FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 03 maj 2015, 21:44

Naravno da je nepromisljena odluka, pred najvaznije utakmice mi ostajemo bez standardnog igraca iz prvih 11. Hajd da imamo dva bolja na toj poziciji, pa haj, al sredina nam je svakako suplja ko sir, a sad ce tek biti lose. Nadam se da grijesim, al ovo je bilo skroz nepotrebno. I komsinice kad su nesto izigravale, suspendovali su mahom sporedne igrace..al hajd..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 03 maj 2015, 21:46

Fakat zna li neko koji je nas igrac bio u Lukavici danas :?:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 03 maj 2015, 21:47

Mene Hasanovic podsjeca na ljetnog leptira. Skakuce ko po cvijecu. Ali je zabio par golova, treba se priznati.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 03 maj 2015, 22:07

Hasanovic ne bi imao mjesta u Želji da kod nas nije ovaj period finansijske stabilizacije, spor igrac do bola, prolaze ga u sredini kako hoce, al' opet ne treba zaboraviti i njegove dobre partije u našem dresu, golove itd, meni je on više za poziciju stopera, visok je, može iznijeti lijepo loptu bez panike, samo nek je na vrijeme doda nekome. Ovaj potez uprave da suspenduju Hasanovica usred sezone je malo je reci glup, novcano ga kazni i na kraju sezone ga se ako treba i riješi ali dovedi bolje od njega, a ne sad kad nam je on najvažniji kotacic u sredini terena i kad je jedini koji je iskusan na sredini terena, Sadikovic i Amir još nisu dovoljno zreli da sami nose vezni red..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 maj 2015, 22:07

Suspenzija Hasanovića je skakanje sebi u stomak. U ovakvoj situaciji, sa ovako tankom klupom, suspendovanje jednog od najborbenijih igrača mi nikako ne ide u glavu. Krpimo se niko više ne zna kako, momci ginu na terenu, ali bukvalno ginu, sa druge strane nemaju podršku navijača, uprave, a došli smo do pred sami cilj.

Sve se bojim da bi ovo moglo kulminirati u jednoj od narednih utakmica pa da nas neko natrpa do vrha.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 03 maj 2015, 22:09

Enis ce igrati i bice bolji 55% od HasanovicA.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 03 maj 2015, 22:09

slika

:lol:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 maj 2015, 22:18

Fkt ne kontam ovu suspenziju Hasanovica, smijesno Bgmi...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 maj 2015, 22:21

Kako kome pasa meni nije niti ce me ko odvojit od tribine.To sto ste vi dozvolili da radi jednog klosarcica nemozete na tekmu onda se sam zapitaj sta je razlog.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 03 maj 2015, 22:26

terabajt je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:Vezano za ove kalkulacije do kraja. Čelik, Olimpic, Zrinjski i Široki, uključujući ovo kolo pa do kraja svi igraju sa svima. Pored toga, Olimpic je prošao Zrinjskog u kupu na penale, a igraju finale sa Širokim.

Jučer Čelik uzeo u Olimpica preokretom na Otoci. Malo je reći da će tu sve biti sumnjivo. Ostavlja previše prostora za manipulaciju, a posebno kad se vidi ova gostujuća pobjeda Čelika jučer.

25. kolo Olimpic - Čelik 1:2
26. kolo Čelik - Široki
27. kolo Široki - Olimpic
28. kolo Čelik - Zrinjski
29. kolo Zrinjski - Olimpic
30. kolo Široki - Zrinjski
Olimpic gubi sve ove utakmice oni su ostvarili cilj i nece ni zapinjati ni rizikovati nista njih treba izbaciti iz kalkulacija.
Baš zato i jesu u kalkulacijama :lol: :lol:

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 03 maj 2015, 22:44

Bice trokut mozda OLimpik-Celik-Siroki

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 maj 2015, 22:51

Kakva će ovo biti ludnica do kraja, na dnu tabele će se izgleda pravo zakuhati, posebno ako Mladost pobijedi Radnika i Travnik Slaviju. Sve to može debelo uticati na sami vrh jer vodeće ekipe imaju utakmice protiv davljenika. Mi smo tu u dobroj situaciji jer igramo kući sa Travnikom i Obarskom, sad će biti pakleno na gostovanjima tim ekipama.

Sarajevo u naredna četiri kola nema laganu utakmicu, dva gostovanja davljenicima i dva derbija kući.

