Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

juznjak>
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la juznjak> » 14 maj 2011, 22:49

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

I rest my case slika

On je u Barci imao problema sa Guardiolom i bio je dosta povrjedjen i pored toga je zabio 16 komada (Villa ima oko 18 a igrao je cjelu sezonu da ne pricam da se nije vidio protiv Arsenala) Ibrahimovic je sam naguzio Arsenala u Londonu sasvim korektna sezona u dresu Barce . Ovo sve pisem jer ''Ibrahimovic nije opravdao ocekivanja '' filozofa .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 14 maj 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 maj 2011, 22:51

[youtube][/youtube]

Fabio plače za Markom ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 maj 2011, 22:56

On je u Barci imao problema sa Guardiolom i bio je dosta povrjedjen i pored toga je zabio 16 komada (Villa ima oko 18 a igrao je cjelu sezonuda ne pricam da se nije vidio protiv Arsenala) Ibrahimovic je sam naguzio Arsenala u Londonu sasvim korektna sezona u dresu Barce .
Nije uopce bio povrijedjen, bio jeste, ali malo, vrlo malo, skoro za zanemarit. A to sto je Arsenalu zabio dva gola... da zabio ih je, ali je prije toga promasio 2 hiljade i 32 tisuce 100%-tnih sansi. Kad sam naguzi Manchu kao sto je to radio Ronaldo onda mozes nesto reci. Ali ne, Ibra nije ni blizu Ronaldu, shvati to. Statistika ti dovoljno govori, ne trebam ti ja nista pricat. Recimo da je u Raul zabio vise golova u svojoj debitantskoj sezoni (17 godina) nego Ibra u najboljim godinama sa jednim od najboljih timova svih vremena. Daj ba, o cemu mi pricamo...
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 maj 2011, 23:00

Gerd Muller je nabolji centarfor svih vremena, sto i statistika govori...

Tesko je poredit vremena i nacin na koji se igralo i igra....

Jbg, za mene je recimo Van Nistelrooy najbolji centarfor kojega sam gledao, bez premca...

Kada govorimo o klasicnoj 9. tu su jos i Vieri, te Trezeguet i naravno Ronaldo...

Danas 9, kao centarfor, skoro da ne postoji...svi sve igraju...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 maj 2011, 23:01

U Seriji A maximalno mozes zabiti 25 golova u sezoni dok u Prcimeri 40 komada ,te dvije lige nisu uopste kompatibilne . Ja bi zabijao 30 komada po sezoni da igram u Spaniji 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 14 maj 2011, 23:08, ukupno mijenjano 3 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 maj 2011, 23:01

juznjak> je napisao/la:U Seriji A maximalno mozes zabiti 25 u sezoni dok u Prcimeri 40 komada ,te dvije lige nisu uopste kompatibilne . Ja bi zabijao 30 komada po sezoni da igram u Spaniji 8-)
Duplo vise od Ibre :mrgreen:

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 14 maj 2011, 23:11

Moderatori, ne jedite goovna, brisite ova sraanja

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 14 maj 2011, 23:15

sarajlija89 je napisao/la:Gerd Muller je nabolji centarfor svih vremena, sto i statistika govori...

Jbg, za mene je recimo Van Nistelrooy najbolji centarfor kojega sam gledao, bez premca...

Kada govorimo o klasicnoj 9. tu su jos i Vieri, te Trezeguet i naravno Ronaldo...

Evo i moderator ulazi u offtopic, napredak :D

Aj da se ja samo nadovezem na sve to ali cu ostati on topic pa cu reci: Najbolji napadac svih vremena je definitivno Klaas-Jan Huntelaar, El Cazador, el mejor!

On je daleko kvalitetniji od debelog Ronalda i nosonje Ibre, a da ne govorim o nekom tom Gerd Mulleru koji je igrao dok je moj did bio sekretar u Krajini

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 maj 2011, 23:38

Ajd ne zezaj :lol:

Htio sam vam objasnit sta je 9 :lol: i da takva, skoro i ne postoji danas... i da se vremena i nacin igre danas razlikuju od ranijih vremena. :mrgreen: sto i sami znate, pa je tesko i poredit...

