Valencia je napisao/la: Real sa druge strane hvata prpa. Oboljeli su od kompleksa zvani 'Barselona'. Zbog toga su nervozni i zele uzvratiti Barsi za dovodjenje Nejmara. To Levi vrlo dobro zna, zato je odvalio cijenu znajuci da ce Real na sve pristati. Osim Bejla ne postoji igrac sa kojim bi Real 'uzvratio udarac' Barsi.
Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Svi sve znaju, a u biti niko nista ne zna. Samo glasine nekakve, pricekaj jos koji dan i saznat ces kao i svi ostaliRedLondon je napisao/la:dokud se je stiglo sa bejlom? ne da mi se citat postove pa bi molio da me neko citira. i nek napise u jednoj max 2 rjecenice. kratko i jasno, posto mi se neda puno citat. i nek sporo pise, jer sporo citam. zahvaljujem unaprjed!
naravno, ali ebiga, real tako posluje.Donnie Darko je napisao/la:Sto je opet previse.Damian je napisao/la:bit ce maksimum 75 milijuna
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
@HeKen
Kakve 3-4 dobre sezone ?
Javi je imao jednu odličnu sezonu u Bilbao, te jednu odličnu u Bayernu. Bale prošlu i ovu odlično, baš kao Javi. Ti meni govoriš da ne pratim fudbal
Sjećam se i sada članka u našem lijepom avazu dok je Bale imao 17 godine kada ga je htio United. Odigrao je jednu solidnu sezonu u Southamptonu koja je bila dovoljno da pređe u Tottenham. Prve tri sezone u Tottenhamu je bio čisti prosjek, uz povrede, te lutanje. Četvrtu sezonu je bio malo bolji, igrao je dosta utakmica i na lijevom beku. Kasnije transformacijom na krilo počinje pokazivati sav svoj potencijal
Ja sam rekao da ne vrijedi 100 miliona jer je jedan Ronaldo plaćen 94 koji je klasa za Bale-a.
Kakve 3-4 dobre sezone ?
Javi je imao jednu odličnu sezonu u Bilbao, te jednu odličnu u Bayernu. Bale prošlu i ovu odlično, baš kao Javi. Ti meni govoriš da ne pratim fudbal
Sjećam se i sada članka u našem lijepom avazu dok je Bale imao 17 godine kada ga je htio United. Odigrao je jednu solidnu sezonu u Southamptonu koja je bila dovoljno da pređe u Tottenham. Prve tri sezone u Tottenhamu je bio čisti prosjek, uz povrede, te lutanje. Četvrtu sezonu je bio malo bolji, igrao je dosta utakmica i na lijevom beku. Kasnije transformacijom na krilo počinje pokazivati sav svoj potencijal
Ja sam rekao da ne vrijedi 100 miliona jer je jedan Ronaldo plaćen 94 koji je klasa za Bale-a.
Poredite babe i zabe, Javi defanzivan veznjak/stoper, ovaj krilo/poluspic/ofanzivni vezni, nekako najatraktivnija pozicija i pozicija u fudbalu za koju se daje najveci novac uz poziciju napadaca, to je valjda priroda fudbala...
Paradajz je napisao/la:Poredite babe i zabe, Javi defanzivan veznjak/stoper, ovaj krilo/poluspic/ofanzivni vezni, nekako najatraktivnija pozicija i pozicija u fudbalu za koju se daje najveci novac uz poziciju napadaca, to je valjda priroda fudbala...
Da, no do usporedbe smo došli radi cijene igrača još od jutarnje rasprave
za bejla ste svi čuli protiv intera i sad svi nešto pričaju imo 16 dobrih sezona i vrijedi 650 milijardi.
Vođa zna.
jel to sto je iz tottenhamanedim1993 je napisao/la:za bejla ste svi čuli protiv intera i sad svi nešto pričaju imo 16 dobrih sezona i vrijedi 650 milijardi.
RIP CITY!
ovo je više hejt za ove koji pričaju da je odjednom čitav život igro na vrhunskom nivou.
pa onda što je padavičar, pa što je iz totenhema i td
.
u današnjem ludom nogometnom svijetu, objektivno samo realu bi bilo normalno dati 60 miliona, a iznat 50 miliona svima ostalim je ludost. 120 miliona je što reče profesor cirkus
pa onda što je padavičar, pa što je iz totenhema i td
u današnjem ludom nogometnom svijetu, objektivno samo realu bi bilo normalno dati 60 miliona, a iznat 50 miliona svima ostalim je ludost. 120 miliona je što reče profesor cirkus
Vođa zna.
Bas kontam koliko bi Henry vrijedio u svojim najboljim godinama ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Dempsey se dogovorio sa Seattle Soundersima!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p2686823" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p2686823" onclick="window.open(this.href);return false;
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- RickBlaine
- Kontakt:
I onu kad je iskarindjo Intera i bio izabran za najboljeg igraca Premiershipa, prvi put :kava:Neutral je napisao/la:Javi je imao jednu odličnu sezonu u Bilbao, te jednu odličnu u Bayernu. Bale prošlu i ovu odlično, baš kao Javi. Ti meni govoriš da ne pratim fudbal![]()
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Nije statistika, sve, imao dve odlicne sezone, u kojima se probijao, i onda ova koju je prosto izdominirao. Cena ne treba da vas zamara, trziste otislo do djavola, i porediti sa prethodnim transferima ili igracima je irelevantno.Neutral je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/gareth-b ... 39381.html
Paradajz je napisao/la:Nije statistika, sve, imao dve odlicne sezone, u kojima se probijao, i onda ova koju je prosto izdominirao. Cena ne treba da vas zamara, trziste otislo do djavola, i porediti sa prethodnim transferima ili igracima je irelevantno.Neutral je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/gareth-b ... 39381.html
Kada se dovodi igrač, posebno ofanzivni statistika je ta koja govori za igrača. Od Ronalda, Ribery-a, Robbena, Bale-a,Hazarda, Lamparda, Rooneya, Nani-a itd. Ne dovode se da hodaju nego da trpaju ili asistiraju.
Slažem se za cijene, rip.
Statistika je bikini kada pricamo o asistencijama i golovima. Eto Bale dobio nagradu najboljeg igraca lige one sezone kada je imao 7 golova i jednu ili dve asistencije.Neutral je napisao/la:
Kada se dovodi igrač, posebno ofanzivni statistika je ta koja govori za igrača. Od Ronalda, Ribery-a, Robbena, Bale-a,Hazarda, Lamparda, Rooneya, Nani-a itd. Ne dovode se da hodaju nego da trpaju ili asistiraju.
Dovoljno je videti tu limitiranu statistiku kod Walcotta, pomislio bi covek da je on vanserijski igrac, a ima slicnu statistiku kao Ribery.
Pa koju je igrao poziciju kada je dobio tu nagradu
Statistika ne mora biti relevantna.
Levo krilo...Neutral je napisao/la:Pa koju je igrao poziciju kada je dobio tu nagradu![]()
Izgleda da ce Perez 100m za Balea dati u pet rata, tokom pet godina.
Takodje sada ne bi trebali dobiti vise od 25m za Balea u prvoj rati, odmah pada u vodu ona teorija da trose ovoliki novac jer ocekuju od Balea 100m...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.