Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hurem
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la hurem » 17 jul 2011, 17:08

kimbo je napisao/la:Nije fizicke performance pomakao za cenat od prosle sezone .. refleks, trk, okretnost nista nije bolja i hajde nije se toliko osjetilo juce protiv Havaji ekipe i sporog fudbala.
Eto nadao sam se da ce covjek poraditi na fizici kao sto je npr. Salihovic uradio al nista .. Predvidjam mu klupu i onda da ga zemijene ne na zimskoj puzi.
eto svi glupi i ne znaju,a samo ti jedini znas...sinoc nije pokazao nista posebno,ko prijateljska utakmica,ali je bio boljih od ostalih na terenu..a to je dovoljno mjerilo...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 17 jul 2011, 17:13

ZELJO DO GROBA je napisao/la:mozda se sve vrtilo oko njega, al na klupi...

pa Edin odkad je doso u City igro je malo nesto na pocetku, i onda na klupi...
koliko se sjecam nesto narucito je pokazo samo protiv Arisa u Europa ligi...

e ako je to dobro za igraca kalibra Edina...OK
ako ces tako gledati na stvari i porediti nekoliko utakmica s prethodne tri sezone u cjelosti..i njegovim mogucnostima..onda su po tebi tores,ibrahimovic,drogba,roney(koji je imao 3 mjeseca post) KANTE...
SVAKA CAST TEVEZU KOJI JE DAO 20 GOLOVA,OD TOGA SKORO 10 S PENALTIKA :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 jul 2011, 17:14

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@ ooooo VanBastene...
kako je...
a bas mi je drago ako ste me spominjali...(al samo ako je bilo pozitivno):D

a sto se Edina tice...
proslu sezonu je bio strasno los..
nadam se da ce ove biti bolje, puno bolji...
Pa, iskreno s obzirom na situaciju koja je bila sebeb da te se sjetimo, jesmo. :D

OT

Mislim da to "strašno loš" je ipak produkt naših velikih očekivanja od Edina, naravno vodeći se njegovim dvjema odličnim sezonama u Njemačkoj.
Da su u MC-u isto mislili, prije svega stručni štab, oni bi ga se riješili već ovo ljeto. Kao što su to uradili s Adebayorom, Robinhom...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 17 jul 2011, 17:16

kimbo je napisao/la:@Virtu4l

Mene je samo zanimalo njegovo fizicko stanje (isto kao proljetos) nikakvog pomaka , to sam procjenio nakon 4,5 situacija i lagano prebacio na mec Argentina Urugvaj gdje sam gledao pravi fudbal. Furlana i Suareza kako lete terenom :lol:
demantujes sam sebe..da si gledao vidio bi kako se olahko nosi sa trojicom...za razliku od forlana i suareza koji se ne znaju ni pogurati...znaju dati gol samo iz penala :D

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jul 2011, 17:23

hurem je napisao/la:

ako ces tako gledati na stvari i porediti nekoliko utakmica s prethodne tri sezone u cjelosti..i njegovim mogucnostima..onda su po tebi tores,ibrahimovic,drogba,roney(koji je imao 3 mjeseca post) KANTE...
SVAKA CAST TEVEZU KOJI JE DAO 20 GOLOVA,OD TOGA SKORO 10 S PENALTIKA :D
pa vidi Rooney i kad nije davo golove igro je solidno...pruzo lopte, trco, namjesto golove...
Torres definitivno nije kita od igraca, al da je covjek katastrofalno odigro proslu sezonu, jeste..
za Edina niko nije reko da je kita igrac, vec da je lose igro prosle sezone...
sto se Zlatana tice prosle sezone je razvaljivo sa Milanom...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 jul 2011, 17:27

Ma nadati se da ce u ovoj sezoni proraditi, ja nikada nisam sumnjao u njegove kvalitete, tako da sam i sada uvjeren u Edina! Prva utakmica mi jos vise uliva nadu, ali ipak je to puno losija ekipa od ovih iz EPL-a! Ostaje da vidimo sta ce se dalje odvijati a ja se nadam najboljem!
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 17 jul 2011, 17:31, ukupno mijenjano 2 puta.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 jul 2011, 17:27

slika
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jul 2011, 17:30

kobe24 je napisao/la:

