Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Zna li iko zasto je ovako kondiciono grohno.Gledo sam reprizu golova i sansi i frajer jedva stoji na nogama nakon 10-15 minuta.Ok godine ali nelici na onog Dzeku do prije par mjeseci.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Starter danas u finalu kupa. Vrijeme je za zgoditak i još jednu titulu.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Dzeko kad zakuje bas zakuje znas u startu da nece datj gol, a gledas 

zakovo je kloc evo 2 mjeseca, penzija je ovo:-)
ne zna se sta je gore u zadnje vrijeme, inter ili dzeko:-)
evo ga, vise mu se ne vjeruje ni kada treba ganjat rezultat, ode vanka, penzija def.
Evo trofeja

U inat komentatoru s arene, **** mu vlahovic sve
Kup, kup, kup je nas! 

dobro je, penzija sa stilom:-)Sheyi je napisao/la: ↑11 maj 2022, 23:18Evo trofejahajde jos kojim cudom da ligu osvoje i onda da zaokruzimo pricu plasmanom na Euro pa da to bude to.
U inat komentatoru s arene, **** mu vlahovic sve
Raspustenica mu je skratila karijeru bar za dvije sezone 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
2/3 

Hajmo jos Skudeto 

Vakat je

Kao sto sam i reko Dzeko sa Interom uzima kup.Dosta jer titula je otisla preokretom Milana.
Vlahovic je trenutno mladji i igrac od kojeg se ocekuju velike stvari - prelazak u Juve je pokazao da je jako tesko doci u velki klub gdej se imaju velika ocekivanja i ostati fokusiran i na onom nivou koji te je preporucio klubu kakv je Juventus - nadam se da ce nauciti iz gresaka svog kolege Jovica i da ce ostati na zemlji ponizan i vrijedno raditi da opravda transfer - trenutno djeluje losije nego kad je tek dosao i djeluje kao da je pod velikim pritiskom - Nadamo se da nece biti jos jedan u nizu oni su mogli puno ali...U svakom slucaju dug je put pred njim da se izdigne u fudbalsku orbitu i zauzme svoje mjesto medju velikanima, kao sto je to uspio nas Dzeko.
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Nije baš za porediti Jovića i Vlahovića.Sport90 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 08:04Vlahovic je trenutno mladji i igrac od kojeg se ocekuju velike stvari - prelazak u Juve je pokazao da je jako tesko doci u velki klub gdej se imaju velika ocekivanja i ostati fokusiran i na onom nivou koji te je preporucio klubu kakv je Juventus - nadam se da ce nauciti iz gresaka svog kolege Jovica i da ce ostati na zemlji ponizan i vrijedno raditi da opravda transfer - trenutno djeluje losije nego kad je tek dosao i djeluje kao da je pod velikim pritiskom - Nadamo se da nece biti jos jedan u nizu oni su mogli puno ali...U svakom slucaju dug je put pred njim da se izdigne u fudbalsku orbitu i zauzme svoje mjesto medju velikanima, kao sto je to uspio nas Dzeko.
Vlahović je doveden i ODMAH ubačen u prvu ekipu.
Istina, dobijao je i Jović svoje prilike, međutim bitna razlika kad si starter i kad čekaš priliku s klupe ili u kupu.
Drugo, Juventus jeste veliki klub, ali je trenutno u rebildingu i bogme dobro škripi. Vlahović je puno više lopti imao u Fiorentini nego što ima u Juventusu.
Ne kontam poređenje i konstataciju da je Vlahović sad bolji od Edina.
Edin uzeo dva trofeja, Vlahović nula. Et, da i ja jedno besmisleno poređenje