Sarajevo - Zrinjski
Radnik - Sarajevo
Sarajevo - Željezničar
Vitez - Sarajevo

Široki ima čak tri gostovanja, a na kraju igraju sa Zrinjskim

Čelik - Široki Brijeg
Široki Brijeg - Olimpic
Drina - Široki Brijeg
Slavija - Široki Brijeg

Zrinjski ima dvije domaće tekme koje bi trebao dobiti i paklena gostovanja

Sarajevo - Zrinjski
Zrinjski - Travnik
Čelik - Zrinjski
Zrinjski - Olimpic
Široki Brijeg - Zrinjski
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 03 maj 2015, 22:54

Ma sta ima Hasanovic uzvracati. Sjedi, suti i trpi. Sa razlogom je suspendovan. On je taj koji treba biti primjer drugima, a ne da glumiti psovaca sa tribina.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 maj 2015, 22:57

Da je rekao kome nebitnom vjerovatno ne bi bilo nista, al je to vjerovatno bio neki seoski lola klosar koji se nasao uvrijedjen pa je ovaj kao suspendovan, ako je to pravi razlog... sve u svemu, nigdje veze

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 03 maj 2015, 22:58

Kad se igraju ta finala Kupa

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 03 maj 2015, 23:02

Ma bilo ko da je bio na tribini nije trebao uzvracati.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 maj 2015, 23:02

rodom s Mejtaša je napisao/la:Kad se igraju ta finala Kupa
Mislim 20.5 i odma sljedece srijede je revans.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 03 maj 2015, 23:31

Ovo kolo smo se popeli stepenicu i malo smo blizi evropi. Mladost nam je valjala bas tako da bi i pored poraza ili remija s partizanima ostali u TOP 3 sto je odlicno s obzirom da smo imali mi najgoreg protivnika u ovom kolu.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 03 maj 2015, 23:33

To je između 28 i 29 kola. Hm.
Olimpic mora dati i Slaviji bodove jer Široki uzima Slaviju. Široki čeka kiks Sarajeva da završi posao. Jedino ne znam šta će sa Drinom. Neko mora ispasti, a moje mišljenje je da bi to trebao biti Vitez. Vidjećemo slijedeće kolo ako ne kupe u BL onda je na njih pik sigurno. Travnik će se iščupati. Drina dobiva Olimpica i onda može dati Širokom. Olimpic je ključ svega, dat će i Slaviji. Oni boda do kraja neće uzeti. I prošle godine su bili upetljani itekako. Ovo će biti jedna od najnamještenijih sezona u zadnje vrijeme.
Ko će ga popušiti za Evropu vidjet ćemo. Zrinjski se danas žestoko zezno, ali ko kaže da ni mi nećemo protiv te iste Obarske. Nas nema nigdje i mi nismo predviđeni za Evropu. Trebalo bi dobiti Veleža, a nemam pojma kako. Oni će opet zapeti ko da im treba za opstanka, a u suštini opet igraju za Zrinjski kao i prošle godine. Budale.
Ako ne dobijemo Veleža onda moramo pitare, kako opet ne znam. Atmosfera je slična kao 98-me i niko nam ne daje šanse. Tada su igrala sve naša djeca, od Guše do Zubana, na svim pozicijama. Danas je slično, pola su naša djeca. Možda je opet sudbina da ih opet otresemo u zadnjim minutama.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 03 maj 2015, 23:36

rodom s Mejtaša je napisao/la:To je između 28 i 29 kola. Hm.
Olimpic mora dati i Slaviji bodove jer Široki uzima Slaviju. Široki čeka kiks Sarajeva da završi posao. Jedino ne znam šta će sa Drinom. Neko mora ispasti, a moje mišljenje je da bi to trebao biti Vitez. Vidjećemo slijedeće kolo ako ne kupe u BL onda je na njih pik sigurno. Travnik će se iščupati. Drina dobiva Olimpica i onda može dati Širokom. Olimpic je ključ svega, dat će i Slaviji. Oni boda do kraja neće uzeti. I prošle godine su bili upetljani itekako. Ovo će biti jedna od najnamještenijih sezona u zadnje vrijeme.
Ko će ga popušiti za Evropu vidjet ćemo. Zrinjski se danas žestoko zezno, ali ko kaže da ni mi nećemo protiv te iste Obarske. Nas nema nigdje i mi nismo predviđeni za Evropu. Trebalo bi dobiti Veleža, a nemam pojma kako. Oni će opet zapeti ko da im treba za opstanka, a u suštini opet igraju za Zrinjski kao i prošle godine. Budale.
Ako ne dobijemo Veleža onda moramo pitare, kako opet ne znam. Atmosfera je slična kao 98-me i niko nam ne daje šanse. Tada su igrala sve naša djeca, od Guše do Zubana, na svim pozicijama. Danas je slično, pola su naša djeca. Možda je opet sudbina da ih opet otresemo u zadnjim minutama.
ne bi oni mogli prezivjeti to dva puta. pogotovo ovaj put, kada su izraziti favoriti..
Željezničar živimo !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 48 gostiju.