FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 02 maj 2015, 21:16

rodjak je napisao/la:sta mislite manijaci hocemo li vas smijeti pobjediti i drugi put zaredom i izbaciti vas opet iz borbe za titulu :) .Nece biti namjerno ,stare mi ,ako se to desi(niste mi mrski).Pokazite nam da ste sposobni da uzmete titulu i pobjedite nas u muskoj igri,a ako vas mi dobijemo u sto cvrsto vjerujem (u fer igri i dobrom sudjenju)onda halalite titulu i drugi put u Vrapcicima. :wave:(i ne mojte nam zamjeriti jbga,mora se igrati posteno) .
Zelji ove godine nije cilj titula. :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 maj 2015, 21:26

Sad Memija sigurno ne igra u Mostaru :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 maj 2015, 21:30

dušmani pocrkali u mukama.

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 02 maj 2015, 21:32

Sretnem maloprije par jarana pitara, muka im izlazi na facu.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 02 maj 2015, 21:32

UltrasNotRed je napisao/la:Brani Antolovic k'o lud, strasan golman, daleko najbolji u ligi. Bez obzira ne vidim Zelju ni medju prva tri, lose je to, takticki najnizi nivo, ne vidim da mozete dobiti Sarajeva ili Veleza sa Odovicem.
:facepalm: Pa jest ono 10 utakmica bez poraza sa Odovicem , borba za najvisi plasman koju su i najoptimisticniji Zeljini navijaci tiho spominjali sa limitiranim igrackim kadrom je Odoviceva "zasluga", sram ga i stid bilo bas je takticki limitiran odakle je sve samo po jedan bod donosio. Moze on biti Mourinho na klupi ali sve njegove zamisli ovaj igracki kadar ne moze iznijeti. U ekipi se stvorila odllicna baza igraca za naredne sezone,nadam se da cemo sa Odom uci u kontinuitet dopustiti mu da dovede 3-4 kvalitetnija igraca i sledece godine napasti titulu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 maj 2015, 21:34

Nevjerovatno da smo uzeli.Utakmica je mogla otici i u kontra smjeru a i mi smo ranije mogli poovesti.Luda ekipa.ove dvije pobjede su obje dosle nekako neocekivano kad se pogleda razvoj situacije na terenu.Bogdanovic nas danas vadio nekoliko puta i na kraju sebe nagradio golom :tokralju: Djelmic ne zna jel' posao il' dosao,vise je smetao.

Hvala ekipi na ovoj pobjedi,za drugi maj :bih:

a usput je nevjerovatno kakve sve ljudi frustracije lijece na stadionu,zalosno,fali pjesma manijaka ali nekako je i logicno da je nema nakon svega...

P.S.

ah da Subicev dribling :clap:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 02 maj 2015, 21:34

Presretan sam, meni licno najvaznija pobjeda u ovoj sezoni i najdraza.
Igra losa, al znaju se razlozi nema puno pametovanja...malo me Hasanovic naljutio al da imamo Tomica ili bilo kojeg ofanzivnog veznjaka on nebi morao preuzimati odgovornost. Kokot mnogo zahvalan igrac. Mislim ekipa smo puna potencijala, ali nazalost nasi igraci ce svoje najbolje partije pokazivati za 3-7 godina(Memija,Bajic, Beganovoc,Sadikovic itd)

Osim nedostakaka u igri, danas su dosli do izrazaja nedostaci na tribini, tacnije viskovi... idioti koji galame "MIJENJAAAAJ", psuju majke itd.
Jedan je poslije promasenog penala psovao sve Bajicu, onako mastovito, fol on bi dao, fol znas li koliko gol ima kvadrata, nemoguce fuliti itd. I ne prestaje nikako tokom citave tekme galami psuje,niko ne valja...
Mislim klasicni idiot koji veze nema nit sa zivotom nit sa fudbalom, a po pravilu najglasniji je...
Kontam da mu kazem, "pa bolan penal ko penal...Shevchenko u finalu lige prvaka fuli, Messi ne da tri zaredom u tri utakmice...a igraci koji su obiljezili decenije"
Al vec znam da je on u svom svijetu, i tamo je on najbolji "menager", nemam sanse nikakve.

Vidite nema njih puno, evo danas mozda petnaestak na sjeveru, znaci na hiljadu nas,ima 10 majmuna, treba im odatit priznanje da su dobro rasporedjeni, na svakom "slovu" na sjeveru po 2-3, i njih petnaestak kvari ostale, i moze se reci kao da je cijeli sjever psovao igracim...
Mislim da se mi ostali trebamo distancirati od idiota, a igracima savjetujem da ne slusaju te majmune jer su u velikoj manjini samo sto jedan prljav, isprlja 100 cistih...

Upisati 3boda, ostalo zaboraviti... osmijeh na lice i lagano...

