RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mostarskislikar
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mostarskislikar » 23 sep 2012, 12:58

Anel Karabeg ili Salem Halihodzic preuzimaju Velež

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 sep 2012, 14:54

mostarskislikar je napisao/la:Anel Karabeg ili Salem Halihodzic preuzimaju Velež
ovoga su trebali odmah uzeti, ;) ali Tanović ga nije htio, nadam se da su i Gačaninu odbrojani dani......... :evil:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 sep 2012, 15:02

Nek vrate Odovica

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 23 sep 2012, 15:25

AlemC85 je napisao/la:
mostarskislikar je napisao/la:Anel Karabeg ili Salem Halihodzic preuzimaju Velež
ovoga su trebali odmah uzeti, ;) ali Tanović ga nije htio, nadam se da su i Gačaninu odbrojani dani......... :evil:
nisu oni sposobni salema dovesti.nije stvar u treneru nego u upravi.evo dovedemo trenera ali opet ostaje ista uprava koja nam je zamazivala oči o europskom veležu a sada kako je počelo borićemo se za opstanak.FUJ.mi hocemo u europu a nemožemo goska i rudara dobiti.Žalosno.UPRAVA NAPOLJE.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 sep 2012, 15:37

nedavno sam čitao intervju s salemom halilhodžićem. čovjek je više nego realan. kada su ga pitali zašto nije angažovan prvi put, on je odgovorio da su navodno rekli ovi moroni iz uprave da je tražio previše para, a Salem je tražio samo 5000 KM da obnovi stan u gradu. dalje salem govori da su treneri koji su kasnije došli mnogo više tražili nego on. eto dokle pojedinci iz uprave lažu. On je još rekao da su ga uzeli za trenera da bi on s bogatim ljudima koje poznaje stupio u kontakt da pomognu Veležu infrastrukturno, i na druge načine, jer ima veze, ali uprava to nije htjela, nažalost. A nama trebaju ovakvi ljudi kao on, jer nemamo drugih.

Ne može me niko ubjediti da se ne možemo boriti za vrh, ali očigledno da je problem UPRAVA. koliko je samo para prošlo kroz klub, mogli smo nešto osvojiti, ali nismo (17 godina, neka je po milion KM = 17 miliona)

I na kraju još žalosnije, navodno da je utakmica jučer prodata, i znalo se 15 dana prije, kažem žalosno....... :cry:

ako nas Nikšić želi ucjenjivati ostankom tanovića, neka obadvojica idu, samo ću podsjetiti šta je ovaj gačanin obećavao....http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;

ali šipak........
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 23 sep 2012, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 23 sep 2012, 15:55

Ma meni je to sve rekla kazala. Cuj nije neko njemu dao u Velez a prije 3 godine SVI SMO BILI SVJEDOCI da na Velezovoj skupstini se skupilo tovar ljudi, pitalo se ko zeli u Velez - I SVI SUTILI. Prvi put u istoriji kluba niko nije htio da ga vodi.

A danas se pricaju price tipa - ja htio, nisu mi dali. Jednostavno ne vjerujem. Klub bio pred gasenjem i niko nije htio u njega.

A Halilhodzic ako dodje u Velez - ja cu bit prezadovoljan.
Ali smjena Dzafe nije potpuno rjesenje - treba se saznat kako i zasto su Brkovic i Bandovic otisli, zasto nisu bili vezani ugovorom i ko god je odgovoran za ovo treba dobit nogu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 23 sep 2012, 16:33

vm22 je napisao/la:Nek vrate Odovica
Mene je Odovic odusevio kao trener i meni je on najbolji trener sto je treniro Velez u zadnji 15 godina iako nije bio dugo pokazo je da je najbolji trener u ligi bar za mene jos posebno za mlade igrace kad daje instrukcije i savjete za vrijeme utakmice on bi bio najbolje rijesenje za Velez , Dzafa nije nista pokazo do sada on je jedan obicni amater kad on nije ustanju staviti igraca na poziciju gdije ce biti najkorisniji onda nema od tog trenera nista ovo sto je on dosad uradio to bi svaki covjek koji gleda nogomet mogo raditi nigdje veze cak bi neki bili i bolji od Dzafe nemogu da vjerujem kakve odluke donosi Dzafic od sastava do izmjena a o taktici da ne govorim zalosno sto prije ga smjeniom to je bolje za Velez jer on nije za trenera bio je dobar napadac ali trener mozda dobar za pionira posto je dobar covjek jer ovo ne funkcionise sto on radi

