Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Nani: "Am I staying at United? Definitely? Yes.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ma gdje ce, Nani ce imati isto veliku minutazu sljedece sezone.Thunderstruck je napisao/la:Nani: "Am I staying at United? Definitely? Yes.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
CLS je napisao/la:![]()
![]()

Za Nania se mora nac mjesta. Po meni daleko kompletniji igrac od Younga i pogotovo Valencie. Samo Ferguson mora malo popustit sto se tice odbrane, jer to je jedini razlog zasto je Valencia igrao protiv Barcelone od pocetka.Thunderstruck je napisao/la:Pa jbo vas miš. Napisao sam prvo kolo protiv WBA. Valencia i Chicharito će propustiti nekoliko kola zbog produženog odmora jer su imali obaveza sa repkama. Kužite![]()
Inače, mislim da će biti ovako:
_________De Gea_________
Rafa____Rio___Vida____Evra
Valencia_Carrick_Luka_Young
_____Rooney
__________Chicharito
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Šta znače ovi čaršafi, ovo u životu nisam vidio.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- red devil88
- Kontakt:
Ovo ti je bio pokusaj da se sakrij eigrac od novinara kako sam vidis nije uspioChelsea_CBH je napisao/la:Šta znače ovi čaršafi, ovo u životu nisam vidio.

Glory Glory Man United !!! 

Ovo se poštujeChelsea_CBH je napisao/la:Svim navijačima Manchester Uniteda, najuspješnijeg nogometnog kluba u povijesti Engleske moja duboka isprika za sve provokacije na ovoj temi.

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Chelsea_CBH je napisao/la:Svim navijačima Manchester Uniteda, najuspješnijeg nogometnog kluba u povijesti Engleske moja duboka isprika za sve provokacije na ovoj temi.