Covjek ti govori da se vrtilo sve oko njega na ovoj posljednjoj tekmi, a ne inace i prethodnoj polusezoni! Kontaj malo! A ja smijem glavu dat' da ti nisi ni gledao zadnju utakmicu i nesto govoris! Molim te da ti, takav nekompetentan, ne komentarises o kvalitetama Edina!
dobro razumijem da sam fulo...ti si 65812615koji si mi to reko...nisam cito ranije postove...samo par zadnjih i napiso sam ovo...izvino sam se za gresu...hoces me sad ubiti..
a utakmicu sinoc nisam ni gledo...samo sam napiso da sam procito da je ucestvovo u oba napada kad je City dao go...

a iz ostalog stojim...
a ti materi svojoj reci da je nekompetentna da raspravlja o kvalitetima Edina...OK
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 jul 2011, 17:33

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:

Covjek ti govori da se vrtilo sve oko njega na ovoj posljednjoj tekmi, a ne inace i prethodnoj polusezoni! Kontaj malo! A ja smijem glavu dat' da ti nisi ni gledao zadnju utakmicu i nesto govoris! Molim te da ti, takav nekompetentan, ne komentarises o kvalitetama Edina!
dobro razumijem da sam fulo...ti si 65812615koji si mi to reko...nisam cito ranije postove...samo par zadnjih i napiso sam ovo...izvino sam se za gresu...hoces me sad ubiti..
a utakmicu sinoc nisam ni gledo...samo sam napiso da sam procito da je ucestvovo u oba napada kad je City dao go...

a iz ostalog stojim...
a ti materi svojoj reci da je nekompetentna da raspravlja o kvalitetima Edina...OK
Drug, izvini molim te, nisam citao dalje postove i tek sad sam uocio da su ti to vec ranije sugerisali! ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jul 2011, 17:35

;)
nije problem
Meho Kodro
Mes Que Un Club

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 17 jul 2011, 17:39

ZELJO DO GROBA je napisao/la:;)
nije problem
sve je dobro dok se ne pocnete vrijedjati..nema potrebe za tim..
ne bih da pametujem,izvinjavam se,al mislim da se razumijemo..odrasli smo..valjda

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 17 jul 2011, 17:48

Nakon sedam dana priprema, zaista je cudo kako Dzeko ne leti po terenu. Isti je ko i lani. :lol: Mada, ustvari, Dzeko nikad nije ni letio po trenu. To je samo tako izgledalo pored basluka iz BL.

Covjek od 193 cm NIKAD nece imati refleks macke i neku brzinu. Jedan je Bolt. U Fudbalu jedino mogu navest Ibrahimovica, kao igraca koji ima refleks macke.

Kompleksasi, idite se ponistit.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 jul 2011, 18:05

hurem je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:;)
nije problem
sve je dobro dok se ne pocnete vrijedjati..nema potrebe za tim..
ne bih da pametujem,izvinjavam se,al mislim da se razumijemo..odrasli smo..valjda
Ma uredu je sve! ;) Ali ja stvarno nisam procitao naredne postove, gdje su mu ukazali na to! A ona reakcija s moje strane proizasla je iz nekog bijesa, a i uvijek me nanervira neki post koji je iole protiv nasih reprezentativaca. Ja sam uvijek na njihovoj strani pa bilo da im ide dobro, ili ne! I stvarno ne razumijem kako smo mi Bosanci uvijek protiv svojih! :?