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 23 sep 2012, 16:53

Ja vjerujem da je stabilnost kljuc Velezovog uspjeha - ako se stvari moraju mjenjati, a mislim da moraju, onda to treba uradit da se izbjegne rasulo. Ne treba biti ekstreman i ici iz krajnosti u krajnost ali promjene su po meni neizbjezne.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 23 sep 2012, 18:28

Mozda bi Salem bio dobro rijesenje,ali pod uslovom da ode Tana jer se iz teksta vidi da se nemoze sa Tanom,nemam nista protiv Anela Karabega,ali bio je vec jednom trener i znamo kako smo se proveli,ali neke promjene se moraju desiti pod hitno!

PS:Odovic super ideja...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 sep 2012, 18:47

slažem se da smo s odovićem, htjeli to priznati ili ne igrali najljepši fudbal, kako kući tako i na strani. nikako nisam mogao skužiti zašto je onako misteriozno otišao s klupe? i mitrović je bio dobar ali mu kvazi stručnjaci nisu dali potporu........

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 23 sep 2012, 18:51

AlemC85 je napisao/la:slažem se da smo s odovićem, htjeli to priznati ili ne igrali najljepši fudbal, kako kući tako i na strani. nikako nisam mogao skužiti zašto je onako misteriozno otišao s klupe? i mitrović je bio dobar ali mu kvazi stručnjaci nisu dali potporu........
On je ono nekako otisao po zavrsetku sezone,tj prije pocetka nove sezone raskinuo saradnju ili ?

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 23 sep 2012, 18:54

Da vam se ja malo umjesam :D

Najbolji trener je po meni (ubjedljivo) Seslija.

Ni Ibrakovic vam nije bio los, kad je dosao imali ste na polusezoni 7 ili 9 bodova, na kraju ste ostali u ligi, a sljedece godine ste dugo bili medju prva 4 na tabeli sa skoro istim timom, s tim da ste se pojacali sa Dzaficem i Osmanagicem.

Sada, u ovoj situaciji ne bi vam bio los ni nas Kemo Hafizovic
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 sep 2012, 18:54

AMADUDI je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:slažem se da smo s odovićem, htjeli to priznati ili ne igrali najljepši fudbal, kako kući tako i na strani. nikako nisam mogao skužiti zašto je onako misteriozno otišao s klupe? i mitrović je bio dobar ali mu kvazi stručnjaci nisu dali potporu........
On je ono nekako otisao po zavrsetku sezone,tj prije pocetka nove sezone raskinuo saradnju ili ?
čini m se da je otišao kako sam ja skužio zbog sukoba s nekim ljudima iz uprave, nisu htjeli da prihvate njegove uslove....

@crni gavran

moraš znati da je šešlija izuzetno skup trener, to smo i mi osjetili na svojoj koži......
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 23 sep 2012, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 23 sep 2012, 18:58

AlemC85 je napisao/la:
AMADUDI je napisao/la:
čini m se da je otišao kako sam ja skužio zbog sukoba s nekim ljudima iz uprave, nisu htjeli da prihvate njegove uslove....
Upravu si tako je nesto i bilo,neznam samo se ova agonija nekako mora rijesiti,jer je sad psihicko stanje igraca ispod nule,i tesko da mi mozemo Leotara dobiti u subotu,jer su puno jaca ekipa od goska tako da...

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 23 sep 2012, 18:59

Prvo otjerat cjelokupnu (smiješnu) upravu na čelu sa tanovićem i nikšićem a onda tražiti trenera.salem i odović su u sukobu sa tanom tako da kad tana ode onda možemo očekivati da dođu do tada ništa.ne nadam se ni remiju protiv leotara jer se ovo sigurno odrazilo i na igrače.leotar dobra ekipa tako da smo u lošoj situaciji.poraz protiv leotara znači sigurno borbu za opstanak.UPRAVA NAPOLJE.
Zadnja izmjena: Crvenarmija, dana/u 23 sep 2012, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 23 sep 2012, 19:01

Crni gavran je napisao/la:Da vam se ja malo umjesam :D

Najbolji trener je po meni (ubjedljivo) Seslija.

