Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

Majstor10
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Majstor10 » 20 mar 2013, 07:44

Neutral je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:kako smo mi favoriti? ako se mene pita grcka je favorit
Zato što imamo kvalitetniju repku i što igramo kući.
o cemu kvalitentnija momcino mujdza klupa vranjes zukanovic sunjic pandza vrsajevic besic prosjecni klubovi pjanic i salihovic povrijedjeni zahirovic bjelorusija rahimic klupa ibricic i visca polastandardni svraka kanta liga sesar jedna od najgora ekipa u turskoj gubimo 0-2 greska onoga koji ce igrat kraj spahe

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 mar 2013, 07:50

Eto Grci velesila. Samaras im najbolji nije u Celticu standardan :roll:

Svaka čast njima, ali ni blizu nemaju kvalitet kao BiH. Mislim da je došlo vrijeme da kažemo na glas da smo favoriti ne samo u ovoj utakmici nego smo i favoriti broj 1 u ovoj grupi. Ne samo nakon 0:0 u Atini nego odmah nakon izvlačenja grupa.

Ovakvu napadačku snagu nemaju svi. ;)

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 20 mar 2013, 07:56

Neutral je napisao/la:Eto Grci velesila. Samaras im najbolji nije u Celticu standardan :roll:

Svaka čast njima, ali ni blizu nemaju kvalitet kao BiH. Mislim da je došlo vrijeme da kažemo na glas da smo favoriti ne samo u ovoj utakmici nego smo i favoriti broj 1 u ovoj grupi. Ne samo nakon 0:0 u Atini nego odmah nakon izvlačenja grupa.

Ovakvu napadačku snagu nemaju svi. ;)
Evo na glas favoriti smo :mrgreen:

Samo da ne bude ćorak kao hrvatima protiv Grčke.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 mar 2013, 08:15

Nema im Papadopoulosa iz Šalkea koji je ubjedljivo njihov najbolji stoper, skakač i borac. Za čovjeka nema izgubljenje lopte. Ko je god Šalke gledao aktivno zna o kakvom se igraču svjetske klase radi.

Po transfermarktu najvrijedniji im igrač Sokratis koji igra u Bremenu koji je očajan ove sezone. On je dobar ali daleko od Papadopoulosa.

Zna li iko šta je sa Samarasom ? Da nije slučajno povrijeđen.

Salpi je ubica, nema ga cijeli meč i najednom se odnekud pojavi i zabije. Takvi igrači su uvijek krajnje opasni.

5 igrača im dolazi od prvaka Olympiakosa.

Ne mogu se oteti dojmu da ovo jednostavno moramo uzeti. Grčka po timu nikada slabija, no Griechenland ne bi bio Griechenland da nemaju neki ludi inat :)

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 20 mar 2013, 08:15

zgembo89 je napisao/la:NFSBIH je u konačnici sklopio ugovor sa hrvatskom kompanijom CROATEL koja će snimati i prenositi meč iz Zenice.
Ipak, gledatelji koji susret protiv Grčke budu pratili putem BHT1 kanala neće primjetiti znatnu razliku u poboljšanju kvalitete slike, dok će gledatelji putem grčke televizije, te putem kombinovanog prijensoa na FACE TV, utakmicu gledati u HD rezoluciji..
Znači na Face tv uz Lepog slika uživancija i do pobjede

Bosna je šampion

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 20 mar 2013, 08:25

Neutral je napisao/la:Nema im Papadopoulosa iz Šalkea koji je ubjedljivo njihov najbolji stoper, skakač i borac. Za čovjeka nema izgubljenje lopte. Ko je god Šalke gledao aktivno zna o kakvom se igraču svjetske klase radi.
molim?

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 20 mar 2013, 08:26

Neutral je napisao/la:Nema im Papadopoulosa iz Šalkea koji je ubjedljivo njihov najbolji stoper, skakač i borac. Za čovjeka nema izgubljenje lopte. Ko je god Šalke gledao aktivno zna o kakvom se igraču svjetske klase radi.

