Zvjezdan Misimović
-
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Džeko 14 9
Misimović 9 9
Misimović 9 9
Naravno da je asistencija,pa Miske je proigrao Džeku...Miske danas 1 gol i 2 asistencije.nixo je napisao/la:Jel se ono dodavanje kod zanjeg gola smatra kao aisist?? mislim dzeko je dosta povuko loptu ali ipak ga miske uposli. bas ne kontam kako to utvrduju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Da na cetvrti mislimodrop je napisao/la:Naravno da je asistencija,pa Miske je proigrao Džeku...Miske danas 1 gol i 2 asistencije.nixo je napisao/la:Jel se ono dodavanje kod zanjeg gola smatra kao aisist?? mislim dzeko je dosta povuko loptu ali ipak ga miske uposli. bas ne kontam kako to utvrduju.

Ma asistencija 100% , on ga je izbacio sa onim pasom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Misimovic i Dzeko svjetska klasa, sve se u Wolfsima vrti oko njih.
Moglo bi se polako razmisljati o prvom kupu u istoriji Evropske lige.calcio je napisao/la:Misimovic i Dzeko svjetska klasa, sve se u Wolfsima vrti oko njih.
Ovakve igre im to itekako dozvoljavaju.
Onaj ''Kevin''Kostner

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
i ja sam pomislio na to ali necu nista da govorim jer ima jos puno da se igra. valja prvo proci ove tatare. pobjedili su Barcelonu u Barceloni, znaju igrati kad hoce. ali ako prodju, vidim ih u finalu protiv Juventusa. Braco vs. Miske&Dzeko pa ko izvuce deblji krajharishp je napisao/la:Moglo bi se polako razmisljati o prvom kupu u istoriji Evropske lige.calcio je napisao/la:Misimovic i Dzeko svjetska klasa, sve se u Wolfsima vrti oko njih.
Ovakve igre im to itekako dozvoljavaju.
Onaj ''Kevin''Kostnertip prepisao od magatha skuzio sta je ovaj radio i vidi ''djavla''

gledao sam cijelu utakmicu .... lider na terenu nema sta ..
cijela igra se zasniva na njemu ..
dzeku utrcaje i zabija ..
Samo naprijed momci ...
cijela igra se zasniva na njemu ..
dzeku utrcaje i zabija ..

Samo naprijed momci ...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kada igra Miske, igraju i Vukovi, bravo.
svaka im cast ..... posebno misketu kako igra ...... go mu je sjajjan
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Upravo tako.Neutral je napisao/la:Kada igra Miske, igraju i Vukovi, bravo.
Miske nije igrao proslu pa su pregazili Bochum ko' plitak potok.Neutral je napisao/la:Kada igra Miske, igraju i Vukovi, bravo.
Iako su gubili u prvom.

Ali sve to ljepse izgleda sa Misketom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Miske nije igrao proslu pa su pregazili Bochum ko' plitak potok.Neutral je napisao/la:Kada igra Miske, igraju i Vukovi, bravo.
Iako su gubili u prvom.![]()
Ali sve to ljepse izgleda sa Misketom.
Gazi sve pred sobom kada igra Miske kako treba, nadigraju nekoga ko Barcelonu pobjedi, dobro jeste slučajno ali je tako.
Misimović mislim ima 9 asistencija ove sezone, dok je najbolji asistent lige Ozil sa 12. Dok je to malo obrnuto prošle godine bilo, mislim i Ozil je strašan bio, ali Miske je daleko bolji bio, vraća se u formu, i tako i Vukovi.

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja mislim da je miske zbog prinove igrao lose jedan period nadam se da ce nastaviti da pruza dobre partije..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma da onaj kreten Veh nije bio trener na pocetku, Wolfsburg bi se sad borio za titulu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bojim se da bi se Dzeko izgubio bez Zvjezdana pa ako bude isao negdje neka ga povede u paketu 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Igrao je Dzeko bez Misimovica(Lose je igrao,kao da ga nije bilo na terenu) veci broj utakmica,Dzeko je pokazao sta je u stanju da napravi,pravi je RauberMrgood je napisao/la:Bojim se da bi se Dzeko izgubio bez Zvjezdana pa ako bude isao negdje neka ga povede u paketu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Opaaaaa Miske u Milanu sa Edinom? WOW to bi bilo Ludiiillooo...
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... vic-report
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... vic-report
BLUE NATION.
Edin 40 mil.
Miske 20mil.
+ PDV
-----------------------
Total: 60 mil.
Nema Milano toliko.
Miske 20mil.
+ PDV

-----------------------
Total: 60 mil.

× Plava krv ispod koze ×
-
- Kontakt:
Neznas ,mozda i imaju ,jer su potpisali ugovor sa EMIRATESIMA ,mozda i imaju toliko para 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.