Prvo Sinisa pa SamirUnitedForce je napisao/la:Samir Memisevic na pregovorima.
Provjerena info.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prvo Sinisa pa SamirUnitedForce je napisao/la:Samir Memisevic na pregovorima.
Provjerena info.
Na S je nesto ....Bosniacum Lilium je napisao/la:Prvo Sinisa pa SamirUnitedForce je napisao/la:Samir Memisevic na pregovorima.
Provjerena info.
Do podne Ilija, od podne AlijaDBR1987 je napisao/la:Na S je nesto ....Bosniacum Lilium je napisao/la:Prvo Sinisa pa SamirUnitedForce je napisao/la:Samir Memisevic na pregovorima.
Provjerena info.
Ali ovaj ne bi smio ni pisati ovdje.Ne moze biti dan nas navijac pa dva dana seljin.Ne mozes porediti tomuhamedhulk je napisao/la:Hahaha daaj @aleksandar pa ovdje neki dan ljudi lozili raju za Benku, nikom nista na kraju. Ili sve sankcionisi, ili nikog. Nema smisla...
Pa sta DrustveniParazit je iz Jajca i bar zbog njega je ok.PitarBordo je napisao/la:Čuj ovog što čestita nekom tamo klubu uspjehe preko teme FK Sarajevo. Nije ovo Kalman radio kume...
Odeš lagano na temu kluba o kojem prićaš, i pričaš o njemu tamo. U naslovu ove teme ne stoji "FK Metalege" ili "Klubovi za koje navija DrustveniParazit". Ova tema je isključivo i samo određena za priču o Fudbalskom Klubu Sarajevo.AVNOJ je napisao/la:Pa sta DrustveniParazit je iz Jajca i bar zbog njega je ok.PitarBordo je napisao/la:Čuj ovog što čestita nekom tamo klubu uspjehe preko teme FK Sarajevo. Nije ovo Kalman radio kume...
Cestitke i od mene.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa kad skontas njih je skoro 2 milke izasao kad su ga kupovali od nas...MortemHz je napisao/la:4 milke je realna cifra, 2 je realno uvreda.
Prestani trolati.AVNOJ je napisao/la:Hvala prosvjetitelju moj.PitarBordo je napisao/la:Odeš lagano na temu kluba o kojem prićaš, i pričaš o njemu tamo. U naslovu ove teme ne stoji "FK Metalege" ili "Klubovi za koje navija DrustveniParazit". Ova tema je isključivo i samo određena za priču o Fudbalskom Klubu Sarajevo.AVNOJ je napisao/la:
Pa sta DrustveniParazit je iz Jajca i bar zbog njega je ok.
Cestitke i od mene.
+1revolt je napisao/la:
Cimirot je skolski primjer sportiste, profesionalca, kulturnog momka, i pameti pri donosenju odluka o svojoj karijeri. Svaka mu cast da Bog da u Realu zavrsio.