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 jul 2011, 18:37

kimbo je napisao/la:Hajde nabroj mi te gluposti tacku po tacku majke ti pa da ti ih malo razjasnim ako zelis.
Evo samo ovo sto si danas rekao je i vise nego dovoljno.
Ja ne znam koja paranoja vlada momka ne mrzim samo navodim cinjenice !! A sta pise neka djecurlija na City forumu pojma nemam niti me interesuje, Al o tom potom sve ce jesen pokazati !
Odakle tebi ovo da su djecurlija? Vjeruj da je prosjek godina kod njih puno veci nego ovdje na ovom forumu. Pogledaj i na fejsu kod njih i vidjeces da je dosta starijih navijaca aktivno! Inace su AKTIVNI engleski navijaci dosta stariji od nasih. Svejedno gdje je to, na internetu ili po kaficima ili na tekmama. Ovo ti govorim jer ZNAM! Pogledaj njihovu tribinu a pogledaj nasu i bice ti jasno da lupas gluposti!
Manchini je stavio sat na 6 mjeseci , toliko ce jos dati sansu Edinu. U tom vremenu ce ga bodriti i pozitivno pricati kao i svaki drugi trener..
I ovo, kako znas? Covjek daje totalno drugacije izjave. Gledao sam ga kad je govorio da ce graditi ekipu oko Dzeke a i ovo danas sto je rekao je sve osim ovog sto si ti govorio. Reci mi gdje da nadjem tu izjavu, ja cu tebi ako hoces postaviti link da vidis kako Mancini govori totalno druge stvari!

Ti pricas gluposti koje nemaju nikakvog osnova i tako opravdavas svoju mrznju i ljubomoru.
Niko ovdje ne govori da je Edin najbolji igrac na svijetu ali ocigledno da vama bolesnicima mora biti najbolji kako bi ga manje pljuvali. Pitanje je da li bi i tada mogli prikrivati tu svoju bolesnu mrznju koju pravdate izmisljotinama koje se vrte u vasim glavama i nigdje drugo.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jul 2011, 19:02

Dzeko je vec dokazana svjetska klasa, konkurise da igra u najboljim svjetskim klubovima, to je njegov limit...steta :D ,...............sega su mi ovi sto k.enjaju

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 17 jul 2011, 19:11

Nas narod je tako primitivan i ljubomoran... fuj.
shandrlike-tandrlike

Wizard
Kontakt:

Post Postao/la Wizard » 17 jul 2011, 19:27

Đeko da je presao u pravi manchester pricali bi ovdje o njemu samo u superlativima, da je imao nania, gigsa i valenciju po krilima, runija u paru u napadu, utrpo bi vise od chicarita...pogresan klub je izabrao i to je to...
Ako siti dovede dobra krila i kreativca (ofanzivnog veznog - Nasri), edince da se preporodi!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jul 2011, 19:48

a sta jel se to zabranjuje kritikovati Edina za ono sta lose uradio, odnosno kad odigra...
ako treba onda cu se pridrzavati... :?

ljudi moji svatite da neko ima drugacije misljenje od vas i argumentima ga potucite, a ne vrijedjanje...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 17 jul 2011, 19:52

Wizard je napisao/la:Đeko da je presao u pravi manchester pricali bi ovdje o njemu samo u superlativima, da je imao nania, gigsa i valenciju po krilima, runija u paru u napadu, utrpo bi vise od chicarita...pogresan klub je izabrao i to je to...
Ako siti dovede dobra krila i kreativca (ofanzivnog veznog - Nasri), edince da se preporodi!
bravo to je to...ja se iskreno nadam da ce city dovest nasrija(a prodat teveza sto je po meni vec gotova stvar)..
dolaskom nasrija uz silvu edin ce imat sve na tanjiru....ako ne proradi u toj situaciji zaista treba se povuc.... evo sad sam bas i na citijevoj stranici malo bio ljudi grade ekipu oko dzeke to je evidentno znaci dovode igrace koji njemu pasu...tako da edine ocekujem da bljesnes ove sezone .....nesumnjam da ce edin unistit englesku ligu kao sto je to i u njemackoj uradio...a po meni prosle sezone najveci problem citija je bio kolarov svaka njemu cast al momak nezna centrirat loptu brate dragi,al evo klisi nadam se da ce to bit puno puno ucinkovitije ...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 jul 2011, 19:56

Wizard je napisao/la: Ako siti dovede dobra krila i kreativca (ofanzivnog veznog - Nasri), edince da se preporodi!
Sumnjam da će prilagođavati ekipu prema njemu, on će se morati nekako prilagoditi njima.
Evo sad je za razliku od prošle sezone započeo pripreme sa Cityem i igrat će od početka sezone za njih, pa možda rezultati budu bolji.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Bing [Bot], Burundi, Google Adsense [Bot], invincible1921, Kaunas, s4mke, Serha i 59 gostiju.