Citam malo komentare spanskih navijaca, negativni su rijetkost... Svi su zahvalni ekipi za svu srecu koju su im donosili zadnjih 6 godina. Jednostavno, i ovo se moralo desiti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Moze sada za Brazilmiki_92 je napisao/la:![]()
Mancini je napisao/la:Murinjo je glavni krivac što je Ikar u ovakvoj formi.Dok je branio standardno bio je u vrhunskoj formi.Kada ga je poslao na klupu počeli su problemi.
iker je igrao najlošiju sezonu u karijeru prije nego što ga je mou poslao na klupu.Mancini je napisao/la:Murinjo je glavni krivac što je Ikar u ovakvoj formi.Dok je branio standardno bio je u vrhunskoj formi.Kada ga je poslao na klupu počeli su problemi.A vidio sam Silvu u prvoj tekmi kod one druge šanse kada je mogao riješiti utakmicu.Poslije toga je krenulo sve nizbrdo.
ja koliko znam, slomio je prst šta već i od tad je na glupi bio kod murinjaSveti je napisao/la:iker je igrao najlošiju sezonu u karijeru prije nego što ga je mou poslao na klupu.Mancini je napisao/la:Murinjo je glavni krivac što je Ikar u ovakvoj formi.Dok je branio standardno bio je u vrhunskoj formi.Kada ga je poslao na klupu počeli su problemi.A vidio sam Silvu u prvoj tekmi kod one druge šanse kada je mogao riješiti utakmicu.Poslije toga je krenulo sve nizbrdo.
Johny je napisao/la:Tim bez Inieste nije u razmatranju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mancini je napisao/la:Bitno je jedino da je izostavio skoro sve igrače Barcelone.Ko god pređe 27 godina automatski je star.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.