Po transfermarktu najvrijedniji im igrač Sokratis koji igra u Bremenu koji je očajan ove sezone. On je dobar ali daleko od Papadopoulosa.

Zna li iko šta je sa Samarasom ? Da nije slučajno povrijeđen.

Salpi je ubica, nema ga cijeli meč i najednom se odnekud pojavi i zabije. Takvi igrači su uvijek krajnje opasni.

5 igrača im dolazi od prvaka Olympiakosa.

Ne mogu se oteti dojmu da ovo jednostavno moramo uzeti. Grčka po timu nikada slabija, no Griechenland ne bi bio Griechenland da nemaju neki ludi inat :)
Papadopoulos je na spisku za ovu tekmu doduse nije igrao 3,4 mjeseca :mrgreen:
Samaras je igrao neki dan za Seltik.
Malo burence puno baruta kako kaze Marjan taj mali covijek iz Soluna.. treba obratiti posebnu paznju na njega kad grci imaju loptu cesto bode tj. uleti kao osa..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 mar 2013, 08:28

Majstor10 je napisao/la:
molim?
Sejo, ti igraš lijevog beka :mrgreen:

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 20 mar 2013, 08:30

Neutral je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:
molim?
Sejo, ti igraš lijevog beka :mrgreen:
mogu i stoper da te posjetim

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 20 mar 2013, 08:32

Tacno mi omrzo ovaj Kokasinjac zbog ovog Majstora :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 mar 2013, 08:38

Možeš i zadnjeg veznog, ali ove sezone sve odigrano kao lijevi beka osim u 2 navrata kada je Fuchs ušao pa si Sejo igrao zadnjeg veznog :mrgreen:

Ona euforija par dana pred utakmicu. Uvijek čovjek sebi kaže neće biti treme, neću misliti na utakmicu itd a čim se približi insan postaje hiperaktivan :lol:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 20 mar 2013, 08:43

Dzonikola je napisao/la:Tacno mi omrzo ovaj Kokasinjac zbog ovog Majstora :mrgreen:
Također i meni je omrzo ovaj Sero Kokasinjac zbog Majstora :mrgreen:

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 20 mar 2013, 08:55

Momci smanjite malo dozivljaj... Sejo se preziva Kolasinac i to treba tako pisati a ne da mu pogrdnim rijecima pisete prezime... Bojim se da mu poslije bas vi ne budete klanjali se kada zaigra za repku... A Majstor ako momka gotivi u tome nema nista lose... Ja ga takodje gotivim kao igraca a kakav je covijek sazna cemo kad i ako se odluci igrati za nas... Ukoliko bi igrao za svabe nece me ni zanimati a vjerujem ni mnoge od vas... Pravo na samoizbor ima svako pa i on.... A ova tema je Bosna- Grcka pa ne lutaj te po drugim temama... Zmajevi, s vama smo do pobjede....

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 mar 2013, 09:44

slika

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 20 mar 2013, 09:47

mujdza je napisao/la:Momci smanjite malo dozivljaj... Sejo se preziva Kolasinac i to treba tako pisati a ne da mu pogrdnim rijecima pisete prezime... Bojim se da mu poslije bas vi ne budete klanjali se kada zaigra za repku... A Majstor ako momka gotivi u tome nema nista lose... Ja ga takodje gotivim kao igraca a kakav je covijek sazna cemo kad i ako se odluci igrati za nas... Ukoliko bi igrao za svabe nece me ni zanimati a vjerujem ni mnoge od vas... Pravo na samoizbor ima svako pa i on.... A ova tema je Bosna- Grcka pa ne lutaj te po drugim temama... Zmajevi, s vama smo do pobjede....
kad bi Sejo rekao da se zbog raznih natpisa i nadimaka od strane navijača odlučio za Nijemce ne bih mu zamjerio ni najmanje. Sve više sam uvjeren da nam ono glupi Bosanci baš pristaje. Svi pametni i vrijeđaju, podcjenjuju druge i sl, a glupi ko neka stvar.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 20 mar 2013, 09:50

