FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hajde nam prepričaj taj članak. Ko nije došao i zašto? Zar ima neko "naš" u toj komisiji?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
jesi li ti svjestan da se 90% sjednica radi kvoruma odgodi....ali kad je Zeljo u pitanju onda je to namjesteno...pa nismo pitari da i cistacice kupujemo...prestanite sa paranojom bolje vam je po zdravlje...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Mamicu im koji supci
Sjednica Apelacione komisije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj se trebalo raspravljati o eventualnoj suspenziji stadiona Grbavica na inicijativu Mile Kovačevića, Predsjednika Fudbalskog saveza RS, odgođena je zbog nedostatka kvoruma.
Podsjetimo, nakon incidenta na susretu 20. kola Premijer lige između Željezničara i Slavije, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza BiH kaznila je Željezničar novčanom kaznom u iznosu od 8.000 KM.
Međutim, Mile Kovačević smatrao je da kazna nije adekvatna pa je uložio žalbu, te tražio da se Grbavica suspenduje.
Kako je sjednica Apelacione komisije odgođena zbog nedostatka kvoruma i kako će ista biti održana narednog utorka, derbi susret Premijer lige između Željezničara i Borca biće odigran uz prisustvo publike.

Sjednica Apelacione komisije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj se trebalo raspravljati o eventualnoj suspenziji stadiona Grbavica na inicijativu Mile Kovačevića, Predsjednika Fudbalskog saveza RS, odgođena je zbog nedostatka kvoruma.
Podsjetimo, nakon incidenta na susretu 20. kola Premijer lige između Željezničara i Slavije, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza BiH kaznila je Željezničar novčanom kaznom u iznosu od 8.000 KM.
Međutim, Mile Kovačević smatrao je da kazna nije adekvatna pa je uložio žalbu, te tražio da se Grbavica suspenduje.
Kako je sjednica Apelacione komisije odgođena zbog nedostatka kvoruma i kako će ista biti održana narednog utorka, derbi susret Premijer lige između Željezničara i Borca biće odigran uz prisustvo publike.
-
- Kontakt:
vidi ne interesuje me brkovic, ne interesuje me ni utkamica sa ili bez publike, interesuje me bezobrazluk da se makar nesto sto je vec provaljeno ne upakuje radi reda da se ne vrijedja nicija inteligencija, da se ljudi ne ponasaju bezobrazno po sistemu ko mi sta moze, al dobro, ako vi mislite da je to sve regularno i da je taj nedostatak kvoruma spontan ili da je u redu ne dati taj prenos te utakmice, kako bi vi onda tu rekli, aferim vam19TM87 je napisao/la:@borcev_navijac
brkovic dogovorio da se odgodi da bi mogli sa vama igrati pred punim stadionom...zadovoljan ?
TREĆI PUT ČASTIMO !
borcev_navijac je napisao/la:haj mi samo reci jel ti stvarno vjerujes , al istinski vjerujes da tu neko nako slucajno nije dosaoC.Ronaldo_9 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:sto nisu dosli...ko ih ****
Tako je yoSe sada ce reci da samo i za to krivi sto ovi nisu dosli.............
Zna li se koliko nas ide u Mostar danas
ej prije nekoliko dana novinski clanak o tom scenariu i to se desi, pa dobro majku mu staru, jel stvarno ne vidis ili neces da vidis
nisu dosli zato sto zeljo stima evo sad sam cuo da je zeljo nastimo da vas zaustavi policija na stupskoj petlji sve vam igrace pohoapsi na 24h i nama 3 boda,jadni ste vi ako vec trazite razlog da optuzujete sve zive za poraz,agata kristi bi vam pozavidila
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
FC BAYERN je napisao/la:Mamicu im koji supci![]()
Sto supci? Ajde ne budali.
Tako bitna utakmica i da se igra bez publike, to bi bila nevidjena sramota.
Samo sa publikom, i ko izgubi i ne zasluzuje da bude prvak niti na prvom mjestu u ovom momentu.
Ma pustite ih da pate kad vole to ljudi...sami su izabrali tu furku oko teorija zavjere pa pustimo ih da uživaju u tome.
@borcev_navijac
prije nekoliko dana si govorio cini mi se da bi iskreno violio da bude uz publiku jer takav derbi ne bi bio derbi bez publike, nezz sta sad nije udure? sad ti odjednom krivo sto je odgodjena sjednica i pljujes po svemu i svacim, gledao sam tvoj post na "Premijer Liga BiH 09/10" nezz ako si i ti bio za to da se utakmica igra uz pun stadion i odlicnu atmosferu nezz sta te to sad cini tako ljutim ??
prije nekoliko dana si govorio cini mi se da bi iskreno violio da bude uz publiku jer takav derbi ne bi bio derbi bez publike, nezz sta sad nije udure? sad ti odjednom krivo sto je odgodjena sjednica i pljujes po svemu i svacim, gledao sam tvoj post na "Premijer Liga BiH 09/10" nezz ako si i ti bio za to da se utakmica igra uz pun stadion i odlicnu atmosferu nezz sta te to sad cini tako ljutim ??
