O tome ti pricam, yaya, barry, de yong su sredina, adam johnson ne zna centrirat desnom (igra desno krilo) sto znaci da se mora namjestiti na lijevu, mada ni lijevom nema neki centrasut, skrt je takodje, city nema timski duh...miralem444 je napisao/la:bravo to je to...ja se iskreno nadam da ce city dovest nasrija(a prodat teveza sto je po meni vec gotova stvar)..Wizard je napisao/la:Đeko da je presao u pravi manchester pricali bi ovdje o njemu samo u superlativima, da je imao nania, gigsa i valenciju po krilima, runija u paru u napadu, utrpo bi vise od chicarita...pogresan klub je izabrao i to je to...
Ako siti dovede dobra krila i kreativca (ofanzivnog veznog - Nasri), edince da se preporodi!
dolaskom nasrija uz silvu edin ce imat sve na tanjiru....ako ne proradi u toj situaciji zaista treba se povuc.... evo sad sam bas i na citijevoj stranici malo bio ljudi grade ekipu oko dzeke to je evidentno znaci dovode igrace koji njemu pasu...tako da edine ocekujem da bljesnes ove sezone .....nesumnjam da ce edin unistit englesku ligu kao sto je to i u njemackoj uradio...
Kad bude fulao sanse (kojih nema) onda cemo pricati o njemu kao promasaju...
Igre u repki necu komentarisati...