EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
ovi su samo pare trosili na pripremama ni jednu akciju nisu uigrali.samo se nerviram losi smo da nemozemo biti losiji
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ista pjesma,nista bolji nego juce..nadam se da ce biti bolje u nastavku..al poraz nam ne gine.
Naša ekipa je reprezentacija sa posebnim potrebama a selektor sa umanjenim sposobnostima
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- NoName
- Kontakt:
13 izgubljenih lopti, promasenih 15 suteva... mogli i voditi a ne biti u egalu. ne treba ovdje nista igrati osim na mirzu jedan neka vodi loptu trojica u blok i nek mirza suta sa 7, 8 ili 15 metara. Mamu im smotanu
Sent using Tapatalk2
Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma evo da je i on pa hajde, al' tuga je kad ga vodi onaj Persic, kao sto je maloprije bio slučaj.Monolog je napisao/la:
Time-out vodi Teletović.
Za sljedeće kvalifikacije ostaviti samo Đedovića, Teletovića i Kikanović. Ostali out, naći novog Amerikanca, uvesti mlade u reprezentaciju i to je to.
A jel bilo rata onoj generaciji Juge kad smo uzeli srebro '61? Ko zna, zna i sa ratom, ko ne zna - ne zna.kokuz je napisao/la:Vidi se šta je rat uradio, psihološka barijera i dalje prisutna.
Idemo momci, ima još nade!
Ma ovo je smiješno i nema potrebe živce kidati sebi.
Mislim, znalo se da cemo izgubiti od Srbije koja je za nas košarkaška sila....ali da fulaju yebena polaganja, to je vec za romana
i kako da navijamo za takve levate
šta su oni trenirali citav život
koji sport
halo
Mislim, znalo se da cemo izgubiti od Srbije koja je za nas košarkaška sila....ali da fulaju yebena polaganja, to je vec za romana
- ArthurBishop
- Kontakt:
Pa ko je ovdje lud više?!? Ono što su uradili u dva navrata Perišić i u više navrata Gordić je za izvest' sa terena, opalit' šamar i poslat' ga nazad kući. Pa daj malo Muhu jeb.o ga, vidiš da su indisponirani i Zeko i Nemanja.. Odbrana je kol'ko-tol'ko i dobra, al' napad je katastrofa. Juniori Srbije nas uče košarci, majko moja.. Teletović se trudi, al' mora još podići nivo kapitenske igre. Pa i drekni se ako treba, vidiš da su parmaci. Đedović da ima mozga sa ovom atletikom bi bio najbolji igrač na dvojci u Europi, al' džaba. O školi košarke zvanoj polaganje, dvokorak (ne trokorak, ne, ne), pas igra, precizan pas nema potreba ni pričati sa ovakvim igračima. Nije više ni do Ace, kad oni ne mogu doći do trenutka kad trebaju odigrati akciju, jer je lopta već izgubljena.
Srbija ništa bolja od nas, al' jednostavno igraju, smireno i traže najbolje moguće rješenje. Doduše, malo su i spustili ručnu, odmara se Krstić što više, al' eto..
Srbija ništa bolja od nas, al' jednostavno igraju, smireno i traže najbolje moguće rješenje. Doduše, malo su i spustili ručnu, odmara se Krstić što više, al' eto..
Željezničar za život cijeli!
Sto se sekirate dobicemi sljedece 3.
Hahaha ja sam sam sebe godinu dana uvjeravao da cemo razvaljivat.na euru.
