Evo De Gea, dosao je u Manchester na medicinski pregledTed Mosby je napisao/la:drH je napisao/la:Imam osjecaj da ce danas odjeknuti senzacionalni transfer Uniteda....Daj boze da sam upravu![]()
I ja kažem

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Evo De Gea, dosao je u Manchester na medicinski pregledTed Mosby je napisao/la:drH je napisao/la:Imam osjecaj da ce danas odjeknuti senzacionalni transfer Uniteda....Daj boze da sam upravu![]()
I ja kažem
Amin !drH je napisao/la:Evo De Gea, dosao je u Manchester na medicinski pregledTed Mosby je napisao/la:drH je napisao/la:Imam osjecaj da ce danas odjeknuti senzacionalni transfer Uniteda....Daj boze da sam upravu![]()
I ja kažem
De Gea-ina osobna asistenticaTed Mosby je napisao/la:Ko je ova cura, pozadina joj je dobra
DiZe mu moral!drH je napisao/la:De Gea-ina osobna asistenticaTed Mosby je napisao/la:Ko je ova cura, pozadina joj je dobraRijesava ga stresa i tako to...
Ma nije istina, da majesticni ode Fergiu tamo da ga izbode bez potrebe.drH je napisao/la:Ako hocete da vjerujete twitteru(ja necu) Totenham je prihvatio ponudu Uniteda za Luku Modrica od 35M funti i Luka bi trebao da dodje na medicinski pregled u cetvrtak! Ako ovo bude istina Majestic ce da napusti forum
3 pojacanje u ovom roku, znaci jos 2 pojacanja ocekujem do kraja i biti cu zadovoljan. Kazu United nema para!?Cartman je napisao/la:Haha jao, ovi stali i hoce da ga kriju.![]()
Znaci done deal. Ceka se Luka.
PS: Gledajte kolike prste lik ima:
Neces ostati od @Majestica ako bude.drH je napisao/la:Ako hocete da vjerujete twitteru(ja necu) Totenham je prihvatio ponudu Uniteda za Luku Modrica od 35M funti i Luka bi trebao da dodje na medicinski pregled u cetvrtak! Ako ovo bude istina Majestic ce da napusti forum
Young ce opravdati svoj dolazak ja sam siguran, konkurencija jos jaca i odmah vise moraju davati na terenu. Vrlo dobar rok jos 2 makar i odlican.Rooney88 je napisao/la:Neces ostati od @Majestica ako bude.drH je napisao/la:Ako hocete da vjerujete twitteru(ja necu) Totenham je prihvatio ponudu Uniteda za Luku Modrica od 35M funti i Luka bi trebao da dodje na medicinski pregled u cetvrtak! Ako ovo bude istina Majestic ce da napusti forum![]()
![]()
De Gea dobro dosao! Odlicna vijest. Za sada dobar prelazni rok. Jones i De Gea odlicni transferi a za Younga cemo vidjeti, malo sam skeptican ali opet necu da se zalijecem.
Super sastav i samo jedna zamjerka, a to je Giggs gdje on samo moze da usporaje ovu ekipu gdje su sve brzi momci. Young,Rooney,Hernandez pa tko je najbrzi?!Thunderstruck je napisao/la:Kakvi su ovo čaršafi? Koliko ga kriju k'o da je umro, a čovjek se zapravo tek rodio. A sutra će mu objaviti transfer.
Pa ja vjerujem u ovo za Luku, SAF ga silno želi. A da li će transfer iznositi baš 35 milki, to je upitno. Ali možda s nekim bonusima.
Zamislite ovaj tim u prvom kolu protiv WBA:
_________De Gea________
Rafa__Rio___Vida____Evra
Nani_Carrick__Luka__Giggs
_____Young
____________Rooney
Novi a isti
Nani, Valencia, Young........majestic24 je napisao/la:Gdje Vam je Valencija jbt???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.