Pet puta na utakmici imas prazan put prema mrezi... Zasto? Zato sto je grom opalio sve igrace koji su stajali na onim lokvama, ukljucujuci i golmana.Bosniacum Lilium je napisao/la: Padne kisa, grom ti opali igrace![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pet puta na utakmici imas prazan put prema mrezi... Zasto? Zato sto je grom opalio sve igrace koji su stajali na onim lokvama, ukljucujuci i golmana.Bosniacum Lilium je napisao/la: Padne kisa, grom ti opali igrace![]()
Imali onu sezonu na Nemeku samo do pola i onda vrate na pocetak dok je Gokhu bio mali.Besic je napisao/la:Joj Dragon Ball čitav život proveo čekajući da Gokhu išamara Vegetu i Frizu i nisam dočeko , pogledo na youtubetu nekad , OBN nikad nije emitovo . ..
jasta je, imaju sad i nove epizodeGunner4 je napisao/la:Imali onu sezonu na Nemeku samo do pola i onda vrate na pocetak dok je Gokhu bio mali.Besic je napisao/la:Joj Dragon Ball čitav život proveo čekajući da Gokhu išamara Vegetu i Frizu i nisam dočeko , pogledo na youtubetu nekad , OBN nikad nije emitovo . ..I ja svaki put jbno gledam iz pocetka radi nade da ce nastaviti dalje i sve u krug...
Isto veliko razocarenje mi je bilo kada je PINKBH zamjenio Nindza Konrnjace sa Medom u velikoj plavoj kuci.
Inace, Dragon Ball najjaca anima svih vremena.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A šta je bilo kad je Gokhu satro Frizu to je zadnje što sam ja gled'o ono kad je počeo boje mjenjat , jel poslije bilo epizodaaziz je napisao/la:jasta je, imaju sad i nove epizodeGunner4 je napisao/la:Imali onu sezonu na Nemeku samo do pola i onda vrate na pocetak dok je Gokhu bio mali.Besic je napisao/la:Joj Dragon Ball čitav život proveo čekajući da Gokhu išamara Vegetu i Frizu i nisam dočeko , pogledo na youtubetu nekad , OBN nikad nije emitovo . ..I ja svaki put jbno gledam iz pocetka radi nade da ce nastaviti dalje i sve u krug...
Isto veliko razocarenje mi je bilo kada je PINKBH zamjenio Nindza Konrnjace sa Medom u velikoj plavoj kuci.
Jeste jos par sezona je bilo. Ono sa androidima. Pa posle je i Gokhan bio glavni jednu sezonu...Besic je napisao/la:A šta je bilo kad je Gokhu satro Frizu to je zadnje što sam ja gled'o ono kad je počeo boje mjenjat , jel poslije bilo epizodaaziz je napisao/la:jasta je, imaju sad i nove epizodeGunner4 je napisao/la: Imali onu sezonu na Nemeku samo do pola i onda vrate na pocetak dok je Gokhu bio mali.I ja svaki put jbno gledam iz pocetka radi nade da ce nastaviti dalje i sve u krug...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
ili ono kad ti ona oluja odnese igraca u nebesa pa ga baci dole za koji sekund, a ti nemas pojma ni kad ni gdje ce ga bacitBosniacum Lilium je napisao/la:Padne kisa, grom ti opali igrace
Zagor je napisao/la:Da li se neko sjeća vremena kada se nisu imali mobiteli, a svaki jaran je bio dostupan. Sada svi imaju mobitele i i-net a jedva da ikoga dobiješ. Prije kao djeca dođeš isprede kuće jarana zovneš ga, ak ne bude kući potražiš ga negdje u blizini i po cijeli dan vani, il lopte il plejstejšna se igralo. Merak..
p.s. promjenite više ovu anketu, stoji jedna te ista nekoliko godina
QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa šta hoćete, takva vremena došla
te stvari su nam olakšale uveliko život, a niko nije kriv što pretjerujemo u korištenju istoga
Odrastao na njimaVGS je napisao/la:Je li neko gledao Serranose ?
[youtube][/youtube]
Kad je anketa postavljena ni dvajs nisam imoZagor je napisao/la:Da li se neko sjeća vremena kada se nisu imali mobiteli, a svaki jaran je bio dostupan. Sada svi imaju mobitele i i-net a jedva da ikoga dobiješ. Prije kao djeca dođeš isprede kuće jarana zovneš ga, ak ne bude kući potražiš ga negdje u blizini i po cijeli dan vani, il lopte il plejstejšna se igralo. Merak..
Najbolja fudbalska igra ikada, mogao si i da ošutaš lopta se pretvori u ribicu,pogaču, munju,itd.Papastathopoulos je napisao/la:ili ono kad ti ona oluja odnese igraca u nebesa pa ga baci dole za koji sekund, a ti nemas pojma ni kad ni gdje ce ga bacitBosniacum Lilium je napisao/la:Padne kisa, grom ti opali igrace
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
pa ima i ono kad igrac stane koji sekund u blato pa ga nikad iscupat iz njega, ili kad ono igrac opuca golman odbrani i lopta ga osamuti na par sekundi i ti lagano naletis na odbijanac i u mrezu![]()
pa fakat jbt, koja vremena su to bila
Sjecam se kako me cure trzale na kucni telefon, a mati popizdi, il se javim a ona sapuce gluposti, kobajagi da je ne prepoznam.Zagor je napisao/la:Da li se neko sjeća vremena kada se nisu imali mobiteli, a svaki jaran je bio dostupan. Sada svi imaju mobitele i i-net a jedva da ikoga dobiješ. Prije kao djeca dođeš isprede kuće jarana zovneš ga, ak ne bude kući potražiš ga negdje u blizini i po cijeli dan vani, il lopte il plejstejšna se igralo. Merak..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.