AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

baresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la baresi » 12 sep 2010, 20:01

Nail for Real je napisao/la:A bilo je komentara, da cete nas razvalit, da je Grk bolji od cijele Realove odbrane :roll: :lol:
pa ne znam druže šta bih ti rekao? ja se zaista ne sjećam kada je real zadnji puta dobio neku italijansku ekipu? zadnjih par godina sjećam se da ih je juve pregazio, također i roma a kasnije i milan u dvomečima sve s time da su milanu u 2 tekme poništena 2 čista gola, po jedan na bernabeu i na san siru. očito je da protiv reala treba važiti pravilo svaki 3. gol protiv realove odbrane vrijedi.
šalu na stranu. grk jeste dobro pojačanje, vidio sam sinoć veliki potencijal. njemu samo treba iskustva i bit će dobar igrač. što se reala tiče oni osim carvalha i nemaju klasu u odbrani, ramos odavno ne igra onako kako se od njega očekuje, tek poneki bljesak kao npr. za španiju na svjetskom itd.

EDIT: zaboravih na pepea, on jeste odličan stoper ali ni blizu npr. helguere nekada, ne tako davno.
Il club più titolato al Mondo.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 sep 2010, 20:09

[email protected] je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:A bilo je komentara, da cete nas razvalit, da je Grk bolji od cijele Realove odbrane :roll: :lol:
pa ne znam druže šta bih ti rekao? ja se zaista ne sjećam kada je real zadnji puta dobio neku italijansku ekipu? zadnjih par godina sjećam se da ih je juve pregazio, također i roma a kasnije i milan u dvomečima sve s time da su milanu u 2 tekme poništena 2 čista gola, po jedan na bernabeu i na san siru. očito je da protiv reala treba važiti pravilo svaki 3. gol protiv realove odbrane vrijedi.
šalu na stranu. grk jeste dobro pojačanje, vidio sam sinoć veliki potencijal. njemu samo treba iskustva i bit će dobar igrač. što se reala tiče oni osim carvalha i nemaju klasu u odbrani, ramos odavno ne igra onako kako se od njega očekuje, tek poneki bljesak kao npr. za španiju na svjetskom itd.

EDIT: zaboravih na pepea, on jeste odličan stoper ali ni blizu npr. helguere nekada, ne tako davno.
proslost gledas ;) Mourinho je dosao! A i bez njega bi vas razvalili.

Sto se tice odbrane, Carvalho i Pepe su jak tandem, znaju se iz reprezentacije, dok je Ramos statisticki najbolji igrac SP. Pa ti vidi.

Sto se tice Milana, ne znam koliko je bio pametan potez dovodjenje Alegrija.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 12 sep 2010, 20:15

Allegri je prije godinu dvije proglašen najboljim trenerom serie a i to dok je mourinho bio trener intera. sa cagliariem je dobio zadatak da izbori opstanak a on je osvojio 9. mjesto a najveća mu je zvijezda bila lazzari. pametnome dosta.

inače svake sezone real krene bomastično, kao osvajaju trofeje na svim frontovima ali kako sezona odmiče sve više gledaju barci u leđa. evo u 2 ljeta potrošiše preko 300m eura, a u dugovima su do guše. međutim u španiji se izgleda klubovi mogu zaduživati do mile volje pogotovo ako ste 'kraljevski' klub. inače da ne trovamo temu imaš tamo temu real madrid pa uživaj :mahanje:

[youtube][/youtube]

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 sep 2010, 20:22

[email protected] je napisao/la:Allegri je prije godinu dvije proglašen najboljim trenerom serie a i to dok je mourinho bio trener intera. sa cagliariem je dobio zadatak da izbori opstanak a on je osvojio 9. mjesto a najveća mu je zvijezda bila lazzari. pametnome dosta.

