mislim ja ih uopšte danas nemam na listicima, al ev vidim cim daju, i prime gol, pa lafo crveni dobiju

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Livescore, rez.ultati.com (namjerno ubačena tačkica između rez i ultati),...FCUM je napisao/la:ima li ko kakvu stranicu za rezultate tipa sto je uveo sportsport sa timovima,tekstualni prenos itd
Skini Pokit, samo klikneš na sliku i link koji dobiješ ovdje ubaciš u Img kod, najjednostavnije jeramos4 je napisao/la:pozdrav
Moze li mi neko pomoci oko predliga programa pomocu kojeg mogu slikati listice i postavljati.Nekako bi mi odgovarala ova verzija gdje se odmah vidi listic a ne ova opcija sa linkom listica.
Unaprijed hvala
Livescore, rez.ultati.com (namjerno ubačena tačkica između rez i ultati),...anonimni je napisao/la:FCUM je napisao/la:ima li ko kakvu stranicu za rezultate tipa sto je uveo sportsport sa timovima,tekstualni prenos itd
Nisi mi bas jasan, uploadujes li ti sliku ili ne mozes to ?ramos4 je napisao/la:skinuo sam hvala ti i kada sve odradim kako je receno pise mi samo slika a ne vidim sadrzaj slike
Isti sam ,valjda United zabije jedan yebeni gol.samson je napisao/la:Ja Ajaxa pukao vise od tri i nakon prvog pol. mislio da je pisi - propalo. Hoce li Man U zabiti gol do kraja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.