Pobrisace neko od nadleznih..ja bih, ali moderator sam samo na PDF - serie A...mada, nema ni potrebe..sve sto je edukativno i konstruktivno za mene moze ostat...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 14 maj 2011, 23:57

Svi ovi napadači ostaće upamćeni,jer su bili genijalni i u svom vremenu oduševljavali publiku svojim golovima.Ne može se reći da je Ibra bolji od Ronalda,jer je Ronaldo sigurno imao potencijal da bude najbolji fudbaler ikada.U kom god klubu je igrao postizao je mnogo golova,ali nije samo to mjerilo.Ibrahimović je sjajan,čak mislim da je kompletniji nego što je Ronaldo bio,ali da je bolji..... :? :? :?
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 15 maj 2011, 01:11

Ljudi nema rasprave oko najboljeg centarfora i igraca svih vremena.
Pele jedan jedini i neponovljivi 1281 gol u 1363 utakmice.
RIP SALE VILENJAK

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 maj 2011, 01:26

slika

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 15 maj 2011, 01:52

Ibra nije ni do koljena debelom !!!Debeli kad je kido i odkido citav svjet se siso na keca i zelio imat rastavljene zube.Ibra je odlican igrac ali covjek koji da se rodio prije 20 godina kad napadaci nisu morali trcat kako treba bio bio najbolji a ovako suludo ga je poredit sa najboljim napadacem ikad.Meni licno Eto'o je mnogo bolji igrac od njega covjek koji je ko gazela uz to ima sut sa obe noge mreza se cjepa.Messi nije napadac on je univerzalac i igra u jednoj utakmici 3 -4 pozicije tako da ne spada u tu kategoriju.kao strasnog napadaca svi zaboravljaju velikog Romaria koji je ubija sve redom godinama.potom Erica Cantonu ,Alexa , Henrya,Bergkampa,Ruda,Raul je istinska legenda,Sheva,Owen itd

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 15 maj 2011, 02:38

Svaka cast Ibrahimovicu ,ali poredit ga sa Ronaldom je smjesno ,i ovo je prvi put da cujem/citam da neko tvrdi da je Zlatan bolji :shock:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 15 maj 2011, 03:46

Madridism je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Gerd Muller je nabolji centarfor svih vremena, sto i statistika govori...

Evo i moderator ulazi u offtopic, napredak :D

Aj da se ja samo nadovezem na sve to ali cu ostati on topic pa cu reci: Najbolji napadac svih vremena je definitivno Klaas-Jan Huntelaar, El Cazador, el mejor!

On je daleko kvalitetniji od debelog Ronalda i nosonje Ibre, a da ne govorim o nekom tom Gerd Mulleru koji je igrao dok je moj did bio sekretar u Krajini
Madridism aj nam jednom reci VISCA BARCA !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 15 maj 2011, 10:23

anonymousHD je napisao/la:Evo spisak za sutrašnju utakmicu. ;)

Golmani: Casillas, Adan, Dudek
Odbrana: Carvalho, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Garay
Vezni red: Granero, Alonso, Di Maria, Ozil, Kaka
Napadači: Adebayor, Higuain, Cristiano Ronaldo, Benzema
8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 maj 2011, 10:25

Argentinac Jorge Valdano, sportski direktor Real Madrida, blizu je odlaska iz tog kluba zbog neslaganja s portugalskim trenerom Joseom Mourinhom, piše El Mundo Deportivo...

Loša komunikacija s Portugalcem i nemogućnost pristupa momčadi ljute Valdana, koji želi dignuti sidro. List navodi kako bi predsjednik kluba Florentino Perez volio zadržati 55-godišnjeg Valdana zbog njegovog iskustva, ali i želje da se izbjegnu nove kontroverze vezane za klub.

Osim toga, Valdano s Real Madridom ima ugovor na još dvije godine.

Ukoliko Argentinac ipak napusti ''kraljevski klub'', kao njegov potencijalni nasljednik se navodi bivši branič Real Madrida Fernando Hierro..

Da ne boldam ko pise, jasno je kakve vijesti ovaj list plasira.. Nego ovo bi bilo ssuper ako bi ga Fernando nasljedio..Onda tu vidim za par godina odlazi Mou ,Karanka preuzima glavnu rijec-mislim da ce dosta toga naucit a Raul sjeda pored njega.. Gore Zinedin i Hierro u odjelima oba vrse neke funkcije.. :D

Sto se sastava tice cisto sumnjam da ce se ic tako ofanzivno.. Tu zamjeni Granera i Angela i to je to..

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 15 maj 2011, 10:45

@L_blancos pise MundoDeportivo :lol: :mrgreen:

slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 15 maj 2011, 11:04

Koji će broj nositi Nuri Sahin?Nešto se pominje 10,ali bolje bi bilo da Ozil nosi 10,jel da :?: :?: :?:
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 maj 2011, 11:12

Bane Madridista je napisao/la:Koji će broj nositi Nuri Sahin?Nešto se pominje 10,ali bolje bi bilo da Ozil nosi 10,jel da :?: :?: :?:
Najvjerovatnije 6 , broj koji odgovara njegovoj poziciji.
10 je uklet broj u Realu.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.