psuje našim igračima. Ono, da ima malo šerijata njih bi ček'o bič kad dodju kući. NEMA POTREBE da se vrijeđa ni vjerovatno bivši selektor (iskoristiću priliku da ovdje napišem), jer nije on kriv što ne zna. Kakav amaterizam, da plačeš. Fudbalski genijalci nisu i trenerski, to je prava rijetkost, a naš Safet je školski primjer toga. Nije etički bilo da uvodi Tina Sušića sinoć (iako je odigr'o fino s' obzirom kakva je panjina). Meni je na kraju i malo žao Safeta jer je svojim glupostima stavio mrlju na svoje ime i etiketirao se kao možda i najveći promašaj što se tiče modernog fudbala.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 22 jun 2014, 13:23

Formaciju i taktiku Sušića od sinoć ni on sam nije skontao, a kamoli igrači. Gdje je bek ??? Protiv rastrčanih crnaca moraš imat jakog beka, al' sinoć je pozicija lijevog beka izgledala tako da je igra ko prvi stigne tamo. Dok je onaj mamlaz na klupi neću ni pratit repku. Promijenio dobitnu formaciju i prvih jedanaest, a kasnije to ne može ni uvidjeti ni ispraviti to izmjenama, nego pravi neke skroz nelogične izmjene. Mora se pohvalit Šunjić, Begović, Pjanić i ponovo Bešić. Spahić nas zajebo u Francuskoj, a evo sad i opet. To nije kapitenski, Emire!
Igra na lijevom krilu nam je, blago rečeno, katastrofa. Pa kakvi su oni centaršutevi, ljudi? Plačem kad vidim one lopte koje preskaču čitav šesnaesterac. Čim prije otjerat nesposobne ljude iz reprezentacije, od selektora do nekih igrača.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jun 2014, 13:24

hz1987 je napisao/la:
Kad neko istrči više od protivnika za jednog igrača a ne kapitulizira to, ne može biti samo da nije imao sreće ili da je postavka bila loša.

Kroz kvalifikacije se pokazalo da 4-4-2 je ubojita postavka protiv slabijih ekipa, dok protiv jačih efektivnost pada u vodu, da bi se kroz pripremni period uigravala manje ubojita 4-2-3-1 ali učinkovita. Onda do utakmice sa Nigerijom izlazimo bez lijevog beka i sa 2 troma igrača u veznom redu i učinkovitu 4-2-3-1 pretvaramo u jalovu postavu.

Novinari su se odmah obrušili na Džeku i Spahića itd...itd...
Po meni za pobjede su krivi igrači, a za poraze treneri. Neću ulaziti u taktičku postavku (biti general poslije bitke), ali ekipa koja više pretrči na terenu i izgubi - za mene je direktno kriv Selektor i treba da preuzme odgovornost za poraz!
Možeš se ti zalagati koliko hoćeš, ako nije postavka kako treba, trud je uzalud!

Na kraju rezime:
Možeš ti na kvalitet i snagu proći kvalifikacije i bez neke taktike, ali kad dođeš na SP - onda taktičke postavke i priprema ekipe čine razliku između ekipa, jer tu su sve kvalitetne ekipe!

Ovo i jeste najbolji post na ovoj temi. Tako je delovalo i meni, a gledao sam tekmu sa strane, onako: poprilichno neostrashceno.

Sushic je postavio ekipu kao Miljanic 1982e: sporo, tromo, neinventivno je sve to delovalo.
Sudije vas jesu oshtetile za 1 gol Dzeka, a za drugi tj. nigerijiski je stvar slobodne procene. Ne mora da znachi da je ono bio faul, jer je chinjenica da je Spahic pogreshio kod odluke da gradi loptu i sapleo sam sebe. Nigerijac je samo pripomog'o.
Ali, ono ste morali da dobijete, bash kao i mi Australiju 2010e i pored sudijskih greshaka. Ova ekipa BiH je igrachki jacha od Nigerije, ali izgleda da nije trenerski bila na tom nivou.

