FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TobeYarabi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TobeYarabi » 04 jun 2016, 23:49

Pantelija je napisao/la:Ne bih dakomentarisem nesto posebno na temi mladih FKS vec ovdje
Hamza čatakovic je vec sada po meni u onih 14 igraca koji svaku tekmu igraju, da li pola sata ili 90 min zavisi od utakmice, ali momak kida, jednostavno pravi djecu svojim vrsnjacima! Onakav talenat i snaga se rijetko viđa, onakav sut, dribling, visina... sve!

Dalje, Gljiva mora biti isproban na krilu u prvom timu ... makar prijateljske kada budu... danas na krilu je toliko dobro odigrao da je cak i catakovica zasjenio... prebrz, jednako sa loptom i bez nje, jak u duelu, ekstra teknika u trku...zabio sjajan gol iz volea (ustvari, podignuta lopta, odskocila)

vazda isto tako jos mu malo "Nesto" fali

heric je zasluzeno vec u tih 18-20 igraca
Sadiku je također momak koji ce jednog dana biti ekstra igrac... neka ga jos godinu u ovoj ekipi...

to je ono sto sam ja vidio danas... i mislim da ovi momci moraju dobiti šansu... rastoder također je dobar na lijevom beku

sta se desilo sa osmanovicem? :O Kakva katastrofa ....
ako se nesto drasticno ne promjeni, svi oni ce kod nas biti samo vjeciti talenti

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 jun 2016, 23:54

jesi 'optimistican' @tobe :D de malo pozitive, ko da si nagazio negdje, sve je crno...predji na bijelo :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 jun 2016, 23:55

muhamedhulk je napisao/la:jesi 'optimistican' @tobe :D de malo pozitive, ko da si nagazio negdje, sve je crno...predji na bijelo :mrgreen:
danas usto na lijevu nogu :D

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 04 jun 2016, 23:57

Tobe, prestani komentarisati političke teme na klixu :kafa:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 jun 2016, 00:18

Memara je napisao/la:Tobe, prestani komentarisati političke teme na klixu :kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 05 jun 2016, 07:07

Da se nadovezem na ono sto se pisalo o Dusanu Hodzicu. Vidim u medijima pa i ovdje to se smatra zavrsenim, medjutim ono sto sam ja cuo (nisam nikakav insajder) je da ga Husaric zeli smjestiti ovdje sto i igracu odgovara uz dobru platu ali da je to daleko od stvarnosti te da sutra nece doci do potpisa. U klubu ipak nije bajno i sjajno kako se to ovdje predstavlja gledajuci sa financijskog aspetka, o sportskom ne vrijedi trositi rijeci, nula bodova. Ostaje da se vidi sta ce biti. Isto tako vrijedi za Saida, zelja postoji ali love za njegovu platu nema.
Kada kazem cuo mislim na starije, dugogodisnje navijace ovog kluba koji imaju svoja poznanstva u klubu a tu se ne radi o upravi, BP itd.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 05 jun 2016, 08:59

BordoBolesnik je napisao/la:Da se nadovezem na ono sto se pisalo o Dusanu Hodzicu. Vidim u medijima pa i ovdje to se smatra zavrsenim, medjutim ono sto sam ja cuo (nisam nikakav insajder) je da ga Husaric zeli smjestiti ovdje sto i igracu odgovara uz dobru platu ali da je to daleko od stvarnosti te da sutra nece doci do potpisa. U klubu ipak nije bajno i sjajno kako se to ovdje predstavlja gledajuci sa financijskog aspetka, o sportskom ne vrijedi trositi rijeci, nula bodova. Ostaje da se vidi sta ce biti. Isto tako vrijedi za Saida, zelja postoji ali love za njegovu platu nema.
Kada kazem cuo mislim na starije, dugogodisnje navijace ovog kluba koji imaju svoja poznanstva u klubu a tu se ne radi o upravi, BP itd.
Slaba su ti poznanstva i veze u klubu.Bice ti sve na oficijelnoj stranici.Para ima ,pare nisu problem,samo se radi u tisini i dovode se igraci koje mi zelimo,Hurtic i strucni stab,a ne dovodi se ko Skretnica sve sto je slobodno.Strpljenja brate ,uostalom vidjeces koga cemo dovesti.Pregovaramo i zavrsavamo sa igracima koje hocemo,a ne sa ovim sto mediji nude i sto se sami nude.Opusteno
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 05 jun 2016, 09:35

