BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

robijas_Ri
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la robijas_Ri » 03 jun 2014, 20:45

Livescore ima laznu dojavu da Hadzic pocinje utakmicu :D. Nadam se da ga necu sanjat do tri ujutru, a sad :zzz:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 03 jun 2014, 20:46

Begović, Mujdža, Spahić, Šunjić, Salihović, Bešić, Pjanić, Misimović, Hajrović, Višća, Džeko (Ibišević)... Ovako nesto...
- Ed Woodward for Prime Minister !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jun 2014, 20:47

sastav će biti manje-više isti, upadaju Lule, Sejo, Mujdža, ispadaju Seo (povreda), Višća se vraća na klupu, Ogi također :D jedino bih stavio Ogija umjesto Šunjiča
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 jun 2014, 20:48

Ako nece igrati Bicakcic onda bar Vranjesa vidjeti jos jednom na stoperu.
Iskreno,ja se bojim negativnih iznenadjenja od strane selektora u utakmicama SP.Recimo Vranjes umjesto Mujdze,Šunjic umjesto Bicakcica ili Visca umjesto Lulica.
Slobodno opletite ali covjek je nebrojeno puta dokazao da od njega mozemo ocekivati svasta.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jun 2014, 20:50

Chinaglia je napisao/la:sastav će biti manje-više isti, upadaju Lule, Sejo, Mujdža, ispadaju Seo (povreda), Višća se vraća na klupu, Ogi također :D jedino bih stavio Ogija umjesto Šunjiča
Slazemo se. :D

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 jun 2014, 20:52

Dakle raja, good night, sleep tight, pisemo se za 6,5 sati :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jun 2014, 20:52

Goalgetter je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:sastav će biti manje-više isti, upadaju Lule, Sejo, Mujdža, ispadaju Seo (povreda), Višća se vraća na klupu, Ogi također :D jedino bih stavio Ogija umjesto Šunjiča
Slazemo se. :D
ne bi valjalo da je drugačije :kafa:
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 jun 2014, 20:54

soxx je napisao/la:
Batko je napisao/la:Opet ponavljam! Ako Bicakcic ne bude igrao večeras onda ne treba ni protiv Argentine! Kakav to signal daje njegovim konkurentnima, pa nije Bicakcic neki igrač koji ima osigurano mjesto u timu.. Od juce je u ekipi, nije Kompany pa da mora igrati i poslije pauze od mjesec dana....

Sent from my Home using fingers
igrat ce protiv santosa. A santos nije nista losiji od b tima obale
Unaprijed izvini sto cu ti ovako odgovoriti jer sam nervozan..... Je8o te Santos

Sent from my Home using fingers

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 jun 2014, 20:55

Neće Seo igrat? Odmah više i ne gleda :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 jun 2014, 20:55

Ne zamjerite batku usao je u crveno pa ne zna gdje udara :P :mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 03 jun 2014, 20:56

Večeras pametno odmoriti najvažnije igrače, izvesti neku mix ekipu; bez Pjanića, Spahića, Misimovića, Begovića, Kolašinca (osim ako momčiluk ne naredi da igra)...

Džeku bih stavio pošto smo bez njega napadački poprilično impotentni, a njemu kao napadaču je jako bitan i kontinuitet utakmica. Zato poluvrijeme Big Ed, poluvrijeme Plavooki Bombarder.
Isprobati još jednom Višću, Hajrovića i Bešića, utvrditi gradivo i da momci obezbijede sebi startnih XI u Brazilu, a u odbrani... Nek' nam je Bog na pomoći kad fali jedan od standardne četvorke, a kamoli kad 2-3 ne igraju. Posebno Kapiten, ali ne treba rizikovati ni sa njim puno, nije sad da je čovjek u najboljim godinama.

