Ibricic je u Kopru, kakvom Vardaru. Prije par dana mu se i Antolovic bivsi kapiten Zelje pridruzio. Napadaju vrh. Imaju strasnu ekipu, novu.tuzlak1987 je napisao/la:Npr mi nismo imali Ibricicu dati pare koje trazi, a sa Vardarom je se lahko dogovorio. Ovi preuzeli platu iz Turske ..Beduin je napisao/la:Nisi upucen brate pa nemoj tako zboriti. Kakve plate u Makedoniji kad prvak Vardar ima plate na nivou Slobode, mozda cak i manje generalno, a o ostalim njihovim klubovima nema potrebe ni govoriti (osim mozda Skendije). Kolega i otac njegov su imali svoje prste u Vardaru, a cak i sad se otac mu nesto vrti tamo, doveli su sad neka 3 brazilca koji kiti ne vrijede i vec ih ljudi ismijavaju i zale se.tuzlak1987 je napisao/la:Ja ne znam sta vi ocekujete kada se bolje placa u Makedoniji i Albaniji igrace i to nekad debelo bolje, ne znam sta vam nije jasno?
.
Transfer koji je Sarajevo ostvarilo sa Cimirotom makedonci ce sanjati jos decenijama, dok tek par transfera od nekih 300k (mislim cak i manje da je) koje su makedonci (Vardar, ne znam jel jos koji klub) ostvarili im je i sad pojam im.
Ne znam da i Albanci ostaruju neke rezultate i transfere, ali svi ovi klubski rezultati se variraju, izuzmemo li Dinamo, Partizan i CZ, pa eto i Maribor i Rijeka su imali svoj period pa ih opet sad nigdje nema. A i Zeljo i Sarajevo su imali izvrsnih utakmica u Evropi, ne smijemo i to zaboraviti.
Ocito da u nasim ligama ne mozes nista napraviti u Evropi dok se ne izdignes u svojoj ligi iznad svih i par godina ne budes superioran u odnosu na ostale, redovno igras Evropu i mic po mic nabijas koeficijent dok ne prokines.
Signore - samo nemoj stadione u Islandu spominjati kad znas da svaka liga ima bolje stadione od nasih i to nije ni tesko ostvariti. Nekad ranije nasa liga je bila pojam za poljake, islandjane, madjare i ostale, ali za razliku od njih mi smo imali rat, u drzavi se zadrzao nacionalni kod i trojstvo koje se mora postivati na svakom nivou, svako svome vuce, a politika i korupcija su toliko jaki da nas nema nigdje ni jos narednu deceniju, a daj Boze i poslije toga.
Cak i aki neki nas klub ostvari zapazen rezultat u Evropi to ce biti jednu godinu i slijedi ponovni pad i povratak u realnost.
http://www.transfermarkt.de/senijad-ibr ... eler/27861