Majkl je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Da se nadovezem na ono sto se pisalo o Dusanu Hodzicu. Vidim u medijima pa i ovdje to se smatra zavrsenim, medjutim ono sto sam ja cuo (nisam nikakav insajder) je da ga Husaric zeli smjestiti ovdje sto i igracu odgovara uz dobru platu ali da je to daleko od stvarnosti te da sutra nece doci do potpisa. U klubu ipak nije bajno i sjajno kako se to ovdje predstavlja gledajuci sa financijskog aspetka, o sportskom ne vrijedi trositi rijeci, nula bodova. Ostaje da se vidi sta ce biti. Isto tako vrijedi za Saida, zelja postoji ali love za njegovu platu nema.
Slaba su ti poznanstva i veze u klubu.Bice ti sve na oficijelnoj stranici.Para ima ,pare nisu problem,samo se radi u tisini i dovode se igraci koje mi zelimo,Hurtic i strucni stab,a ne dovodi se ko Skretnica sve sto je slobodno.Strpljenja brate ,uostalom vidjeces koga cemo dovesti.Pregovaramo i zavrsavamo sa igracima koje hocemo,a ne sa ovim sto mediji nude i sto se sami nude.Opusteno
Majk volio bi da si i ti upravu jest da ima vremena al ako je Hurtic ostao i bude rijesenje za cijelu sezonu nisam bas optimistican toliko. Para su imali proslu sezonu i nikad vise nece imati toliko
Licno ocekujem neke promjene u upravi, strucnom stabu, igrackom kadru jer bez detaljnog remonta barem u dvao od ova tri segmenta mislim da nemamo sta traziti u ligi 12.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 05 jun 2016, 09:41

Ako su Dino, Elvir i Dzeka ti koji biraju igrace...a uz njih Husara, Bulic, Vladavic...eto na polusezoni vec belaj kako rastjerati ta velika pojacanja. Jer tu novac nista ne znaci, nego 'znanje' i talovi.

Vec vidjeno, epizoda br.9
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 05 jun 2016, 10:07

AVNOJ je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
Majk volio bi da si i ti upravu jest da ima vremena al ako je Hurtic ostao i bude rijesenje za cijelu sezonu nisam bas optimistican toliko. Para su imali proslu sezonu i nikad vise nece imati toliko
Licno ocekujem neke promjene u upravi, strucnom stabu, igrackom kadru jer bez detaljnog remonta barem u dvao od ova tri segmenta mislim da nemamo sta traziti u ligi 12.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidjecemo jesam li upravu.Samo strpljenja.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 jun 2016, 10:10

Majkl je u pravu.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 jun 2016, 10:23

Pare nisu problem, priblem su druge stvari koje nama smetaju. Para imamo najvise pa poslovali smo 300-400 milja u plusu normalno da para ima

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 05 jun 2016, 11:18

I ja koliko znam neke ljude blizu kluba mogu reci da para ima i da se ovaj put pokusava do potpisa sve drzati u tajnosti. Ako nista naucili su barem jednu gresku iz proslog perioda. Za sve ostalo sabur.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 jun 2016, 11:29

Pare nisu problem...
...paaraaa nemaaa! :urnebes:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 jun 2016, 12:05

Jeli ko od vas gledao intervju u petak, čini mi se, Faruka Hadžibegića za Hayat. Iskreno slažem se s većinom šta je rekao. Ko nije gledao neka pogleda, ak se može igdje naći.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 05 jun 2016, 12:10

Ovih dana ce se desiti mnogo vrijedne stvari za klub. Mark my words

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 05 jun 2016, 12:16

Kad sam govorio za dzidica a evo sad tek izlazi na vidjelo :D bit ce jos jedan hrvatski potencijalni mladi reprezentivac :D

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 05 jun 2016, 12:17

Sad ce ga odmah uzeti NK Kamatarski :)
Mada bi nama dobro dosao ,treba nam jos jedan stoper pored njega.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 05 jun 2016, 12:20

Ne treba nam, nadam se da nece doci.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.