Stara dobra vremena

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Prosjek godina forumasa

1. 13 - 16
50
7%
2. 17 - 20
211
30%
3. 21 - 24
226
33%
4. 25- 29
125
18%
5. +30
82
12%

Ukupno glasova: 694

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Stara dobra vremena

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 dec 2015, 12:56

Bosniacum Lilium je napisao/la: Padne kisa, grom ti opali igrace :rol:
Pet puta na utakmici imas prazan put prema mrezi... Zasto? Zato sto je grom opalio sve igrace koji su stajali na onim lokvama, ukljucujuci i golmana. :rol: :rol: :rol: :tokralju: Najjaca igra u univerzumu :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Gunner4
Kontakt:

Re: $: RE: Re: Stara dobra vremena

Post Postao/la Gunner4 » 07 dec 2015, 13:51

Besic je napisao/la:Joj Dragon Ball čitav život proveo čekajući da Gokhu išamara Vegetu i Frizu i nisam dočeko , pogledo na youtubetu nekad , OBN nikad nije emitovo . .. :lol:
Imali onu sezonu na Nemeku samo do pola i onda vrate na pocetak dok je Gokhu bio mali. :plac: I ja svaki put jbno gledam iz pocetka radi nade da ce nastaviti dalje i sve u krug...
Isto veliko razocarenje mi je bilo kada je PINKBH zamjenio Nindza Konrnjace sa Medom u velikoj plavoj kuci. :plac:

Inace, Dragon Ball najjaca anima svih vremena.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 07 dec 2015, 14:00

Gunner4 je napisao/la:
Besic je napisao/la:Joj Dragon Ball čitav život proveo čekajući da Gokhu išamara Vegetu i Frizu i nisam dočeko , pogledo na youtubetu nekad , OBN nikad nije emitovo . .. :lol:
Imali onu sezonu na Nemeku samo do pola i onda vrate na pocetak dok je Gokhu bio mali. :plac: I ja svaki put jbno gledam iz pocetka radi nade da ce nastaviti dalje i sve u krug...
Isto veliko razocarenje mi je bilo kada je PINKBH zamjenio Nindza Konrnjace sa Medom u velikoj plavoj kuci. :plac:

jasta je, imaju sad i nove epizode

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 dec 2015, 14:02

aziz je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:

A šta je bilo kad je Gokhu satro Frizu to je zadnje što sam ja gled'o ono kad je počeo boje mjenjat , jel poslije bilo epizoda :lol: :lol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Gunner4
Kontakt:

Re: $: RE: Re: $: RE: Re: Stara dobra vremena

Post Postao/la Gunner4 » 07 dec 2015, 15:20

Besic je napisao/la:
aziz je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la: Imali onu sezonu na Nemeku samo do pola i onda vrate na pocetak dok je Gokhu bio mali. :plac: I ja svaki put jbno gledam iz pocetka radi nade da ce nastaviti dalje i sve u krug...

A šta je bilo kad je Gokhu satro Frizu to je zadnje što sam ja gled'o ono kad je počeo boje mjenjat , jel poslije bilo epizoda :lol: :lol:
Jeste jos par sezona je bilo. Ono sa androidima. Pa posle je i Gokhan bio glavni jednu sezonu...
Vise mislim da ne prave nove epizode, bar ja nisam upoznat... Uglavnom sada pice ove dugometrazne. Onaj film iz ove godine je odlican! A dobar je i onaj iz 2012-te.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 dec 2015, 16:44

Bosniacum Lilium je napisao/la:Padne kisa, grom ti opali igrace :rol:

ili ono kad ti ona oluja odnese igraca u nebesa pa ga baci dole za koji sekund, a ti nemas pojma ni kad ni gdje ce ga bacit :rol:

pa ima i ono kad igrac stane koji sekund u blato pa ga nikad iscupat iz njega, ili kad ono igrac opuca golman odbrani i lopta ga osamuti na par sekundi i ti lagano naletis na odbijanac i u mrezu :rol:

pa fakat jbt, koja vremena su to bila :cry:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 dec 2015, 20:07

Da li se neko sjeća vremena kada se nisu imali mobiteli, a svaki jaran je bio dostupan. Sada svi imaju mobitele i i-net a jedva da ikoga dobiješ. Prije kao djeca dođeš isprede kuće jarana zovneš ga, ak ne bude kući potražiš ga negdje u blizini i po cijeli dan vani, il lopte il plejstejšna se igralo. Merak..

p.s. promjenite više ovu anketu, stoji jedna te ista nekoliko godina :)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 dec 2015, 20:11

Zagor je napisao/la:Da li se neko sjeća vremena kada se nisu imali mobiteli, a svaki jaran je bio dostupan. Sada svi imaju mobitele i i-net a jedva da ikoga dobiješ. Prije kao djeca dođeš isprede kuće jarana zovneš ga, ak ne bude kući potražiš ga negdje u blizini i po cijeli dan vani, il lopte il plejstejšna se igralo. Merak..