Hahaha ja sam sam sebe godinu dana uvjeravao da cemo razvaljivat.na euru.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Mirza je danas stvarno dobar, pogadjao je sve otvorene suteve koje je imao. Ali covjece, ja gledam one nase ublehe od igraca, pa niko u yebeni blok da mu stane, da mu otvori sut, ma nista. Ocaj zivi, toliko srljanja i brzopletosti nisam nigdje vidio. Ne znam sto zure toliko, valjda je to taj Acin run n gun, ali yebo gun kad mu je kriva cijev. Da nismo onih 7-8 zicera promasili, da smo igrali na postavljene napade, ova razlika bi bila barem upola manja...NoName je napisao/la:13 izgubljenih lopti, promasenih 15 suteva... mogli i voditi a ne biti u egalu. ne treba ovdje nista igrati osim na mirzu jedan neka vodi loptu trojica u blok i nek mirza suta sa 7, 8 ili 15 metara. Mamu im smotanu
Sent using Tapatalk2
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da mi je prisustvovat jednom trenuningu ove reprezentacije. Da vidim razlikujel se ista od obicnih casova tjelesnog. Radite sta hocete, drkajte ****, dok profesor ispija kafe i igra kladionicu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih ja Zeku mijenjao, moze on od ovog bolje. Do sada na svakoj tekmi je bio jedan od najboljih. Danas malo izgubio konce, sad ce on poceti igrati, mora poceti.TheChief je napisao/la:Za sljedeće kvalifikacije ostaviti samo Đedovića, Teletovića i Kikanović. Ostali out, naći novog Amerikanca, uvesti mlade u reprezentaciju i to je to.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Krstic se ne odmara vec ima 3 licne!ArthurBishop je napisao/la:Pa ko je ovdje lud više?!? Ono što su uradili u dva navrata Perišić i u više navrata Gordić je za izvest' sa terena, opalit' šamar i poslat' ga nazad kući. Pa daj malo Muhu jeb.o ga, vidiš da su indisponirani i Zeko i Nemanja.. Odbrana je kol'ko-tol'ko i dobra, al' napad je katastrofa. Juniori Srbije nas uče košarci, majko moja.. Teletović se trudi, al' mora još podići nivo kapitenske igre. Pa i drekni se ako treba, vidiš da su parmaci. Đedović da ima mozga sa ovom atletikom bi bio najbolji igrač na dvojci u Europi, al' džaba. O školi košarke zvanoj polaganje, dvokorak (ne trokorak, ne, ne), pas igra, precizan pas nema potreba ni pričati sa ovakvim igračima. Nije više ni do Ace, kad oni ne mogu doći do trenutka kad trebaju odigrati akciju, jer je lopta već izgubljena.
Srbija ništa specijalno nije pokazala u prvom poluvremenu. Kako Aco reče "Napravili su i oni tisuću pizdarija", samo što su naši smotani za položit zicer.
Pojam pojedinca ovcama problem.
Potpis..Ma **** ti sve druge,nema tu ni igraca ni akcije..Cim predjemo centar nek Mirza puca,od 50 pokusaja uci ce bar 15..Ionako necemo postici vise poena kako god budemo igrali..NoName je napisao/la:13 izgubljenih lopti, promasenih 15 suteva... mogli i voditi a ne biti u egalu. ne treba ovdje nista igrati osim na mirzu jedan neka vodi loptu trojica u blok i nek mirza suta sa 7, 8 ili 15 metara. Mamu im smotanu
Sent using Tapatalk2
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ArthurBishop
- Kontakt:
Aci timeout vode Mirza i Perišić, o jeb.em ti krv. Umjesto po šamar obojici čim zucnu, on ih pušta i konta da l' njegovo il' njihovo igrat'.. 
Željezničar za život cijeli!
Perisic đedovic teletovic i kikanovic su deset ljestvica iznad ostalih šutalo gordic i zack su igraci dobri protiv Svedske Holandije Igokee i slicnih.đedovic se bavi profesionalnom kosarkom 7 godina a nije u stanju da ima konkretan izbacaj a samim time je i trica strasna,al je dobar u ostalim segmentima..bavcica je tesko komentarisati jer mislim na svoje zdravlje
Е, profesor u mene nas je lomio trčanjem i basketom.Donnie Darko je napisao/la:Da mi je prisustvovat jednom trenuningu ove reprezentacije. Da vidim razlikujel se ista od obicnih casova tjelesnog. Radite sta hocete, drkajte ****, dok profesor ispija kafe i igra kladionicu.
Ma Đedović je Jordan za one ostale parmake (izuzev Teletovića)...njih dvojica jedini znaju nešto o košarci u citavoj selekciji.Phantom je napisao/la:Perisic đedovic teletovic i kikanovic su deset ljestvica iznad ostalih šutalo gordic i zack su igraci dobri protiv Svedske Holandije Igokee i slicnih.đedovic se bavi profesionalnom kosarkom 7 godina a nije u stanju da ima konkretan izbacaj a samim time je i trica strasna,al je dobar u ostalim segmentima..bavcica je tesko komentarisati jer mislim na svoje zdravlje
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 8 gostiju.