inače svake sezone real krene bomastično, kao osvajaju trofeje na svim frontovima ali kako sezona odmiče sve više gledaju barci u leđa. evo u 2 ljeta potrošiše preko 300m eura, a u dugovima su do guše. međutim u španiji se izgleda klubovi mogu zaduživati do mile volje pogotovo ako ste 'kraljevski' klub. inače da ne trovamo temu imaš tamo temu real madrid pa uživaj :mahanje:

[youtube][/youtube]
ka tebi, ka zidu
ne gledaj istoriju covjece :!: Ti jos prozivljavas 2003 :roll: Real je TRENUTNO jaci od Milana, jos dodas Mourinha...

a ovo boldirano je najjace :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 sep 2010, 20:50

pa normalno da cemo vas razvalit ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 sep 2010, 20:54

Nail for Real je napisao/la:
[email protected] je napisao/la:Allegri je prije godinu dvije proglašen najboljim trenerom serie a i to dok je mourinho bio trener intera. sa cagliariem je dobio zadatak da izbori opstanak a on je osvojio 9. mjesto a najveća mu je zvijezda bila lazzari. pametnome dosta.

[youtube][/youtube]
ka tebi, ka zidu
ne gledaj istoriju covjece :!: Ti jos prozivljavas 2003 :roll: Real je TRENUTNO jaci od Milana, jos dodas Mourinha...

HAHAHAHAHAHAH sto se ljudi lože s ovim Mourinhom,skidam mu kapu ali brate Mallorca 0-0, Osasuna 0-1 - JEdva Carvalho dao go ccc,Ronaldo nista,djaba vamm svee baaa VIII NE MOZETE MEEDA S KASIKE,NAVIKNITE SE DA CETE UVIJEK GLEDATI BARSI U LEDJA,A i prosle sezone ste govorili da cete nas dobit pa nista,Dinho' vas opet bruko na Bernabeu cccc ajde idi tjesi se tamo na Temi "C.F Real Madridi" (tako nesto xD) imas mahanje ! ZALUTO SI DRUUUGG

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 sep 2010, 23:07

ma gledao na streamu sinoć, pa se nemože baš sve ni pohvatati, tek danas kad sam u HD-u vidio koliko je bilo šansi(a i poništenih golova) i da je milan morao x izvući, a vrlo vjerovatno i pobjediti da nije bilo ćoravih (ili možda kupljenih) sudija, a milan odigrao loše da lošije nemože, znači kad se još malo uigraju i alegri skonta pravu formaciju tj. igrače biće to extra,
ovi što ibru napadaju vjerovatno nisu gledali utakmicu, primao duge lopte prsima, spušta glavom, razigravao saigrače, jedan šut mu tik iznad prečke, drugi odbranio golman a uz samu stativu išla, za prvu utakmicu sa novom ekipom i više nego dobro, što se tiče penala, ko ga nije promašio, to definitivno nemože biti pokazatelj loše forme kako neki pokušavaju prikazati.
boateng ili flamini obavezno u vezni red, gatuzo klupa, zambrota umjesto bonere na beka, abatea prodati/posuditi/pokloniti bilo kome i to je to.
u srijedu valjda bude bolje protiv auxera, nevjerujem da može gore
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 sep 2010, 23:19

Samo se bojim da se nama ne desi sto se desilo Realu prosle sezone. Previse zvijezda a neautoritativan trener. To se moze obit o glavu. O ponistenim golovima stvarno ne bih odmah ce neki doci i poceti gluposti pricat. Cist primjer Juve danas cist gol iz ofsajda daju ono corav vidi al hajde. Ne kazem da su kupili Boze sacuvaj. Sudijskih gresaka ce uvijek biti ali do kad ovako velikih i ociglednih to je pitanje?

