i pjanic siguranJavierBosnia je napisao/la:Todor i Pjanic su sutra sigurni
Bico moguc na stoperu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
i pjanic siguranJavierBosnia je napisao/la:Todor i Pjanic su sutra sigurni
Bico moguc na stoperu
I Todorovićbabino je napisao/la:i pjanic siguranJavierBosnia je napisao/la:Todor i Pjanic su sutra sigurni
Bico moguc na stoperu
Prica 5 svjetskih jezika i na svakom zvuci isto ... mora da je proso isti medijski trening ko nasi politicari ...AirRamiz je napisao/la:Pjanic je delta muskarac....ako svi budu losi, on ce se samo uklopit. siguran samda bi takav ishod bio i u Finskoj, neovisno sto bi dobili igraca koji moze dati pas prema naprijed...nevjerovatno kako lik nema ni zrno harizme, svaki intevju iste "lopta je okrugla" izjave....svaki put pozalim sto sam klikunuo jer lik nikad nista ne kaze....jedan od bezlicnijih starova u svijetu fudbala
I meni je ta oficijelna press kurtoazija otrala usi vise ... da hoce protivnicki selektor jednom rec kako je ... prosjecan tim koji igra tacno onoliko koliko mu dozvolis ...coelho41 je napisao/la:Nas svi nešto hvale na presicama spominju Džeku i Pjanića neki sistem, zalaganje na terenu ku.rce palce i onda nas otresu ko Džeko sline iz nosa
I Bico vjerovatnoOsim13 je napisao/la:I Todorovićbabino je napisao/la:i pjanic siguranJavierBosnia je napisao/la:Todor i Pjanic su sutra sigurni
Bico moguc na stoperu
Završio nam Pjanić sinoć na sijelu sa Bonućijem i KjelinijemWandelanoite je napisao/la:Kupio maloprije dojavu na Facebooku, platim 50 eura prije meca i jos 200e poslije ako prođe, kad covjek mi napisa Italija - BiH tip 2 9,75kv. Da li zna neko nesto vise?
Dobro, Todorović je strašno van forme, gledao sam ga protiv Sturma i bio je dosta pogubljen, tako da ne mislim da bi to pravilo neku značajnu razliku. A u utakmici sa Finskom smo imali mnogo većih problema od Bičakčića na desnom beku.rope11 je napisao/la:Blago nama sa tom postavom, trebali su bar Todorović i Gojak/Vrančić igrati.
Wandelanoite je napisao/la:Kupio maloprije dojavu na Facebooku, platim 50 eura prije meca i jos 200e poslije ako prođe, kad covjek mi napisa Italija - BiH tip 2 9,75kv. Da li zna neko nesto vise?
Trenutno korisnika/ca: DeeWa, Google Adsense [Bot], JackW, KimJongEsmer, legendarnadruga, Micron, Proximic, signalidunapark i 85 gostiju.