Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Zato sto se podrzava Kamerun ili jer su komsije prve pocele sa nacionalizmom ?Krokodil je napisao/la:Kako će ovdje banovi da sijevaju ..
Pa poenta je da nije bitno ko je prvi poceo , kada se spustis na nivo tih koji su poceli. Onda nisi nista drugaciji od njih.Otelo je napisao/la:Zato sto se podrzava Kamerun ili jer su komsije prve pocele sa nacionalizmom ?Krokodil je napisao/la:Kako će ovdje banovi da sijevaju ..
MOGUĆI SASTAVI:
KAMERUN (4-3-3): Itanđe - Đege, Enkulu, Šeđu, Asu-Ekoto - Song, Embija, Eno - Mukanđo, Abubakar, Čupo-Moting.
HRVATSKA (4-2-3-1): Pletikosa - Srna, Ćorluka, Lovren, Pranjić - Modrić, Kovačić - Perišić, Rakitić, Olić – Mandžukić.
Pusti ti to, nemoj da ucestvujes u tome i gotovo. Ne treba tebi ovo nista, do sad te nisam sretao u nacionalnim raspravama.Otelo je napisao/la:Zato sto se podrzava Kamerun ili jer su komsije prve pocele sa nacionalizmom ?Krokodil je napisao/la:Kako će ovdje banovi da sijevaju ..
Otelo je napisao/la:Zato sto se podrzava Kamerun ili jer su komsije prve pocele sa nacionalizmom ?Krokodil je napisao/la:Kako će ovdje banovi da sijevaju ..
Utjesit cemo je mi,nije problemLillard je napisao/la:To je to![]()
P.S Bit ce mi za oove djevojke gore, kad bude plakala nakon treceg kola...
Argument ? Koji ba qrcev argument ?Cautinho je napisao/la:
Ako netko ima kakav argument dobar da je baš ono spuštanje,neka ga napiše,raspoložen sam da malo pišem po komentarima.
chily-rz je napisao/la:
Muka mi je od ove nacionalisticke price a jos veca muka mi je od potenciranja bratstva i jedinstva u zemlji koja se suocava sa mnogo vecim problemima,sta vise taj slogan "bratstvo i jedinstvo" bi zakonom zabranio cisto da se kontrasi "ohlade"..
Onda pojedincima banujte i glavne nickove, uz ove rezervne koje su napravili za SP._dreamer_ je napisao/la:Bice banova...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Brate sto ne uhvatite to u pola grada i ne natabate...Sa takvima nema price, ako se malo razumijes skontat ces da je sve sto su napisali ti tj ovo gore sto je napisano gomila sra*aCautinho je napisao/la:Evo mi se zgadi život prije tekme sa Argentinom,inače par momaka za koje imam lijepo mišljenje i koje osobno znam.
Ovo je sa facebooka,a oni su kao i ja,državljani Bosne i Hercegovine ali i veliki navijači Hrvatske.
Po svim opisima se ne razlikuju od mene,ali samo ja navijam za BiH.
Zašto ne navijat za BiH?
1.Zato što su Hrvati u toj državi godinama zanemarivani,ušutkivani,i što ih sustavno istjerava.
2.Zato što se hrvatski prognanici zlostavljaju i tuku kad se pokušaju vratiti na svoju djedovinu. 3.Zato što većina Hrvata nije ni htjela ovakvu državu koja im je nametnuta silom.
4.Zato što u toj reprezentaciji ne igra ni jedan Hrvat.
5.Zato većina Hrvata nema osjećaja za ovu državu kao svoju,i zato neće navijat za BiHVidimo da BiH reprezentativci u ime cijele države na turskom jeziku pozivaju svoju braću Turke da navijaju za njih. Izgleda da su zaboravili da u BiH žive i Hrvati, a da je sa njima u Brazilu Hrvat Toni Šunjić. I da su prvak i viceprvak nogometne lige hrvatski klubovi koji usput rečeno nemaju nijednog predstavnika.
Unatoč toj degradaciji i neotomanskoj kulturi koja se pokušava stvoriti u toj umjetnoj tvorevini, ipak ću navijati za Bosnu i Hercegovinu.Ni blizu euforično kao za Hrvatsku ali navijati ću. Navijati ću jer je BiH prije svega država hrvatskog naroda, i nitko nema veće pravo na BiH od Hrvata. Navijat ću jer se ne predajem i ne želim dati nikome drugom zemlju koja je od 7. stoljeća dio moje domovine. Navijati ću s ciljem da dobar uspjeh donese malo mira u toj nemirnoj državi...''Što je utroba majci,to je Bosna Hrvatskoj''.
Ako netko ima kakav argument dobar da je baš ono spuštanje,neka ga napiše,raspoložen sam da malo pišem po komentarima.
Večeras hat-trick.Tribalian je napisao/la:MOGUĆI SASTAVI:
KAMERUN (4-3-3): Itanđe - Đege, Enkulu, Šeđu, Asu-Ekoto - Song, Embija, Eno - Mukanđo, Abubakar, Čupo-Moting.
Jedino ako se Mukanđo smiluje i asistira mu tri puta.mandraX je napisao/la:Večeras hat-trick.Tribalian je napisao/la:MOGUĆI SASTAVI:
Zipa mikrofon, Televisa presentaKrokodil je napisao/la:
Sad bi je ženio!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.