SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
ovo sa grupama po 3 tima nebi radio, posto bi bila komplikovana situacija ako sva tri tima imaju po jednu pobjedu.
mozda je najbolje samo knock-out, s time sto bi 7 najboljih prvologasa + branioc titule tek u drugom kolu poceli takmicenje, a nek se ostali igraju po, kako bayer kaze, seoskim livadama.
ima raznih varijanti moglo bi se mozda izbrobati svicarski sistem, gdje je prednost sto saki klub igra do kraja. ili mozda da se pokusa sa looser-poolom gdje bi se dobila druga sansa ako jednom izgubis.
mozda je najbolje samo knock-out, s time sto bi 7 najboljih prvologasa + branioc titule tek u drugom kolu poceli takmicenje, a nek se ostali igraju po, kako bayer kaze, seoskim livadama.
ima raznih varijanti moglo bi se mozda izbrobati svicarski sistem, gdje je prednost sto saki klub igra do kraja. ili mozda da se pokusa sa looser-poolom gdje bi se dobila druga sansa ako jednom izgubis.
Ok imamo tri prijedloga.Moze jos ako ko ima da predlozi sistem i onda ce to ici na glasanje.
1.Prijedlog:grupe po 6.timova.Pet kola.Dalje ideu prve 4.I onda nokaut sistem
2.Prijedlog: Dva nokaut kola.Ostaje sest timova.Prave se dvije grupe.Prva dva idu u 1/2 finale i pobjednici u finale.
3.Prijedlog:Nokaut sistem jedno kolo 1-24,2-23,3-22 itdOd 12.timova prave se dvije grupe po 6.timova.Prva dva iz grupa idu u 1/2 finale a pobjednici u finale.
Dakle ovo su tri prijedloga.Pazite ovo nije sad glasanje vec ako ko ima drugaci sistem neka napise i poslije cemo sve sisteme staviti na glasanje.Znaci ovo sad nije glasanje da nebi bilo ja sam za ovaj prvi ja za drugi ja za treci prijedlog.Samo ako ima novi sistem koji bi vi igrali recite i poslije cemo sve te sisteme staviti na glasanje.
1.Prijedlog:grupe po 6.timova.Pet kola.Dalje ideu prve 4.I onda nokaut sistem
2.Prijedlog: Dva nokaut kola.Ostaje sest timova.Prave se dvije grupe.Prva dva idu u 1/2 finale i pobjednici u finale.
3.Prijedlog:Nokaut sistem jedno kolo 1-24,2-23,3-22 itdOd 12.timova prave se dvije grupe po 6.timova.Prva dva iz grupa idu u 1/2 finale a pobjednici u finale.
Dakle ovo su tri prijedloga.Pazite ovo nije sad glasanje vec ako ko ima drugaci sistem neka napise i poslije cemo sve sisteme staviti na glasanje.Znaci ovo sad nije glasanje da nebi bilo ja sam za ovaj prvi ja za drugi ja za treci prijedlog.Samo ako ima novi sistem koji bi vi igrali recite i poslije cemo sve te sisteme staviti na glasanje.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ako sva tri imaju isto bodova,odlucuje gol razlika...sto se tice tih sela,to ti je bas kao u premijer ligi,osim par izuzetaka iz metropola,vecina su sela,dok su u drugim ligama vecinom timovi iz vecih gradova,ne racunajuci one najvece...dakle,pojam sela je ralativandino-92 je napisao/la:ovo sa grupama po 3 tima nebi radio, posto bi bila komplikovana situacija ako sva tri tima imaju po jednu pobjedu.

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
nisam upoznat bas sa situacijom u kupu, a zar ne moze nokaut sistem od pocetka do kraja, naravno po dvije utakmice???
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Zagor je napisao/la:Evo još nešto
zagor treba nam i logo za KUP.Hajde ako nije problem to odradi.
PS.Ko no radi dresove???Treba nam jos dresova.Imamo iz druge lige timova koji su bez dresova.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
19TM87 je napisao/la:nisam upoznat bas sa situacijom u kupu, a zar ne moze nokaut sistem od pocetka do kraja, naravno po dvije utakmice???
Nemoze.Ima 24.Tima.Znaci 24:2=12, 12:2=6, 6:2=3, 3:2=?????tu bi nastao problem.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pozdrav.Zelio bih samo da se izvinem Pivopijama sto me dugo nije bilo, problemi sa netom jbg.Vidim da imate novog clana, sretno mu.Isto tako vidim da ste jos u 2. Ligi
Nadam se samo da ja nisam kriv za to.Ako vam kad zafali igrac zovite. 

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
pa nek onda razigravaju te zadnje 3 ekipe svak sa svakim123456 je napisao/la:19TM87 je napisao/la:nisam upoznat bas sa situacijom u kupu, a zar ne moze nokaut sistem od pocetka do kraja, naravno po dvije utakmice???
Nemoze.Ima 24.Tima.Znaci 24:2=12, 12:2=6, 6:2=3, 3:2=?????tu bi nastao problem.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Pa gdjesi druze.Znao sam ja da je neki problem ispo.Jeste jos smo u II-ligi ali nema veze ja odigro dvije utakmice sam.Posto si se vratio cinimi se da ce biti mjesta poslije subote jer nas igrac CB_nicaZE evo neigra vec dvije utakmice.Hajde sacekaj malo pa da udjes u staro jato.Imamo i trecu ligu pa se moramo doriti za opstanak u II ligiButmiran je napisao/la:Pozdrav.Zelio bih samo da se izvinem Pivopijama sto me dugo nije bilo, problemi sa netom jbg.Vidim da imate novog clana, sretno mu.Isto tako vidim da ste jos u 2. LigiNadam se samo da ja nisam kriv za to.Ako vam kad zafali igrac zovite.

