Phx je drugaciji, vidjo sam i Trump i Biden fazone hladno, u Hou stavi sticker Trumpa na auto imas relativne sanse da ce ga neko demolirati ili uciniti nesto. Kod ovih je prava demokratija gdje svako ima pravo na misljenje a ne liberalna demokratija gdje moras misliti kao oni. Fakat su tolerantni ovdje ono do maximuma, nisam bio u boljem gradu sto se tice ljudi.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ma samo Wyoming. Jedino mjesto u Usa gdje bih mogao živjeti.alemsa je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:14Phx je drugaciji, vidjo sam i Trump i Biden fazone hladno, u Hou stavi sticker Trumpa na auto imas relativne sanse da ce ga neko demolirati ili uciniti nesto. Kod ovih je prava demokratija gdje svako ima pravo na misljenje a ne liberalna demokratija gdje moras misliti kao oni. Fakat su tolerantni ovdje ono do maximuma, nisam bio u boljem gradu sto se tice ljudi.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
zato što je lijepo da vino koje otvoriš ima i neku dodatnu vrijednost i priču iza sebe.NicoloFagioli je napisao/la: ↑03 sep 2022, 15:13druze, ne razumijem sto se patis, imas wine shop na transverzali, i vise nego solidan izbor, ja sam tu redovno uzimaoadmin je napisao/la: ↑02 sep 2022, 22:46Nema druze montalcina svakako, kad ih nosis autom iz italije zbog vibracija svi cepovi ciknu, stvore se valjda neke mikropore, jos vrucina tokom ljeta… cijeli sanduk mi je propao. Tuga. Ali pronaci ce se adekvatna zamjena u nekoj manje popularnoj a jednako dobroj trebinjskoj vinariji. Treba domace ispostovati.NicoloFagioli je napisao/la: ↑02 sep 2022, 14:06stidite se - jedni adblocker, drugi ne prate Wandinu svakodnevnicu i ulične tuče, pa bokte admin će morat sa Brunello di Montalcina i Cabernet Sauvignona preći na Ždrepčevu i Ružicu![]()
Nije kod nas autoput ko u njemackoj, pa da to sve glatko ide. Znas da je zivot u Bosni mnogo tezi
al za tebe je dozivljaj kad ga uzmeš na transverzali, podsjeti te brunello na rodnu grudu i familiju u bosni, pa i to kontam.
- NicoloFagioli
druze moj, u pravu si, po obicaju, nema se tu sta reci, imas zivot u malom prstu
doduse, malo covjeku bude lakse u danima kad dodje platna i kad legne, ali sve ostalo patnja, ne mozes ti to razumjeti u potpunosti

Zadnja izmjena: NicoloFagioli, dana/u 03 sep 2022, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
u pravu si, ništa ti ja to ne kontam na njemačkom, osim da si klasični dijasporski papak koji stavi svoj bankovni račun na billboard, nakači na kamion i voza kroz selo. Taj dio sam skontao.
- NicoloFagioli
nije to racun, vec samo august (osmi mjesec u godini, isto se pise i na njemackom)
edit: admin ne bi smio imati mogucnost da neopazeno edituje postove nakon sto je neko postao nakon njega, malo je to supacki
edit: admin ne bi smio imati mogucnost da neopazeno edituje postove nakon sto je neko postao nakon njega, malo je to supacki
Zadnja izmjena: NicoloFagioli, dana/u 03 sep 2022, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
to je manje bitno meni, a značajno tebi. ali i dalje stoji da sam razumio onaj drugi dio koji si napisao na bosanskom.
edit: to je tako napravio tvorac foruma. vjerovatno je imao neki razlog.
edit: to je tako napravio tvorac foruma. vjerovatno je imao neki razlog.
- NicoloFagioli
ne mogu ni zamisliti kako je vama moderatorima
vidio sam par printscreenova sa onog administrativnog chata, nije vam lahko
Šah moraš igrati sa potezom unaprijed

