Toooo care (Y)hilmo je napisao/la:Uživajte ljudi![]()
prejaka je stranica, pratio sam dok je bilo free.
Toooo care (Y)hilmo je napisao/la:Uživajte ljudi![]()
Meni bar jesu. Po kvaliteti i brzini dosta. Hits2hits meni koči, a oni, možda će sad kočit kad nagrne dosta raje.newton_heath_lyr je napisao/la:Jesu li bolji od hits2hits?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja mislim da je zapelo kod odabira prenose. Isto tako za SEHA ligu stave prenos tek dan eventualno dva prije.flagrantus je napisao/la:Ima nekih nagovjestaja da ce Arenasport izvisiti i za prenose Argentinske Lige,mada su najavili prenose ove sezone.
Sezona pocinje vec u petak,u pregledu programa za narednu sedmicu nema nijedne utakmice Argentinske lige.
Zadnja dva dana ne odgovaraju na pitanje da li ce prenositi Argentinsku Ligu,pitanja sam poslao i ja i jos par drugara.
Da li je moguce da ce opet slagati?Prije sedam dana su najavljivali 100% da ce prenositi ovu sezonu.
Ono nije da ne mogu da zivim bez Argentinskog fudbala,ali ako bi i ovo slagali onda stvarno
Ova sezona je u pitanju!Evo ubacili su u programsku semu u nedelju dvije utakmice:Newells-Independiente i Boca Juniors-Olimpo .messilla je napisao/la:Argentinska liga ide od iduće sezone ja mislim.
Nova sezona u MLS pocinje u martu,na pitanja gledalaca odgovaraju da jos nemaju potvrdjene informacije da li ce prenositi novu sezonu u MLS.Moja neka pretpostavka je da je najrealnije da Arena uzme NBA za iducu sezonu,a MlS ide na SK gdje ostaju i Spanci i Englezi.Otelo je napisao/la:Sad kad Arena kupi EPL![]()
Moguce je lako da ce nasamariti SK da ovi uzmu MLS a da mi klepe NBA no onda bi NFL dosao u pitanje
Postoji mogucnost da Arena kupi prava za NBA ?Manuel je napisao/la:Ja sam ubjedjen da od iduce sezone ce Arena otkupiti NBA ligu,vjerujem da je to najveci razlog sto je Edin ostao u ovoj kuci.Sto se tice MLS-a to vjerovatno ide na Sport Klub jer i oni moraju nesto uzeti jer im je Arena uzela Argentince.
Moguce je da Sport Klub uzme NHL ili NFL,prije ovo prvo jer kupovinom NBA lige moraju se necega rijesiti jer bi bili pretrani nocnim utakmicama a i Arena gotovo nista ne prenosi od kosarke a da valja sem Endese.
Jos kad bi se nekako docepali Formule 1 to bi bilo bolesno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.