Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Braco_vrbanjusa
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Braco_vrbanjusa » 05 apr 2011, 09:58

Virtu4l je napisao/la:Naravno da zna, g.uzicom zatvara vrata svakog kluba u kojem je igrao...
Potpisujem i dok je tako moze samo da sanja o nekom velikom klubu, zapravo koji ce ga veci klub uzeti kada je takve scene napravio gdje god je igrao?

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 05 apr 2011, 10:09

Braco_vrbanjusa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Naravno da zna, g.uzicom zatvara vrata svakog kluba u kojem je igrao...
Potpisujem i dok je tako moze samo da sanja o nekom velikom klubu, zapravo koji ce ga veci klub uzeti kada je takve scene napravio gdje god je igrao?
Moze u City, ali u neki ozbiljan klub, dolaze igraci sa karakterom kojeg ocito nas kapiten nema.
Cuva Bog Zelju svog!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2011, 10:13

Ko će uzeti igrača koji će uskoro napuniti 31. godinu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 apr 2011, 12:31

Calcio@ valja zastavu skrojiti,samo da nebude kao ona americka u filmu"Gori vatra"sa crvenim svjezdicama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slika

dosao kod Papeta po zastavu 8-)

necu vise da se momak ne ;) naljuti,zeznuo se svakom se desavaju greske... 8-) ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 apr 2011, 13:14

Virtu4l je napisao/la:
Uzet će klub kojem treba pouzdan, inteligentan i jako kvalitetan odbrambeni igrač. Spaha kao stoper može komotno na visokoprofesionalnoj razini igrati još minimalno 4g, tako da ne vidim razlog zašto ga neki klub ne bi htio.

Braco_vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la Braco_vrbanjusa » 05 apr 2011, 14:25

Spahic nema nikakve sanse ni u engleskoj trecoj ligi, tamo je skok igra glavni elemenat u igri a tu Spaha nije bas najjaci....On moze u ovim mlohavim ligama da igra...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 apr 2011, 14:26

Braco_vrbanjusa je napisao/la:Spahic nema nikakve sanse ni u engleskoj trecoj ligi, tamo je skok igra glavni elemenat u igri a tu Spaha nije bas najjaci....On moze u ovim mlohavim ligama da igra...
Spaha los u skok igri ??? :roll: :roll: :roll:

Braco_vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la Braco_vrbanjusa » 05 apr 2011, 14:30

Goalgetter je napisao/la:
Braco_vrbanjusa je napisao/la:Spahic nema nikakve sanse ni u engleskoj trecoj ligi, tamo je skok igra glavni elemenat u igri a tu Spaha nije bas najjaci....On moze u ovim mlohavim ligama da igra...
Spaha los u skok igri ??? :roll: :roll: :roll:
Nije kad skace sa nekim Lopezom ili nekim Erdincem...Sta bi bilo da skace sa onim majmunima iz EPL?

88000
Kontakt:

Post Postao/la 88000 » 05 apr 2011, 14:53

spaha i rijo ferdidand su najjbolji u evropi i svjetu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2011, 15:03

Virtu4l je napisao/la:
Uzet ce onaj klub koji zeli iskusnog stopera u ekipi.
I pogotovo onog koji se ne povrjedjuje svakih dva mjeseca.
31 godina je fakticki nista za takav tip igraca.Ili minimalno 4 godine ugovor da ispuni.
Trener koji bude znao sa Spahicem bez trzavica,moze imati miran san u defanzivi.
Sto se tice @brace nemoj nas nasmijavati.Po tvom ispadose ETiovci u premier ligi.Kod Spahe se naskakat plaho nece.
P.S gledam pocelo se posteno pljuvati po igracu koji je fakat od uzdanica u repci BIH.
Hajte pitajte Petkovica treba li cumur istovarati.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 apr 2011, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 06 apr 2011, 15:56

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Uzet ce onaj klub koji zeli iskusnog stopera u ekipi.
I pogotovo onog koji se ne povrjedjuje svakih dva mjeseca.
31 godina je fakticki nista za takav tip igraca.Ili minimalno 4 godine ugovor da ispuni.
Trener koji bude znao sa Spahicem bez trzavica,moze imati miran san u defanzivi.
Sto se tice @brace nemoj nas nasmijavati.Po tvom ispadose ETiovci u premier ligi.Kod Spahe se naskakat plaho nece.
P.S gledam pocelo se posteno pljuvati po igracu koji je fakat od uzdanica u repci BIH.
Hajte pitajte Petkovica treba li cumur istovarati.
nisu spahicu problem ni godine, a ni kvalitet... rijetko se i povrijedjuje... al vala precesto pauzira zbog crvenih kartona... ove sezone haman pa i 10 utakmica... sto je puno, puno je...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 apr 2011, 16:04

Nije imao kartona bas puno.Dok ga nisu poceli praviti budalom.
25 miliona dignuti cijen za njega :shock: ,a i Arsenal se tada bio interesovao.
Dobili su ga djabe,ovaj im je pomogao da doguraju do Evrope,evo ih u finalu kupa i ove godine.A prije dvije godine,bili drugoligasi.
A debelom gazdi zinula gujca hoce lovinu nazor.Naravno tu je Spaha najvise ispastao.
Kako rekoh sa Spahom treba znati kako i dokle.On ti je ko rucna bomba.Ako neznas baratati sa njom naebo si.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 06 apr 2011, 19:19

Montpellier vec trazi zamjenu za Spahica. Sasvim je sigurno da ce nas reprezentativac otici iz ovog kluba, da li ce ostati u Francuskoj ( spominje se Lyon ) vidjecemo. Nadam se da ce otici u Englesku i pokazati da se moze nositi i sa najvecim ( Pucam na Arsenal ).