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Znači neko leaka poruke sa našeg chata, moram to malo istražiti.NicoloFagioli je napisao/la: ↑03 sep 2022, 21:11ne mogu ni zamisliti kako je vama moderatorima
vidio sam par printscreenova sa onog administrativnog chata, nije vam lahko
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ne mogu se registrovat na klix forum ni naopako.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Gdje si to mislio da provociras?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
joj brata Kanyea sto isamara nogama upravu Adidasa, a i opisi u upravi Adidasa kao da prodaju maglu jbt 

odavno vece mecanje nisam vidio kao ovo vcrs od njega
odavno vece mecanje nisam vidio kao ovo vcrs od njega
Ja sam oplakao na ono za Kim i proliv. "Bitch, I know you texting this from the toilet" 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
koliko se ovaj anell uvlači adminu u pakšu evo godinama, i opet nije ni onaj moderator obični što nema nikakve ovlasti

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Milioniti putnik prošao kroz Međunarodni aerodrom Sarajevo
U subotu 3. septembra, kroz Međunarodni aerodrom Sarajevo prošao je milioniti putnik, gotovo dva mjeseca prije u odnosu na rekordnu 2019. godinu.
Za osam mjeseci tekuće godine procesuirano je ukupno 987.662 što je za 21 posto više u odnosu na isti period 2019. godine, a realizovano je 10.912 aviooperacija tj. 13 posto više u odnosu na 2019. godinu.
Svakako treba pomenuti i to da je mjesec august 2022. godine najprometniji mjesec u historiji poslovanja Međunarodnog aerodroma Sarajevo, tokom kojeg je opsluženo ukupno 217.253 putnika, saopćeno je iz Aerodroma.
Zanimljiv podatak je i to da je od početka godine pa do kraja augusta tekuće godine opsluženo čak preko pola milliona putnika više nego u istom periodu prethodne godine.
"Sudeći prema trenutnim statističkim pokazateljima, vjerujemo da bi do kraja godine Međunarodni aerodrom Sarajevo mogao premašiti rekord po pitanju broja putnika iz 2019. godine kada je opsluženo 1.143.680 putnika. Zasluge za uspjeh kakav trenutno bilježi najprometniji aerodrom u BiH, svakako treba pripisati predanom radu i zalaganju svih radnika, Uprave aerodroma, Nadzornog odbora, kao i Granične policije BiH, Kontrole letenja, Kantonalne uprave civilne zaštite KS (Profesionalna vatrogasna jedinica Ispostava aerodrom), Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, te ostalim pratećim službama", Istakli su sa sarajevskog aerodroma.
U subotu 3. septembra, kroz Međunarodni aerodrom Sarajevo prošao je milioniti putnik, gotovo dva mjeseca prije u odnosu na rekordnu 2019. godinu.
Za osam mjeseci tekuće godine procesuirano je ukupno 987.662 što je za 21 posto više u odnosu na isti period 2019. godine, a realizovano je 10.912 aviooperacija tj. 13 posto više u odnosu na 2019. godinu.
Svakako treba pomenuti i to da je mjesec august 2022. godine najprometniji mjesec u historiji poslovanja Međunarodnog aerodroma Sarajevo, tokom kojeg je opsluženo ukupno 217.253 putnika, saopćeno je iz Aerodroma.
Zanimljiv podatak je i to da je od početka godine pa do kraja augusta tekuće godine opsluženo čak preko pola milliona putnika više nego u istom periodu prethodne godine.
"Sudeći prema trenutnim statističkim pokazateljima, vjerujemo da bi do kraja godine Međunarodni aerodrom Sarajevo mogao premašiti rekord po pitanju broja putnika iz 2019. godine kada je opsluženo 1.143.680 putnika. Zasluge za uspjeh kakav trenutno bilježi najprometniji aerodrom u BiH, svakako treba pripisati predanom radu i zalaganju svih radnika, Uprave aerodroma, Nadzornog odbora, kao i Granične policije BiH, Kontrole letenja, Kantonalne uprave civilne zaštite KS (Profesionalna vatrogasna jedinica Ispostava aerodrom), Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, te ostalim pratećim službama", Istakli su sa sarajevskog aerodroma.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter, klasik, VolimBiH96 i 6 gostiju.