zaboljisportuBiH je napisao/la:
mujdza je napisao/la:Momci smanjite malo dozivljaj... Sejo se preziva Kolasinac i to treba tako pisati a ne da mu pogrdnim rijecima pisete prezime... Bojim se da mu poslije bas vi ne budete klanjali se kada zaigra za repku... A Majstor ako momka gotivi u tome nema nista lose... Ja ga takodje gotivim kao igraca a kakav je covijek sazna cemo kad i ako se odluci igrati za nas... Ukoliko bi igrao za svabe nece me ni zanimati a vjerujem ni mnoge od vas... Pravo na samoizbor ima svako pa i on.... A ova tema je Bosna- Grcka pa ne lutaj te po drugim temama... Zmajevi, s vama smo do pobjede....
kad bi Sejo rekao da se zbog raznih natpisa i nadimaka od strane navijača odlučio za Nijemce ne bih mu zamjerio ni najmanje. Sve više sam uvjeren da nam ono glupi Bosanci baš pristaje. Svi pametni i vrijeđaju, podcjenjuju druge i sl, a glupi ko neka stvar.
Vidim da je i Kolasinac dobio svoj "lijepi nadimak", nista novo... 8-) Ocekujem, da ce za jedno mjesec dana da evoluira u glavonju, lazova, petljanca, dvolicnjaka i slicno.. :lol:
Zadnja izmjena: Dufresne, dana/u 20 mar 2013, 09:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Papeta!

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 20 mar 2013, 09:51

Neutral je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:kako smo mi favoriti? ako se mene pita grcka je favorit
Zato što imamo kvalitetniju repku i što igramo kući.
Pa ovdije na forumu su neki pisali da smo favoriti i protiv Portugala kada se igralo u Zenici.

Kakvi ba crni favoriti, pa ni pomocu specijalnih holivudskih efekata to nije moguce. Po svemu su Grci favoriti ; ubili nas bezbroj puta, igraci su im kvalitetniji i iskusniji sto se tice repke, njhova repka nosioc grupe i najmanje 13 mjesta ispred na na fifia ljestvici. Kako mozemo mi biti favoriti? Moze li malo objektivnosti.

Uostalom sjetimo se samo slike Ronalda koji place.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 20 mar 2013, 09:55

yebo vas nadimak, daj da dobijemo ove smradove :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 mar 2013, 09:55

Dufresne je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:
Vidim da je i Kolasinac dobio svoj "lijepi nadimak", nista novo... 8-) Ocekujem, da ce za jedno mjesec dana da evoluira u glavonju, lazova, petljanca, dvolicnjaka i slicno.. :lol:
Kada trenutni selektor ima tako strasne nadimke, nije ni cudo da stranac dobije takve nadimke. Bilo bi cudnije da je dobio te nadimke kao clan repke (tipa sVrsajevic), ali kao stranac (gledajuci clanove repke i njihove nadimke) onda i nije cudno.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 20 mar 2013, 10:07

Mene samo ubi ovaj nas mentalitet, mi stvarno ne znamo da stanemo i razmislimo racionalno, kod nas je crno ili bijelo, ili smo najbolji ili smo najgori, danas hvalimo i dizemo se bez razloga, sutra se spustamo i pljujemo bez razloga...

Grcka je jaka ekipa, imaju svoj karakteristican sistem igre koji je prvenstveno orijentisan ka rezultatu, koji rijetko kojoj reprezentaciji na svijetu odgovara, Grci u sportu su meni klasican primjer Spartanaca iz filma 300... Ne postoji pojedinac, postoji tim, postoji jedno, ukombinovano sa nevjerovatnom zeljom i fanatizmom za ciljem... Medjutim, treba imati na umu da su i oni samo obicni ljudi...

Ne treba hodati po oblacima, ja se najiskrenije ne bi toliko iznenadio kad bi izgubili od njih, jer ovakve utakmice, "su njihove vrste bitki koje su dosta puta dobili"... Sa ovakvom trenutnom formom Grka, formom nasih igraca sa druge strane, te povredama Pjanica i Salihovica, remi uopce ne bi smatrao losim rezultatom, medjutim ako se ukaze prilika za pobjedom, ne treba je propustiti...
Pravda za Papeta!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.