Ni Ibrakovic vam nije bio los, kad je dosao imali ste na polusezoni 7 ili 9 bodova, na kraju ste ostali u ligi, a sljedece godine ste dugo bili medju prva 4 na tabeli sa skoro istim timom, s tim da ste se pojacali sa Dzaficem i Osmanagicem.

Sada, u ovoj situaciji ne bi vam bio los ni nas Kemo Hafizovic

Ma cini nam se da bi nam i Avdo Kalajdzic sad pravo dosao :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 sep 2012, 19:02

ljudi moji salem je sposobniji nego oni svi zajedno, pa sam je izjavio kada bi došao da bi odmah našao jake sponzore koji bi na njegovu preporuku htjeli pomoći veležu, ali ne može od ovih lezihljebovića....

P.S. negdje sam pročitao manji komentar, od jednog koji je dobro upućen oko dešavanja s veležom, i koji je napisao, da je tuce izjavio da ne želi ništa znati o veležu sve dok je ova uprava u klubu.......

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 23 sep 2012, 20:31

ja ne kontam kako protiv olimpica dobro odigraju, a onako kriminalno katastrofalno u subotu. ono se ne može riječima opisati.
ova utakmica je pokazala da imamo roster od 11 igrača. čim neko ne igra, nema nas nigdje. kajtaz bi sigurno bolje odigrao od kodre na stoperu, zvonić bi držao stabilniju veznu liniju nazad, pa bi demić mogao više snage koristiti u napadu. a okić je bolji na krilu i od hebibovića i od hajdarovića, a da ne spominjem jaganjca. mislio sam i nadao se da će igrati mnogo bolje, svidjela mi se ideja o podmlađivanju, dugim ugovorima i tako dalje... ali ovako ne ide.

sad je 6 igrača dobilo žute kartone u subotu, nisam siguran koliko ih ima da im je treći žuti, ali mislim da su "samo" demić i kodro dobili treći. ćurić svakako crveni.

nadam se da se protiv leotara vraćaju kajtaz i merzić, te da će kazazić dobiti pravu priliku. plus zvonić i okić, a mrva neka stisne i mijenja demića koliko može.

zaključak je da je ovaj eksperiment (koji je i sada po mom mišljeno neophodan i jedini pravi put) neuspješan.
mislim da su svi imali dobre namjere, ali ovako ne ide, nije to ono pravo.
o smjeni trenera neću još pričati jer mislim da će džafa dobiti priliku još protiv leotara. ako ne pobjedi uz dobru igru, ide otkaz. onda ćemo dalje pričati. nadam se samo da ko god dođe neće odstupiti od puta mladosti. instant investitora mi je puna kapa.

idem protiv leotara još jednom pružit podršku, pa ili eksperiment nastavlja živjeti na aparatima, ili idemo u rekonstrukciju osoblja.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 sep 2012, 20:42

Za Velez bi najbolje bilo naravno otjerati upravu i onda dovesti Salema ili Odovica al to ce se tesko desiti...
Ne bih volio Karabega vec nam je bio trener jednu sezonu i losi smo bili pravo...
Sto se tice ekipe ja bih najvise volio da stopera igra Merzic, a beka Knezevic, Kodru gurnut u vezni red ili na klupu jbg.
I ono sto se tice Odovica oni su prvo napisali da je produzio saradnju, onda je odjednom otiso na kraju sezone a 2 dana kasnije je dosao Varesanovic

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 sep 2012, 21:31

vm22 je napisao/la:Za Velez bi najbolje bilo naravno otjerati upravu i onda dovesti Salema ili Odovica al to ce se tesko desiti...
Ne bih volio Karabega vec nam je bio trener jednu sezonu i losi smo bili pravo...
Sto se tice ekipe ja bih najvise volio da stopera igra Merzic, a beka Knezevic, Kodru gurnut u vezni red ili na klupu jbg.
I ono sto se tice Odovica oni su prvo napisali da je produzio saradnju, onda je odjednom otiso na kraju sezone a 2 dana kasnije je dosao Varesanovic
jeste teško, ali nije nemoguće, ko zna šta se sprema iza zavjese, sigurno da se na ovome neće završiti.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.