Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mozambik
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 20:54

Po cemu je bolji molim te?

3nemy_
Kontakt:

Post Postao/la 3nemy_ » 25 jun 2014, 20:56

viKK je napisao/la:kao što govorim oduvijek, momak nije zadnji vezni - ali može poslužiti kao zamjena za medunjanina.. jer medunjanin apsolutno ništa nije pokazao na prvenstvu a i u dobrom dijelu kvalifikacija.
Medjunanin igrao protiv nigerije i argentine gdje nista nije pokazao a ovaj igrao pritiv ekipe koja protiv nas nije nista mogla pokazati..
Susic je dobar za Repk al ne za prvih 11.
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 25 jun 2014, 20:56

Steph je napisao/la:A ja garantujem da je Cimirot bolji 10x od Prcića i ima veći potencijal, pozz.
A ja dajem ruku da je Zola 5x bolji od Cimirota :)
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 25 jun 2014, 20:56

Mozambik je napisao/la:Po cemu je bolji molim te?
Pa najvise po tome sto nije statican, nudi se igracima, ne boji se igre pokusava nesto i sam napravit, dok Prcic stoji na sredini terena i laganim koracima trckara i samo nabija duge lopte u vecini slucajeva, ne volim takve igrace i jbg.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 jun 2014, 20:58

Ako je iran toliko los kao tim sto ih onda nisu ostali natrpali? Glupa prica totalno
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 jun 2014, 20:58

ZahaKING je napisao/la:
Steph je napisao/la:A ja garantujem da je Cimirot bolji 10x od Prcića i ima veći potencijal, pozz.
Kako da ne :salut:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 20:58

robijas_Ri je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Po cemu je bolji molim te?
Pa najvise po tome sto nije statican, nudi se igracima, ne boji se igre pokusava nesto i sam napravit, dok Prcic stoji na sredini terena i laganim koracima trckara i samo nabija duge lopte u vecini slucajeva, ne volim takve igrace i jbg.
Ja tebe pitam po cemu je bolji, ne pitam te koji ti se tip igraca vise dopada.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2014, 20:58

Da je dobar ne bi igrao u Hajduku, gigantu koji je tek treći tim u jednoj HNL :roll:

Odbačen od Belgije, pozvan kao zadnji vezni, a završio kao ofanzivni i krilo.

Dok se nepravda čini prema našem najboljem mladom igraču, Sanjinu Prciću, Tinu se isplatilo prezime i nepotizam AMIDŽE.

Najsretniji su navijači i rukovodstvo Hajduka, te Sead Sušić, eto para, eto transfera ZADNJEG VEZNOG, Tine Svena Sušića.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 25 jun 2014, 21:00

Susic nit je zadnji vezni, nit je krilo (spor), nit je prednji vezni (Pjana ,Miske,Prcic su bolja rijesenja) tako da ce igrati dok je Susic selektor!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 21:00

_dreamer_ je napisao/la:Ako je iran toliko los kao tim sto ih onda nisu ostali natrpali? Glupa prica totalno
Nisu ih natrpali jer su se u prethodnim utakmicama branili sa 11 igarca iza lopte.

Danas su morali napasti i nama otvorili prostor koji smo mi iskoristili. Najbolji dokaz je gol Avdije.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 25 jun 2014, 21:01

Rekao sam ti zasto je bolji to sto se pravis lud je tvoja stvar. U ovom trenutku nam treba igrac viska tipa Susic a ne Prcic i tu sva prica staje. Ne znam kakav je igrac Vrancic ako on moze uletit umjesto Susica ali Prcic nikad nece prije njega.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 jun 2014, 21:01

treba pozvati i Prcića i Vrančića...čisto da razbijemo mit da su oni lafo bolji od Tine
A.F.C. Bournemouth!

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 25 jun 2014, 21:01

Nek mu je najveca mana to sto nije zadnji vezni...