Koševo Zapad
Ma Jovic cim je napravio transfer u Real pocele su price te bio sa ovom starletom te sa onom i ja sam znao da tu nece biti posla - zato sam napisao da nauci iz njegovih gresaka i ne krene tim putem. Kad geldam Vlahovica imam osjecaj da igra pod velkim pritiskom (kojeg je sam sebi napravio) i samo cekam kada ce covjek puci - koliko god Juventus bio u rekonstrukciji i stvarao novu generaciju pritisak je potpuno drugaciji tu i potpuno drugaciji u nekom manjem klubi pogotovo kad od tebe ocekuju da budes najbolji, vodja i da budes superstar - mislim Dusan je sposoban da sve to bude i nadam se da ce uspjeti u tome.Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2022, 08:13Nije baš za porediti Jovića i Vlahovića.Sport90 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 08:04Vlahovic je trenutno mladji i igrac od kojeg se ocekuju velike stvari - prelazak u Juve je pokazao da je jako tesko doci u velki klub gdej se imaju velika ocekivanja i ostati fokusiran i na onom nivou koji te je preporucio klubu kakv je Juventus - nadam se da ce nauciti iz gresaka svog kolege Jovica i da ce ostati na zemlji ponizan i vrijedno raditi da opravda transfer - trenutno djeluje losije nego kad je tek dosao i djeluje kao da je pod velikim pritiskom - Nadamo se da nece biti jos jedan u nizu oni su mogli puno ali...U svakom slucaju dug je put pred njim da se izdigne u fudbalsku orbitu i zauzme svoje mjesto medju velikanima, kao sto je to uspio nas Dzeko.
Istina, dobijao je i Jović svoje prilike, međutim bitna razlika kad si starter i kad čekaš priliku s klupe ili u kupu.
Drugo, Juventus jeste veliki klub, ali je trenutno u rebildingu i bogme dobro škripi. Vlahović je puno više lopti imao u Fiorentini nego što ima u Juventusu.
Edin uzeo dva trofeja, Vlahović nula. Et, da i ja jedno besmisleno poređenje![]()
- Shategabri
- Kontakt:
To je drugi aspekt, život mimo terena.Sport90 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 08:31Ma Jovic cim je napravio transfer u Real pocele su price te bio sa ovom starletom te sa onom i ja sam znao da tu nece biti posla - zato sam napisao da nauci iz njegovih gresaka i ne krene tim putem. Kad geldam Vlahovica imam osjecaj da igra pod velkim pritiskom (kojeg je sam sebi napravio) i samo cekam kada ce covjek puci - koliko god Juventus bio u rekonstrukciji i stvarao novu generaciju pritisak je potpuno drugaciji tu i potpuno drugaciji u nekom manjem klubi pogotovo kad od tebe ocekuju da budes najbolji, vodja i da budes superstar - mislim Dusan je sposoban da sve to bude i nadam se da ce uspjeti u tome.Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2022, 08:13Nije baš za porediti Jovića i Vlahovića.Sport90 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 08:04
Vlahovic je trenutno mladji i igrac od kojeg se ocekuju velike stvari - prelazak u Juve je pokazao da je jako tesko doci u velki klub gdej se imaju velika ocekivanja i ostati fokusiran i na onom nivou koji te je preporucio klubu kakv je Juventus - nadam se da ce nauciti iz gresaka svog kolege Jovica i da ce ostati na zemlji ponizan i vrijedno raditi da opravda transfer - trenutno djeluje losije nego kad je tek dosao i djeluje kao da je pod velikim pritiskom - Nadamo se da nece biti jos jedan u nizu oni su mogli puno ali...U svakom slucaju dug je put pred njim da se izdigne u fudbalsku orbitu i zauzme svoje mjesto medju velikanima, kao sto je to uspio nas Dzeko.
Edin uzeo dva trofeja, Vlahović nula. Et, da i ja jedno besmisleno poređenje![]()
Rješenje je drži se trening centra, pa kad napraviš karijeru onda ganjaj starlete.
Naravno da ima pritiska, mada je nerealno očekivati da on nosi ekipu u smislu da mu vezni red nose nekakvi Rabioti, a da on gore trpa nemilice.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Bilo bi fino da je i titulu uzeo, ali nije loše ni ovako.
Iskreno se nadam da će ostati još iduću sezonu da pokuša još jednom.
Mislim da će Inter biti konkurentan svakako za titulu.
Iskreno se nadam da će ostati još iduću sezonu da pokuša još jednom.
Mislim da će Inter biti konkurentan svakako za titulu.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: 231983, hurem, Jegres, Principatus, riki46, sagitarius, tuzlanskinacin i 47 gostiju.