Književnost
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Književnost
Kako najlakse citati knjige na androidu ? Ima li neko da preko mobitela cita knjige ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
imaš ppPuma je napisao/la:Kako najlakse citati knjige na androidu ? Ima li neko da preko mobitela cita knjige ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zahvaljujem. 

Call the coroner!
Pred kraj godine? Onaj Salon knjige? Slabo je ono.High je napisao/la:Još malo pa će i Sajam, u Skenderiji...
Kada pocinje beogradski sajam? Organizira li tko kakav prijevoz tamo?
Da. Bit će sredinom decembra. Rijetko šta kupim, uvijek poslije Sajma odem na buvljak.Trocki je napisao/la:Pred kraj godine? Onaj Salon knjige? Slabo je ono.High je napisao/la:Još malo pa će i Sajam, u Skenderiji...
Kada pocinje beogradski sajam? Organizira li tko kakav prijevoz tamo?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Moj otac, Pablo Eskobar
Ja sam Zlatan
Ima li neko linkove za neku od ovih knjiga u pdf formatu? Na nasem jeziku.
Ja sam Zlatan
Ima li neko linkove za neku od ovih knjiga u pdf formatu? Na nasem jeziku.
Može li i meni objašnjenje na PP ?DANTES je napisao/la:imaš ppPuma je napisao/la:Kako najlakse citati knjige na androidu ? Ima li neko da preko mobitela cita knjige ?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
naravno. čujemo se na ppshzna je napisao/la:Može li i meni objašnjenje na PP ?DANTES je napisao/la:imaš ppPuma je napisao/la:Kako najlakse citati knjige na androidu ? Ima li neko da preko mobitela cita knjige ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ajmo raja preporučite mi neki dinamični triler. Tematika, dužina, godina, nebitno.
-
- Kontakt:
Jel neko imao priliku pročitati ''Pokoravanje'' od Mišela Uelbeka?
Agieren statt reagieren
Ko je Viktorija Bergman?Donnie Darko je napisao/la:Ajmo raja preporučite mi neki dinamični triler. Tematika, dužina, godina, nebitno.
švedsko remek djelo od Erik Akls Sunda. p.s. guglaj autora vidjećeš dosta zanimljivosti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hoću, hvalaDANTES je napisao/la:Ko je Viktorija Bergman?Donnie Darko je napisao/la:Ajmo raja preporučite mi neki dinamični triler. Tematika, dužina, godina, nebitno.
švedsko remek djelo od Erik Akls Sunda. p.s. guglaj autora vidjećeš dosta zanimljivosti

Danas se, na Sajmu, oprostih od 65, 00 KM. Živjele izdavačke kuće s knjigama od 5, 00 KM.
Nađoh nešto od Heideggera, po solidnoj cijeni. 
Naravno, štandove s knjigama Nives Celzijus i Jelene Bačić-Alimpić ispoštovah pogledom.

Naravno, štandove s knjigama Nives Celzijus i Jelene Bačić-Alimpić ispoštovah pogledom.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kako si zadovoljan ponudom? Jer ako si ti zadovoljan onda je dobraHigh je napisao/la:Danas se, na Sajmu, oprostih od 65, 00 KM. Živjele izdavačke kuće s knjigama od 5, 00 KM.Nađoh nešto od Heideggera, po solidnoj cijeni.

Tu sam čitao, a sad sam kupio O biti umjetnosti.DANTES je napisao/la:Bitak i bitisanje by Hajdeger
Uvijek ima dobrih ponuda, ali kad se fino pregleda.hilmo je napisao/la: Kako si zadovoljan ponudom? Jer ako si ti zadovoljan onda je dobra

Dokad traje sajam?
Do 24. 12. Preporučujem vam da ne čekate posljednje dane, t. j. da odete najdalje do 20. jer mnogi odu prije nego što bi trebali. Što se tiče ulaza - besplatan je.muamerc je napisao/la:Dokad traje sajam?
P. S.
Posjetite štand na kojem piše da je sve po 5, 00 KM. Štand je negdje na početku - na lijevoj strani.
Re: RE: Re: Književnost
Hvala. Koliko se krecu cijene knjiga popularne nauke?High je napisao/la:Do 24. 12. Preporučujem vam da ne čekate posljednje dane, t. j. da odete najdalje do 20. jer mnogi odu prije nego što bi trebali. Što se tiče ulaza - besplatan je.muamerc je napisao/la:Dokad traje sajam?
P. S.
Posjetite štand na kojem piše da je sve po 5, 00 KM. Štand je negdje na početku - na lijevoj strani.
Re: RE: Re: Književnost
Ima bezobraznih štandova, ali na nekim su od 5, 00 KM, pa nadalje. Ko ima živaca da traži, nek ode.muamerc je napisao/la: Hvala. Koliko se krecu cijene knjiga popularne nauke?