E u pm ..f0rest1946 je napisao/la:Dobar igrac, al mislim da ce on kod kona..egocentrik je napisao/la:Ja bih sljedece sezone volio vidjeti Ugljesu Radinovica u nasem dresu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Potpisuje danas ja mislim, dje ce ti dusa ugljesaegocentrik je napisao/la:E u pm ..f0rest1946 je napisao/la:Dobar igrac, al mislim da ce on kod kona..egocentrik je napisao/la:Ja bih sljedece sezone volio vidjeti Ugljesu Radinovica u nasem dresu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Koga bi ti na stopera?franklampard8 je napisao/la:Ne treba nam, nadam se da nece doci.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
BerberovicaAdiFKS je napisao/la:Koga bi ti na stopera?franklampard8 je napisao/la:Ne treba nam, nadam se da nece doci.
- franklampard8
- Kontakt:
Mihojevic, Kovacevic. Nek' pare za Dzidica usmjere na trenera koji ce napraviti igrace od ove dvojice.AdiFKS je napisao/la:Koga bi ti na stopera?franklampard8 je napisao/la:Ne treba nam, nadam se da nece doci.
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Odlican igrac sa ogromnim iskustvom, moze jos 2-3 godine kvalitetno potegnuti.Majkl je napisao/la:Sad ce ga odmah uzeti NK Kamatarskizagorski je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zeljez ... ica/196675![]()
Mada bi nama dobro dosao ,treba nam jos jedan stoper pored njega.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ti mislis da Mihojevic i Kovacevic mogu iznjeti cijelu sezonu lige 12 +kup, ove sezone?franklampard8 je napisao/la:Mihojevic, Kovacevic. Nek' pare za Dzidica usmjere na trenera koji ce napraviti igrace od ove dvojice.AdiFKS je napisao/la:Koga bi ti na stopera?franklampard8 je napisao/la:Ne treba nam, nadam se da nece doci.
Ubistvo je i za njih dvojicu, i za klub, ne dovesti kvalitetnog stopera.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Ti bi cekao ligu sa dva stopera? Plus jedan od tih ne moze vise napredovati, samo poraditi na sitnicama npr izbijanje lopte pri kornerima. A Mihojevica je grehota trosit na stoperufranklampard8 je napisao/la:Mihojevic, Kovacevic. Nek' pare za Dzidica usmjere na trenera koji ce napraviti igrace od ove dvojice.AdiFKS je napisao/la:Koga bi ti na stopera?franklampard8 je napisao/la:Ne treba nam, nadam se da nece doci.
- PitarBordo
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Već je potpisao danas/jučer, ako sam dobro upratio.zlo87 je napisao/la:Potpisuje danas ja mislim, dje ce ti dusa ugljesaegocentrik je napisao/la: E u pm ..
Samo Saraj'vo.
Ugljesa nikad nije bio kontaktiran od strane naseg kluba.
- egocentrik
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Ugljesa nikad nije bio kontaktiran od strane naseg kluba.
Znam, ali dobar igrac, moze biti i razbijac i play i strijelac.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nikad nije ni bio na našem radaru, on se veže sa konama već duže vremena. Dobar igrač svakako.egocentrik je napisao/la:E u pm ..f0rest1946 je napisao/la:Dobar igrac, al mislim da ce on kod kona..egocentrik je napisao/la:Ja bih sljedece sezone volio vidjeti Ugljesu Radinovica u nasem dresu.
Ne znam ovo za Dzidica, nesposobni su naši. Sjetite se Ordagića i Redžića i sve će vam biti jasno kako oni "pregovaraju".
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 05 jun 2016, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
Evo vidio sam i ja sad. Uprava im radi ono sto smo mi govorili da nasi trebaju radit, neke od najboljih mladih igraca iz lige sa iskusnim strancimaPitarBordo je napisao/la:Već je potpisao danas/jučer, ako sam dobro upratio.zlo87 je napisao/la:Potpisuje danas ja mislim, dje ce ti dusa ugljesaegocentrik je napisao/la: E u pm ..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Do jucer sam imao i zadnje cestice optimizma koji sam brao nekako po podu zadnjih sedmica.
Danas je i on nestao. Dno. Dna.
Jadni mi sa njima, a ne oni sa nama.
Dovidjenja i prijatno, svima koji poste neka je hairli i bericetno.
Danas je i on nestao. Dno. Dna.
Jadni mi sa njima, a ne oni sa nama.
Dovidjenja i prijatno, svima koji poste neka je hairli i bericetno.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
mislim da i popovic ide njima....zadali su se momački.......PitarBordo je napisao/la:Evo vidio sam i ja sad. Uprava im radi ono sto smo mi govorili da nasi trebaju radit, neke od najboljih mladih igraca iz lige sa iskusnim strancimazlo87 je napisao/la:Već je potpisao danas/jučer, ako sam dobro upratio.egocentrik je napisao/la: Potpisuje danas ja mislim, dje ce ti dusa ugljesa
a do juče bila priča ne mogu se kupiti prvenstva....naša djeca....kako se brzo mjenja priča....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dzidic je odlican igrac
Ugljesa ja ****
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Stanite malo ljudi na loptu, budite sigurni da ce doci pojacanja. 

Dolazi klasa napadač, Benko je mala maca za njega, i defenzivni vezni ala Jajalo, ostalo će se zakrpiti rekao je Dino. Citirajte me 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