sad djeca i omladina non stop u rukama mobitele imaju,ko da ce im sta promaci ako ga u džep ili torbu ubace

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 dec 2015, 23:42

pa šta hoćete, takva vremena došla

te stvari su nam olakšale uveliko život, a niko nije kriv što pretjerujemo u korištenju istoga

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 dec 2015, 21:05

QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa šta hoćete, takva vremena došla

te stvari su nam olakšale uveliko život, a niko nije kriv što pretjerujemo u korištenju istoga

ma samo spominjem,malo budalasto je to,cak i nesigurno,lopova na sve strane

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 21 dec 2015, 01:58

Je li neko gledao Serranose ? :D

[youtube][/youtube]

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 dec 2015, 02:03

VGS je napisao/la:Je li neko gledao Serranose ? :D

[youtube][/youtube]
Odrastao na njima :mrgreen:

Danas gledam Horvatove, hrvatsku verziju Serranosa :D

Nedavno slučajno navečer upratim na RTL-u seriju i skontam da su to zapravo domaći Serranosi jer sam negdje već čitao da se snimaju. Uglavnom zanimljivo mi danas gledati sa ovim našim balkanskim fazonima a i glumačka ekipa im je dobra.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 dec 2015, 02:09

Znao sam za srpsku verziju, nisam za hrvatsku :rol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 dec 2015, 02:13

Ma gledao sam srpsku verziju, samo oni su od 2013-te snimili 30-ak epizoda dok su Hrvati od aprila ove godine snimili 70 epizoda. Za Sinđeliće (srpska verzija) sam pročitao da nastavljaju sa emitovanjem 2016-te.

Prvo sam i gledao srpsku jer nisam znao da se hrvatska emituje (iako sam kao što sam rekao vidio članak da je uplanu da se krene snimati) i onda sam se prešaltao na susjede :mrgreen:

Kad pogledaš jednu epizodu ne možeš da ne gledaš drugu, jednostavno te vraća u djetinjstvo i neka bolja vremena :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 21 dec 2015, 08:14

Vidio sam i ja Horvatove na RTL-u i poceo gledati Serranose na netu. Ne mogu ja gledati te hrvatske i srpske verzije pored originalne :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 dec 2015, 20:54

Zagor je napisao/la:Da li se neko sjeća vremena kada se nisu imali mobiteli, a svaki jaran je bio dostupan. Sada svi imaju mobitele i i-net a jedva da ikoga dobiješ. Prije kao djeca dođeš isprede kuće jarana zovneš ga, ak ne bude kući potražiš ga negdje u blizini i po cijeli dan vani, il lopte il plejstejšna se igralo. Merak..

Kad je anketa postavljena ni dvajs nisam imo :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 22 dec 2015, 21:21

Hrvatska verzija Serranosa mi je mnogo bolja i bliža od porodice iz Srbije. Ali, original je original. Da nisu tako dobri bili, ne bih danas znala svaku situaciju unaprijed gledajući Horvatove. Los Serrano je jedna od mojih omiljenih uspomena iz ranijeg perioda života. Valjda što ih je malo ko gledao iz mog okruženja, pa su bili ono samo moji. :)

P.S. Kad god se ovdje spomenu, jednostavno moram napisati nešto... :oops:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 22 dec 2015, 21:35

.
Zadnja izmjena: Thranduil, dana/u 19 nov 2016, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 22 dec 2015, 21:36

Papastathopoulos je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Padne kisa, grom ti opali igrace :rol:

ili ono kad ti ona oluja odnese igraca u nebesa pa ga baci dole za koji sekund, a ti nemas pojma ni kad ni gdje ce ga bacit :rol:

pa ima i ono kad igrac stane koji sekund u blato pa ga nikad iscupat iz njega, ili kad ono igrac opuca golman odbrani i lopta ga osamuti na par sekundi i ti lagano naletis na odbijanac i u mrezu :rol:

pa fakat jbt, koja vremena su to bila :cry:
Najbolja fudbalska igra ikada, mogao si i da ošutaš lopta se pretvori u ribicu,pogaču, munju,itd.
[youtube][/youtube]
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 dec 2015, 21:44

Sjecam se kako me cure trzale na kucni telefon, a mati popizdi, il se javim a ona sapuce gluposti, kobajagi da je ne prepoznam. :urnebes:
Taj plejstejsn je jos i novija generacija, ja se sjecam Terminatora i onih tenkica na njemu, zute diskete s multi-igricama...

A da ne spominjem strumfica, cepica, kockica, izmedju dvije vatre, kadije, zmire, klikera, luk i strijela, pracka, metalna cijev kroz koju pljujes zrelu zovu pa svima majice prljave, pa slicica (pola-cijela), mame i tate se igrali, ili duhove prizivali, a u svakom drugaricinom spomenaru mi omiljeno voce bilo banana i djevojka koju volim nekakva Sanela (ni sad ne znam odakle sam uvijek to ime pisao, valjda samo nek se nesto slaze i napise).

Pisem i kroz glavu tonu toga prolazi, stara dobra vremena. :cry:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.