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 02 maj 2015, 21:37

Sto je igra svima losa? Igra u prvom poluvremenu jako dobro, druga malo manje. U odnosu na prosle tekme igrali smo fino.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 maj 2015, 21:40

fuli ronaldo u finalu lige šampiona. a ne riad bajić.

otpisali su oni nas davno. ali i dalje smo tu, i jedini zabijamo golove u zadnjih 5 minuta.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 maj 2015, 21:43

tu i tamo je napisao/la:Presretan sam, meni licno najvaznija pobjeda u ovoj sezoni i najdraza.
Igra losa, al znaju se razlozi nema puno pametovanja...malo me Hasanovic naljutio al da imamo Tomica ili bilo kojeg ofanzivnog veznjaka on nebi morao preuzimati odgovornost. Kokot mnogo zahvalan igrac. Mislim ekipa smo puna potencijala, ali nazalost nasi igraci ce svoje najbolje partije pokazivati za 3-7 godina(Memija,Bajic, Beganovoc,Sadikovic itd)

Osim nedostakaka u igri, danas su dosli do izrazaja nedostaci na tribini, tacnije viskovi... idioti koji galame "MIJENJAAAAJ", psuju majke itd.
Jedan je poslije promasenog penala psovao sve Bajicu, onako mastovito, fol on bi dao, fol znas li koliko gol ima kvadrata, nemoguce fuliti itd. I ne prestaje nikako tokom citave tekme galami psuje,niko ne valja...
Mislim klasicni idiot koji veze nema nit sa zivotom nit sa fudbalom, a po pravilu najglasniji je...
Kontam da mu kazem, "pa bolan penal ko penal...Shevchenko u finalu lige prvaka fuli, Messi ne da tri zaredom u tri utakmice...a igraci koji su obiljezili decenije"
Al vec znam da je on u svom svijetu, i tamo je on najbolji "menager", nemam sanse nikakve.

Vidite nema njih puno, evo danas mozda petnaestak na sjeveru, znaci na hiljadu nas,ima 10 majmuna, treba im odatit priznanje da su dobro rasporedjeni, na svakom "slovu" na sjeveru po 2-3, i njih petnaestak kvari ostale, i moze se reci kao da je cijeli sjever psovao igracim...
Mislim da se mi ostali trebamo distancirati od idiota, a igracima savjetujem da ne slusaju te majmune jer su u velikoj manjini samo sto jedan prljav, isprlja 100 cistih...

Upisati 3boda, ostalo zaboraviti... osmijeh na lice i lagano...
Najgori su oni koji lijece frustracije na stadionu kao da vec nemamo dovoljno neprijetelje nego i oni zele nesto jos da nam natovare.Pazi situacije, cudan je ovaj poraz olimpica sta ako je trampa u pitanju Siroki pusti njima kup a Celik Sirokom bodove to im je jos jedina gutava utakmica jer ce i onako protiv Zrisnjkog biti da bodovi idu onome kome vise bude trebalo.Sarajevo ima dovoljno para da poklopi sve do kraja osim nas i Zrinjskog.Sigurno ce premirati Veleza sad protiv nas i poganceri i siroki i zrinjski.Nama bi derbi bio bitan do bola u takvoj situaciji za evropu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 02 maj 2015, 21:44

E sad kad bi mlatnuli Veleža u Mostaru titula bi bila naša.Svaka čast momcima ne pamtim još od generacije Bukala, Katalinskog Jankovića davne 1972 da su se igrači više borili i izgarali za sveti dres. Tad sam bio jako mali ali kroz maglu se sjećam. U Mostaru če svi biti protiv nas i kupljenje sudije i " kupljena publika " i kupljeni igrači Veleža koji su osramotili svoj klub pomažuči pitarima ali ako to sve ovi momci prođu i pobjede bit če prvaci svemira što bi sir rekao.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 02 maj 2015, 21:49

Definitivno jedna od najljepsih utakmica ovu polusezonu na Grbavici.Borac nije bezveze ekipa. Sve su ove sezone namucili. Eh Tomo, Tomo.. Mogao si biti glavno igrac, vodja ekipe a ti se po*ra na sve lijepo u nasem dresu.. U mostaru nema Memija al se vraca Amir tako da puno nece utjecat na formaciju.. 7 dana odmora, e onda 3 utakmice u 7 dana, paklene 3 utakmice. Trebamo SVI uci hladne glave, sta god se desi na kraju uvijek nam ostaje Slogan : Mi smo Zeljini, Zeljo je nas !!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 02 maj 2015, 22:10

Danas sam proklinjao cokoladicu sto sam avdukicu dao prošle god kad mi je kurban donio....zbog ovog penala. Al eto, sve dobro završi.
A ruku na srce najbolji je golman bhtpl-a.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 02 maj 2015, 22:24

