FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sto ne pohvalite Aleksandrova, eno je dao gol Japancima, svaka cast momcino, cekamo te i ovaj prelazni rok i tebe i Terzieva 

Pyro is not a crime !
Cujem u da sloboda pregovara sa duljevicem. Ne mogu da vjerujem...
jbg brate ako je neko i nasjeo na te price o Benki sad sigurno zna da se zajebavate 

Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
Simba na aparatima.THEC je napisao/la:sto ne pohvalite Aleksandrova, eno je dao gol Japancima, svaka cast momcino, cekamo te i ovaj prelazni rok i tebe i Terzieva

Samo Saraj'vo.
Husic pregovara i sa Tanom, OMG
e jbg sadMouse je napisao/la:Husic pregovara i sa Tanom, OMG

- ElCartel11
- Kontakt:
Nije vise zanimljivo mozes prestatiMouse je napisao/la:Husic pregovara i sa Tanom, OMG
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ekskluzivno:Sasa Vugdalic,stvoricemo jaku Slobodu za evropske utaknice!!!Leon Benko potpisao za Slobodu!!!Gledajte Ezel prohodace Zejneb!!!

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- franklampard8
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAAMajkl je napisao/la:Ekskluzivno:Sasa Vugdalic,stvoricemo jaku Slobodu za evropske utaknice!!!Leon Benko potpisao za Slobodu!!!Gledajte Ezel prohodace Zejneb!!!
1946
Sretno, Leone.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
znam da je zanimljivo loziti druge...ali dobro vise sa zaebancijom.
dulja odigrao pristojno danas, vidi se da je novo iskustvo za njega igrati u repki, ali korektan je bio.
nego, jeste procitali saopcenje bp 1946? http://www.bordoprijatelji.ba/index.php ... ime-sezone
dulja odigrao pristojno danas, vidi se da je novo iskustvo za njega igrati u repki, ali korektan je bio.
nego, jeste procitali saopcenje bp 1946? http://www.bordoprijatelji.ba/index.php ... ime-sezone
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
hocel bit prijenos ovih mladjih danas
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Iz svega pobrojanog vidljivo je da se podhitno moraju peduzeti odlučni koraci u cilju saniranja posljedica i preveniranju novih akcija pogubnih po rezultate FK Sarajevo!
Kategoričan stav Udruženja Bordo prijatelji 1946 je:
Uduženje Bordo prijatelji insistira na utvrđivanju okolnosti i određivanju krivaca za sve propuste u toku sezone 2015/16 koji su rezultirali lošim sportskim rezultatima FK Sarajevo. Ovim istovremeno, članovi Udruženja iskazuju svoje nepovjerenje upravljačkoj strukturi Kluba u cjelosti! Pozivamo sve one koji su učestvovali u donošenju odluka za Klub da preispitaju svoje učinke u tome, nedvojbeno utvrde eventualnu vlastitu krivicu u svjetlu nastalih posljedica i da preduzmu korake u skladu sa svojom moralnom odgovornosti.
Udruženje Bordo prijatelji 1946 odlučno je u provedbi odluke po kojoj nije ni do sada, a neće ni u narednom periodu, delegirati svoje članove na bilo koju upravljačku izvršnu poziciju u Klubu, niti će dozvoliti svojim članovima ponovno samovoljno upošljavanje. To bi proizvelo dualitet članstva koje bi za rezultat moglo imati isključivanje iz Udruženja!
Da će Udruženje Bordo prijatelji 1946 na predstojećoj skupštini FK Sarajevo izaći sa vlastitim prijedlogom organizacione strukture Kluba za naredni period! Napominjemo da se, pri tom, neće upuštati u nominiranje imena za pojedine funkcije kao što nije ni do sada. To stoga što je pitanje kadrova uslovljeno preciznom vlasničkom strukturom Kluba, a i zato što to pitanje smatramo moralnom i nadasve, poslovnom odgovornošću nadležnih ljudi.
Udruženje Bordo prijatelji 1946 će nastaviti praksu pružanja besplatnih intelektualnih usluga Fudbalskom klubu Sarajevo što je i osnovna misija UBP 1946 od osnivanja do danas. Ističemo da ćemo takve usluge pružati isključivo na izričit zahtjev Kluba, odnosno nadležnih osoba unutar Kluba i one će se odnositi isključivo na: pravne, ekonomske, marketinške, medijsko-propagandne i poslove vezane za obilježavanje jubileja i svečanosti FK Sarajevo!
Ko god radi protiv interesa i na štetu Fudbalskog kluba Sarajevo ne može se smatrati navijačem i prijateljem Sarajeva, ne voli Klub i nema našu podršku.
Kategoričan stav Udruženja Bordo prijatelji 1946 je:
Uduženje Bordo prijatelji insistira na utvrđivanju okolnosti i određivanju krivaca za sve propuste u toku sezone 2015/16 koji su rezultirali lošim sportskim rezultatima FK Sarajevo. Ovim istovremeno, članovi Udruženja iskazuju svoje nepovjerenje upravljačkoj strukturi Kluba u cjelosti! Pozivamo sve one koji su učestvovali u donošenju odluka za Klub da preispitaju svoje učinke u tome, nedvojbeno utvrde eventualnu vlastitu krivicu u svjetlu nastalih posljedica i da preduzmu korake u skladu sa svojom moralnom odgovornosti.
Udruženje Bordo prijatelji 1946 odlučno je u provedbi odluke po kojoj nije ni do sada, a neće ni u narednom periodu, delegirati svoje članove na bilo koju upravljačku izvršnu poziciju u Klubu, niti će dozvoliti svojim članovima ponovno samovoljno upošljavanje. To bi proizvelo dualitet članstva koje bi za rezultat moglo imati isključivanje iz Udruženja!
Da će Udruženje Bordo prijatelji 1946 na predstojećoj skupštini FK Sarajevo izaći sa vlastitim prijedlogom organizacione strukture Kluba za naredni period! Napominjemo da se, pri tom, neće upuštati u nominiranje imena za pojedine funkcije kao što nije ni do sada. To stoga što je pitanje kadrova uslovljeno preciznom vlasničkom strukturom Kluba, a i zato što to pitanje smatramo moralnom i nadasve, poslovnom odgovornošću nadležnih ljudi.
Udruženje Bordo prijatelji 1946 će nastaviti praksu pružanja besplatnih intelektualnih usluga Fudbalskom klubu Sarajevo što je i osnovna misija UBP 1946 od osnivanja do danas. Ističemo da ćemo takve usluge pružati isključivo na izričit zahtjev Kluba, odnosno nadležnih osoba unutar Kluba i one će se odnositi isključivo na: pravne, ekonomske, marketinške, medijsko-propagandne i poslove vezane za obilježavanje jubileja i svečanosti FK Sarajevo!
Ko god radi protiv interesa i na štetu Fudbalskog kluba Sarajevo ne može se smatrati navijačem i prijateljem Sarajeva, ne voli Klub i nema našu podršku.
-
- Kontakt:
Šta se sve desilo, ko je vodio klub i kakvi su potezi bili, i ovo 4 mjesto je kao titula u prošloj sezoni.muhamedhulk je napisao/la:znam da je zanimljivo loziti druge...ali dobro vise sa zaebancijom.
UPRAVA NAPOLJE!
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 03 jun 2016, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Bravo za saopštenje. BRAVO! BRAVO! BRAVO!!! U nekoliko navrata dok sam čitao na um mi pade molotvljev i ostatak SDA jugend.
Kome je mrsko otvarati kliknite na spolier
Kome je mrsko otvarati kliknite na spolier
Samo Saraj'vo.
ostaje da vidimo sta ce biti srocili su od a do ž kao svaki navijac FKS na tibinama i na forumima
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ukoliko ode bilo koji igrač Sarajeva u Slobodu ništa čudno sisa je na kraju sezone rekao bez obzira na cijenu dovesti će igrače koje želi Musemić. Rekao je žele trofej sljedeće sezone po svaku cijenu i cijena nije bitna, a para ima da može da radi šta hoće i očito je tek sada odriješio kesu od kada je u Slobodi.
btw.
Vidim i bordo prijatelji totalno okreću leđa upravi, dugo im je trebalo. Ovom Tanovom se najviše prebacuje, a drugima manje. Ne može jedan čovjek biti kriv za ovu katastrofu to svi znaju, nisu navijači ovce.
Ponavljam ponovno Benjo Isoviću oglasi se u svoje privatno ime šta misliš o ovoj situaciji i o ovoj upravi
Hvalio si na sva usta ovu upravu kao i mi, daj sada da vidimo šta imaš za reći mi smo svoje rekli ? I kakvo ti je sada mišljenje o ovim ljudima. Kao velika patriota kluba zar ćeš šutiti kao i ovi u foteljama kluba ?
Ovu sveobuhvatnu sramotu nisu zaslužli barem oni navijači koji su redovno kupovali ulaznice, a šutili, trpili i grizli nokte. Sarajevo nije ničija babovina niti klub da se u njemu radi za vlastiti interes. Ima da radite u interes kluba ili će te svi kolektivno otići u PM neka vam to bude najbolji putokaz kako da radite.
Da li je ovu upravu sramota imaju li grama obraza priredili su što su priredili sezona završila i opet svi šute
niko ništa da kaže da se neko obrati navijačima i da kažu kako je do ovoga svega došlo. Imate javne, društvene i odgovorne pozicije za koje ste odlično plačeni i vi i vlasnik kluba ste moralno dužni da se oglastite po pitanju ovakve situacije i da kažete gdje su sve problemi bili i ko je za njih najviše kriv. Ja da radim u FKS bilo koji posao sutra bi me bilo stid izači u grad i pogledati raji u oči.
btw.
Vidim i bordo prijatelji totalno okreću leđa upravi, dugo im je trebalo. Ovom Tanovom se najviše prebacuje, a drugima manje. Ne može jedan čovjek biti kriv za ovu katastrofu to svi znaju, nisu navijači ovce.
Ponavljam ponovno Benjo Isoviću oglasi se u svoje privatno ime šta misliš o ovoj situaciji i o ovoj upravi

