Igrač br. 6

SGD53
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ Tetovaza

Post Postao/la SGD53 » 04 jun 2015, 01:58

SlevinKelevra je napisao/la:samo da ovo ne izazove neki devar u kampu. igraci ce saznati za ovo, ako vec nisu.
Ne vjerujem da je moglo to proći nezapaženo....
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 04 jun 2015, 01:58

Cartman je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Jos kad bi mu neko objasnio da brcko nije rs ...Ali hajd he ljutite se na ognjena nego na OCA rs a to je naravno alija izetbegovic, isti onaj cijim imenom nazivate ulice I trgove u casim gradovima...ognjen vam mrzak znog tetovaze rs a otac rs nije...pa nemoze tako
Eh da mi je tvoj mozak pa de posteno odmorim. :facepalm:

Kad djecurlija pocne pisat o Daytonu kao da smo bili nadomak Beograda i Alija reko yebo ovo. Prvo, Gorazde bi palo za par dana da nije potpisan. Evo pun forum momaka odatle, pitajte njih je li vrijedilo. Drugo, Amerika je rekla da se mora potpisat i zato je potpisano. Cak je bila prijetnja da ce bombardovat Armiju i HVO. Trece, BiH je sacuvana po zeljenim granicama, sto je bilo nezamislivo skoro kroz citav rat ako gledate stanje na terenu. Interni politicki sistem i nivoi su druga stvar.

Zato :shhh:
Cartman ja imam vise godina od tebe!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2015, 01:59

SlevinKelevra je napisao/la:samo da ovo ne izazove neki devar u kampu. igraci ce saznati za ovo, ako vec nisu.
To je jedino sto me zanima iskreno. Izrael se mora pobjedit, pizdarije poput ove nam ne trebaju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jun 2015, 01:59

Slijedeca tetovaza, sljiva na oku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2015, 02:00

Miješate pojmove, ovo što sam gore napisao nema veze sa mojim stavovima o njegovom karakteru i kikserskim sposobnostima zbog kojih ga kritikujem. Ti stavovi se nikada neće promijeniti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 04 jun 2015, 02:01

@SGD53

On ovom tetovazom podrzava, dakle, ideologiju na kojoj je nastala ta tvorevina.
Podrzava sve ono sto je ucinjeno za njeno nastajanje.

Jesi li ti normalan kada ga uporedjujes sa beretkom Anela Hadzica ?? Pa da nije te beretke, ovo sto sad visi na Sranjesovoj ruci - bilo bi ti drzava.
Mozda i cijela BIH, pa ne bi ni imao reprezentacije.

Nabiti nogom jos sutra, uz prigodnu, pristojnu, kulturnu i oprostajnu press konferenciju.
Zadnja izmjena: ren_hz, dana/u 04 jun 2015, 02:08, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2015, 02:01

Virtu4l je napisao/la:Spahić ma kakav da je čovjek, poginuo bi za ovu državu i sveti dres. Iako nisam pristalica te patetike, Spahić Emir je veliki patriota od glave do pete.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Oj Virtuale, ko udari na te, iz Osla pucat ce atomske granate. :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Ognjen Vranješ Tetovaza

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2015, 02:02

harishp je napisao/la:Slijedeca tetovaza, sljiva na oku.
:rol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jun 2015, 02:02

SGD53 je napisao/la:
Ne vjerujem da je moglo to proći nezapaženo....
Al' sve su to profesionalci, čisto sumnjam da će doći do nekog problema.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 04 jun 2015, 02:03

Virtu4l je napisao/la:Spahić ma kakav da je čovjek, poginuo bi za ovu državu i sveti dres. Iako nisam pristalica te patetike, Spahić Emir je veliki patriota od glave do pete.
ne vjerujem :o :o :o :o :o :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

virtu :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 04 jun 2015, 02:03

Da sam ja Vedo Ibisevic ili Asmir Begovic, ne bih go*** vise nikad pogledao.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 04 jun 2015, 02:05