A vezano za spletke do kraja prvenstva,
Trebamo definitivno prestati razmisljati o dogovoru nekih ekipa,
1.od 4 ekipe 3 ne pristaju ni na kakve ustupke, dakle mi, kone i Zrinje imamo imperative, oni titulu, a mi europu kroz ligu, i niko se sa njima ne moze dogovarati nista
2.Siroki ovisi o drugima cak i za europu, u Zadnjem kolu dolazi im Zrinjski i mozda bude trebalo i jednim i drugim, dakle me smiju se prepustati slucaju i moraju punom snagom igrati Kup, jer se kup zavrsava prije Lige..tako da dogovora ni tu nema, osim da Siroki osvoji Kup hehehe
3.Istina da oni tu nas vide kao ekipu za vadjenje, i u slucaju da krene po zlu, treba samo biti ispred "hafifnog" Zelje i europa zagarantovana
Tako da treba se pripaziti sudacke organizacije i "malih" utakmica.

Dakle, nas najveci problem ce biti legalna stimulacija nasih konkurenata, nasim protivnicima... ali i sudije, jer odavno nismo losiji bili, tako da u slucaju da Olimpic osvoji Kup, najlakse je trenutno Zelju izbaciti iz trke...
Ali realno, sve je do nas, od 4 ekipe, do kraja bi trebali skupiti vise bodova samo od jedne ekipe i to je to...
Ne treba cekati Sirokog u Kupu vec sam sebi trasirati Europu u slijedece dvije utakmice, jer ne treba zaboraviti da konkurenti imaju medjusobne duele i tu neko mora gubiti bodove...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 maj 2015, 22:31

tu i tamo je napisao/la:A vezano za spletke do kraja prvenstva,
Trebamo definitivno prestati razmisljati o dogovoru nekih ekipa,
1.od 4 ekipe 3 ne pristaju ni na kakve ustupke, dakle mi, kone i Zrinje imamo imperative, oni titulu, a mi europu kroz ligu, i niko se sa njima ne moze dogovarati nista
2.Siroki ovisi o drugima cak i za europu, u Zadnjem kolu dolazi im Zrinjski i mozda bude trebalo i jednim i drugim, dakle me smiju se prepustati slucaju i moraju punom snagom igrati Kup, jer se kup zavrsava prije Lige..tako da dogovora ni tu nema, osim da Siroki osvoji Kup hehehe
3.Istina da oni tu nas vide kao ekipu za vadjenje, i u slucaju da krene po zlu, treba samo biti ispred "hafifnog" Zelje i europa zagarantovana
Tako da treba se pripaziti sudacke organizacije i "malih" utakmica.

Dakle, nas najveci problem ce biti legalna stimulacija nasih konkurenata, nasim protivnicima... ali i sudije, jer odavno nismo losiji bili, tako da u slucaju da Olimpic osvoji Kup, najlakse je trenutno Zelju izbaciti iz trke...
Ali realno, sve je do nas, od 4 ekipe, do kraja bi trebali skupiti vise bodova samo od jedne ekipe i to je to...
Ne treba cekati Sirokog u Kupu vec sam sebi trasirati Europu u slijedece dvije utakmice, jer ne treba zaboraviti da konkurenti imaju medjusobne duele i tu neko mora gubiti bodove...
Uzeme li olimpic kup a siroki celika u Zenici samo ce ti se reci...nadam se da nece bas tako ofirno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 02 maj 2015, 22:33

Bravo Zeljo! sta god da bude ove sezone nema veze,oprostio bi im i da ne izbore Evropu ako sljedece sezone zadrze ovu omladinu jer samo tako bi ova prica dobila na znacaju.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2015, 22:34

Ma kuhinja je davno počela sa radom, biće tu svega i svačega, za nas je bitno samo da momci ostave srce na terenu kao u svakoj utakmici do sada.

Pile, je li baš tako očajno na sjeveru, čitam nikad više pljuvača i vrijeđanja igrača? Sad baš dolaze do izražaja kad je tišina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 maj 2015, 22:39

samo da im ne zagori, jer ih ima troje, a dvoje su ispali iz kupa. možda i prekuhaju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2015, 22:44

Ne znam, nećemo se dovijeka ovako provlačiti. Imamo Veleža i Čelika koji će biti debelo premirani sa više strana, u ovom slučaju i neriješeno im svima odgovara. Jedino je dobro što Široki, Zrinjski i Sarajevo imaju utakmice između sebe, gdje će neko ostati bez bodova.

Ne sumnjam ni da će Travnik zapeti na Grbavici kao da im je zadnja utakmica u životu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 02 maj 2015, 22:45

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: forgempp, Hrasno15, Lekqqq1921, voltron30 i 40 gostiju.