Niste se obrukali ili osramotili, ali niste ni opravdali ochekivanja, ako cemo realno. ;)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jun 2014, 13:25

Nas je uništilo i tekmu okrenulo protiv nas onaj poništeni gol. Jesu Meksiku 2 poništili ali nama ovo stalno rade, taman nešto uradiš, dođe sudija i sve ti uništi. A odmah smo i primili gol, još bio faul, tad nas je dokrajčilo. Moramo priznat da smo do te situacije igrali vrlo dobro a nakon toga smo skroz pali. Ne vadim se na poraz zbog sudija ali su oni imali vrlo dobar uticaj za ishod meča.
Jbg, SP je, nažalost, za nas gotovo, teško povjrovat. Okrećemo se sad kvala za EURO, idemo bolje, idemo jače.

Meni još uvijek ne ide u glavu što je mjenjao formaciju i nekoliko igrača. Mislim da ovo nikad neću shvatit. Ovaj poraz me je uništio isto kao prošle godine na Eurobasketu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jun 2014, 13:26

Kazu, jutro je pametnije, no u ovom slucaju nije.
Jos uvijek sam pod onim istim dojmom kao i sinoc nakon posljednjeg zvizduka, ogorcen sam na sva sinocnja desavanja.

Od nade za prolaskom sa 6, sa 4, pa i sa 2 boda ostala je samo pusta zelja. Nazalost, nasa repka se oprostila od SP-a i Brazila nakon prve dvije utakmice.

Sudbinu su nam skrojili drugi, sto je jos veci udarac za sve nas.
Nadam se i molim Boga da svaka repka osjeti onu nepravdu i da je nesreca posluzi kao nas sinoc.

Velika takmicenja su ukleta za Bosnu i Hercegovinu. Kosarkasi su primjer, evo sad i nogometasi a ne bi me cudilo da nas i u rukometu osakati neka nepravda. :cry:

Ko je kondicioni trener u reprezentaciji?

Pa pobogu, ako je pripremio igrace samo za 60 minuta onda mu automatski treba dati ispisnicu i to cak prije posljednje utakmice na SP-u.
Ako ovakvi profesionalci kao sto su Dzeko, Misimovic ili Pjanic, ukljucujuci i ostale izuzev Besica ne mogu izdrzati neki normalan tempo svih 90 minuta onda to nisu profesionalci.

Dovedite nam Magatha, za tri mjeseca ce njegove medicinke pretvoriti ovu reprezentaciju i masinu za oranje.

Na kraju se treba zaboraviti zahvaliti svim igracima, ipak je i ovo gdje smo dosli veliki uspjeh.
Dzeko, Miske, Pjana, Vedo i ostali, hvala vam na svemu :!:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 22 jun 2014, 13:28

Utakmica izgubljena najvise zbog kurcevite taktike i to je to. Ibisevic i Dzeko su trebali igrati od pocetka i to je to ali Susic se usrao protiv **** Nigerije. Pa dok su za njih igrali Ikpeba, Kanu i kompanija znao sam im prvih 11 napamet to je bila ekipa a sad za 80% tima nikad nisam ni cuo.

Meni je nevjerovatno da Kolasinac sinoc nije igrao a covjek standardan igrac Schalkea ali eto zbog "taktickih zamisli" Safeta nije bilo mjesta za njega. Susic mi je drag ali sinoc je ispao glupan samo takav sa onim rokadama a i fizicka sprema je bila boli glava, ja sam kontao da ce svi izuzev Besica i Dzeke (ionako je pretrco mozda 300 metara) poceti padati u nesvijest nakon 60 min.

I da, volio bi da Iran prodje, samo zbog onog sugavog valjanja Nigerijca od 70 min. nakon svakog kontakta.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 22 jun 2014, 13:33

Susicev poraz u potpunosti. Izostaviti fizicki spremnijeg Kolasinca i prakticno ostaviti lijevu stranu praznu da se krpi ko stigne i to upravo tamo gdje Nigerijski najbolji igrac probija moze samo anti-talenat ovog posla. Ne bih cak ni Spahica krivio koji jeste bio los ali je krpio ono sto nije njegov posao.

Najbezobraznija izjava Susica je da ga je iznenadila sparina. Pa vec mjesecima znamo gdje cemo igrati i kakvi su vremenski uslovi. Zar nije njegov posao da postavi igru shodno uslovima. Prakticno nam je rekao da nezna svoj posao.

Da savez ima imalo m...a dobio bi otkaz vec po povratku u Sarajevo. Unistava generaciju igraca i prilike kakve vise mozda nikad necemo imati

Zaključano

Natrag na “Reprezentacija BiH na SP u Brazilu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.