Dobro nam ti dosao.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- haris_alibaba
- Kontakt:
ma daj bezze neki sistem pravite sa nekim neparnim brojem ekipa kome to smeta grupe an pocetku et i vise utakmica ai zanimljivije je uvijek takmicenje po grupama pa onda najbolji nekl se bore,il se to mozda te velike gradske ekipe boje ispadanja u kupu 

- haris_alibaba
- Kontakt:
ja imamjednu ideju vezano za sportsport.ba ligu tj konto sma napraviti vijesti ili kako sam ja zamisljao sportski magazin ali cu se ja sad bazirati samo za trecu ligu pa ako bude valjalo prosiret cemo to i na ostale,ev ovako bit ce tema pod nazivom "fair-play-sluzbene novine III lige" cuo sam se sa 12345 pa je rekao da slobodno pokusam prema otme nadma se da e vam se svidjeti bit ce intervjua sa igraicma koje cu obavljati preko pp
- haris_alibaba
- Kontakt:
sada koristim priliku da obavjestim javnost da je ekipa NK Vukovi zla napravila mini internet stranicu i nadam se da necu krsiti nikakvo pravilo da je promovisem ovdje http://www.wix.com/haris_alibaba/NK_Vukov_zla a ako hocu unaprijed se ispricavam.
Ovom prilikom vam pruzamo mogucnost da saznate vise o ovoj ekipi i da znate koga imate za protivnika
.
Ovom prilikom vam pruzamo mogucnost da saznate vise o ovoj ekipi i da znate koga imate za protivnika

bas smo se prepali,evo mi predajemo unaprijedharis_alibaba je napisao/la:sada koristim priliku da obavjestim javnost da je ekipa NK Vukovi zla napravila mini internet stranicu i nadam se da necu krsiti nikakvo pravilo da je promovisem ovdje http://www.wix.com/haris_alibaba/NK_Vukov_zla a ako hocu unaprijed se ispricavam.
Ovom prilikom vam pruzamo mogucnost da saznate vise o ovoj ekipi i da znate koga imate za protivnika.

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
EVO neki logo za kup

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
E zahvaljujem Zagor.Jos dresovi za par ekipa da se odrade i bilobi to sad za sad.
Edit:samo smo se malo zeznuli.Ovo su i jedan i drugi za KUP.Treba nam jedan za SUPERKUP.Mozes uzeti onaj prosli ali stavi na njeka pehar od superkup-a.
Edit:samo smo se malo zeznuli.Ovo su i jedan i drugi za KUP.Treba nam jedan za SUPERKUP.Mozes uzeti onaj prosli ali stavi na njeka pehar od superkup-a.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
dobro. Ja sam mislio da se tebi nije sviđao onaj prvi , pa reko da još jedan napravim, evo sad cu super...123456 je napisao/la:E zahvaljujem Zagor.Jos dresovi za par ekipa da se odrade i bilobi to sad za sad.

edit: deder mi taj pehar, nemogu ga naći.
Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 02 dec 2009, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Zagor je napisao/la:dobro. Ja sam mislio da se tebi nije sviđao onaj prvi , pa reko da još jedan napravim, evo sad cu super...123456 je napisao/la:E zahvaljujem Zagor.Jos dresovi za par ekipa da se odrade i bilobi to sad za sad.
Hahah ma jok.Domene je ja mislijo superkup.Nisam ni obracao paznju koi je pehar na njemu.I meni se vise svidja onaj prvi.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- haris_alibaba
- Kontakt:
ma nije to nista tek cete strah osjetiti kada dodjete na nas teren pred nase navijace e onda ce da vam se noge tresuscorpion je napisao/la:bas smo se prepali,evo mi predajemo unaprijedharis_alibaba je napisao/la:sada koristim priliku da obavjestim javnost da je ekipa NK Vukovi zla napravila mini internet stranicu i nadam se da necu krsiti nikakvo pravilo da je promovisem ovdje http://www.wix.com/haris_alibaba/NK_Vukov_zla a ako hocu unaprijed se ispricavam.
Ovom prilikom vam pruzamo mogucnost da saznate vise o ovoj ekipi i da znate koga imate za protivnika.
![]()

- haris_alibaba
- Kontakt:
U "Fair-play" novinama uradjena najave 1.kola III lige
- haris_alibaba
- Kontakt:
u prostorijama kluba NK Vukovi zla je potpisan novi sponzorski ugovor opsirnije o svemu na http://www.wix.com/haris_alibaba/NK_Vukov_zla
Ovaj ugovor je samo jos jedan pokazivatelj da se ova ekipa sprema sasvim ozbiljno i da ulazi u sezonu kao da igra prvu ligu i svaka utakmica je za njih najvaznija.
Ovaj ugovor je samo jos jedan pokazivatelj da se ova ekipa sprema sasvim ozbiljno i da ulazi u sezonu kao da igra prvu ligu i svaka utakmica je za njih najvaznija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.