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 12 sep 2010, 23:49

Nail for Real je napisao/la:

[youtube][/youtube]
ka tebi, ka zidu

hajde ne seri ba to govorite svake godine zar nije tako ha zato nepricaj unaprijed covijek ti je fino rekao a ti opet

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 13 sep 2010, 10:54

Puno zvijezda nije put do uspjeha. Digli ste se i vi previse, kofol FANTASTICNA CETVORKA , RIP Inter ovo ono. Stanite malo. Pogledajte Real. Prosle sezone potrosise 300 mili stvorise jaci tim nego sto sad Milan ima i ne osvojise nista. Zasto? Trener. Pustite se te price osvajamo sve na samom pocetku sezone. I mi navijaci Reala bi trebali to skontati jer svake godine se furamo na to a odavno vec nista. Real - Milan ce biti jaka tekma, vidjecemo ko ce pobijediti. Fudbal je nepredvidiv sport, niko ne bi predvidio da ce Milan i Barca popusiti u ovom kolu. Ja se samo nadam dobroj utakmici da mogu sjesti i uzivati u carolijama Ibre, Dinha, CR-a, Ozila, Pata, a bolji nek pobijedi
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 sep 2010, 13:39

Raul7 je napisao/la:Puno zvijezda nije put do uspjeha. Digli ste se i vi previse, kofol FANTASTICNA CETVORKA , RIP Inter ovo ono. Stanite malo. Pogledajte Real. Prosle sezone potrosise 300 mili stvorise jaci tim nego sto sad Milan ima i ne osvojise nista. Zasto? Trener. Pustite se te price osvajamo sve na samom pocetku sezone. I mi navijaci Reala bi trebali to skontati jer svake godine se furamo na to a odavno vec nista. Real - Milan ce biti jaka tekma, vidjecemo ko ce pobijediti. Fudbal je nepredvidiv sport, niko ne bi predvidio da ce Milan i Barca popusiti u ovom kolu. Ja se samo nadam dobroj utakmici da mogu sjesti i uzivati u carolijama Ibre, Dinha, CR-a, Ozila, Pata, a bolji nek pobijedi
Potpisujem ;) Respect' al o5 kazem da cemo vas dobit ;) ssvako ima svoje misljenje 8-)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 13 sep 2010, 15:28

Raul7 je napisao/la:Puno zvijezda nije put do uspjeha. Digli ste se i vi previse, kofol FANTASTICNA CETVORKA , RIP Inter ovo ono. Stanite malo. Pogledajte Real. Prosle sezone potrosise 300 mili stvorise jaci tim nego sto sad Milan ima i ne osvojise nista. Zasto? Trener. Pustite se te price osvajamo sve na samom pocetku sezone. I mi navijaci Reala bi trebali to skontati jer svake godine se furamo na to a odavno vec nista. Real - Milan ce biti jaka tekma, vidjecemo ko ce pobijediti. Fudbal je nepredvidiv sport, niko ne bi predvidio da ce Milan i Barca popusiti u ovom kolu. Ja se samo nadam dobroj utakmici da mogu sjesti i uzivati u carolijama Ibre, Dinha, CR-a, Ozila, Pata, a bolji nek pobijedi
Svaka cast,napokon da neko bude realan i objekitvan.....pozz
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 13 sep 2010, 16:32

mozda i najzanimljivije tekme u grupnoj fazi lige prvaka ce biti ove između reala i milana pa se nadam da ce biti dosta golova i lijepih poteza a neka bolji pobjedi
.

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 13 sep 2010, 16:41

izgleda silve nema protiv auxerra iako ništa nije oficijelno. usput na službenoj stranici milana sudijama je fino napisano da sudija ne bi trebao podići zastavicu ako nije sto posto siguran da je ofsajd 8-)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 sep 2010, 18:35

[email protected] je napisao/la:izgleda silve nema protiv auxerra iako ništa nije oficijelno. usput na službenoj stranici milana sudijama je fino napisano da sudija ne bi trebao podići zastavicu ako nije sto posto siguran da je ofsajd 8-)
De ba too je takticka varka ba pred utakmicu s Auxerreom 100% Milan to uvijek radi ;) 100% ce igrati,a to za sudije stvarno ccc ovo vise nije normalno,kazu da je Berlusconi napravio pravu "Frku" izderao se na politickom skupu evo : "Arbitar Ruso nam je poništio tri gola, sigurno je levičar", grmi Berlusconi danas na jednom političkom skupu.Hahahah msm da sad nece smjeti napraviti kiks sudije protiv nas nakon ovoga HAHAHAHA Berlusconi The Boss 8-) :mrgreen:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 sep 2010, 18:43

