FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

-e-d-o-
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la -e-d-o- » 17 apr 2011, 15:01

boze ja neznam koju utakmicu su realovci gledali :shock: na njihovoj temi price kako su nad nadigrali unistili .... :o
Abidal The King

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 17 apr 2011, 15:14

-e-d-o- je napisao/la:boze ja neznam koju utakmicu su realovci gledali :shock: na njihovoj temi price kako su nad nadigrali unistili .... :o
ma ne znam samo kako ih nije stid pricat nesto uopste, izvuku bod nakon Boga pitaj koliko utakmica i hvale se, spominju neke prilike za pobjedu..ne kontam.. nisu mi jasni nikako...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 17 apr 2011, 15:20

Nekako mi je najdraze vidjeti kako su pacenici ponosni, udaraju se sakom u prsa kao mi smo osvojili bod, kao da se radi o Getafeu a ne o Realu :D
Don't hate what you don't understand.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 17 apr 2011, 15:22

Messijeva reakcija na penal:
"Uzimam loptu, trčim, kako zabacujem glavu, vidim Albiola kako skače, al' znaš kako skače, skače isto k'o da skače u bazen, ono HOP.Ufati Adebayora poče ga grilt'.Ne mogu da vjerujem ba, govorim Valdezu, govorim Alvesu zovi ba policiju ne mogu da vjerujem.Niko ne vjeruje ba što je najgore. Govorim onome ŠOŠONU sudiji: Hajd' majke ti vidi bacio ti se frajer, on konta da ga zajebavam.Rek'o bacio ti se frajer, ja ga lično vidio.Kaže haj ba nemoj me zajebavat.Raspad sistema, otišo čovjek na drugi svijet jarane. Poželio drugi svijet frajer, ha ja."

I još da dodam:
TV-300 KM
Moja TV-25 KM
Gledati kako se Realovci raduju izjednačenju-Neprocjenjivo
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo, tu je Barcelona.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 17 apr 2011, 15:27

Po meni najjači komentar čovjeka na Areni Sport:Kao da igraju Almeria-Barcelona 8-)

Mourinho je otkazao ligu kao mogući trofej sinoć jer napao bi da je smatrao da imaju ikakve šanse.Pratim fudbal već 12-13 godina ali da se neko onako brani na svom terenu nisam još vidio.

Nadam se radi dobrobiti fudbala da onakva taktika neće prolazit u iduće tri utakmice. 8-)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 apr 2011, 15:38

Barca u srcu je napisao/la:Messijeva reakcija na penal:
"Uzimam loptu, trčim, kako zabacujem glavu, vidim Albiola kako skače, al' znaš kako skače, skače isto k'o da skače u bazen, ono HOP.Ufati Adebayora poče ga grilt'.Ne mogu da vjerujem ba, govorim Valdezu, govorim Alvesu zovi ba policiju ne mogu da vjerujem.Niko ne vjeruje ba što je najgore. Govorim onome ŠOŠONU sudiji: Hajd' majke ti vidi bacio ti se frajer, on konta da ga zajebavam.Rek'o bacio ti se frajer, ja ga lično vidio.Kaže haj ba nemoj me zajebavat.Raspad sistema, otišo čovjek na drugi svijet jarane. Poželio drugi svijet frajer, ha ja."

I još da dodam:
TV-300 KM
Moja TV-25 KM
Gledati kako se Realovci raduju izjednačenju-Neprocjenjivo
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo, tu je Barcelona.
Jesi zdrav ti, sta pricas bolan? I ti si vjerujem ova novija generacija navijaca Barce pa se ne sjecas ovoga:
[youtube][/youtube]
Ko se tu radovao bodu djecace balavi?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 17 apr 2011, 15:39

Los_Blanos2 je napisao/la:
BIG je napisao/la:Tuga brate kad se navijači i igrači reala u sred madrida raduju bodu protiv Barcelone kao da su tom utakmicom osvojili 6 trofeja odjednom...
Nije to dase radujes bodu :?
Nego ponos "orgullo" odigras 40tak min sa igracem manje tj. 10, i nadigras protivnika :mrgreen: sok je bio kad su dobili crveni + penal = gol, trebalo se nakon toga vratiti u tekmu..
Radujete se vi bodu, jer ste i sa 11 igraca igrali isto.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 apr 2011, 15:51

Pinto brani u Kupu (bar je tako reko Pep), e sad interesuje me sta je sa Puyolom, kaze da nije obnovio povredu, al ko ce mu vjerovat...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 apr 2011, 15:52

Portillo je napisao/la:Pinto brani u Kupu (bar je tako reko Pep), e sad interesuje me sta je sa Puyolom, kaze da nije obnovio povredu, al ko ce mu vjerovat...
Puyol je danas treniro normalno tako da ce biti spreman za srijedu
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 apr 2011, 15:55

Slike da danasnjeg treniga na kojem je bila 21 igrac
slika
slika
Ipak je sve uredu sa puyolom
slika
slika
slika
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 17 apr 2011, 15:57

Sinoc komentariše sa rajom Šta se dešava sa Villom, takav igrac da izgubi osjecaj za gol :o :shock: cak ni lopte nije znao primiti kako treba kad ga je Xavi dva puta izbacio :oops: ...a i Messi hoce da lobuje Casillasa sa udaljenosti od metar :o , pa da je Gušo na golu ono nebi prošlo.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 17 apr 2011, 16:02

