Champions League 2016/17

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko će biti novi prvak Evrope?

Juventus
74
61%
Real Madrid
47
39%

Ukupno glasova: 121

JohnCleese
Kontakt:

Re: Champions League 2016/17

Post Postao/la JohnCleese » 15 feb 2017, 17:36

Veceras kao i svako normalan uz Napoli i Arsenal :bih:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 feb 2017, 17:38

JohnCleese je napisao/la:Veceras kao i svako normalan uz Napoli i Arsenal :bih:
Normalni ljudi su dosadni ljudi :kafa: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 feb 2017, 17:39

Karlo samo udri po Cityu, to je ono sto bodia pogadja :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 feb 2017, 17:47

Centre forward je napisao/la:Ti k'o moderator ne bi treb'o da etiketiraš ni najbolje ni najgore, već da sugerišeš ljudima valjda da se drže pravila na ovom forumu koja je neko nekad napis'o. O tome da forumaša vrijeđaš k'o osobu ne treba ni pričat'.
Gdje to pise da ja kao moderator ne smijem iznijeti svoje misljenje o nekim forumasima?

Nemam ja sta njemu sugerisati, njemu sugerisemo evo svi godinama pa lik malo malo ban dobije radi trolanja i pisanja svakojakih krajnje sumnjivih postova, i ne znam gdje ga vrijedjam, samo sam iznio cinjenicu da momak/covjek, sta je vec, pise potpuno gramaticki neispravne i tesko citljive postove, to je moje sugerisanje njemu, neka se bar potrudi da ne moram po 3 puta citati njegov post da skontam o cemu je htio reci.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Karlo samo udri po Cityu, to je ono sto bodia pogadja :mrgreen:
Mora neko stat i u odbranu Pepove prcije. :mrgreen:
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 15 feb 2017, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 feb 2017, 17:51

bodi123 je napisao/la:
Gdje to pise da ja kao moderator ne smijem iznijeti svoje misljenje o nekim forumasima?

Nemam ja sta njemu sugerisati, njemu sugerisemo evo svi godinama pa lik malo malo ban dobije radi trolanja i pisanja svakojakih krajnje sumnjivih postova, i ne znam gdje ga vrijedjam, samo sam iznio cinjenicu da momak/covjek, sta je vec, pise potpuno gramaticki neispravne i tesko citljive postove, to je moje sugerisanje njemu, neka se bar potrudi da ne moram po 3 puta citati njegov post da skontam o cemu je htio reci.
Cim to trazis ti si pogrijesio forum. Imas ignor i dovidjenja.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 15 feb 2017, 18:45

Molders je napisao/la:
Feldmarschall je napisao/la: Ne, ovo isto je Cavani bio i ljetos. I ljetos sam ga smjestio u desetak najboljih napadača na svijetu i danas ću. Ostaje činjenica da Ibrahimović može iskreirati priliku, a Cavani me u to još nije uvjerio. I dalje je bolje oružje za većinu ligaških protivnika (vidi razlog gore), iako bi u ovoj fazi karijere trebao imati alternativu za mečeve kad trebaš presing od napadača. Da je stvar samo u zalaganju Mandžukić bi bio najbolji napadač na svijetu.
I čisto da budemo jasni, govorim o vakuumu, a fudbal se nikad ne igra u vakuumu. Ovo što je Cavani radio protiv Barcelone, možda će sutra protiv Metza biti apsolutno nepotrebno jer ljudi neće htjeti posjed. Hoće li onda Cavani čekati sat vremena da mu neko kreira šansu koju će možda zabiti, a možda i ne? Obično bude tako.
Niko nije ni osporavao to da ovaj može ili ne može iskreirati priliku. Na kraju krajeva mnoge devetke to i ne mogu baš. Poenta je bila da se u usporedbi Urugvajcu često zaboravljaju vrline i prednosti koje posjeduje, a ovaj se smatra nenadmašnim jer je on Ibrahimović, on postiže golove u karate stilu i slično. I ne svodi se sve na zalaganje, daleko od toga. To što je sinoć radio je samo odličan primjer njegove igre na nivou, naravno da to nije samo jedan slučaj. Hoće li čekati? Pa mnogi napadači hoće i svi će možda zabiti.
Mislim da kritike upućuješ na pogrešnu adresu. Mnogi napadači ne mogu kreirati i čekaju šansu koju će možda zabiti. Neki mogu i onda posljedično i sami ulaze u šanse. Neke stvari moraju napraviti kvalitativnu razliku među konkurencijom. To je jednostavno tako. Nivo rasprave o Ibrahimovićevim karate golovima i Cavanijevim kompilacijama promašaja me ne zanima niti se namjeravam upuštati u istu. Nijedno od tog dvoje kao argument nema težinu.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 feb 2017, 19:05