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 06 apr 2011, 20:37

harishp je napisao/la:Nije imao kartona bas puno.Dok ga nisu poceli praviti budalom.
Dobili su ga djabe,ovaj im je pomogao da doguraju do Evrope,evo ih u finalu kupa i ove godine.A prije dvije godine,bili drugoligasi.
A debelom gazdi zinula gujca hoce lovinu nazor.Naravno tu je Spaha najvise ispastao.
Kako rekoh sa Spahom treba znati kako i dokle.On ti je ko rucna bomba.Ako neznas baratati sa njom naebo si.
svaki klub bi se na isti nacin ponio... uzalud je ocekivat korektan odnos kad su pare u pitanju...u dzekinom slucaju je bilo isto...samo sto spahic sam dolijeva ulje na vatru... temperament ce mu doci glave... on svojim ponasanjem baca formu i kvalitet u drugi plan i time sam sprjecava napredovanje u karijeri... da je bio malo pribraniji, sad bi se veliki klubovi otimali za njega... arsenal se vec ohladio.. kako procitah nedje kod nijemaca, wenger je bacio oko na mertesackera...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 apr 2011, 21:58

amho je napisao/la:
svaki klub bi se na isti nacin ponio... uzalud je ocekivat korektan odnos kad su pare u pitanju...u dzekinom slucaju je bilo isto...samo sto spahic sam dolijeva ulje na vatru... temperament ce mu doci glave... on svojim ponasanjem baca formu i kvalitet u drugi plan i time sam sprjecava napredovanje u karijeri... da je bio malo pribraniji, sad bi se veliki klubovi otimali za njega... arsenal se vec ohladio.. kako procitah nedje kod nijemaca, wenger je bacio oko na mertesackera...
De mi ovo malo pojasni?
Covjek je odigrao sezonu u kojoj je bio jedan od najboljih ako ne i najbolji stoper lige, a Arsenal nije odustao zbog njegovog temperamenta, nego zbog odstete koju su postavili u Montpellieru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 apr 2011, 22:13

amho je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nije imao kartona bas puno.Dok ga nisu poceli praviti budalom.
Ocigledno da si promasio i to dobro.Arsenal se ohladio zbog 25 miliona za 30 godisnjaka.Tekk poslije sto su to iz montpeliera mu ucinili i faticki mu stavili rampu za bolji klub zbog gladne gujce.Onda je Spaha malo okrenuo na svoj mlin.Sad ce ga na kraju morati djabe pustiti.
Do tada je bio jedan od najboljih stopera u ligi.Zato su i gledali drugi klubovi da ga uzmu.Ali ona cifra je bezobrazluk.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 06 apr 2011, 22:29

@ omerbavarac i harishp
spahic je proslu sezonu zavrsio kao najbolji stoper i tada niko od velikih nije pokazao interes (ispravite me ako grijesim)... arsenal je tada doveo stopera lorienta... spahica niko nije ni spominjao...

ovu sezonu spahic je vise pod suspenzijom nego na terenu.. arsenal je interes pokazao nakon lose forme i povreda svojih stopera na polusezoni...wenger je racunao sa sitnim obestecenjem, a ovi lupili cifru 25 mio...

al na stranu sve to... recimo da ste vas dvojica upravu i da sam ja promasio skroz s procjenom i da spahino ponasanje nije umanjilo nimalo interes velikih klubova za njega... ako je to tako, onda je za ocekivat' da ce se na kraju sezone klubovi za njega otimat' i da ce on bez problema zavrsit' u arsenalu ili klubu slicnog ili jednakog ranga...

ja i dalje mislim da nijedan ozbiljan klub nece dat' velike pare za igraca koji iz disciplinskih razloga propusti 10 utakmica u sezoni...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 apr 2011, 22:45

Caka je u tome sto on nikad prije nije pravio ovakve probleme. Eh sad da li je u pitanju nezadovoljstvo ili manjak samopouzdanja? Ja ipak mislim da je ovo prvo.

Ako ga Francuzi stave na transfer listu, vjeruje mi da ce se pola Europe otimati za njega. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 apr 2011, 22:49

Arsenal je doveo štopera Lorienta tek kada je sa Spahom sve propalo, odnosno sa gladnim seljakom iz Monpeljea. Da je sreće bilo sada bi gledali Spahu kako dere po Premier ligi, ovako ga ni ne gledamo što je najgore. :roll:

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 07 apr 2011, 08:18

Bosco je napisao/la:Arsenal je doveo štopera Lorienta tek kada je sa Spahom sve propalo, odnosno sa gladnim seljakom iz Monpeljea. Da je sreće bilo sada bi gledali Spahu kako dere po Premier ligi, ovako ga ni ne gledamo što je najgore. :roll:
nije to bas tako bilo... transfer konscielny-a (konscielnog) je zakljucen pocetkom jula (7. ili8. ), dok je arsenal sa spahicem pregovarao u avgustu...

uostalom eto sad je puno jeftiniji... trebalo bi da sad nema prepreke da ga gledamo u PL ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, hurem i 24 gosta.