Portillo je napisao/la: Jesi zdrav ti, sta pricas bolan? I ti si vjerujem ova novija generacija navijaca Barce pa se ne sjecas ovoga:
[youtube][/youtube]
Ko se tu radovao bodu djecace balavi?
Pa radovali su se izjednačenju kao da su osvojili prvenstvo, a ne postigli gol iz poklonjenog penala. Barca u toj utakmici bar nije dala takav gol. Još Realu trebaju bodovi, a njima srce puno zato što su remizirali sa Barcom.

l_Galácticos
Kontakt:

Post Postao/la l_Galácticos » 17 apr 2011, 16:08

izzo je napisao/la:Sinoc komentariše sa rajom Šta se dešava sa Villom, takav igrac da izgubi osjecaj za gol :o :shock: cak ni lopte nije znao primiti kako treba kad ga je Xavi dva puta izbacio :oops: ...a i Messi hoce da lobuje Casillasa sa udaljenosti od metar :o , pa da je Gušo na golu ono nebi prošlo.
Po meni ste se vi pokajali dovođenjem Ville, isti slučaj kao sa Ibrahimovićem...
Cristiano Ronaldo - Viva la vida..CR7

¡¡Hala Madrid!!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 17 apr 2011, 16:12

l_Galácticos je napisao/la:
izzo je napisao/la:Sinoc komentariše sa rajom Šta se dešava sa Villom, takav igrac da izgubi osjecaj za gol :o :shock: cak ni lopte nije znao primiti kako treba kad ga je Xavi dva puta izbacio :oops: ...a i Messi hoce da lobuje Casillasa sa udaljenosti od metar :o , pa da je Gušo na golu ono nebi prošlo.
Po meni ste se vi pokajali dovođenjem Ville, isti slučaj kao sa Ibrahimovićem...
Zabio je Villa dva komada u prvom El Clasicu, to se zaboravilo izgleda...zabio je i 17 golova dosad u prvenstvu samo.
Ne može se Barsa zayebati kad je dovela najboljeg napadaca Španije :!:
Ono što mene zabrinjava jeste trenutna golgeterska kriza u završnici sezone na svim frontovima.
Trio MVP nije tako produktivan kao što je bio prije npr. 2 mjeseca....ali valjda ce se forma podici.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 apr 2011, 16:17

el classico nije vise ko sto ne nekad bio,,izgubio je draz onu,,sad se sve svodi mi napadamo real se brani i to je too,,to govori kakav je odnos snage na terenu,, slave bod ko da su ligu osvojili :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

l_Galácticos
Kontakt:

Post Postao/la l_Galácticos » 17 apr 2011, 16:18

Pa i Ibra je zabio u prošlogodišnjem "el clasicu" pa ste ga šutnuli... :roll:
Cristiano Ronaldo - Viva la vida..CR7

¡¡Hala Madrid!!

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 17 apr 2011, 17:11

Jedan od navijača na Twitteru: "Skoro 400 miliona na pojačanja i 12 miliona za trenera kojem je glavna taktika protiv Barce ne kositi travu na terenu. I opet nas ne uspiju pobijediti. Bravo, Madrid! :lol: :lol:

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 17 apr 2011, 17:20

puyol i pored toga što nije igrao nekoliko mjeseci, odigrao je svoju minutažu baš kapitenski. vidi se da je nedostajao mnogo barcinoj odbrani i bit će jedan od zaslužnijih kad barca osvoji kup i eliminiše real u LP.

villa će zabiti u srijedu, u to sam siguran.

BIG
Kontakt:

Post Postao/la BIG » 17 apr 2011, 17:48

adas_barca je napisao/la:Jedan od navijača na Twitteru: "Skoro 400 miliona na pojačanja i 12 miliona za trenera kojem je glavna taktika protiv Barce ne kositi travu na terenu. I opet nas ne uspiju pobijediti. Bravo, Madrid! :lol: :lol:
Ovaj smajli najbolje odgovara ovakvoj izjavi :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 apr 2011, 18:09

izzo je napisao/la:Samo pratite razne pacenike (navijace Arsenala oni po defaultu navijaju za Real jer im je Barsa nabila strašne komplekse, zatim navijaci Manchester Uniteda isto tako, zatim Chelsea i tako redom)...navijaci Reala su svjesni da ih Barca kvasi godinama, pa i ne kriju to...ali ovi ostali ,svi se redom solidarišu sa frankovcima, za njih navijaju, zaboravili na svoje klubove, a zašto?? zašto im svima toliko smeta Barca?? zato što je toliko dobra, da se ne može više to trpiti i sakrivati u sebi...a sve što je najbolje se mrzi, psihologija ljudi sa kompleksom niže vrijednosti...njihovu klubovi nemaju taj kvalitet, javlja se zavist i ljubumora, ali problem je što se to ne sakriva i nema autocenzure vec se kompleksi javno manifestuju - toliko su jaki da se ne mogu potisnuti...samo pratite ove Pajine podanike i sav taj jad koji iz njih izlazi.
Kako je to jadno vidjeti :oops: :oops: ne mogu sebe a ni ostale navijace Barse zamisliti, da se u ovolikoj mjeri i ovako ofirno solidarišu za neki drugi klub...samo pratite poslije Kupa, kad im budu maramice nudili i tješili sa pricama od sudijama, protekciji, UEFU,FIFI,Vatikanu i raznim zavjerama i urotama.
To je to,od rijeci do rijeci tacno sve,k'o da si mene pit'o sta ces napisati.Ali dobro,ovo je vec odavno ovako.Jadno je ovo za vidjeti.Veliki izljevi ljubomore,zavisti i mrznja prema jednom klubu samo zato jer je najbolji.Barcu vole samo njeni navijaci,ostalo sve mrzitelji(naravno,cast izuzetcima).
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.