Top 10 Silvio Berlusconi Super Signings For Milan : 10-Ronaldinho,9-Alexandre Pato,8-Gianluigi Lentini,7-Frank Rijkaard,6-Zlatan Ibrahimović,5-Dejan Savičević,4-Jean-Pierre Papin,3-Roberto Baggio,2-Ruud Gullit,1- "The Only One" Marco Van Basten ! ♥ Grazie Berlusconi ♥ aaauff ovo stvarno je niđe veze, gdje su Boban,Sheva i Kaka ?? :roll: Respect ovima ali oni su uradili mnogo vise nego bilo koji od ovih,pa slobodno tu su mogli i Stam,Cafu ...
Ibra-OK ali nije jos nista pokazo',Ronaldinho-nebi ga ja uvrstio prije bi KAKU,Lentini-takodje nidje veze ali ajde :D ovo samo pokazuje koliko je Berlusconi
Dinho'
Binho'
Pato
Kaka
Sheva
Ibra
Gullit
V.Basten
Rijkaard
Baggio
Papin
Savičević
Boban !!! msm Jel dosta ??? HAHAHA GRAZIE BERLUSCONI

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 13 sep 2010, 22:32

potpis barem si ti realan nisi naivan kao nail

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 sep 2010, 08:45

robovi88 je napisao/la:
[email protected] je napisao/la:izgleda silve nema protiv auxerra iako ništa nije oficijelno. usput na službenoj stranici milana sudijama je fino napisano da sudija ne bi trebao podići zastavicu ako nije sto posto siguran da je ofsajd 8-)
De ba too je takticka varka ba pred utakmicu s Auxerreom 100% Milan to uvijek radi ;) 100% ce igrati,a to za sudije stvarno ccc ovo vise nije normalno,kazu da je Berlusconi napravio pravu "Frku" izderao se na politickom skupu evo : "Arbitar Ruso nam je poništio tri gola, sigurno je levičar", grmi Berlusconi danas na jednom političkom skupu.Hahahah msm da sad nece smjeti napraviti kiks sudije protiv nas nakon ovoga HAHAHAHA Berlusconi The Boss 8-) :mrgreen:

Nevjerujem da ce Silva igrati sutra povrijedjen je!!! odbrana ce ovako izgledati

Zambrotta-------Nesta------Bonera--------Antonini
-RIVALDO-

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 sep 2010, 11:36

AC_Milan4ever je napisao/la:
potpis barem si ti realan nisi naivan kao nail
Pa mislim da uvijek treba biti realan. Necu se ja sada hvaliti, dizati do nebesa da smo najjaci u LP kada nismo. Mozda na papiru ali zadnjih 6 godina je ista prica a nigdje nas. Isto tako i MIlan bi trebao pricekati malo. Dovesti Ibru i Robinha ne znaci odmah Scudetto i polufinale LP.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 14 sep 2010, 11:40

robovi88 je napisao/la:
pa normalno da cemo vas razvalit ;)
:mrgreen: :mrgreen: zzzzzzz vidjecemo 8-) a cuj ovoga u dugovima jesu ali 244,6 mill eura u odnosu na druge veliki europske klubove mala cifra, koliki je dug Barce, LFC, Milana :mrgreen: , napomena prosle godine bili u dobiti 442 mill eura, transferi se islatili godisnje place igraca i bili 24 mill eura u + , koliko je Milan bio u + godisnje..mislim koliko u - na kraju kad su se isplatili transferi "ako ih je bilo :mrgreen: godisnje place itd.. kako god bili ste u - zato nemozete nista nama reci za kupovinu igaca kad je sve crno na bijelo na kraju sezone , dobili ste na Kaki 65 mill eura da bi pokrili jedan od dugova :mrgreen: ;)
zzzzzzzzz stvaranost Cesena :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.