Reprezentacija Spanije - La Roja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Consigliere
Kontakt:

Re: Reprezentacija Spanije - La Roja

Post Postao/la Consigliere » 19 jun 2014, 02:00

slika

Citam malo komentare spanskih navijaca, negativni su rijetkost... Svi su zahvalni ekipi za svu srecu koju su im donosili zadnjih 6 godina. Jednostavno, i ovo se moralo desiti.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 19 jun 2014, 02:28

miki_92 je napisao/la::rol:
slika
Moze sada za Brazil :crazy:

Sto se tice Spanije...sta ce im vise :clap:

[youtube][/youtube]
:?

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 19 jun 2014, 12:37

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 jun 2014, 13:55

Rak rana Spanije sinoc protiv Cilea je bio olupina Alonso poslije njega Pedro. imas JAvia Martineza najboljeg dmfa na svijetu umjesto da olupinu izbacis i stavis Javia ti Javia stavis na stopera :lol: Ovaj Del Bosqe da nije bio opijen prosloscu mogoa je i ovo svjetsko da osvoji jer spanci imaju najsiri i najjaci roster, trebao je samo izbaciti Casillasa, Xavija i Xabi Alonsa kao i propalog Piqea, takodjer Pedro nije smio dobiti poziv a kamoli da ovako bitnu utakmicu pocne. Vezni red graditi oko Inieste i Silve sa novom svjezom krvi bi sigurno bili daleko bolji od ovog sto su prikazali.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 jun 2014, 14:13

Graditi vezni red oko Silve?Pedro nije zaslužio poziv?E jeste dosadni sa Martinezom!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 jun 2014, 14:27

Normalno Silva je masina i glavni igrac godinama on i Iniesta su najkonstantniji igraci ove reprezentacije to sto je nekome mrzak sto ne dodaje hrastu Dzeki svaki put loptu to je drugi par rukava. Pedro je limitirani kloc ali ok pretjerao sam zasluzio je poziv ali nikako da igra ipak bolji je od jos veceg kloca Navasa. Ovaj KAsiljas je rupetina i glavni krivac drago mi je da se napokon dokazalo kakva je to rupa od golmana pa nije slucajno da grijes klupu i kod MOurinha i kod Ancelotija, MOurinho koga otpise taj je u pravilu rupa, Real neka se zahvali visim silama i Ramosu jer ova rupa ih je mogla kostati Lige Prvaka.

Mislim da se spanci ne trebaju brinuti za buducnost uz pravilan remont i dalje imaju prejak roster sa kojim ce biti medju glavnim favoritima na velikim takmicenjima.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 jun 2014, 14:51

Murinjo je glavni krivac što je Ikar u ovakvoj formi.Dok je branio standardno bio je u vrhunskoj formi.Kada ga je poslao na klupu počeli su problemi.A vidio sam Silvu u prvoj tekmi kod one druge šanse kada je mogao riješiti utakmicu.Poslije toga je krenulo sve nizbrdo.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 19 jun 2014, 14:59

Mancini je napisao/la:Murinjo je glavni krivac što je Ikar u ovakvoj formi.Dok je branio standardno bio je u vrhunskoj formi.Kada ga je poslao na klupu počeli su problemi.
:nene:

Iker je svojom zaslugom zavrsio na klupi,tj svojom formom u to vrijeme,a svojim jezikom je zasluzio drugi dio kazne tj. duzi ostanak na klupi :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 jun 2014, 15:31

Zato je i otjeran.Sa navijačima dolaziti u sukob a pogotovo udariti na kapitena ga je koštalo otkaza.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 jun 2014, 15:47

Mancini je napisao/la:Murinjo je glavni krivac što je Ikar u ovakvoj formi.Dok je branio standardno bio je u vrhunskoj formi.Kada ga je poslao na klupu počeli su problemi.A vidio sam Silvu u prvoj tekmi kod one druge šanse kada je mogao riješiti utakmicu.Poslije toga je krenulo sve nizbrdo.
iker je igrao najlošiju sezonu u karijeru prije nego što ga je mou poslao na klupu.
naprijed rejal

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 jun 2014, 16:38

Jednu braniš lošije a deset odlično i onda ideš na klupu.Sreća je njegova što je imao navijače iza sebe.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 19 jun 2014, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 19 jun 2014, 18:19

Sveti je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Murinjo je glavni krivac što je Ikar u ovakvoj formi.Dok je branio standardno bio je u vrhunskoj formi.Kada ga je poslao na klupu počeli su problemi.A vidio sam Silvu u prvoj tekmi kod one druge šanse kada je mogao riješiti utakmicu.Poslije toga je krenulo sve nizbrdo.
iker je igrao najlošiju sezonu u karijeru prije nego što ga je mou poslao na klupu.
ja koliko znam, slomio je prst šta već i od tad je na glupi bio kod murinja ;) prvo je favorizovao onog golmana, kako se prezivao..ugl. bio je drugi golman Reala, a onda doveo Lopeza :crazy:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 19 jun 2014, 18:30

Mou je kriv za raspad spanije :mrgreen:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 jun 2014, 19:48

DeGea
Carvajal-Ramos-Inigo-Moreno
Koke-Busquets/Ituraspe-Thiago
Isco---------Muniain/Jese
Diego Costa

U rotaciji jos Ander, Silva, Paco, Rodrigo, Cesc, Mata...
Nastavak dominacije

Rekoh ja da sa starom postavom Spanija nema tu sta trazit

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 jun 2014, 20:18

Tim bez Inieste nije u razmatranju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 jun 2014, 21:02

Johny je napisao/la:Tim bez Inieste nije u razmatranju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:crazy: :crazy:
Pa nema Iniesta 20 godina i on je u godina, ovo mu je bilo zadnje SP!

@L_blancos, zaboravio si Deulofeua, koji će sigurno biti u prvom sastavu uskoro. Također ne treba zaboraviti ni Javi Martineza.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 jun 2014, 21:25

Bitno je jedino da je izostavio skoro sve igrače Barcelone.Ko god pređe 27 godina automatski je star.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 jun 2014, 22:02

Mancini je napisao/la:Bitno je jedino da je izostavio skoro sve igrače Barcelone.Ko god pređe 27 godina automatski je star.
:thumbup: :thumbup: pojedinci su ofirni, al nema veze :mrgreen:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 jun 2014, 22:18

Novinar je u onom tekstu gore postavljenom odlično objasnio. ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jun 2014, 23:24

Nakon utakmice protiv Holandije sam rekao da je dosao kraj jedne velike generacije, tako da za mene ispadanje Spanije nije neko veliko iznenadjenje...

Jednostavno ovi igraci su i na klupskom i na reprezentativnom nivou osvojili sve sto se moze osvojiti u svijetu fudbala i na ovom SP-u nisu imali nikakvu motivaciju sto je u neku ruku sasvim razumljivo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.