Max Allegri

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 15 feb 2017, 19:22

600 je napisao/la:
zlatan1982 je napisao/la:nekako imam osjećaj da bi ova sezona mogla biti početak kraja dominicaje tri kluba koji su zadnjih 10-ak godina uvijek među glavnim favoritima: barcelona, real, bayern...mislim da ih ubrzo čeka sudbina milana, intera, liverpoola, man utda kad je LP u pitanju..polako vrijeme stiže iniestu, mesija, pikea, maskerana, riberija, robena,lama, ronalda, modrića, ramosa... a sa druge strane, nikad jača konkurencija u vidu drugih klubova iz osmine finala..po nekom skromnom mišljenju, samo su benfika, lester, porto i bayer outsajderi, (mada se može desiti npr da bayer i izbaci atletiko ili lester sevilju,) dok ostalih 12 klubova ravnopravno konkurišu za titulu..već pomenuta trojka i juve su možda i dalje favoriti, ali ekipe poput atletika, bvb,psga, man citija, arsenala, sevilje, a pogotovo ekipe koje ove sezone igraju atraktivno monaco i napoli, mogu lako do finala pa i da ostoje...po meni,nikad izjednačenija LP, i bez izrazitog favorita.
eh cuj messija stizu godine a covjeka napunio tek 29 :facepalm: :facepalm: , a Ronaldo i Messi mogu ovim tempom i do 40-te :)
vidjelo se sinoć šta znači mladost, snaga, brzina, agresivnost, želja za pobjedom naspram presporog inieste,busketsa, gomesa, i nezainteresiranih mesija, suareza..mislim da bi i protiv monaca, bvb i još par ekipa barsa slično prošla..

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 15 feb 2017, 19:40

Centre forward je napisao/la:Ti k'o moderator ne bi treb'o da etiketiraš ni najbolje ni najgore, već da sugerišeš ljudima valjda da se drže pravila na ovom forumu koja je neko nekad napis'o. O tome da forumaša vrijeđaš k'o osobu ne treba ni pričat'.
Tko je na poziciji vlasti, ne treba praviti smisla.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 feb 2017, 19:59

Nail for Real je napisao/la:
A dosadni ljudi ustvari su glory hunter..... Tj navijaju za velike klubove.. :kafa:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 feb 2017, 20:00

DANTES je napisao/la:
A dosadni ljudi ustvari su glory hunter..... Tj navijaju za velike klubove.. :kafa:
GROBAR pise o dosadnim ljudima :tokralju: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 15 feb 2017, 20:01

DANTES je napisao/la:
Zato si ti veliki navijač Javora, a ne Partizana ili Zvezde. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 15 feb 2017, 20:02

