Opet si kući, nisi putovao par sati, spavao u drugom hotelu i slično. Kući si u svakom slučaju, u gradu u kojem živiš godinama. Na stadionu na kojem si odigrao 100+ utakmica i slično. Nije neutralni teren.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pricam o desavanjima na utakmici. Nema ko da te pokrene kad krene lose. Da ima navijaca, sigurno ne bi imali ovaj niz uzastopnih poraza kuci. Prekinuo bi se nakon treceg mozda, bar nekim remijem. Ubijeđen sam.
Možda da ih plaća od 100.000 funti pokrene, ne vidim da druge zaposlenike ljudi na svijetu navijači pokreću. Nek se yebu svi odreda.Finn je napisao/la: ↑07 mar 2021, 16:23Pricam o desavanjima na utakmici. Nema ko da te pokrene kad krene lose. Da ima navijaca, sigurno ne bi imali ovaj niz uzastopnih poraza kuci. Prekinuo bi se nakon treceg mozda, bar nekim remijem. Ubijeđen sam.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne ide to tako u fudbalu. Mi smo generalno losi od kako nema navijaca. I titula je osvojena dok je jos bilo navijaca. Uz rijetke blistavije momente na startu ove sezone, nije to to jos od juna prosle godine.
Za ovo nema opravdanja.
Allaha mi dragog pa iskida me nesto zbog ovih seronja.
Secer cu dobit zbog njih prije 30te jbt
Secer cu dobit zbog njih prije 30te jbt
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
7 izmjena i opet poraz, jurgene hvala za titulu ali ovdje treba kljuc u bravo i vozdra.
Iduce godine bez LP
Iduce godine bez LP
Neko treba odgovarati za ovo sranje.
Haj sve mogu nekako shvatit, ne možeš dobit Čelzi, City, Utd, ali da jadni Fulham ne možeš dobit na svom terenu nakon 5 poraza u nizu i da ne možeš jednu smislenu akciju napravit... Bolje je bilo pod Hodgsonom.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Trenutno smo najgori tim lige, a da nema Želje bili bi i Evrope. Kakvo blamiranje i to aktualnog šampiona 

Iskren da budem nisam iznenadjen ni sekunde, pogotovo kada je sastav izasao. Neko je maloprije napisao, mozda @HongKong, nisam siguran... ne mozes ocekivati od igraca koji po mjesec il dva ne odigraju ni minutu na terenu, da ti, kad ih ubacis tek tako u prvu postavu, budu neki upgrade.
Danas Neco, Rhys, Keita, Jota. Shaqiri i Milner svakako van forme. Wijnaldum i Andy dobro ikako i mogu ovoliko igrati.
Imam osjecaj da su se digle ruke od svega. Uopste nemam utisak da imaju ikakvu kontrolu nad situacijom. Kao da nisu svjesni u kakvom se sranju trenutno nalaze.
Danas Neco, Rhys, Keita, Jota. Shaqiri i Milner svakako van forme. Wijnaldum i Andy dobro ikako i mogu ovoliko igrati.
Imam osjecaj da su se digle ruke od svega. Uopste nemam utisak da imaju ikakvu kontrolu nad situacijom. Kao da nisu svjesni u kakvom se sranju trenutno nalaze.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Jesu željeli

Kad ga ja nisam dobio za sve ove godine, a navijam jos I za Zelju, neces vala ni ti zbog jedne sezone.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ovo mi uvijek vrati nadu da nikad nije gotovo. Lijepa vremena. Nekad zaboravim sta je sve ova ekipa uspjela ostvariti i koliko se morala boriti.
Klopp mora ostati!
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Champion League it is then

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.