FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 maj 2015, 18:57

slusam sad i odovica i jagodica, dva gospodina! ovo je velika pobjeda za nas, sada mozemo da opusteno gledamo sutra tekme :))))
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

sila14
Kontakt:

Post Postao/la sila14 » 02 maj 2015, 18:58

bravoooo ljoooŽeee bravoooo :salut: ovakve pobjede su najslađe :D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 maj 2015, 18:58

Majko mila, šta je ovo, dvije utakmice zaredom pobjeđujemo u zadnjim minutama. :D

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 02 maj 2015, 19:01

sajo10 je napisao/la:Ubacuj Milomire Amira u igru. Mi sredine nemamo... I onako je nemamo al danas pogotovo. Bolji smo ali smo vrlo lahko mogli primiti gol. Kakav prodor Subica :clap: Samo, kolko god bio super prodor, katastrofalna odbrana nasih igraca. Ko neke balerine ulazile u duel. Bogdanovic nema sta da radi u prvoj postavi.
Jest vala... Jedino može da zabija golove za pobjedu, ali to je niđe veze :) :kafa: :mrgreen:
Osim - drugo ime za Želju !

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 02 maj 2015, 19:02

Ja nesto nemam pretjerano prigovoriti momcima. Ima oscilacija puno,sto je i normalno.
Ja sam danas vidio par poteza kod Memije,na osnovu kojih mogu garantovati da ce biti igracina. Ono sto nisam vidio godinama na Grbavici. Ok ima kasnije i gresaka,ali halo ba junior je to.
Mi 3 tekme povedemo ili imamo ko sad penal,i onda imas par sansi da mirno zavrsis tekmu,uvuce se nervoza,i onda belaj. To je neiskustvo. Eto isto se desilo i sa penalom,i onda rajaa stvore pritisak,noge se odsjeku i pocinju greske.
Pa bolan taman nista da ne uradimo,shvatate li vi da u timu imate 3 juniora,2 mlada reprezentativca,i vi ste u egalu 5 kola do kraja,sa onim milonerima i hercegovcima.
Ja samo molim upravu da zadrzi ove momke jos koju sezonu.
Imas relativno tsnku odbranu,2 iskusna igraca Kokota i Djelmica,i uglavnom se sve vrti oko Bajica,Memije,Amira,Dzenisa i Sadikovica. Pa da ovim iz vrha igra 5 igraca mladjih od 20 godina,bili bi u rangu Slavije ili jos gori.
Zato bravo momci za ovu sezonu,kako god da bude. Pa vidi slavlja na kraju,gledaj Dzenisa,napadaju ga navijaci,igraci vriste na njega,a on kad je pao gol u delirijumu. Brate to se ne moze kupiti. A i on ,bez obzira na slabiji mec,par puta pokazao svoj potencijal ,sa par poteza,odlicne sanse nspravio.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 maj 2015, 19:07

ma tišu raja, dobro je ovo ko grom :mrgreen:

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 02 maj 2015, 19:21

Žeeeeeljoooooooooooooooo, Žeeeeeljoooooooooo, Žeeeeeljooooooooooooooooo

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 02 maj 2015, 19:24

Uh sto ovo sve ide potesko. Al valjda je i sladje tako pobjedjivati. Momci se bas napate za svaki gol, a i mi s njima strepimo do kraja. Ono sto je najbitnije mi guramo i dalje. Eto prvi smo, barem do sutra. Bice svega do kraja prvenstva. Tanka je linija od ponora do zvijezda. Budes u jednoj minuti cetvrti, a vec u sljedecoj izbijas na prvo mjesto. Sretno nam do kraja.

I pustite ovog debila sto mlati. Nece dugo, bezveze ce isprovocirati nekoga, a to nam ne treba. Oni su vec osvojili titulu, obezbjedili je u 20. kolu, a njihov drugi tim je odmah iza.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 maj 2015, 19:28

Teska utakmica bas teska, mi prilicno nepovezani i ono lopti sto smo imali da povucemo u napad ili je bilo dodano u prazno ili je Eldar meljao pa onda dodao strasno nam fali taj pas na prvu u sredini terena kad god prodje mi smo opasni pravo.Ova utakmica je veliki podstrek za mlade igrace jer vide da se trud isplati i da se utkmica igra do zadnjeg sudiskog zvizduka.U ovakvim utakmicama mladi igraci izlaze sa mnogo vise samopouzdanja.Nakon ovoga je sve moguce.Ova ekipa nema nekih zvucnih imana ala Bekric ili Zeba ali ova ekipa gine na terenu 90 minuta i primjer su kako se igra za svoj klub ovo nema niko ali bas niko u nasoj ligi.Nije slucajno da bas rjesavamo ove utakmice u zadnjim momentima to je jer se trud isplati.Igracima jedno veliko hvala.
Mi se ne trebamo obazirati na druge ekipe pogotovo ne na pogan s groblja jer sam siguran da ce nasa ekipa imati mnogo vise motiva za derbi nego njihova.Mi smo blizu jako blizu svoga cilja ako bude nesto preko dobro i jeste ali mi cemo sa ovom dijecom imati ekipu u iducoj sezoni strasnu oni mogu samo biti bolji i bolji.
slika
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 02 maj 2015, 19:30, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 02 maj 2015, 19:29

NE MOŽE ŽELJO BEZ NAS
nadam se da su svi to shvatili danas!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 maj 2015, 19:37

