BijeliLuk je napisao/la:To sam ja bio. Hebao sam mu sve kad ono Beganovic

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
BijeliLuk je napisao/la:To sam ja bio. Hebao sam mu sve kad ono Beganovic
E **** i ja tebi sveBijeliLuk je napisao/la:To sam ja bio. Hebao sam mu sve kad ono Beganovic
Vidjoh fkt je srcano krenuo da proslavi i ovaj kreten mu dobaci nešto, mada mi je inače kad neko drugi da gol slabo se nešto raduje inače, al baja je zvijer momak. A što se tiče hasanovica kad pogodi sudiju još gleda u njega nisam mogao da ne opsujem al ne toliko glasno da bi me čuo. Realno sva željina djeca su bila i na tribinama i sami znaju kakvih sve pljuvaca ima i znali su šta ih čeka. Što neko reče da nije bilo pljuvaca ne bi bilo sto ljudi i ovo kako nema organizovanog navijanja što se mene tiče nek do kraja sezone pa i slijedeću ako hoće šute svaku do 26 minute i nek onda zagrmi u inat, a ne ovako al Bože mojVirtu4l je napisao/la:Slavio je gol, pogledaj snimak.
to je to, strasno je ono sto se desilo, i neponovilo se nikom nikada ali zeljo igra, ako se moze rijesit sta dijalogom mimo tribine i bolje je ovako fakat ne ide navijaci su tu da pomognu ekipi a ovoj ekipi gdje je pola njih prije par godina bilo na jugu pomoc itekako trebamamaSmurf je napisao/la:Hoćete da igraju, a muk na Grbavici.Kažete da je sjever čemer, a kad sa sjevera juče zagrmi pjesma, fino vidiš kako igrači dobiše neku dodatnu snagu. Sramota je da stadion bude poluprazan.Samo se pitam gdje su oni što zbog pijanih i nadrogiranih huligana nisu dolazili na utakmice.Eto,sad njih nema...Bila sam mjesec i po u inostranstvu,juče avion sletio u 14,30,a ja u 17h na stadionu.Nisam mogla dočekatiDOLAZITE NA UTAKMICE I NAVIJAJTE! Ovi momci su to zaslužili <3
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Orvel i 46 gostiju.