Nelson vrlo dobar večeras, na iznenađenje svih, dosta dobro se kontrolisao. I ostali Ameri su dobro povukli. Jenkins meč viner. Bobi odličan.
Nadskakali smo ih i to je jedan od ključeva pobjede.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
biće da je prva u istoriji... po Evroligialan_kardec je napisao/la:Prva pobjeda poslije ko zna koliko. `97. ili `98., tako nešto. Kakvo je slavlje nastalo, ko da smo uzeli Evroligu.![]()
![]()
Nelson vrlo dobar večeras, na iznenađenje svih, dosta dobro se kontrolisao. I ostali Ameri su dobro povukli. Jenkins meč viner. Bobi odličan.
Nadskakali smo ih i to je jedan od ključeva pobjede.
Kako se 1998.-1999. zvalo najelitnije klupsko takmicenje u kosarci ?DANTES je napisao/la: biće da je prva u istoriji... po Evroligi
ne pitaj mene.... izgleda da vas tretiraju ko fmp...Tribalian je napisao/la:Kako se 1998.-1999. zvalo najelitnije klupsko takmicenje u kosarci ?DANTES je napisao/la: biće da je prva u istoriji... po Evroligi
Sigurno je to u pitanju .DANTES je napisao/la: ne pitaj mene.... izgleda da vas tretiraju ko fmp...
Tribalian je napisao/la: Sigurno je to u pitanju .KK Crvena Zvezda neiscrpna tema za vas .
A po tebi? Nemoj Tegijeve priče života ti. Nismo mi Budyvelnyk, Nanterre ili šta znam, Charleroi.DANTES je napisao/la:biće da je prva u istoriji... po Evroligi
a ti puno čitaš sabrana djela Nebojše Čovića... opet kažem to nije moja briga, ali ko je u pravu pokazaće vrijeme kao i uvijek...alan_kardec je napisao/la:puno gledaš tegijeve emisije.
prenio info... a što ne bi počeo diskusiju? demokratija, pravo iznošenja mišljenja, opšti sportski interes...itd, itd...alan_kardec je napisao/la:Bar ne čitam Duškove pamflete.
Ako, ko što sam kažeš, nije tvoja briga, ne znam što si započinjao diskusiju.
e đe bi ja to...alan_kardec je napisao/la:aha, samo prenio znači. ja mislio ti došao provocirati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.