Elegant je napisao/la:Sljedeca utakmica sa Velezom ce biti jako teska, mozemo da dobijemo mnogo ako dole uzmemo cak i bod !
ja mislim, odnosno pretpostavljam, da ce nam biti mnogo lakse protiv mostaraca nego protiv borca, jer se mucimo kuci i to se vidjelo danas, a na strani igramo dosta tecnije, tako da ocekujem laksi mec, iako je velez jak protivnik, opet, bio bi zadovoljan i remijem, ali nekako statistika govori cijelo vrijeme da cemo slaviti dole ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 02 maj 2015, 19:41

Uh kakva utakmica.I da je Borac pobijedio ne bi bilo nezasluzeno.A nasim momcima svaka cast na borbenosci i hvala im za ovu pobjedu.Sta reci drugo nego SRECA PRATI HRABRE :njanjanja:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 maj 2015, 19:42

Sljedeca utakmica moze da bude prekretnica za finis sezone ! :cool:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rios

Post Postao/la Rios » 02 maj 2015, 19:47

Kako teska utakmica Boze sacuvaj. Na kraju smo se provukli nekako i dosli do ta 3,vrlo lahko semoze ispostaviti,kljucna boda za Evropu.Cestitke momcima i Odi :clap:
Ova ekipa ocito tesko igra kuci,da li je to neka psiholoska barijera ili ne znaju igrati protiv ekipa koje se zatvore ne znam,ali se na tome mora poraditi.Sreca pa nam do kraja na Grbavicu dolaze relativno lahki protivnici :) Mogli smo prije rijesiti sve da su Memija i Bajic pogodili,ali Bogami nam je i Borac mogao zagorcati zivot da su iskoristili one 2-3 sanse.Na kraju je presudio umor i dekoncentrisanost gostiju.
Sad je loptica prebacena na konkurente,vidjet cemo sta ce oni uraditi :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 02 maj 2015, 19:48

IbroLicno vas pali ,pusti levata.

Borac se drzao solidno ali na kraju su ostali bez snage.
Zeljo jeste imao prilika I dobrih sansi ali taj zadnji pas koji treba za gol je izostajao.Mi jesmo danas bili malo bolji od Borca ali smo I imali srece .
Promaseni penal :facepalm: koncetracija momak
Ekipi opet kazem svaka cast I bravo momci :clap: u Mostaru ce biti tesko ali s Bozijom pomoci pa sta bude.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 maj 2015, 19:49

To djeco to Zeljo.sta sam reko za Avdukica.Ove pobjede u zadnjim minutama pitarima stvaraju nervozu taman kontaju evo ga nemogu oni hljeba kad ga nasa djeca zavale.Halo mi jos tekem na proljece nismo zijanili.Halo.Poruka za ove grupe podgrupe ja razumijem sta se desilo ali napustate Zelju kad ste mu najpotrebniji.Toliko od mene i do veleza se cujemo.jeli tekma u srijedu ili za vikend.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 maj 2015, 19:52

Rios je napisao/la:Kako teska utakmica Boze sacuvaj. Na kraju smo se provukli nekako i dosli do ta 3,vrlo lahko semoze ispostaviti,kljucna boda za Evropu.Cestitke momcima i Odi :clap:
Ova ekipa ocito tesko igra kuci,da li je to neka psiholoska barijera ili ne znaju igrati protiv ekipa koje se zatvore ne znam,ali se na tome mora poraditi.Sreca pa nam do kraja na Grbavicu dolaze relativno lahki protivnici :) Mogli smo prije rijesiti sve da su Memija i Bajic pogodili,ali Bogami nam je i Borac mogao zagorcati zivot da su iskoristili one 2-3 sanse.Na kraju je presudio umor i dekoncentrisanost gostiju.
Sad je loptica prebacena na konkurente,vidjet cemo sta ce oni uraditi :D
Pa sad provukli ja bi rekao poginuli su za ova tri boda.Ovaj je Borac svima uzeo bod na gostovanju to treba imati na umu.Da smo imali srece dali bi ga iz penala ovo je samo borba i zalaganje.
ovo mi je najdraza pobjeda ove sezone :clap:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 maj 2015, 19:53

Kakva pobjeda, svaka čast igracima za onu borbu za sveti dres i grb, dešavaju se i greške ali oni se toliko bore da im je sve oprošteno :tokralju:
Necu nikoga kritikovati samo mi se nije svidjela postavka Odovica danas, prakticno smo igrali bez sredine terena, oni su se šetali našom sredinom kako su htjeli, pogotovo u drugom poluvremenu, i oko 70 minute mi je izgledalo kao da smo mi igrali kup utakmicu a ne oni..
Sad nam slijedi tekma protiv Veleža, nadam se da ce se igraci dobro odmoriti i pripremiti za nju.U tu tekmu ulazimo oslabljeni, nema Memije zbog kartona, stvarno je za ne povjerovati na kako glup nacin dobijamo kartone, danas Kokot u 95 minuti zbog prigovora, Benjo zbog slavlja, Bogdanovic na pocetku zbog nepotrebnog faula, Memija zbog povlacenja za dres :shock:
Ova tekma nam može biti prekretnica, ako bi dobili zakuhali bi dodatno situaciju u vrhu tabele..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 maj 2015, 19:55

Volim te Željo!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 02 maj 2015, 19:59

Koliko mi je drago zbog ove pobjede, toliko mi je drago zbog Bajića, vidjelo se nakon penala koliko mu je teško. Ali pola onog gola je njegovo djelo, očito ga nije lako pokolebati :clap: :clap: .

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.