FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To nisu price to su cinjenice. Ova situacija nikome ne odgovara. Nesto se mora promijeniti ovako dalje ne ide. Zelji smo potrebni kao navijaci i to u sto vecem broju. Bit ce zajebano do kraja sezone ali mislim da mi imamo realne sanse za titulu
Sta su cinjenice da 25-30 likov nece doci jer su bili dio tog cirkusa mjesecima unazad. Sutra ce biti sigurni milja ipo do dvije na jugu. Zivi bili pa vidjeli...
Na stranu svi problemi ali momci se bore za titulu,ima sjever ako neces na jug,moze Bogami stati na taj sjever dosta raje,pa napunimo sjever onda,pomozimo Želji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Jug je nasa sveta strana po Islamu odabrana!
Ma bit ce raje nije niko rekao da nece samo falit ce jedan dio juga. Ja se nadam da ce ipak biti nekog navijanja
Jug jug jug, jug je samo jedan! 

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Da se nadovezem na svoj prethodni post.. Napisao sam do daljnjeg sto ne znaci da bi to daljnje moglo biti ubrzo 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
E bravo, i ja sad skontah, mene zbunio ovaj mali kojeg znam i gledo sam ga a već je s prvim timom....Željooooo je napisao/la:@blavor, druže 100 % postoji Dino Hasanovic, on igra defanzivnog veznog, ne znam koje je godište a mali je u svom uzrastu fenomenalan, odlicno cita igru, ma pravi defanzivni vezni, sljedece sezone ce vjerovatno biti prikljucen prvom timu. Dino Haskovic je isto clan omladinskog pogona i on koliko ja znam igra centralnog veznog ..
http://fkzeljeznicar.ba/player/dino-haskovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
A tačno sad mi rekoše da ovog Hasanovića hvali Edis da je pravi igrač, defanzivni vezni, do mene je bilo zbunjivanje

**** ti mene dok sam mlad bio nebi sprjecio ni tornado da odem na tekmu a sad neke grupe podgrupe.Halo niste samo vi Zelji i mi ostali smo Zeljo.I mi stariji smo nekad bili na Jugu dok se pojedini ovdje nisu ni rodili ali nije bilo podjela ja sa ovim oni sa ovim ko neki klanovi.Zeljo je jedan i za sviju nas.Sta mislite kako je igrat ovim mladicima iz Zeljine skole kad vide kakva je situacija a sdruge strane pojedini bi i da prvaci budu e pa onda pasa moj na grbavicu i podrzi mani supljaka.
Dolazimo samo radi Želje. Ko neće na jug, ima sjever, ima jugoistok, ima jugozapad.
2. maja 1996. godine odigrana prva zvanična utakmica nakon agresije i reintegracije Grbavice. Bio je to, prikladno simbolično, gradski derbi u kojem su Željezničar i Sarajevo odigrali neriješeno (1:1).Pred 20.000 gledalaca
Za Željezničar su u ovoj utakmici igrali: Gušo, Biščević, Adžem, Fatić, Memić, Kurt, Jahić, Muharemović, Kunić, Žerić i Pehlivanović.
Rušen je i paljen s ciljem da se uništi sve ono što je s ljubavlju građeno još od 1921. godine. Gledali smo “ljepoticu” sa borbenih linija i maštali o prvom narednom derbiju, o semaforu, stolicama, reflektorima i prvoj noćnoj utakmici u “Dolini ćupova” i znali smo da ćemo jednog dana doći na svoje, na naše.
Do zadnjeg Zeljo
Za Željezničar su u ovoj utakmici igrali: Gušo, Biščević, Adžem, Fatić, Memić, Kurt, Jahić, Muharemović, Kunić, Žerić i Pehlivanović.
Rušen je i paljen s ciljem da se uništi sve ono što je s ljubavlju građeno još od 1921. godine. Gledali smo “ljepoticu” sa borbenih linija i maštali o prvom narednom derbiju, o semaforu, stolicama, reflektorima i prvoj noćnoj utakmici u “Dolini ćupova” i znali smo da ćemo jednog dana doći na svoje, na naše.
Do zadnjeg Zeljo

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hoće li biti kakav stream za nas koji nismo u Bosni?
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ima tekma na BHT-u, tako da ce biti neki stream 100%Peterski je napisao/la:Hoće li biti kakav stream za nas koji nismo u Bosni?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Bio na tekmi plako to je bio dozivljaj bilo je oko 20.000 milja puno ko bicasi.Steta sto se zavrsi 0-0 da je pao go mislim da bi svi zavrsili na terenu.
Previše sam mlad bio da me stari povede na tekmu ( iako je on tada pratio i visocku Bosnu) i mislim da je bilo 1:1 tada.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Stani ba ja konto 0-0 **** davno bilo sad procita da je 1-1.
[youtube][/youtube]Alipasino je napisao/la:Stani ba ja konto 0-0 **** davno bilo sad procita da je 1-1.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Dohvacao lopte na ovom derbiju. Cistilii teren,donijeli iz italije sa turneje ove mreze,koje su bile sestougsone,za razliku od stari kockastih. Sjeca li se iko onih 6 baklji sto su gorile na jugu gotovo pola sata. Kakve su ono baklje bile.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Kajkutenjoyer, Levin, Pablo11 i 75 gostiju.