FK Mladost DK

kakanjac62
Kontakt:

Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la kakanjac62 » 29 maj 2016, 03:33

Sta se desava oko pojacanja za narednu mnogo jacu sezonu?Trebalo bi opet sa komsijama u dogovor jer kvalitetni i provjereni igraci napustaju Celik.Mislim da bi trebalo poradit na tome malo ,ali vjerujem Musiji .GAZDA zna sta radi i koliko moze .Za ovog Djidica ne znam kakva je situacija ,ali znam da vas je izradio u zadnjem trenutku .Njega bih prepustio drugima neka malo putuje .Opet kazem ne znam mozda je ostao u dobrim odnosima sa Musijom.

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 29 maj 2016, 08:42

pojacanja ce stici i to kvalitetna...ceka se rasplet oko odlaska dilavera...a sto se tice djidica on je zavrsio kod musije...nije vidio sebe u mladosti i vrata je sebi zatvorio kod musije...sada se trenutno radi na pomjeranju terena prema sjeveru...

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 09 jun 2016, 22:05

Ipak bi Džidić mogao zaigrati za naš klub, a uz njega i Salčinović. Bila bi to prava pojačanja.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 jun 2016, 22:07

FKMLADOSTDK je napisao/la:Ipak bi Džidić mogao zaigrati za naš klub, a uz njega i Salčinović. Bila bi to prava pojačanja.

ipak ste veci klub od slobode:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2016, 22:20

FKMLADOSTDK je napisao/la:Ipak bi Džidić mogao zaigrati za naš klub, a uz njega i Salčinović. Bila bi to prava pojačanja.
Ja se nadam da nece Dzidic :|
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 10 jun 2016, 10:29

Hehehehe i ja bi volio da Dzidic iz drugog pokusaja zavrsi kod nas, ali iskreno mislim da ce izabrati nas, sto zbog ranijeg dogovora sto zbog najave da ce igrati jos godinu dvije i da nema nekog motiva da ganja titulu i da trpi pritisak velikog kluba. Ja bi volio vidjeti i Dedica, a po pricama je vec bio ovdje kod nas na razgovoru. Jos se spominje i Mico Kuzmanovic ali sve ce jasnije biti nakon prozivke.
Uglavnom se suti i nema nekih informacija, ali eto prozivka je u ponedjeljak pa cemo da vidimo sta ce biti.
Uglavnom se radi na uredjenju stadiona, tj konkretno glavnog i pomocnog terena i sigurno je da ce ove sezone biti jos bolji. Ujedno se ceka doprema LED displeja i po informacijama koje imam treba se raditi VIP loza sa kabinama za novinare i to bi trebalo biti gotovo do pocetka sezone.

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 10 jun 2016, 11:07

:thumbdown: :bih: Dzidic i Salcinovic ako dodju ostajete u ligi i naredne sezone uz uslov da vam ostanu isakovic,sisic i dilaver
Opstanak moramo izboriti

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 10 jun 2016, 13:19

MortemHz je napisao/la:
Nista od Dzidica ni nama ni Vama, ode on put Tuzle :)

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 10 jun 2016, 14:40

Doveli ste Secerovica i Neducica. Neducic je stoper, ovaj Secerovic napadac cini mi se.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 10 jun 2016, 14:47

ziher je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Nista od Dzidica ni nama ni Vama, ode on put Tuzle :)
Koliko vidim kasnite i Musija izgleda nece dobro proci sa pojacanjima .Sve iz Celika sto valja pokupise Tuzlaci.Jos ako se raspe to sto imate bogami ste u problemima za narednu sezonu.Znam da je tesko na dva fronta i infrastruktura i pojacanja sve kosta ,ali morate nesto da uradite u toj prelaznoj fazi da ne ispadnete iduce sezone .Sta je sa Dilaverom .Ako i on ode tesko veoma tesko.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 10 jun 2016, 15:45

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 jun 2016, 17:07

Dobar je ovaj mali Šecerovic, zajedno smo trenirali, zna momak igrati, sad kako ce se uklopiti to je pitanje..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 10 jun 2016, 18:43