Na stranu linija po kojoj je pozvan, ima hljeba u njemu i ne treba mu zatvarati vrata ako Susic napusti mjesto selektora.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jun 2014, 21:02

Neutral je napisao/la:Da je dobar ne bi igrao u Hajduku, gigantu koji je tek treći tim u jednoj HNL :roll:

Odbačen od Belgije, pozvan kao zadnji vezni, a završio kao ofanzivni i krilo.

Dok se nepravda čini prema našem najboljem mladom igraču, Sanjinu Prciću, Tinu se isplatilo prezime i nepotizam AMIDŽE.

Najsretniji su navijači i rukovodstvo Hajduka, te Sead Sušić, eto para, eto transfera ZADNJEG VEZNOG, Tine Svena Sušića.
Po takvom glupom rasudjivanju,kako bi tek zvucalo za Besica.Da je dobar nebi igrao u Ferenzvarosu gigantu :roll:
Nisi ti lera ni vidio.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 jun 2014, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 21:03

Cuj da razbiju mit :lol: :lol: :lol:

Tino nikad u svojoj karijeri nece zaigrat u ligama 5

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 25 jun 2014, 21:04

Čestitke na dvije solidne utakmice. Čestitke na par dobrih pasova i na asistenciji za gol. Jasno je da momak ima potencijala, to valjda nikad nije trebalo doći u pitanje. Ne može ne valjati neko sa ovom krvi.
Veći je problem prezime koje nosi, ali mi se čini da se mali već navikao nositi sa tim. To je već plus.

Sretno dalje! Ne sumnjam da će nekad u budućnosti biti stalno ime na spisku ove reprezentacije.

:bih: :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 jun 2014, 21:06

Tino je danas dobro odradio posao i mogu reci da me prijatno iznenadio. Momak ima potencijala i uvijek kada ima situaciju 1 na 1 ne libi se probati da probije, a vidjeli smo da mu to cesto i uspijeva. Medjutim vidi se da mu treba jos utakmica u nogama jer cesto napravi potez viska ili jako gurne loptu ispred.

Ako Pape ostane selektor (u sto cisto sumnjam) decko ce ostati u reprezentaciji, mada nije iskljuceno da ostane tu i ako dodje drugi selektor. On mora samo razviti svoj potencijal i za nekoliko godina ce se u reprezentaciji na njema moci racunati. Sto se tice poredjenja sa Prcicem, mislim da je to nepotrebno. Jasno se vidi ko u kakvom klubu igra. Prcic ce prije ili kasnije zaigrati za reprezentaciju, samo je pitanje da li ce Susic ostati selektor (sto bi zahtijevalo da se Prcic izvine za ono sto je rekao) ili ce doci neko drugi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 21:07

Ma dodje mi da placem kad citam komentare poltrona. Da je Prcic zaigrao kad je to bilo prirodno ovaj lik nikad ne bi nasao mjesto u reprezentaciji. Opet branite nepotizam i neprofesionalizam selektora. Do jucer ste ga vec vidjeli vani. Slavite " solidnu predstavu ". Prosjecni fan Susica, inace koji je i veliki bosanski patriota, brani selektora izjavama " pa on nas je odveo na prvenstvo " ali ne kontaju kako sami sebi proturijece braneci ovog mladica naustrb Prcica koji je godinama igrao za mladu reprezentaciju pa nije zasluzio da zaigra prije amidjinog zlata. :thumbup:

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 25 jun 2014, 21:07

Steph je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:
Kako da ne :salut:
Majko mila ko o cemu Pitari i Šrumfovi o Cimirotu i Zoli, pa umjesto da nam je drago sto u buducnosti imam vise kvalitetnih igraca na poziciji centralnog/defanzivnog veznog oni se uhvatili prepirati koji je bolji.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 25 jun 2014, 21:09

Ja samo kažem, i mene iritira odma ovo čuj Cimirot. Treba nam još jedan Vršajević, da čekamo svjetsko da bljesne? :mrgreen: :mrgreen:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Burberry46, Hrasno15, signalidunapark, successminator i 106 gostiju.