FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Nasa je liga evrope
Hahahahhahaha
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ovaj rezultat sasvim sigurno znaci da se ostaje bez LP iduce sezone, pogotovo kad pogledas kakav raspored imamo u zadnjih 7-8 kola, a to znaci i da ce na ljeto ici rasprodaja i odlazak barem 2 bolja igraca (Lautaro i Bastoni?), a novaca za zamjene nece biti.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
trebate likvidirati klub, niste ni za ****
Kompletnu ekipu kakvom dobrom hodzi odvesti
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lukaku treba dobrog psihologa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Treba cijela ekipa, ocigledan je pad forme, ali bas strasan, dobro se uslo u ovaj drugi dio sezone nakon SPa i onda neocekivani pad.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ja bi reko da je ocekivan jer je i prosle sezone slicna situacija bila. Samo su se ranije dozvali ali opet dovoljno da se izgubi titula
Ove godine ekipa slabija a i Inzaghi nema pojma sta radi
Ove godine ekipa slabija a i Inzaghi nema pojma sta radi
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
I onda kazu nije do trenera
Pa do koga je? Ako sa ovim igracima nisi u stanju dobit Salernitanu, Monzu i Co. nemas sta trazit u klubu. Ovdje treba pozitivno sok za ekipu, jer kvaliteta u ekipi ima da se bude medju 4.
-
- Kontakt:
Zalosno je da protiv sve i jedne ekipe smo mi ove sezone odigrali perfektno kad pogledas statistiku posjed sutevi korneri sve na nasoj strani ali realizacija nula sve i jednu utakmicu uvedes sa golom razlike pred kraj ko danas i desava se sto se desava umjesto da natrpamo protivnika.
Nemogu vise ni sam bit pametan cas mi je kriv inzagi cas igraci ne znam nemam pojma nadat se da ce se izborit to 4 mjesto najgore sad sto ti zavratom pusu i roma i atalanta nek nam je Bog na pomoci
Nemogu vise ni sam bit pametan cas mi je kriv inzagi cas igraci ne znam nemam pojma nadat se da ce se izborit to 4 mjesto najgore sad sto ti zavratom pusu i roma i atalanta nek nam je Bog na pomoci
- TheTruth34
- Kontakt:
Inzaghi je ko mačka ima 9 života, kad god je trebao dobiti otkaz, izvukao se.. Tako da me ne bi uošte iznenadilo da nabijemo Benficu.
Jesil ti gledao uopće utakmicu ili si samo rezultat vidio? S kojim ba igračima? Trenutno efikasnije napadače ima Rudar iz Prijedora. Krivica se odmah baca na trenera jer lakše je zamijenit jednog trenera nego 10 igrača ali to je samo zavaravanje, s ovim igračima ni Guardiola ne bi izborio top 4. Dobri samo na papiru i (donekle) transfermarktu) a u stvarnosti Lukaku s dva metra fula prazan gol i još 3-4 izgledne prilike a Lautaro izađe sam pred golmana i samo mu doda loptu, iskreno mi žao Inzaghija s kakvim levatima mora radit i preuzimat krivicu čak i kad ekipa ima igru i stvara prilike a to je njegov posao a posao napadača je da iskoristi što mu ekipa servira jer ne može trener ući u igru i zabit umjesto njih jer da može vjeruj da bi zabio čak i u cipelama
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 07 apr 2023, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
To sto igraci nisu u formi, ne znaci da su losi! Ekipa u kompletu je trebala sa lakocom da bude druga gledajuci sve ukupno. Ni jedan igrac pod Inzaghijem nije napredovao (osim mozda Hakana) znaci ni jedan, vec se mi ovdje svadjamo koji je losiji DiMarco il Gossens, Bellanova il Denzel, Dzeko il Lukaku, Broz ili Miky i tako dalje.Biscione je napisao/la: ↑07 apr 2023, 21:29Jesil ti gledao uopće utakmicu ili si samo rezultat vidio? S kojim ba igračima? Trenutno efikasnije napadače ima Rudar iz Prijedora. Krivica se odmah baca na trenera jer lakše je zamijenit jednog trenera nego 10 igrača ali to je samo zavaravanje, s ovim igračima ni Guardiola ne bi izborio top 4. Iskreno mi žao Inzaghija
Znaci covjek ne usmijeva ni odbranu drzat cvrstom, svojim nekim rotacijama je uspio sjebat sve vanjske igrace. Cijela ekipa ima Samopouzdanje 0% i ne cudi me da napadaci stekaju.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Zar niste govorili da je Inzaghi bolji trener od Juventusove Cante??
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ne znam ko ke bolji ali bih volio da Inzaghi ostane trener Intera (i da mu se dovede dobar golgeter i kreativac) i da Allegri istane trener Juveta još dugo godina.Juventinisimo je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:58Zar niste govorili da je Inzaghi bolji trener od Juventusove Cante??
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nadam se da hoce...slijedece sezone ce prepisati serie A...Biscione je napisao/la: ↑08 apr 2023, 04:43Ne znam ko ke bolji ali bih volio da Inzaghi ostane trener Intera (i da mu se dovede dobar golgeter i kreativac) i da Allegri istane trener Juveta još dugo godina.Juventinisimo je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:58Zar niste govorili da je Inzaghi bolji trener od Juventusove Cante??

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Dimarco pogubljen, vec druga asistencija za igrace Benfice
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Dimarco i Dumfries nisu psihički dobri prvih 20min, baš kao i većina ove ekipe..
#SuningOUT
Džeko je kriminalan... On i Dimarco su za vadit van vec nakon 30min
#SuningOUT
Veci kriminalac je Lautaro, evo vec drugi puta krivim dodavanjem je sjebo kontru.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.