FERGIE’S ‘KEEPERS: GOOD, BAD AND UGLY
David de Gea completed a medical in Manchester today ahead of a €20 million transfer but Sir Alex Ferguson has not always been successful when it comes to recruiting goalkeepers…
Jim Leighton 1988 – 1991
Scotsman Leighton joined from Ferguson’s old haunt at Aberdeen but failed to live up to the big reputation. The international was ignominiously dropped by Ferguson following a calamitous display during the 3-3 draw with Crystal Palace in the 1990 FA Cup Final.
Mark Bosnich 1989 – 1992, 1999 – 2001
Cocaine loving Australian Bosnich spent two periods at Old Trafford, neither successful. First joining as a trainee in the late 1980s before leaving for Aston Villa, Bosnich then re-joined United at Chairman Martin Edward’s behest in 1999.
Les Sealey 1990 – 1991, 1993 – 1994
Sealey came to prominence during the 1990 FA Cup Final replay, going on to ‘keep for the club during United’s successful Cup Winners’ Cup campaign the following season. Returned as an understudy to Schmeichel in 1993. Died in 2001
Peter Schmeichel 1992 – 1999
Surely the best goalkeeper to have ever played for the club. Schmeichel played eight glorious seasons at Old Trafford, lifting the Champions League before semi-retiring to Portugal in summer 1999.
Massimo Taibi 1999 – 2000
Italian Taibi joined United for £4.5 million following Schmeichel’s departure but played just five games for the club following a calamitous error against Southampton. The ‘keeper allowed a Matt Le Tissier shot through his legs and with that went his United career.
Fabien Barthez 2000 – 2004
The French international joined a great expense and offered brilliance and errors in almost equal measure. Played nearly 150 games for the club before Ferguson lost patience and loaned the ‘keeper to Marseille.
Roy Carroll 2001 – 2005
Ulsterman Carroll joined United as a promising youngster but failed to fulfil the potential during four inconsistent years at Old Trafford. Now playing in Denmark.
Andy Goram 2001
Schizophrenic pie-eating Scotsman Goram inspired one of the finest terrace chant ever, arriving on an emergency loan in 2001, playing just two games for United.
Tim Howard 2003 – 2007
Tourets Tim enjoyed a fine début season at Old Trafford, being voted into the PFA Team of the Year. But inconsistency and a loss of confidence damaged his promising start before being transferred to Everton in 2007.
Edwin van der Sar 2005 – 2011
Arguably the second finest ‘keeper in United’s history. The Dutchman arrived at Old Trafford during a dark time for United’s ‘keeping department but has offered a calm authority in six years at Old Trafford. Should have joined in 1999.
David de Gea 2011 –
With the world at his feet, talented de Gea faces a critical first season at Old Trafford. Already one of the finest ‘keepers in the world but will face a unique pressure during his début campaign for the club.
David de Gea completed a medical in Manchester today ahead of a €20 million transfer but Sir Alex Ferguson has not always been successful when it comes to recruiting goalkeepers…
Jim Leighton 1988 – 1991
Scotsman Leighton joined from Ferguson’s old haunt at Aberdeen but failed to live up to the big reputation. The international was ignominiously dropped by Ferguson following a calamitous display during the 3-3 draw with Crystal Palace in the 1990 FA Cup Final.
Mark Bosnich 1989 – 1992, 1999 – 2001
Cocaine loving Australian Bosnich spent two periods at Old Trafford, neither successful. First joining as a trainee in the late 1980s before leaving for Aston Villa, Bosnich then re-joined United at Chairman Martin Edward’s behest in 1999.
Les Sealey 1990 – 1991, 1993 – 1994
Sealey came to prominence during the 1990 FA Cup Final replay, going on to ‘keep for the club during United’s successful Cup Winners’ Cup campaign the following season. Returned as an understudy to Schmeichel in 1993. Died in 2001
Peter Schmeichel 1992 – 1999
Surely the best goalkeeper to have ever played for the club. Schmeichel played eight glorious seasons at Old Trafford, lifting the Champions League before semi-retiring to Portugal in summer 1999.
Massimo Taibi 1999 – 2000
Italian Taibi joined United for £4.5 million following Schmeichel’s departure but played just five games for the club following a calamitous error against Southampton. The ‘keeper allowed a Matt Le Tissier shot through his legs and with that went his United career.
Fabien Barthez 2000 – 2004
The French international joined a great expense and offered brilliance and errors in almost equal measure. Played nearly 150 games for the club before Ferguson lost patience and loaned the ‘keeper to Marseille.
Roy Carroll 2001 – 2005
Ulsterman Carroll joined United as a promising youngster but failed to fulfil the potential during four inconsistent years at Old Trafford. Now playing in Denmark.
Andy Goram 2001
Schizophrenic pie-eating Scotsman Goram inspired one of the finest terrace chant ever, arriving on an emergency loan in 2001, playing just two games for United.
Tim Howard 2003 – 2007
Tourets Tim enjoyed a fine début season at Old Trafford, being voted into the PFA Team of the Year. But inconsistency and a loss of confidence damaged his promising start before being transferred to Everton in 2007.
Edwin van der Sar 2005 – 2011
Arguably the second finest ‘keeper in United’s history. The Dutchman arrived at Old Trafford during a dark time for United’s ‘keeping department but has offered a calm authority in six years at Old Trafford. Should have joined in 1999.
David de Gea 2011 –
With the world at his feet, talented de Gea faces a critical first season at Old Trafford. Already one of the finest ‘keepers in the world but will face a unique pressure during his début campaign for the club.
Sneijder. Ne Sneider. Nemojte da se brukamo, majku mu.
Taj transfer se nece desiti, ali Nasri bi bio lijepa zamjena. Jos je samo veznjak potreban da se zakljuci ovaj prelazni rok. Ovo se brzo odradilo i ne bas jeftino, ali sta me briga, nisu moje pare.
Je li istina da je Bayern poslao ponudu za Nania od 20 miliona?

Taj transfer se nece desiti, ali Nasri bi bio lijepa zamjena. Jos je samo veznjak potreban da se zakljuci ovaj prelazni rok. Ovo se brzo odradilo i ne bas jeftino, ali sta me briga, nisu moje pare.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Jeste! Eno jos se smiju u Manchester-u.Trasimaco je napisao/la:Sneijder. Ne Sneider. Nemojte da se brukamo, majku mu.![]()

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Odlican intervju Nania: http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... x?pageNo=2
Covjek je vrlo zahvalan Fergusonu, i vjeruje u sebe, sto bi on napustio klub radi Younga? U Unitedu je uvijek bilo konkurencije, u napadu pogotovo. Manjak konkurencije je i bio najveci problem 2009/10 po meni, jer imali smo samo dva dobra napadaca. Pa glavno oruzje sa klupe nam je bio Owen. Zato je Chicharito mnogo znacio. Sad je pojacanja konkurencija i na krilu, samo je u vezi katastrofa, da ponovim po 100. put.
PS: Neki lik na Redcafeu koji je pogodio sve oko Younga i De Geae, tvrdi da ce Rodwell doc u United ovog ljeta. Nije me nikad odusevio, ali Fergie najbolje zna.
Covjek je vrlo zahvalan Fergusonu, i vjeruje u sebe, sto bi on napustio klub radi Younga? U Unitedu je uvijek bilo konkurencije, u napadu pogotovo. Manjak konkurencije je i bio najveci problem 2009/10 po meni, jer imali smo samo dva dobra napadaca. Pa glavno oruzje sa klupe nam je bio Owen. Zato je Chicharito mnogo znacio. Sad je pojacanja konkurencija i na krilu, samo je u vezi katastrofa, da ponovim po 100. put.

