FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
dovodjene Gomeza idealno rijesenje ....
Udinese odbio ponudu Bayerna od 22mil eura za Quagliarellu... odakle im tolike pare za bacanje bolan...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jašta nego je prebili hehehe.
Ma taj Hernandes , nikad nisam čuo za njega, mora da je dobar. Jao Bayerna što je pohasio ovih dana, samo žele nešto, olično bi to bilo.
Ma taj Hernandes , nikad nisam čuo za njega, mora da je dobar. Jao Bayerna što je pohasio ovih dana, samo žele nešto, olično bi to bilo.
- el-fighter
- Kontakt:
Bayern je pokupio sve najprofitabilnije sponzore u Njemačkoj, tako da su ovu sezonu imali dobit od 60-70 miliona eura. Imaju para za bacanje, ali nežele pojačavati tim dok skroz ne zagusti. Pogledaj sada, bez po riječi su dali 30 mil. za Gomeza. Za sljedeću sezonu već su doveli Gomeza, Olića, Tymoščuka, a najavljuju još brojna pojačanja.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
VOLIM BAYERN!!!! 

- bistrikboy
- Kontakt:
Ovo mirise na odlazak bilala za nekih 50-70 miliona,a zamjena bi bio zhirkov na lijevoj strani(igra veznog u ruskoj ligi,samo u repki PONEKAD igra beka),srna desno i vjerovatno ce dovesti jos neko krilo desno,ma ne znam ni sam sto pisem ove spekulacije al' haj malo da diskutujemo valja cekati do augustaRz88 je napisao/la:Jašta nego je prebili hehehe.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pozz svima
Nije me bilo dugo ...
Uhhh u ovih nekoliko dana se svasta iz desavalo, Wukovi uzeli titulu zasluzeno, Mario Gomez u Bayern za 30 Mil
Nemogu da dodjem sebi ! AKO ON VRIJEDI 30 MIL EURA ONDA NE ZNAM ! Pa lik od 6 100% prilika zabije jedan gol Smijesno (Mladza verzija L.Tonia) ... Ali opet nije to nista novo Njemac je ... Gledam ove spekulacije i stvarno dobre igrace hoce da dovedu ... Zhirkov,Srna,Hleb,Snejder,i golmana (najvjerovatnije svabu) Sada boga pitaj oceli neko doci od ovih, sumljam da ce dati toliko novaca vec su za debilnog Gomeza dali 30 Mil ... Samo molim boga da ostane RIBERY !

Uhhh u ovih nekoliko dana se svasta iz desavalo, Wukovi uzeli titulu zasluzeno, Mario Gomez u Bayern za 30 Mil

Riberya ce papci prodati 100 % Cim oce Quagliarellu
Udinese je odbio bogatu, 22 miliona eura vrijednu ponudu, koju je Bayern München lansirao na njihovu klupsku adresu za kupovinu 26-godišnjeg napadača Fabija Quagliarellu.
- Quagliarella vrijedi 25 miliona eura. Primili smo ponudu od 22 miliona eura od Bayerna, ali smo ju odbili. Mislim da za klub koji zaista želi dovesti Quagliarellu u svoje redove, klub poput Napolija, neće biti problem platiti onoliko koliko igrač zaista i vrijedi - rekao je glavni čovjek Udinesea Giampaolo Pozzo, za Radio Kiss Kiss.
- Pregovori s Napolijem su u toku. Quagliarellu također žele i Juventus i Bayern, ali imam dobre odnose s upravom Napolija i pokušat ću pogurati igrača u njihovom smjeru - dodao je Pozzo.
Quagliarella je ove sezone odigrao 35 utakmica u Seriji A za Udinese, te je s 12 pogodaka najbolji klupski strijelac.
Udinese je odbio bogatu, 22 miliona eura vrijednu ponudu, koju je Bayern München lansirao na njihovu klupsku adresu za kupovinu 26-godišnjeg napadača Fabija Quagliarellu.
- Quagliarella vrijedi 25 miliona eura. Primili smo ponudu od 22 miliona eura od Bayerna, ali smo ju odbili. Mislim da za klub koji zaista želi dovesti Quagliarellu u svoje redove, klub poput Napolija, neće biti problem platiti onoliko koliko igrač zaista i vrijedi - rekao je glavni čovjek Udinesea Giampaolo Pozzo, za Radio Kiss Kiss.
- Pregovori s Napolijem su u toku. Quagliarellu također žele i Juventus i Bayern, ali imam dobre odnose s upravom Napolija i pokušat ću pogurati igrača u njihovom smjeru - dodao je Pozzo.
Quagliarella je ove sezone odigrao 35 utakmica u Seriji A za Udinese, te je s 12 pogodaka najbolji klupski strijelac.
30 mill za Gomeza,hmm,jest to puno para,al trebate znati da Mario ima 23 godine. Njegovo vrijeme tek dolazi. S Kloseom u napadu,hmm,desavati ce se sporting i cesce,hehe. Bayernu nije nista potrositi 100 mill za pojacanja. Ja mislim da Ribery ostaje,zbog cega bi isao,kad celnici kluba ulazu u Bayern. Imati ce sljedecu sezonu,extra ekipu. Jos 2-3 dobra igraca...auuu
- rob do bagro
- Kontakt:
mogu samo reci bt ce tu svega ja samo molim boga da ostane ribery jer ako on ode nemamo playmejkera,ali nadam se da ce ostati
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma ulažu ko ludi , valjda će se isplatiti. Potrebni su nam igraći neka osvježenja.
ma nije ni ribery playmaker,vidis da se ribery uglavnom probija po stranirob do bagro je napisao/la:mogu samo reci bt ce tu svega ja samo molim boga da ostane ribery jer ako on ode nemamo playmejkera,ali nadam se da ce ostati
nije on igrac tipa diego ,misimovic,...treba snajder doći ,on je playmaker
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
- rob do bagro
- Kontakt:
kako nije svi napadi krecu od riberya vidio si kad njega nema nema ni igre bayerna jer je to sve spalo na jednog igraca
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Jeste li znalo ko izbaci Bayerna da taj osvaja LP. 