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
ja sam na temi tv prenos utakmica nasih klubova napisao nekoliko stavki zbog cega bi volio da bude prenos...otidji pa se uvjeri...samo da te napomenem da nije bilo prenosa iz BL
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
sto ne bi tako principijelan kad je rijec o prenosu iste te utakmice, a za tvoju konstatraciju se inace slazem, u prvom dijelu u drugom i ne basHellas je napisao/la:FC BAYERN je napisao/la:Mamicu im koji supci![]()
Sto supci? Ajde ne budali.
Tako bitna utakmica i da se igra bez publike, to bi bila nevidjena sramota.
Samo sa publikom, i ko izgubi i ne zasluzuje da bude prvak niti na prvom mjestu u ovom momentu.
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
vidi ja sam i dalje i za publiku i za prenos ( mada sam u ljutnji tamo na temi derbi prvvenstva napisao da bi sad zbog podrske nedavanju prenosa od strane nekih navijaca zelje volio da nema publike pa da vidim da li bi onda bili za prenos) .nedaTM87 je napisao/la:@borcev_navijac
Nije u pitanju publika, proicitaj post na temi premijer liga, u pitanju je da ne pristajem da me se kao gledaoca smatra budalom, ako si provaljen nadji drugi rzlog, kad vec nesto smusljas smuljaj kao covjek a ne drsko i bezobgrazno da citavoj javnosti pljunes u lice
TREĆI PUT ČASTIMO !
Zna šta ovo fakat počinje ići na živce. Recite otvoreno šta imate reći. Šta ba hoćete više od nas. Sve živo smeta, ništa nije u redu pa dosta je više. Jesmo li mi davno rekli da je ovo država Željo. Čitava država je naša, svi su naši, svi rade za nas, sve je naštimano. Vi ste svi ovdje samo da popunite ligu i eto. Popusti ste nas ba više. Koji kur.ac papak zakazuje sjednicu kad zna da niko doći neće na nju i on prvi ne radi ništa, opstruira sve živo u ovoj državi kao i svi koji dolaze od tamo odakle i on dolazi i šta sad. Te nema prenosa, te nema ovo te nema ono. Dođite odigrajte, primite ga i opet dođite u kupu. Šta tu ko čkapije danima kukate.borcev_navijac je napisao/la:haj mi samo reci jel ti stvarno vjerujes , al istinski vjerujes da tu neko nako slucajno nije dosaoC.Ronaldo_9 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:sto nisu dosli...ko ih ****
Tako je yoSe sada ce reci da samo i za to krivi sto ovi nisu dosli.............
Zna li se koliko nas ide u Mostar danas
ej prije nekoliko dana novinski clanak o tom scenariu i to se desi, pa dobro majku mu staru, jel stvarno ne vidis ili neces da vidis
i da je bila sjednica najvjerovatniej ne bi dobili zabranu tako da ohladite
-
- Kontakt:
taj cinizam je potpuno suvisan, nit sam ja paronoican nit govorim sa pozicije mog kluba, a ti da ti je istinski stalo do prosperiteta fudbala u toj istoj bih o kojoj pricas , imao bi dovoljno samokritike ponekad a ne apologetski branio nesto samo zato sto je tvoj klub u to involviran.čamac je napisao/la: Zna šta ovo fakat počinje ići na živce. Recite otvoreno šta imate reći. Šta ba hoćete više od nas. Sve živo smeta, ništa nije u redu pa dosta je više. Jesmo li mi davno rekli da je ovo država Željo. Čitava država je naša, svi su naši, svi rade za nas, sve je naštimano. Vi ste svi ovdje samo da popunite ligu i eto. Popusti ste nas ba više. Koji kur.ac papak zakazuje sjednicu kad zna da niko doći neće na nju i on prvi ne radi ništa, opstruira sve živo u ovoj državi kao i svi koji dolaze od tamo odakle i on dolazi i šta sad. Te nema prenosa, te nema ovo te nema ono. Dođite odigrajte, primite ga i opet dođite u kupu. Šta tu ko čkapije danima kukate.
U te djecije rasprave necu ulaziti vise
TREĆI PUT ČASTIMO !