Transfer1312 je napisao/la:Kakvi su ovo polovnjaci iz Slovenije!? Mislim da bi ovim putem se mogli boriti za opstanak, ovakvi igrači su prijasnjoj ligi mogli proci. U novoj Ligi 12 klubovi sa ovim igračima neće opstati. Igrači iz Olimpije i Maribora nekad nemaju kvalitet a da ne pričam o igračima iz Velenja itd.
Husara im doveo igrace, cim ih je on doveo ne moze da ne valjaju xD

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 jun 2016, 17:10

Transfer1312 je napisao/la:Kakvi su ovo polovnjaci iz Slovenije!? Mislim da bi ovim putem se mogli boriti za opstanak, ovakvi igrači su prijasnjoj ligi mogli proci. U novoj Ligi 12 klubovi sa ovim igračima neće opstati. Igrači iz Olimpije i Maribora nekad nemaju kvalitet a da ne pričam o igračima iz Velenja itd.
I ovi ga pogodiše,,,dva nogometaša iz srbijanske druge lige a klubovi im ispod 10 mesta I u zadnja 2-3 kola izborili opstanak.Bolan ne bili hajde da ste doveli iz Čukaričkog iz Vojvodine da ne pričamo Zvijezde ,Partizana ,Radnički Niš a vi udariste đe ne valja.More bit da I vi ga otanjili sa parama pa daj tamo neke srbijance-RAZUMEM KOLKO PARA TOLKO I MUZIKE,,,,,,,,Opstanak vam je glavni cilj ali teško ce bit.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 11 jun 2016, 18:15

Jedan od stopera proglasen najboljim:stoperom u ligi :D
Nisu ovo bezveze transferi, odlicna mladost zasada s obzirom koliko para ode u infrastrukturu :D :thumbup: :thumbup:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 11 jun 2016, 19:48

pabizo je napisao/la:
I ovi ga pogodiše,,,dva nogometaša iz srbijanske druge lige a klubovi im ispod 10 mesta I u zadnja 2-3 kola izborili opstanak.Bolan ne bili hajde da ste doveli iz Čukaričkog iz Vojvodine da ne pričamo Zvijezde ,Partizana ,Radnički Niš a vi udariste đe ne valja.More bit da I vi ga otanjili sa parama pa daj tamo neke srbijance-RAZUMEM KOLKO PARA TOLKO I MUZIKE,,,,,,,,Opstanak vam je glavni cilj ali teško ce bit.
Istina je da su ovo nepoznati nogometasi sto su do sada dosli ipak zaboravljas da smo mi bar do sada zadrazli cijelu ekipu koja je iznijela teret proslog prvenstva a i ne stoji ti konstatacija da smo jedva izborili opstanak i da cemo tesko ostati ove godine. Ima jos do pocetka prvenstva a isto tako ima i jos klubova koji ama bas nista nisu napravili bar do sada sto se tice igrackog kadra. Mi smo se opredjelili da ulazemo u infrastrukturu i cilj nam je opstanak i ove godine u ligi 12 a stim da ispadaju dvije ekipe mislim da su nam sanse vise nego dobre

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 11 jun 2016, 22:00

Novi igraci u nasoj ekipi Goran Brkic, Mico Kuzmanovic i nekakav brazilac Alexandre. Brkic je vezni igrac dok su Mico i brazilac napadaci sto je sigurno potvrda da Dilaver odlazi iz kluba.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 11 jun 2016, 22:16

A gdje vam je ono Doboj u nazivu kluba na forumu da li ste to postali gradski klub a ne iz MZ.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 11 jun 2016, 22:29

Stvarno ne znam kakvo ti je to pitanje???

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 12 jun 2016, 02:27

pabizo je napisao/la:
Nismo mi otanjali sa parama, nego smo tanki u odnosu na druge klubove uvijek bili. Ako malko zakopaš u finansije, vidjet ćeš koliko smo vazda manje trošili u odnosu na druge, a tako i u prošloj sezoni, pa ipak opstali. Jedina razlika je u tome što svaka marka ide tamo gdje je neophodno, ono domaćinski. Tako nam je i ove sezone, zato i jeste cilj ponovo opstanak. Moramo ići korak po korak, graditi imidž kluba, graditi klub. Ne možemo odmah pucati i na atraktivne igrače i na infrastrukturu. Moramo ovako raditi još par godina i dovesti klub do samoodrživosti, to je cilj.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.