Ovu sveobuhvatnu sramotu nisu zaslužli barem oni navijači koji su redovno kupovali ulaznice, a šutili, trpili i grizli nokte. Sarajevo nije ničija babovina niti klub da se u njemu radi za vlastiti interes. Ima da radite u interes kluba ili će te svi kolektivno otići u PM neka vam to bude najbolji putokaz kako da radite.
Da li je ovu upravu sramota imaju li grama obraza priredili su što su priredili sezona završila i opet svi šute

SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da je to ovdje fino obuhvaćeno:pitic je napisao/la:Da li je ovu upravu sramota imaju li grama obraza priredili su što su priredili sezona završila i opet svi šuteniko ništa da kaže da se neko obrati navijačima i da kažu kako je do ovoga svega došlo. Imate javne, društvene i odgovorne pozicije za koje ste odlično plačeni i vi i vlasnik kluba ste moralno dužni da se oglastite po pitanju ovakve situacije i da kažete gdje su sve problemi bili i ko je za njih najviše kriv. Ja da radim u FKS bilo koji posao sutra bi me bilo stid izači u grad i pogledati raji u oči.
Također je primjetno da su čelnici FK Sarajevo, posebno Predsjednik Kluba, imali strogo selektivan pristup prilikom pojavljivanja u medijima, mnogo zapaženiji kad su afirmativne stvari u pitanju i nedopustivo rjeđi kad su u pitanju negativne pojave i odjeci! Iz toga se nameće zaključak da su dotični više brinuli o sopstvenom imidžu nego o imidžu samog Kluba kojeg predstavljaju i od kojeg primaju dohodak.
Samo Saraj'vo.
Evo covjek objasnio ko je Ken Cho !

ŠTA SE OVO DEŠAVA
Neka se nasi zapitaju ŠTO JE DOŠAO KEN ČO
kada to skontaju/te onda ce vam biti jasno kako su oni "sposobni"

kada to skontaju/te onda ce vam biti jasno kako su oni "sposobni"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Hajdeee, hase73, OzmoodPinglewood, PeppermintSA i 43 gosta.