- pasha_the_one
- Kontakt:
tako je... hehehe... historija to opet pokazuje... po ko zna koji putRz88 je napisao/la:Jeste li znalo ko izbaci Bayerna da taj osvaja LP.

"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Opraštam Barci demoliranje Bayerna za kvalitetno spuštanje MUFC-aRz88 je napisao/la:Jeste li znalo ko izbaci Bayerna da taj osvaja LP.

Sent from my Philips Smart TV.
Sto rek'o "robi', izgleda da su se pohasili.
Poceli pare "bacati" mimo ocekivanja, obaraju rekorde u bundesligi po tom pitanju (a ko ce drugi), do nedavno jedno najavljivali (nista od velikih pojacanja), a sada pored vec trojice dovedenih igraca, kupuju Gomeza za pozamasnu sumu, traze Neuera (koga na (ne)srecu Magath ne pusta) i pominje se jos kamara igraca za koje je nas klub zainteresovan.
Sve vec vidjeno, vec poznato, je li im se malo poljulja ponos, odmah zaborave na stednju. Nama drago, pa se pitamo zar mora uvijek na ovaj nacin.
Ima smisla to sto kaze bistrik, kao da je vec Ribery na izlaznim vratima pa se toliko raskalasili, mislim na spekulacije, konkretno... jos osim Gomeza nema nista...
Ne zadrze li Riberya opet mrka kapa, bez obzira na sve najave.
Kad sam vec kod spekulacija, pominje se golman Gladbacha Logan Bailly kao moguce pojacanje, koliko sam mogao primjetiti, belgijanac zna svoj posao, ne bi bio lose rjesenje...ako vec ne mogu dovesti neko zvucnije ime.

Poceli pare "bacati" mimo ocekivanja, obaraju rekorde u bundesligi po tom pitanju (a ko ce drugi), do nedavno jedno najavljivali (nista od velikih pojacanja), a sada pored vec trojice dovedenih igraca, kupuju Gomeza za pozamasnu sumu, traze Neuera (koga na (ne)srecu Magath ne pusta) i pominje se jos kamara igraca za koje je nas klub zainteresovan.
Sve vec vidjeno, vec poznato, je li im se malo poljulja ponos, odmah zaborave na stednju. Nama drago, pa se pitamo zar mora uvijek na ovaj nacin.

Ima smisla to sto kaze bistrik, kao da je vec Ribery na izlaznim vratima pa se toliko raskalasili, mislim na spekulacije, konkretno... jos osim Gomeza nema nista...
Ne zadrze li Riberya opet mrka kapa, bez obzira na sve najave.
Kad sam vec kod spekulacija, pominje se golman Gladbacha Logan Bailly kao moguce pojacanje, koliko sam mogao primjetiti, belgijanac zna svoj posao, ne bi bio lose rjesenje...ako vec ne mogu dovesti neko zvucnije ime.
Vom Jäger zum Gejagten
A čitao sam to za golmana. Malo mi je dosadno bilo pa sam istraživao. Yuri Zhirkov je bio najbolji igrać ruskoga prvenstva. cijena mu je velikih 20 miliona eura, ima 25 godina ili 26 ne sjećam se. Dario Srna 17 miliona eura, 27 godina. Hoće nakva brazilva Her~ nekih 12 miliona eura. Ima tu onda još mnogo špekulacija, ali kako izgleda stvari Zhirkov , Hleb i Snajder. Jedna od njih bi bilo čudo ali 2 magija , tu je i Srna, ali više bih volio Yurija......Gledao sam par puta, hara čovjek.
Prema pisanju britanskog lista The Sun, Chelsea i Bayern su se dogovorili oko prelaska Riberija. Visina obestecenja 50mil eura. Nadajmo se da do toga nece doci, da su to prepucavanja,te da cemo moci uzivati u igrama Riberija i sl sezone. Mada kada je Chelsea u pitanju, nikad se ne zna.
Nisu dogovorili, kako ej objavio The Sun pregovorio traju. Bilal hoće 144.000 eura sedmićno oni daju 104.000. Neće nas valjda napustiti, nadam se da niej izdajica , te da će Bayern dovesti prave igraće koji znaju makar loptu vodati ne ko Bastian, Lell i Van Bommel. Dali su 30 miliona za Gomeza a mogli dati Bilal 10 godišnji ugovor sa tim parama, mudra nema šta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.