@camac, jel tako da smo odgovorini i za ove zemljotrese 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
ja sam cuo da je zeljo sredio bezvizni rezimborcev_navijac je napisao/la:taj cinizam je potpuno suvisan, nit sam ja paronoican nit govorim sa pozicije mog kluba, a ti da ti je istinski stalo do prosperiteta fudbala u toj istoj bih o kojoj pricas , imao bi dovoljno samokritike ponekad a ne apologetski branio nesto samo zato sto je tvoj klub u to involviran.čamac je napisao/la: Zna šta ovo fakat počinje ići na živce. Recite otvoreno šta imate reći. Šta ba hoćete više od nas. Sve živo smeta, ništa nije u redu pa dosta je više. Jesmo li mi davno rekli da je ovo država Željo. Čitava država je naša, svi su naši, svi rade za nas, sve je naštimano. Vi ste svi ovdje samo da popunite ligu i eto. Popusti ste nas ba više. Koji kur.ac papak zakazuje sjednicu kad zna da niko doći neće na nju i on prvi ne radi ništa, opstruira sve živo u ovoj državi kao i svi koji dolaze od tamo odakle i on dolazi i šta sad. Te nema prenosa, te nema ovo te nema ono. Dođite odigrajte, primite ga i opet dođite u kupu. Šta tu ko čkapije danima kukate.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Napisao sam ti ja oko sjednica...
"pa pa paranoja...dovidjenja lepa moja..."
"pa pa paranoja...dovidjenja lepa moja..."
Je li te baš moram citirati da bi odgovorio na moje pitanje?! Hajde nam reci šta je to tačno provaljeno i ko po tebi iz te komisije nije došao i iz kojeg razloga? Spominjao si i neki tekst. Naravno da će recimo u Glasu srpske pisati kako neće biti kvoruma jer Federacija isijava zlom! Nadam se da ti to ne smatraš "provaljivanjem(raskrinkavanjem)". Uopšte ne znamo o čemu govoriš.borcev_navijac je napisao/la:taj cinizam je potpuno suvisan, nit sam ja paronoican nit govorim sa pozicije mog kluba, a ti da ti je istinski stalo do prosperiteta fudbala u toj istoj bih o kojoj pricas , imao bi dovoljno samokritike ponekad a ne apologetski branio nesto samo zato sto je tvoj klub u to involviran.čamac je napisao/la: Zna šta ovo fakat počinje ići na živce. Recite otvoreno šta imate reći. Šta ba hoćete više od nas. Sve živo smeta, ništa nije u redu pa dosta je više. Jesmo li mi davno rekli da je ovo država Željo. Čitava država je naša, svi su naši, svi rade za nas, sve je naštimano. Vi ste svi ovdje samo da popunite ligu i eto. Popusti ste nas ba više. Koji kur.ac papak zakazuje sjednicu kad zna da niko doći neće na nju i on prvi ne radi ništa, opstruira sve živo u ovoj državi kao i svi koji dolaze od tamo odakle i on dolazi i šta sad. Te nema prenosa, te nema ovo te nema ono. Dođite odigrajte, primite ga i opet dođite u kupu. Šta tu ko čkapije danima kukate.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ne branim ba ništa čovječe, ali nema više smisla. Nije ovo nikakav cinizam. I ja živim gdje živim, volio bi ja da je sve u ovoj državi sređeno i da je ovo k'o engleska liga, ali nije. Nisu elementarne stvari sređene, država samo što se nije raspala i sad ovdje treba filmove snimati oko prenosa, publike, žutih kartona, Nijaza itd. Sam si napis'o na drugoj temi kako stvari ovdje stoje, sve go papak i šta ćemo sad. Ništa jarane, raduj se malim stvarima u životu. Jesi dobar jesi, kako žena i djeca, Borac dobio, Željo dobio i tako to. K'o da se mi ovdje nešto pitamo.

Srđan Stanić, igrač koji je jedan od najzaslužnijih što uopšte igramo Kup(izbacio Velež u 94.-oj minuti solo akcijom) kaže:
- Trenutno smo u Međugorju i svi uslovi za jednu ozbiljnu pripremu su ispunjeni. Sa nama su i Mešanović i Bogičević koji neće igrati, ali se vidi namjera našeg šefa da treninzi budu što kvalitetniji. Bitan je bilo koji, krajnji rezultat koji će nam obezbjediti prolaz, ali to možemo obezbjediti samo ukoliko budemo išli na pobjedu.
- Danas igramo najvažniju utakmicu u sezoni. Ukoliko ostvarimo uspjeh, 90% smo u Evropi. To niko nije očekivao ali tako se razvijala situacija i već sada smo na korak od toga da sezonu proglasimo uspješnom.
- Znamo da će nas Zrinjski napasti ali možemo izdržati i odgovoriti na njihovu igru. Cilj je dati gol, ukoliko to uspijemo, Šehić možda može primiti jedan gol, ali tri nikako, u to smo sigurni.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 14 apr 2010, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Višća!
Visca el Višća!