Mislim druze da nije uredu poredit situaciju gdje Hadzic pjeva Jedna si jedina ili cestita Dan Armije BiH sa ovom tetovazom Vranjesa. Ok, ja razumijem sve da je RS takodjer jedan entitet u BiH i cini 49% njene povrsine al ovaj potez da bukvalno istice taj isti entitet kao samostalan i neovisan od BiH je za svaku osudu. Svi dobro znamo da je VRS imaja namjeru da etnicki "ocisti" taj dio nase domovine (sto su vecinom i uspjeli) i na taj nacin podijeli nasu domovinu iako je svima jasno da je taj prostor uvijek bio i uvijek ce aBd biti Bosna i Hercegovina. Pjesma Jedna si Jedina ne vrijedja nikoga normalnog u ovoj drzavi i ne poziva na bilo kakvu nacionalnu netrepeljivost. Jednostavno je nedopustivo da covjek koji igra u reprezentaciji Bosne i Hercegovine i koji treba da bude uzor djeci u toj drzavi na takav banalan nacin osporava integritet i cjelovitost drzave za koju su se nasi ocevi borili i zbog koje je poginulo toliko ljudi. Ako od reprezentativaca bosnjacke nacionalnosti nikad nije bilo postupaka koji vrijedjaju osjecaje Srba ili Hrvata u ovoj drzavi, onda ja ne vidim nikakav normalan razlog da Vranjes na ruku tetovira nesto ovakvo sto ce uvrijedit veliku vecinu bosnjackog stanovnistva. Svi smo itekako osjetljivi na takve stvari mada ovaj sportski forum nije mjesto na kojem se treba raspravljat o politici. Po meni tog covjeka treba odstraniti iz reprezentacije jer nama ne trebaju oni koji ce dovodit u pitanje cjelovitost nase drzave.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2015, 02:05

Eto k'o da vi imate nuklearno naoružanje :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 04 jun 2015, 02:06

@BosnaSTL nije lijepo psovati i vrijeati se, no ja to ne uzimam za srce vjerujem da si popizdio, i ja bi da nemam čelične živce.

Vjerovatno sam se izrazio tj koristio primjere koji baš i nisu dobri, ali i ja sam kao i vi pomalo pogubljen nakon ovog, ali kažem ne iznenađuje me nimalo.

Nisam mislio nikoga uvrijediti poređenjem Spahića i Vranješa (nisam ih poredio možda sam se pogrešno izrazio).
Samo me iznenađuje čuđenje većine forumaša koji kao da su s Marsa pali kao da mi ne živimo u državi koja se zove BiH u kojoj ima jedan dio koji se zove RS i gdje živi narod koji bi sad sve na svijetu dao da se to odcijepi od BiH. Čudi me reakcija na to jer to je realnost, nije to izdvojen slučaj jednostavno to je tako.

Volio bih i ja da se rat nije desio, da nam danas u reprezentaciji igraju igrači iz cijele BiH, da možemo igrati i u Banja Luci i pod Bijelim Brijegom, da nam je zastava sa ljiljanima, da igrači pjevaju jedna si jedina, da Šuko prenosi svim srcem i da se dere. Ali nije tako, nego je upravo drugačije.

Mi Vranješa možemo prihvatiti ili izbaciti iz reprezentacije zbog ovog, možda čak postoji i u pravilniku nekom negdje nešto protiv ovoga. Ali pljuvati po čovjeku i čuditi se što je ovo uradio.. to je stvarno glupost, kao da je prvi koji je to uradio.
Zadnja izmjena: SGD53, dana/u 04 jun 2015, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 jun 2015, 02:07

Virtu4l je napisao/la:Eto k'o da vi imate nuklearno naoružanje :lol:
Sumnjiv si mi. Jesil imao potres mozga skoro? :hmmmmm:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2015, 02:08

Virtu4l je napisao/la:Eto k'o da vi imate nuklearno naoružanje :lol:
Lider NATO-a je nas momcino, jedan telefon i to je rijeseno. :njanjanja:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 jun 2015, 02:09

Ljudi ne sikirajte se imamo Avdiju, madjionicar i zastitnik vitalnog nacionalnog interesa! :bih: :bih: :bih: :bih:

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 jun 2015, 02:11

Ova tetovaza ce se moci tolerirati onog momenta kada ova repka bude mogla igrati pred prodanim tribinama stadiona u Banja Luci gdje ce Banjalucani skladno ko jedan navijati za nju. Gdje ce biti moguce da 4 S i Liljani budu zajedno na tribinama i vijore se u cast BiH. Dok se to ne dogodi ova tetovaza je uvreda mozgu svakog navijaca. U tisini izignorirati ovu pojavu i kad zavrsi utakmica Ognjen Vranjes delete i iz potencijalnih reprezentativaca. Tako bi to trebalo. Neka igra za repku RS protiv repke RSK u iseljenistvu

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 jun 2015, 02:12

Mislim da Cartmanu ono ide u potpis :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 04 jun 2015, 02:12

Postoji i ova solucija. Da u svemu ovome prste imaju Izraelci, sto pokazuje da su masoni.
Prvo hipnozom natjeraju Mesu da ne zove Seju. Kad su vidjeli da to nije donijelo probleme u reprezentaciji, onda su povrijedili Zuku. Kad su vidjeli da na spisku ima jos stopera i da to nece stvoriti tako veliki problem nama, sjetili su se Ogija. Onda su poslali svoje odlicno spremljene i istrenirane patuljke da naprave ovu tetovazu dok Ogi spava. Ognjen je dosao na okupljanje, a da nije ni primjetio da ima novu tetovazu. Ako im ovo ne uspije strah me sljedeceg pokusaja :mrgreen:

I jos jednom MRS iz repke :kafa:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.