PS: Neki lik na Redcafeu koji je pogodio sve oko Younga i De Geae, tvrdi da ce Rodwell doc u United ovog ljeta. Nije me nikad odusevio, ali Fergie najbolje zna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- -Paja
- Kontakt:
Samo sanjajte, kockastoglavi sa periferije!CLS je napisao/la:![]()
![]()
Dio Arsenala
-Paja je napisao/la:Samo sanjajte, kockastoglavi sa periferije!CLS je napisao/la:![]()
![]()

Civis mundi nema šta
Inace Fergusonova politika bi se mogla oslikati i na Younga. Nerijetko je od igraca pravio druge igrace. Tako je od Valencie polako poceo praviti beka ali od Andersona nikad dobrog zadnjeg veznog.
Možda Young bude tako bio rotiran kako bi se njegove sposobnosti maksimizirale na drugom podrucju. Recimo kao CMF ili SS ako baš bude potrebno.
Što se tice špekulacije oko Modrića, shvatite da on nije baš tjelesno sposoban za igru Uniteda niti bi se mogao uklopiti sa svojim stilom. Imamo vec dosta igraca koji vracaju loptu (Carrick i Fletcher) tako da nam treba više polivalentni DMF. Onaj koji može i da povuce loptu naprijed a i da razbije napad. Modrić to zasigurno ne može.
Sneijder bi bio izuzetno riskantna investicija zbog svojih igrackih navika.
Ali ako SAF bilo koga od te dvojice dovede, imace ogroman posao da ih uklopi u igru i razradi taktiku tako da tim kao takav može imati neki tok.
Usput, prvi post na forumu, kako ste momci

Inace Fergusonova politika bi se mogla oslikati i na Younga. Nerijetko je od igraca pravio druge igrace. Tako je od Valencie polako poceo praviti beka ali od Andersona nikad dobrog zadnjeg veznog.
Možda Young bude tako bio rotiran kako bi se njegove sposobnosti maksimizirale na drugom podrucju. Recimo kao CMF ili SS ako baš bude potrebno.
Što se tice špekulacije oko Modrića, shvatite da on nije baš tjelesno sposoban za igru Uniteda niti bi se mogao uklopiti sa svojim stilom. Imamo vec dosta igraca koji vracaju loptu (Carrick i Fletcher) tako da nam treba više polivalentni DMF. Onaj koji može i da povuce loptu naprijed a i da razbije napad. Modrić to zasigurno ne može.
Sneijder bi bio izuzetno riskantna investicija zbog svojih igrackih navika.
Ali ako SAF bilo koga od te dvojice dovede, imace ogroman posao da ih uklopi u igru i razradi taktiku tako da tim kao takav može imati neki tok.
Usput, prvi post na forumu, kako ste momci

- red devil88
- Kontakt:
Ne bi mi se svidjelo da to uradi sa Youngom ali bas nikako
Glory Glory Man United !!! 

pise se kako se fergusonu jako svidio nas dragulj Tiago Alcantra i kako ako je vjerovati nudi 18 miliona za njega, no nadam se da su to samo spekulacije i da ga barca nece prodati nikome.
inace ako barca napravi tu glupost i odluci prodati tiaga, vjerujem da bi momak bio puno bolji fergusonu od dobrog ali ipak malo navikanog lukice, vjerovatno ce mali tiago vec naredne sezone explodirati i biti za klasu bolji od luke, a i jeftiniji je i mladji
no opet kazem, nadam se da su samo spekulacije novinarske
inace ako barca napravi tu glupost i odluci prodati tiaga, vjerujem da bi momak bio puno bolji fergusonu od dobrog ali ipak malo navikanog lukice, vjerovatno ce mali tiago vec naredne sezone explodirati i biti za klasu bolji od luke, a i jeftiniji je i mladji
no opet kazem, nadam se da su samo spekulacije novinarske
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Dobrodošao, ako si stvarno novi
Pa to za Younga je jasno. On će zasigurno vrlo često igrati na poziciji SS, kao što će igrati i na lijevom i na desnom krilu. A da li će baš igrati CMa, to mislim teško, vjerujem da će iza njega uvijek biti dva CMa/DMa.
@Romario
Povlači se već nekoliko dana priča da je SAF zainteresiran za Thiaga.

Pa to za Younga je jasno. On će zasigurno vrlo često igrati na poziciji SS, kao što će igrati i na lijevom i na desnom krilu. A da li će baš igrati CMa, to mislim teško, vjerujem da će iza njega uvijek biti dva CMa/DMa.
@Romario
Povlači se već nekoliko dana priča da je SAF zainteresiran za Thiaga.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.