Feldmarschall je napisao/la:
Molders je napisao/la:
Feldmarschall je napisao/la: Ne, ovo isto je Cavani bio i ljetos. I ljetos sam ga smjestio u desetak najboljih napadača na svijetu i danas ću. Ostaje činjenica da Ibrahimović može iskreirati priliku, a Cavani me u to još nije uvjerio. I dalje je bolje oružje za većinu ligaških protivnika (vidi razlog gore), iako bi u ovoj fazi karijere trebao imati alternativu za mečeve kad trebaš presing od napadača. Da je stvar samo u zalaganju Mandžukić bi bio najbolji napadač na svijetu.
I čisto da budemo jasni, govorim o vakuumu, a fudbal se nikad ne igra u vakuumu. Ovo što je Cavani radio protiv Barcelone, možda će sutra protiv Metza biti apsolutno nepotrebno jer ljudi neće htjeti posjed. Hoće li onda Cavani čekati sat vremena da mu neko kreira šansu koju će možda zabiti, a možda i ne? Obično bude tako.
Niko nije ni osporavao to da ovaj može ili ne može iskreirati priliku. Na kraju krajeva mnoge devetke to i ne mogu baš. Poenta je bila da se u usporedbi Urugvajcu često zaboravljaju vrline i prednosti koje posjeduje, a ovaj se smatra nenadmašnim jer je on Ibrahimović, on postiže golove u karate stilu i slično. I ne svodi se sve na zalaganje, daleko od toga. To što je sinoć radio je samo odličan primjer njegove igre na nivou, naravno da to nije samo jedan slučaj. Hoće li čekati? Pa mnogi napadači hoće i svi će možda zabiti.
Mislim da kritike upućuješ na pogrešnu adresu. Mnogi napadači ne mogu kreirati i čekaju šansu koju će možda zabiti. Neki mogu i onda posljedično i sami ulaze u šanse. Neke stvari moraju napraviti kvalitativnu razliku među konkurencijom. To je jednostavno tako. Nivo rasprave o Ibrahimovićevim karate golovima i Cavanijevim kompilacijama promašaja me ne zanima niti se namjeravam upuštati u istu. Nijedno od tog dvoje kao argument nema težinu.
Ma ok, ponovo ti kažem, ne tjeram tebi mak na konac već konstatujem. Naravno da to nisu argumenti, karate golove sam naveo u kontekstu majstorstva koje se veže za dotičnnog, kao da drugi vrsni igrači nisu majstori na svoj način preko drugih osobina i time ciljam na to da se tako i Cavaniju zanemaruju njegove prednosti. Uostalom, još jednom vrijedi napisati svakom svoje. Nadam se da smo se razumjeli ;).

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 15 feb 2017, 20:09

DANTES je napisao/la:A dosadni ljudi ustvari su glory hunter..... Tj navijaju za velike klubove.. :kafa:
Hoces reci da je Milan mali klub :hmmmmm:
Ili se svrstavas u dosadne :mrgreen:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 feb 2017, 20:11

@Nail, @Kawhi, @Pegice dosadan sam i ne serem da nisam :D
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 feb 2017, 20:13

Arsenal ovo uzima zbog Ozila veceras,uvijek sjajno odigra protiv njemackih klubova.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 feb 2017, 20:16

Cisto promjene radi nadam se da danas Arsenal i Napoli mogu malo pokvarit planove ovim "standardnim" klubovima, ali realno sanse su im male, pogotovo Arsenalu, dok Napoli mozda i moze nesto napravit ako napad i sredina budu raspolozeni kao zadnjih par utakmica.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 15 feb 2017, 20:18

Besic je napisao/la:Arsenal ovo uzima zbog Ozila veceras,uvijek sjajno odigra protiv njemackih klubova.
Ozil u vecim utakmicama ima ucinak kao i ja koji gledam utakmicu na TV.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 feb 2017, 20:23

andro234 je napisao/la: Ozil u vecim utakmicama ima ucinak kao i ja koji gledam utakmicu na TV.
Ja se ne mogu sjetiti dvije velike utakmice da je on chokao,druga je stvar sto Arsenal ne dogura do puno velikih utakmica,nije bas sve do njega.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.