Znači da sam na mjestu Sušića ja bih ovako za dobrobit reprezentacije i na štetu nas koji ćemo čekati do izlaska sunca i sutra raditi sa očima na pola koplja...
Fejzić; Mujdža - Šunjić - Vranješ - Lulić; Bešić - Salihović - Medunjanin; Hajrović - Ibišević/Džeko - Višća.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 03 jun 2014, 20:58

Evo ima neki sastav na repre.zenta.cija.ba, oni vjeruju da ce ti igraci istrcati na teren, ne znam koliko im je izvor pouzdan.

Meni je npr. Sunjic smijesan, pa iole brzi i tehnicki potkovaniji napadac ce ga prolaziti kako zamisli. Tek tu se vidi koliko je Zukanovic bitan igrac. Stoperi i zadnji vezni igraci su prvi na udaru po pitanju kartona, a mi osim Spahe i Bice i nemamo stopera, a i pored Besica nekog ko moze kvalitetno odigrati na DM. A, Ervin bi mogao odigrati i stopera, i zadnjeg veznog i lijevog beka. Ja sam, takodjer, za Vranjesa veceras, a i da on bude prva rezerva za stopere, puno je brzi i okretniji, ali Susic ocigledno ne misli tako.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jun 2014, 20:59

A i ovaj Fejzic vec oko godinu dana u repki, a nije ni minutu stao na gol. Mogao mu je dati Pape 45 minuta protiv Mexika.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 jun 2014, 21:00

Zanima me gdje je ona ekipa "pobunjenika" koji su proslu tekmu navijali za Obalu ili ti protiv Bosne.

Hoceli i veceras natezati da Bosna izgubi . ...

Ovo samo malo da tu djecu napomenem kako su smjesni bili i da ne dozvole opet da ih ponese :kafa:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 jun 2014, 21:02

kobe24 je napisao/la:Evo ima neki sastav na repre.zenta.cija.ba, oni vjeruju da ce ti igraci istrcati na teren, ne znam koliko im je izvor pouzdan.

Meni je npr. Sunjic smijesan, pa iole brzi i tehnicki potkovaniji napadac ce ga prolaziti kako zamisli. Tek tu se vidi koliko je Zukanovic bitan igrac. Stoperi i zadnji vezni igraci su prvi na udaru po pitanju kartona, a mi osim Spahe i Bice i nemamo stopera, a i pored Besica nekog ko moze kvalitetno odigrati na DM. A, Ervin bi mogao odigrati i stopera, i zadnjeg veznog i lijevog beka. Ja sam, takodjer, za Vranjesa veceras, a i da on bude prva rezerva za stopere, puno je brzi i okretniji, ali Susic ocigledno ne misli tako.
Ne brini za Tonija, momak je samo imao manje prilike za igru od Ogija, u ligi igra protiv jako dobrih napadaca i polako dolazi na svoje. Zuka ce nam tek padati na pamet.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jun 2014, 21:03

kimbo je napisao/la:Zanima me gdje je ona ekipa "pobunjenika" koji su proslu tekmu navijali za Obalu ili ti protiv Bosne.

Ovo samo malo da tu djecu napomenem kako su smjesni bili i da ne dozvole opet da ih ponese :kafa:
Ma hajde to sto navijaju za Obalu, ali sto zele i Svjetsko Prventsvo bojkotovati. :clap: :rol:

soxx
Kontakt:

Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la soxx » 03 jun 2014, 21:04

kimbo je napisao/la:Zanima me gdje je ona ekipa "pobunjenika" koji su proslu tekmu navijali za Obalu ili ti protiv Bosne.

naravno da se navija za bosnu a na tiketu je 1x(mexico) :p

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 jun 2014, 21:04

Ma hajde to sto navijaju za Obalu, ali sto zele i Svjetsko Prventsvo bojkotovati. :clap: :rol:
:lolno: :puke:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jun 2014, 21:04

Misevi su u rupama cekaju poraz pa strucno obrazloze sta je problem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 jun 2014, 21:05

Pa ja to kazem bili su nam sretni zadnju samo neka nastave ;) .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.